2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bende aynı senin gibiyim aşırı bulantım var. Su hic icemiyorum sadece ilac içerken. Suya hasret kaldım resmen. Çaresi nedir bende bilmiyorum

kesinlikle çok zor bir süreç ama onun varlığını bilmek unutturuyor o sıkıntılı günleri..iğne kullanıyormusun sende..?

Evet yapildi toxoplazma flan bisey cikmadi 3 hafta sonra gidicem bida ins cnm

O ne testi? Bende suanda sadece kese gözüktü, 2 hafta önce. 2 gün sonra yeniden randevumuz var. Kalp atışlarını dinleyeceğiz. Bi kaç test daha yapılacakmış.ben şimdiden heyecan yaptım acaba ne testi olacak diye :)

Bulantılar nedeniyle zor anlar yaşıyorum. Çevremdeki insanlar şımarıklık yaptığımı düşünüyor. Geçen biri herkes hamile kalıyo senin bulantıların abartılı dedi. Off çok sıkkınım ve sinirliyim :S

hoşgeldin cnm benimde 8+5.
benim bulantılarım epey azaldı ama midemi uzun süre boş bırakırsam dönmeye başlıyor. o yüzden bir ayran ne bilim bi meyve aralarda tüketiyorum ki bulanmasın.
bana ayran,yeşil zeytin,peynir ekmek çok iyi geliyor.
halsizlik bendede var. evimle iş yerim cok yakın 3 dakıka.
o mesafeyi bile yürüyünce maraton koşmuş gibi oluyorum.
dün işyerinde uyumadan zor durdum.
sanki gündüz içi geçen ben değilmişim gibi gece de elli defa uyanıyorum.
ama geçecek biliyorum.

ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın

herkesin hamileliği aynı geçmiyor ki canım. benimde bir arkadaşım vardı değil yemek su bile içemedi 9 ay bulantıdan.
onlar cahillikten öyle konuşuyor sen takılma.
kimimiz ağır kimimiz hafif geçiriyoruz hepsi bu.

kesinlikle çok zor bir süreç ama onun varlığını bilmek unutturuyor o sıkıntılı günleri..iğne kullanıyormusun sende..?

düşüğü engellemek için haftada 1 iğnem var, 3 haftalık verdi. Onun dışında transferden beri crinone jele devam ediyorum. O galiba 12.haftaya kadar devam edecek. Sen?

ooo güzelmiş ya çokta severi saol canım ya acayip yardımcı oldun. canımda çekti he. akşam eve gidince mutlaka yapıcam. çalışan olmak zor. sen çalışıyormusun?

Rica ederim canım umarım faydası olur. Benimde canım çekti. Şimdi yicem :)) Ben evdeyim suanlık. Zaten yeni evlenmiştik. Bebişden sonra inşallah. Canım ya ben cok üzülüyorum aslında hamileyken cok zor oluyor çalışmak. Ben evde bile zorlanıyorum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Ebruli icin cok uzgunum Allahim inşallah en kisa zamanda saglikli bir bebis nasip eder.senin icin de cok sevindim canim ne güzel bebisini gormusun benim de cuma randevum heyecandan ölüyorum.

Merhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))
Gözün aydin canim cok sevindim

Cok kalabalik olduk yetistiremiyorum listeyi Gitme gitme canım iyisin sen burda

valla canım ayını dertten muzdarip biri olarak yaşayan bilir diyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
mide bulantısı, uyku, kasık ağrısı , sık acıkma bunlar hastalık olsa çekilmez bi an önce kurtulmak için doktora gider millet ama anne olcaz diye çekiyoruz çekmek zorundayız. valla anlayış zor zanaat demekki.

ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın

merhaba,
sana da çok zahmet verdik şimdiden ellerine sağlık :)

29 /ankara/ İlk bebek / 05.12.2013 / 11.09.2014 / tek gebelik

teşekkür ederimmm.

Teşekkür ederim canım bunun sen, ben farkındayız ama malesef ağzı olan konuşuyor.

Amin canım. daha yolun başındayız ama pek kolay olmuyor, sürekli uyku modundayım. şişince ne yapıcam bilemiyorum. tadını çıkart tatlım.

düşüğü engellemek için haftada 1 iğnem var, 3 haftalık verdi. Onun dışında transferden beri crinone jele devam ediyorum. O galiba 12.haftaya kadar devam edecek. Sen?

benim hergün iğnem var kan pıhtılaşmasını önlemek için hibor 3500,ve progynex benim tedavi sürecide dahil 134.iğnem olucak bugün 10 haftaya kadar da devam edicem toplamda 180 i buluyor iğnelerim (

Son düzenleme:

ne kar anlayışlısın valla masada yıkılıp kalçam şimdi uykum var midem kötü herkez batıyo şuan bana. öğlen arkadaşım parfüm sıkıyo yemeğe inecekmiş. benimde midemin bulandığını bildiği halde burnumun dibinde sıkıyo hemde. ya sinir oluyorum böyle insanlara.

Bide :) hiç hayatında doğurmamış evlenmemiş biri başına geçip gülerek eeee anne olmak kolay değil diyip hahaha diye gülmesi yok muu.. Allah bizi ve bebeğimizi sinir ve gıcık insanlardan korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…