2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Hoşbulduk arkadaşım. Zor günler bu günler ama geçecek inşallah. Benim de gözüm sürekli yatakta. Bıraksalar hep uyuyacağım. Yeşil zeytin domates ekşi elma ayva benim favorilerim bu günlerde. Her hafta değişiyor çünkü Umarım 3-4 ayda geçer bu sıkıntılar.

Kan degerlerine sekerine tiroidine karacigrr testlerine flan bakilcak 3 4 tup kan vericen sadece cnm :))

ekLenmek isteyenler lütfen bilgilerini yazsınlar mesajımdan alıntı yaparak gözden kaçırdığım olabiliyor kusura bakmayın

canım sen nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik. 10. haftada pek az kişiyiz merak ediyorum diğer haftadaşlarımı :)))

Hamileliğimin ilk gününden beri ara ara olan kasık batmalarım yine nadir de olsa devam ediyor. Bunun yanına kasık ağrılarım eklendi, daha yogun kasık ağrılarım var bu gunlerde. Bir de göğüslerim bir az acıyor bir eski bomba haline dönüyor.

Normalde de kilolu olduğum için göbeğim çıktımı bilemiyorum zaten göbeğim vardı farkı kendimin bile anlayacağı kadar bir göbek yok bence. Bakalım ilerleyen haftalarda ne olacak.

2 haftadır hiçbir destek kullanmıyorum ne vitamin ne folik asit. Doktorum 8. hafta bittikten sonra folik asidi de bıraktırdı. Doğal beslenme ile vitaminimi almam taraftarı. Ama fazlası ile üşüyorum o nedenle bu gittiğimde sölicem belki kan değerlerimi kontrol etmek ister. Demir eksikliği olabilir. Önceki konusşmamızda kan hapı olarak da 20. haftadan sonra vericem demişti bakalım ne dicek.

12 şubatta randevum. Resmen gün sayıyorum umarım bebişim benimle ve sağlıklıdır. Doktorum bundan önceki görüşmede söylememişti ama 11+3 olacağım gittiğimde. O nedenle 2'li testi de yapar gibime geliyor bakalım ne dicek.

Sende durumlar nasıl arkadaşım?

Bide :) hiç hayatında doğurmamış evlenmemiş biri başına geçip gülerek eeee anne olmak kolay değil diyip hahaha diye gülmesi yok muu.. Allah bizi ve bebeğimizi sinir ve gıcık insanlardan korusun.

sana bişey söyliyeyimmi ciddi sinir. bu tarz konuşmalara bende çok gıcık olurum kızsan bişey sölesen hamilelik sana yaramadı seni sinirli gergin yapıyo der gene güler bu sefer. en iyisi sende onu çatlat :)

hafifleyerek geçecek emin ol

ekşi elmayı yazmayı unutmuşum. tansiyon hapı gibi yanımda taşıyorum.

ama bebişlerimize değerrrr

ayy maşallah kızlar ne kadar kalabalığız okumaya yetişemiyorum çifter çifter atlıyo sayfalar
umarım herkes iyidir, sonuna kadar güzel haberler yazarız inşallah
bulantımızda olsa ağrımız sancımızda olsa bebişler bize gelicek

Bide :) hiç hayatında doğurmamış evlenmemiş biri başına geçip gülerek eeee anne olmak kolay değil diyip hahaha diye gülmesi yok muu.. Allah bizi ve bebeğimizi sinir ve gıcık insanlardan korusun.

ben birde sürekli onu ye bu ye diyenlerden gıcık alıyorum. ben senden daha iyi biliyorum ne yiyeceğimi. her gördüklerinde bana şuyunu yedin mi buyunu yedin mi diyorlar.

Kan degerlerine sekerine tiroidine karacigrr testlerine flan bakilcak 3 4 tup kan vericen sadece cnm :))

Hemen çıkıyormu peki medipolde sonuclar? Sen tecrübelisin oyuzden soruyorum cok merak ediyorum bende :)

Ben tam 5 tüp kan vermiştim, 2 de idrar örneği. Seninkisi normal olan canım. Sadece kan değerlerin yeterli değil, toksoplazma, troit, hepatit, kızamıkçık v.s gibi hastalıklara bağışıklığın var mı, açlık şekeri, ... bunlara bakılması gerekiyor. Eğer ilk hafta istemezlerse sonraki haftalarda istiyorlar bu tahlilleri. Bunlar ilk 3 ayda yapılması gereken tahliller.

Canim benim de bulantilarla basim belada agzimin ici hep ekşi yemek yiemiyorum su icemiyorum.ben de cok usuyorum ben epey bi ilac kullaniyor b12 folik asit corasprin progestan bir de ignem var günlük vurdugum pihtilasmadan dolayi mahvediyor ilaclar beni sersem gibiyim.kasik agrim yok aynen gogsumde agri var uclari genisledi ve şişiyor gibi hep evdeyimmarkete gitsem bes dakika duramiyorum nefes alamiyorum midem bulaniyor hep evdeyim.benim de gobegim cikmadi hhenüz kilo almadim hic.cumaya randevum var cok heyecanliyim bi aksilik olur diye cok tedirginim inşallah guzel haberlerle gelirimm.aslinda randevum 24 uneydi ama ben dayanamadim baska doktrdan aldim

ben birde sürekli onu ye bu ye diyenlerden gıcık alıyorum. ben senden daha iyi biliyorum ne yiyeceğimi. her gördüklerinde bana şuyunu yedin mi buyunu yedin mi diyorlar.

Bunu bu öğlen yaşadım çay yerine yanlışlıkla kahve içiyim dedim hemen ordan aaa kahve içmemen gerekiyo diyip yan yan bakıyolar allahım benim bebeğimi benden daha fazla mı düşüneceksin arkadaşım.

Aynısınıoda bulur canım merak etme hamileyken. Günahtır ya. Hiç düşünce yok bu insanlarda. Sende üstüne cıkart :)) saka bi yana bak bende simdi cok sinir oldum. Kağıtlara falan hava yapsan yüzüne doğru. Oyle düşüncemiz arkadas mı olurmuş ben hayret ediyorum boyle insanlara.

Hayır canım içebilirsin. Ben hergün öğleden sonra içiyorum. Türk kahvesi. Doktorum kesinlikle yasak değil dedi. Yasak olan yemeklerden hemen sonra içme. Yemekten aldığın vitamini öldürür dedi. Bir gün içerisinde bir kupa boyunca kahve yada çay içebilirsin dedi. Yeterki bir kupa bardağı geçme dedi.

Sanırım ben bilgilerimi eksik yazmışım:)
yaşım 30, SAT 06 aralık, tahmini doğum tarihi 13 Eylül, ilk bebiş, İstanbul
eklerseniz sevinirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…