hoşgeldin cnm benimde 8+5.
benim bulantılarım epey azaldı ama midemi uzun süre boş bırakırsam dönmeye başlıyor. o yüzden bir ayran ne bilim bi meyve aralarda tüketiyorum ki bulanmasın.
bana ayran,yeşil zeytin,peynir ekmek çok iyi geliyor.
halsizlik bendede var. evimle iş yerim cok yakın 3 dakıka.
o mesafeyi bile yürüyünce maraton koşmuş gibi oluyorum.
dün işyerinde uyumadan zor durdum.
sanki gündüz içi geçen ben değilmişim gibi gece de elli defa uyanıyorum.
ama geçecek biliyorum.
O ne testi? Bende suanda sadece kese gözüktü, 2 hafta önce. 2 gün sonra yeniden randevumuz var. Kalp atışlarını dinleyeceğiz. Bi kaç test daha yapılacakmış.ben şimdiden heyecan yaptım acaba ne testi olacak diye :)
ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın
Merhaba arkadaşım. Beni de ekler misin? Yaş:30 Yaşadığım yer:İzmir İlk bebeğim tek gebelikekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın
Merhaba arkadaşım. Beni de ekler misin? Yaş:30 Yaşadığım yer:İzmir İlk bebeğim tek gebelik
Bide :) hiç hayatında doğurmamış evlenmemiş biri başına geçip gülerek eeee anne olmak kolay değil diyip hahaha diye gülmesi yok muu.. Allah bizi ve bebeğimizi sinir ve gıcık insanlardan korusun.
Hoşbulduk arkadaşım. Zor günler bu günler ama geçecek inşallah. Benim de gözüm sürekli yatakta. Bıraksalar hep uyuyacağım. Yeşil zeytin domates ekşi elma ayva benim favorilerim bu günlerde. Her hafta değişiyor çünküUmarım 3-4 ayda geçer bu sıkıntılar.
sat yazabilir misiniz ?
Bide :) hiç hayatında doğurmamış evlenmemiş biri başına geçip gülerek eeee anne olmak kolay değil diyip hahaha diye gülmesi yok muu.. Allah bizi ve bebeğimizi sinir ve gıcık insanlardan korusun.
Kan degerlerine sekerine tiroidine karacigrr testlerine flan bakilcak 3 4 tup kan vericen sadece cnm :))
Ben tam 5 tüp kan vermiştim, 2 de idrar örneği. Seninkisi normal olan canım. Sadece kan değerlerin yeterli değil, toksoplazma, troit, hepatit, kızamıkçık v.s gibi hastalıklara bağışıklığın var mı, açlık şekeri, ... bunlara bakılması gerekiyor. Eğer ilk hafta istemezlerse sonraki haftalarda istiyorlar bu tahlilleri. Bunlar ilk 3 ayda yapılması gereken tahliller.KIZLAR bi şey sormak istiyorum: ben 17 ocakta gittiğimde doktor kan tahlili istedi ve benden 4 tüp kan aldılar.Bir arkadaşım başka doktorda sadece 1 tüp vermiş ve sadece kan değerlerine bakılmış.Benimkinde nelere baktı tam bilmiyorum ama ikimiz arasında bu kadar fark olması aklımı karıştırdı.Gerçi her zaman iyidir ayrıntılı olması ama sizinkileri merak ettim:)
SAT:5 Aralık canımsat yazabilir misiniz ?
canım sen nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik. 10. haftada pek az kişiyiz merak ediyorum diğer haftadaşlarımı :)))
Hamileliğimin ilk gününden beri ara ara olan kasık batmalarım yine nadir de olsa devam ediyor. Bunun yanına kasık ağrılarım eklendi, daha yogun kasık ağrılarım var bu gunlerde. Bir de göğüslerim bir az acıyor bir eski bomba haline dönüyor.
Normalde de kilolu olduğum için göbeğim çıktımı bilemiyorum zaten göbeğim vardı farkı kendimin bile anlayacağı kadar bir göbek yok bence. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak.
2 haftadır hiçbir destek kullanmıyorum ne vitamin ne folik asit. Doktorum 8. hafta bittikten sonra folik asidi de bıraktırdı. Doğal beslenme ile vitaminimi almam taraftarı. Ama fazlası ile üşüyorum o nedenle bu gittiğimde sölicem belki kan değerlerimi kontrol etmek ister. Demir eksikliği olabilir. Önceki konusşmamızda kan hapı olarak da 20. haftadan sonra vericem demişti bakalım ne dicek.
12 şubatta randevum. Resmen gün sayıyorum umarım bebişim benimle ve sağlıklıdır. Doktorum bundan önceki görüşmede söylememişti ama 11+3 olacağım gittiğimde. O nedenle 2'li testi de yapar gibime geliyor bakalım ne dicek.
Sende durumlar nasıl arkadaşım?
Evet cikio ama ben ertrsi gun almistim sonuclariHemen çıkıyormu peki medipolde sonuclar? Sen tecrübelisin oyuzden soruyorum cok merak ediyorum bende :)
ben birde sürekli onu ye bu ye diyenlerden gıcık alıyorum. ben senden daha iyi biliyorum ne yiyeceğimi. her gördüklerinde bana şuyunu yedin mi buyunu yedin mi diyorlar.
ne kar anlayışlısın valla masada yıkılıp kalçam şimdi uykum var midem kötü herkez batıyo şuan bana. öğlen arkadaşım parfüm sıkıyo yemeğe inecekmiş. benimde midemin bulandığını bildiği halde burnumun dibinde sıkıyo hemde. ya sinir oluyorum böyle insanlara.
Bunu bu öğlen yaşadım çay yerine yanlışlıkla kahve içiyim dedim hemen ordan aaa kahve içmemen gerekiyo diyip yan yan bakıyolar allahım benim bebeğimi benden daha fazla mı düşüneceksin arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?