Benimde tahmini doğum tarihim 13 Eylül beni de gruba eklerseniz sevinirim.
Buarada son 2 haftadır bende yoğun mide bulantısı yaşıyorum, sabahları kusma oluyor, ve en önemlisi su içemiyorum. Su içince midem kalkıyor sanki, normalde günde en az 2 lt su içen ben günde 3 bardak ancak içebiliyorum. onun yerine meyve suyu içiyorum ama yerini karşılamaz biliyorum. Umarım kısa sürede mide bulantıları azalır ve su içmeye başlayabilirim. Bu konuda benim gibi olan ve önerisi olan varsa öğrenmek isterim
desene senin bebiş de çok kıymetli :) benim de tüp bebek, ilk deneme. Zorlu bir süreç sonrası sahip olmak insanı şok ediyor, hala inanamıyorum ben hamile olduğuma :) Çok şükür bugünleri gördüğümüze, hayırlı olsun canım.
Evet yapildi toxoplazma flan bisey cikmadi 3 hafta sonra gidicem bida ins cnm
oh maşallah canım hayırlı olsun ne kadarlık hamişsin
Herkese merhabalar
Ben de aranıza katılmak istiyorum eğer kabul ederseniz. 8+6 haftalık hamileyim. Mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku hali beni bitiriyorNe yapsam geçiremiyorum. Sürekli bir birşeyler ağzıma atıp midemi bastırma ihtiyacı hissediyorum.
Bulantılar nedeniyle zor anlar yaşıyorum. Çevremdeki insanlar şımarıklık yaptığımı düşünüyor.Geçen biri herkes hamile kalıyo senin bulantıların abartılı dedi. Off çok sıkkınım ve sinirliyim :S
kesinlikle çok zor bir süreç ama onun varlığını bilmek unutturuyor o sıkıntılı günleri..iğne kullanıyormusun sende..?
ooo güzelmiş ya çokta severi saol canım ya acayip yardımcı oldun. canımda çekti he. akşam eve gidince mutlaka yapıcam. çalışan olmak zor. sen çalışıyormusun?
günaydın arkadaşlar... akşam kötü bir haberle şimdi de iyi bir haberle geldim.. gece bel ağrım tuttu yine. böbrekmiş daha doğrusu=( sabah doktora gittim. çünkü duramadım ağrıdan gece. gitmişken bakalım dedi doktorum=) haftaya da gelicem ikili test için bişey olmaz doppler i açmayız dedi. ve ilk defa bebişimi bu kadar net gördümmm..
inanamadım yaa.. nasıl tatlış, başı, ayakları, elleri görünüyodu, kıpır kıpırdıpoposunun üstünde zıplıyodu minnoşum =)) hıçkırıyo mu noluyo napıyo bu dedim doktor güldü keyif sürüyo napsın dedi =) kordonumuzun boyu falan iyiymiş. ve bu imza alanımda yazan boyutta bebişim tam 31 mm =)
heyecanımı nasıl durduracağımı bilemedim =)) içim içime sığmıyor.. gece ki bel ağrımı unuttum gitti.. darısı başınıza =))
Gözün aydin canim cok sevindimMerhaba annişlerrr.. çok mutluyumm kalp atışlarını duydum bugün kuzucuğumun :))
Ohhhh baya kalabalıklaşmışız :)) benim şu an 30 ağustos görünüyo doğum ama sizlere çok alıştım :)) gitmiyom bi yere :)) inşallah doğuma kadar sayımız giderek artar hiiiç azalmaz :)) sonrasında da artık bebişim pişik oldu gazıydı şuyuydu buyuydu diye paylaşımlarda bulunuruz umarım :))
ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın
Bulantılar nedeniyle zor anlar yaşıyorum. Çevremdeki insanlar şımarıklık yaptığımı düşünüyor.Geçen biri herkes hamile kalıyo senin bulantıların abartılı dedi. Off çok sıkkınım ve sinirliyim :S
ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın
herkesin hamileliği aynı geçmiyor ki canım. benimde bir arkadaşım vardı değil yemek su bile içemedi 9 ay bulantıdan.
onlar cahillikten öyle konuşuyor sen takılma.
kimimiz ağır kimimiz hafif geçiriyoruz hepsi bu.
Rica ederim canım umarım faydası olur. Benimde canım çekti. Şimdi yicem :)) Ben evdeyim suanlık. Zaten yeni evlenmiştik. Bebişden sonra inşallah. Canım ya ben cok üzülüyorum aslında hamileyken cok zor oluyor çalışmak. Ben evde bile zorlanıyorum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
düşüğü engellemek için haftada 1 iğnem var, 3 haftalık verdi. Onun dışında transferden beri crinone jele devam ediyorum. O galiba 12.haftaya kadar devam edecek. Sen?
Rica ederim canım umarım faydası olur. Benimde canım çekti. Şimdi yicem :)) Ben evdeyim suanlık. Zaten yeni evlenmiştik. Bebişden sonra inşallah. Canım ya ben cok üzülüyorum aslında hamileyken cok zor oluyor çalışmak. Ben evde bile zorlanıyorum. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun
valla canım ayını dertten muzdarip biri olarak yaşayan bilir diyorum. Allah kimsenin başına vermesin.
mide bulantısı, uyku, kasık ağrısı , sık acıkma bunlar hastalık olsa çekilmez bi an önce kurtulmak için doktora gider millet ama anne olcaz diye çekiyoruz çekmek zorundayız. valla anlayış zor zanaat demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?