2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Merhaba canım, 4 tüp gayet normal benden de bir sürü tahlil istendi ve 3 ya da 4 tüp kan alındı ayrıca alınan kan hemen yerine depolanıyor hiç merak etme. Hepimiz Allaha emanetiz inşallah yavrularımızı kucaklarımıza sağ salim alabiliriz.

benim hergün iğnem var kan pıhtılaşmasını önlemek için hibor 3500,ve progynex benim tedavi sürecide dahil 134.iğnem olucak bugün 10 haftaya kadar da devam edicem toplamda 180 i buluyor iğnelerim (

pıhtılaşma sorunun var demek, anladım. benim tedavide 51 tane iğnem vardı, senin baya fazlaymış. nerde yaptırdın tüp bebeği?

bulantıları tam olarak geçiren birşey yok fakat hafifleten şeyler var
kraker,tuzlu kurabiyeler ve sıvı tükettikten sonra mutlaka lifli şeyler tüketmek gerek
bu şekilde biraz olsun rahatlama oluyor
meyve hiç bulantı yapmıyor çok rahatlıkla yiyebiliyorum, biraz daha dayanalım çok az kaldı geçecek cnm

aynen kahve yasak değil. Doktorum sen ne kadar içmen gerektiğini anlarsın. Taşikaridye sebep olmayacak miktarda içebilirsin dedi. Ben de normalde 3 fincan kahve 1 neskafe ve çok sayıda çay içen biriyken. Şimdi sadace kalhvaltıda çay ve gün içinde 1 fincan türk kahvesi ile yetiniyorum. Az içmek aslına bakarsanız bi açıdan da iyi oluyor su tüketimim artıı :)

yani...
bende ceviz hiç sevmem ama çocugum için günde 3 adet yiyorum zorla.
hergün 5 sefer cevizini yedin mi
bir daha ye
bi tane fazla ye
aman süt iç
tavuk suyuna çorba yap
korku filmi izleme :)))

daha neler neler

bulandığı zaman doğum yapacakmış gibi nefes alıp veriyorum oda iyi geliyor

canım kendisinin 7 ,5 yaşında kızı var benim hamile kaldığımı öğrenince bende yapsammı acaba dedi. yaş 35. bende geç kaldın canım dedim kötüyüm dimi ?

canım kendisinin 7 ,5 yaşında kızı var benim hamile kaldığımı öğrenince bende yapsammı acaba dedi. yaş 35. bende geç kaldın canım dedim kötüyüm dimi ?

Ee sende az değilsin yani. Oyle soylenir mi :) oda sana gıcıklık olsun diye yapmış işte belli :)) 35 yaşından sonra olmuyormu ki canım? Benim kuzenimde 36 yaşında. Yeni evlendi bizde diyoruz neden olmuyor cocukları. Olmuyor mu gercekten?

olur olmaz diye bişey yok ama 34 ten sonra yumurtalıklar yavaşlıyor ve daha az yumurta üretmeye başlıyorlar geç oluyo falan filan dawn sendromu riski yükseliyor düşük riski yükseliyor gebelik şekeri yüksek tansiyon vs. riskler katlanıyor yaş 35 diyince kadının biyolojik saati diye bişey var sonuçta ve bu saat sürekli geriye işliyor biran önce yapar inşallah

:) doğumdaşımmmm. aynı tarihteyiz. benim de 6+2..
Tatlım geçtiğimiz Cuma günü kese görmeye gittik, kalp atışı için Crtesi gelirsen duyabiliriz dedi. Bugün erken olabilir.

canım bende şimdi döndüm dr.dan. sadece keseyi gördü. 10 gün sonra gel kalp atışı da duyulur dedi. evet aynıymış tarihlerimiz

Bence bekle canim duyulmazsa ister istemez stres yaparsin cuma git hem daha buyumus olur bebis :) daha once niye gitmedinki keske gidip tahlilleri yaptirsaydin keseyi gorurfun hem o bile cok heyecanliydi benim icin

gittim dayanamadım :) sadece kese göründü. 10 gün sonra gel dedi bebek için :) aile hekimliğinde dr. bazı tahlilleri yapmıştı zaten. o demişti geç git görünsün bebek diye. yine göremedim

merhaba arkadaşlar kısmetse ben de eylül annesi olacağım. hepimiz rahat hamilelikler geçirir sağlıklı sıhhatli bebeklerimize kavuşuruz inşallahhh

kız cubıshhh 2012 eylül annesıydın sımdı 2014 olucan ne uzel valla.darısı bıze

Canımm malum benmm süprizz bir gelişmee oldu.. Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin.. saolasın..

ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın

Ankara / 26 yaşındayım / 2. bebeğim / 22.aralık son adet tarihim... 29-09-2014 tahmini doğum tarihimiz...

Kızlar nerede yaşıyorsunuz?

Mesela ben İstanbul Avrupa yakası :)

Ankaraa Lokman Hekim Hastanesi ne gidiyorum ilk doğumumuda orda yapmıştım , çok memnun kaldım doktorumdan da hastaneden de.. sizler hangi hastane doktora gidiyorsunuz ?:44:

Allah sifa versin tatlim benimde hic bulantim olmadi kafama cok takiyordum taa ki fasulyemin kalp atışını duyana kadar şimdi hiç bir şeyi takmiyorum sutten igreniyorsan peynir ve yogurda agirlik ver yada doktoruna söyle o bi caresini bulur :) ben sutten nefret ederdim ama simdi gayet rahat iciyorum

gittim dayanamadım :) sadece kese göründü. 10 gün sonra gel dedi bebek için :) aile hekimliğinde dr. bazı tahlilleri yapmıştı zaten. o demişti geç git görünsün bebek diye. yine göremedim

Bu kadari bile yeterli gelmis baksana :)) aman iyi olsunlarda ne zaman isterse o zaman gorunsun bundan sonra zaten hersey onlarin istedigi gibi olacak :))

pıhtılaşma sorunun var demek, anladım. benim tedavide 51 tane iğnem vardı, senin baya fazlaymış. nerde yaptırdın tüp bebeği?

benim de tedavi sırasında 51 iğnem vardı..prognex e yumurta toplantıktan sonra başlandı hiborada transferin hemen ardından başlandı yani günde 2 iğnem var ve 10.haftaya kadar devam edicem gerçi şimdiki doktorum kalp atışını duyduktan sonra gerek yok dedii ama ist.doktorum 10.haftaya kadar devam edelim dedi benimde bıraksam içime sinmeyecek 10.haftaya kadar devam anlayacağın..bu arada istanbul maslak acıbademde bülent tıraşa yaptırdık tüp bebeği..senin neredeydi..

Benim iyice psikolojim bozuldu herseye sinir oluyorum herkesten nefret ediyorum canim hicbisey yapmak istemiyo bunalima mi giriyorum acaba aglaya aglaya bi hal oldum şu durumumu anlatacak kimsem yok gerci anlatsam da anlamazlar offff offffffff alip basimi gitcem buralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…