2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar bir yazı buldum siinlede paylaşmak istedim isteyen deneyebilir :)) “Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; ‘Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar.’ diye vahiy etmiştir.”(İhya, IV/278).

Cnm geçen hafta bendede kanama oldu da ağrılarında oluyor mu merak ettim

bilmiyorum cnm inşallah dediğin gibidir kadın her konustukca basımdan asagı kaynar sular dokuldu ates bastı bı anda bı boslukta hıssettım kendımı yarın bellı olacak hersey bakalım doktorum ne dıyecek
Lütfen canını sıkma. Gerçekten her makina farklı sonuçlar verebiliyor. Kendi doktoruna git emin ol. Bugün senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum

Cnm geçen hafta bendede kanama oldu da ağrılarında oluyor mu merak ettim

Benim ilk haftalardan beri karın ağrım oluyordu bu hafta bir kaç gündür bel ağrım da var. Sanırım rutin regli tarihlerine denk geldiğinde o muhteşem kadın sirküsinde yine regli olucam diye vücut kendini hazırlıyormuş o yüzden muhtemel regli dönemi sancı olması normalmiş :)

valla bu saat oldu gozumden yas eksık olmadı sımdı bu tarz olayları okuyunca bır nebzede olsun ıcıme su serpiyorsunuz tesekkur ederım cnm ınsallah yanılıyordur ınsallah mucızem benımledır

Lütfen canını sıkma. Gerçekten her makina farklı sonuçlar verebiliyor. Kendi doktoruna git emin ol. Bugün senin için dua edeceğim. Hayırlı haberlerini bekliyorum

cnm tesekkur ederım yanımda oldugunuzu bılmek ,manevı destegınızı hıssetmek guzel ne olur dualarınıza benı de dahıl edın

kizlar cok erken ama gorunce dayanamadim aldim nasil sizce krem rengini aldim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…