Iyi akşamlar bayanlar :) gittim geldim şimdi doktordan çık şükür bebeğim iyi kalbinide dinledim büyümüşde. Allah hepiniZe güzel haberler duymayı nasip etsin inşallah ..
arkadaşlar bir yazı buldum siinlede paylaşmak istedim isteyen deneyebilir :)) Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. diye vahiy etmiştir.(İhya, IV/278).
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım. 8. Haftamdayım. Elimden geldiğince bütün yorumları okuyup takip etmeye çalışıyorum. Geçen h.sonu kanamam oldu Progestan kullanmaya başladım birde iğne oldum. Merak ettiğim ilk haftalarımda karnıma dokunduğumda içerde sert bir tabaka oluşmuş gibi geliyordu bana ayrı bir katman oluşmuş gibi içerde ama geçen haftadan beri şişliğim inmiş o katman yumşamış gibi. SiZde de böyle oldu yada oluyor mu daha hafif hissediyor musunuz?
Lütfen canını sıkma. Gerçekten her makina farklı sonuçlar verebiliyor. Kendi doktoruna git emin ol. Bugün senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum
Benim ilk haftalardan beri karın ağrım oluyordu bu hafta bir kaç gündür bel ağrım da var. Sanırım rutin regli tarihlerine denk geldiğinde o muhteşem kadın sirküsinde yine regli olucam diye vücut kendini hazırlıyormuş o yüzden muhtemel regli dönemi sancı olması normalmiş :)
canım cok uzuldum okuyunca..kednı doktorundan baska bı doktora gornmenı tavsıye etmem.bende kızımda oyle bı hata yaptım 8aylık bebegı doguma alıcakları.merak ettım ultrasan dıe gittim kadın demezmı bebegı alalım 8 aylık olmus gelişimde normal kordon dolanmış cok tehlikeli dedi . onume kagıdı koydu .herhangı bır durumda sorumluluk esıme ve bana aıtmış deliye döndüm hemen cıktım .gittik kendı doktoruma doktorum hıcbır problem yok gayet normal neden geldiniz daha 10 gun var randevumuza dedi.kadını dınlesem yavrum erken dogucaktı.tek doktor herzaman ıyıdır.her doktrun teknigi cihazı bakıs acısı bılgısı farklı ....kendı doktoruna gıdersen detaylı dekilde ogrenebılırsın canım belkide boş yere sıkıyorsundur canını .bol bol dua et allah sızı bırbırınıze kavustursun
valla bu saat oldu gozumden yas eksık olmadı sımdı bu tarz olayları okuyunca bır nebzede olsun ıcıme su serpiyorsunuz tesekkur ederım cnm ınsallah yanılıyordur ınsallah mucızem benımledır
Lütfen canını sıkma. Gerçekten her makina farklı sonuçlar verebiliyor. Kendi doktoruna git emin ol. Bugün senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum