2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Patatesi haşlayıp üzerine tuz serpsen birazcık faydalı olabilir. Bende yeşil zeytin ve ekmekle idare ediyordum. Bugun öğrendim patates olayını.

Benim zaten suanlık sigortam yok ama ciddi pahalıymış gercekten. Medipol iyi ya ben memnunum. Gerçi bir kere gittim henüz. Senin tetkidler yapıldımı?

Patatesi haşlayıp üzerine tuz serpsen birazcık faydalı olabilir. Bende yeşil zeytin ve ekmekle idare ediyordum. Bugun öğrendim patates olayını.

ooo güzelmiş ya çokta severi saol canım ya acayip yardımcı oldun. canımda çekti he. akşam eve gidince mutlaka yapıcam. çalışan olmak zor. sen çalışıyormusun?

Benim zaten suanlık sigortam yok ama ciddi pahalıymış gercekten. Medipol iyi ya ben memnunum. Gerçi bir kere gittim henüz. Senin tetkidler yapıldımı?

canım özel sağlık sigortasına doğum kadar para veriyosun zaten teminatlı ayrı teminatsızı ayrı dert. anlaşırsan bi hastane ile daha uyguna doğurursun bence.

kızlar sat a göre 6+2 günlük hamileyim. bugün dr. a gitsem kalp atışını duyar mıyım ki acaba

:) doğumdaşımmmm. aynı tarihteyiz. benim de 6+2..
Tatlım geçtiğimiz Cuma günü kese görmeye gittik, kalp atışı için Crtesi gelirsen duyabiliriz dedi. Bugün erken olabilir.

Ohhhh baya kalabalıklaşmışız :)) benim şu an 30 ağustos görünüyo doğum ama sizlere çok alıştım :)) gitmiyom bi yere :)) inşallah doğuma kadar sayımız giderek artar hiiiç azalmaz :)) sonrasında da artık bebişim pişik oldu gazıydı şuyuydu buyuydu diye paylaşımlarda bulunuruz umarım :))

bende yeni katıldım benide eklermisiniz..:)yaş 31 SAT:18 aralık BDT:24 eylül bolu ilk bebişimiz ve tek...

Benimde tahmini doğum tarihim 13 Eylül beni de gruba eklerseniz sevinirim.

Buarada son 2 haftadır bende yoğun mide bulantısı yaşıyorum, sabahları kusma oluyor, ve en önemlisi su içemiyorum. Su içince midem kalkıyor sanki, normalde günde en az 2 lt su içen ben günde 3 bardak ancak içebiliyorum. onun yerine meyve suyu içiyorum ama yerini karşılamaz biliyorum. Umarım kısa sürede mide bulantıları azalır ve su içmeye başlayabilirim. Bu konuda benim gibi olan ve önerisi olan varsa öğrenmek isterim

selam kızlar bende ilk defa yarın gideceğim kontrole sata göre 7+4 oluyorum inşallah kalp atışlarını duyarım bir sıkıntı olmaz tedirginlik var içimde şimdiden heyecan sardı ankarada uygun fiyata özel hastane bulamadığım için mecburen istemeye istemeye zübeyde hanıma gideceğim muayene yanında bide ultrasyon parası istiyor özeller neyse kalp atışlarını duyuyum bebeğimin şimdilik bana yeter benim için dua edin kızlar...

KIZLAR bi şey sormak istiyorum: ben 17 ocakta gittiğimde doktor kan tahlili istedi ve benden 4 tüp kan aldılar.Bir arkadaşım başka doktorda sadece 1 tüp vermiş ve sadece kan değerlerine bakılmış.Benimkinde nelere baktı tam bilmiyorum ama ikimiz arasında bu kadar fark olması aklımı karıştırdı.Gerçi her zaman iyidir ayrıntılı olması ama sizinkileri merak ettim:)

desene senin bebiş de çok kıymetli :) benim de tüp bebek, ilk deneme. Zorlu bir süreç sonrası sahip olmak insanı şok ediyor, hala inanamıyorum ben hamile olduğuma :) Çok şükür bugünleri gördüğümüze, hayırlı olsun canım.

çok şükür şuana kadar hiç bulantı problemi yaşamadım iyimi kötümü bilmiyorum bazı yerlerde okuyorum bulantı sağlıklı gebeliğe işaretmiş die ama benim 6+5 henüz öyle bir şikayetim yok herkesin bünyesi bir olmaz bunun bebeiğin sağlıklı olmasıyla alakası oldugunu düşünmüyorum..tek sıkıntım doktorumun günde 2 bardak süt içmen gerekiyor demesi..süt bana inanılmaz gaz yapıyor ve gaz sancısı mahvediyor beni..zatende hiç sevmem sütü bebişim için mecburen katlanıyorum..birde tüp bebel olduğu için devam eden iğnelerim var 10.haftaya kadar sürecek iğneler çok canımı yakıyor artık kalçalarımda urlar oluştu yatamıyorum oturamıyorum

Eee benim adim yokk😔😌

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…