KIZLAR bi şey sormak istiyorum: ben 17 ocakta gittiğimde doktor kan tahlili istedi ve benden 4 tüp kan aldılar.Bir arkadaşım başka doktorda sadece 1 tüp vermiş ve sadece kan değerlerine bakılmış.Benimkinde nelere baktı tam bilmiyorum ama ikimiz arasında bu kadar fark olması aklımı karıştırdı.Gerçi her zaman iyidir ayrıntılı olması ama sizinkileri merak ettim:)
benim hergün iğnem var kan pıhtılaşmasını önlemek için hibor 3500,ve progynex benim tedavi sürecide dahil 134.iğnem olucak bugün 10 haftaya kadar da devam edicem toplamda 180 i buluyor iğnelerim(
ya kızlar napçaz mide bulantısını fenayım ben ya.. ancak tatlı bişeyler geçiriyor ilk kızımda da aç aç dolaştım bulantıdan sadece eksi ve tuzlu diye yeşil zeytin yiyordum önerin varmı neler geçiriyor ?
Bunu bu öğlen yaşadım çay yerine yanlışlıkla kahve içiyim dedim hemen ordan aaa kahve içmemen gerekiyo diyip yan yan bakıyolar allahım benim bebeğimi benden daha fazla mı düşüneceksin arkadaşım.
Evet cikio ama ben ertrsi gun almistim sonuclari
Bunu bu öğlen yaşadım çay yerine yanlışlıkla kahve içiyim dedim hemen ordan aaa kahve içmemen gerekiyo diyip yan yan bakıyolar allahım benim bebeğimi benden daha fazla mı düşüneceksin arkadaşım.
Kızlar nerede yaşıyorsunuz?
Mesela ben İstanbul Avrupa yakası :)
Sanırım ben bilgilerimi eksik yazmışım:)
yaşım 30, SAT 06 aralık, tahmini doğum tarihi 13 Eylül, ilk bebiş, İstanbul
eklerseniz sevinirim:)
bulantıları tam olarak geçiren birşey yok fakat hafifleten şeyler var
kraker,tuzlu kurabiyeler ve sıvı tükettikten sonra mutlaka lifli şeyler tüketmek gerek
bu şekilde biraz olsun rahatlama oluyor
meyve hiç bulantı yapmıyor çok rahatlıkla yiyebiliyorum, biraz daha dayanalım çok az kaldı geçecek cnm
Aynısınıoda bulur canım merak etme hamileyken. Günahtır ya. Hiç düşünce yok bu insanlarda. Sende üstüne cıkart :)) saka bi yana bak bende simdi cok sinir oldum. Kağıtlara falan hava yapsan yüzüne doğru. Oyle düşüncemiz arkadas mı olurmuş ben hayret ediyorum boyle insanlara.
canım kendisinin 7 ,5 yaşında kızı var benim hamile kaldığımı öğrenince bende yapsammı acaba dedi. yaş 35. bende geç kaldın canım dedimkötüyüm dimi ?
Ee sende az değilsin yani. Oyle soylenir mi :) oda sana gıcıklık olsun diye yapmış işte belli :)) 35 yaşından sonra olmuyormu ki canım? Benim kuzenimde 36 yaşında. Yeni evlendi bizde diyoruz neden olmuyor cocukları. Olmuyor mu gercekten?
:) doğumdaşımmmm. aynı tarihteyiz. benim de 6+2..
Tatlım geçtiğimiz Cuma günü kese görmeye gittik, kalp atışı için Crtesi gelirsen duyabiliriz dedi. Bugün erken olabilir.
Bence bekle canim duyulmazsa ister istemez stres yaparsin cuma git hem daha buyumus olur bebis :) daha once niye gitmedinki keske gidip tahlilleri yaptirsaydin keseyi gorurfun hem o bile cok heyecanliydi benim icin
kız cubıshhh 2012 eylül annesıydın sımdı 2014 olucan ne uzel valla.darısı bıze
ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın
Kızlar nerede yaşıyorsunuz?
Mesela ben İstanbul Avrupa yakası :)
çok şükür şuana kadar hiç bulantı problemi yaşamadım iyimi kötümü bilmiyorum bazı yerlerde okuyorum bulantı sağlıklı gebeliğe işaretmiş die ama benim 6+5 henüz öyle bir şikayetim yok herkesin bünyesi bir olmaz bunun bebeiğin sağlıklı olmasıyla alakası oldugunu düşünmüyorum..tek sıkıntım doktorumun günde 2 bardak süt içmen gerekiyor demesi..süt bana inanılmaz gaz yapıyor ve gaz sancısı mahvediyor beni..zatende hiç sevmem sütü bebişim için mecburen katlanıyorum..birde tüp bebel olduğu için devam eden iğnelerim var 10.haftaya kadar sürecek iğneler çok canımı yakıyor artık kalçalarımda urlar oluştu yatamıyorum oturamıyorum
gittim dayanamadım :) sadece kese göründü. 10 gün sonra gel dedi bebek için :) aile hekimliğinde dr. bazı tahlilleri yapmıştı zaten. o demişti geç git görünsün bebek diye. yine göremedim
pıhtılaşma sorunun var demek, anladım. benim tedavide 51 tane iğnem vardı, senin baya fazlaymış. nerde yaptırdın tüp bebeği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?