Teşekkür ederim , İnşallah
Tam 9+3 te gördük kıpırdıyordu doktorum özellikle gösterdi çok komik yaaminicik birşey ,,
herkese günaydın ..
bizim herif dün itibari ile yine yok
göreve gitti cuma gelicek ..
5 gün yine yalnızım .
gelince inş. uzun süre görev yok ona
bu gece bizimkiler çok uyandı mahvoldum ..
rüya görüp çığlık çığlığa uyanıyorlar..
neyseki sabah oldu çok şükür
ama bugünüm iyi başlamadı ..
niye mi
hikayenin devamı şöyle
eşim göreve gitmeden kuaföre gidecektim kaş için ,unutmuşum
sabah uyandım ki kıl tüy içindeyim ,dedim bebeleri servise atınca kuaföre gideyim ,ordan dolmuşla işe geçerim
kuaför de bugün yokmuymuş ,hey ALLAHım dedim başka kuaföre gideyim ozaman ,neyse arabayı aldım kuaföre giderken bi de baktım ki cebimde para yok
kredi kartları yüzünden bi gün sokakta kalıcaz vallaVakıfbank atm arıyorum arabayla ,bi kaç yer gezdim atmler para vermiyor mu
delircem artık ,gecenin yorgunluğu ,kıl tüy içinde olmam ,para bulamamam ve iş yerine geç kalmış olmam iyice gerdi beni
neyse 3.atmde para buldum kuaföre gittim işimi halledip arabayla işe geldim ama geldiğimde saat 10 du
neyse artık işe kıllı tüylü gitmeyeyim diye verdiğim mücadelem şuanda çay ve simitle son bulmuş durumda
en kötü günümüz böyle olsun beaaaa
Günaydın. ..
Allah kavustursun demekle başliyim:))
Inşallah eşin yokken gece cok kalkmaz da ikizlerin dinlenmiş olursun.ayy nedir bu gunun baslangici boyle hersey ustuste mi gelir.olsun finalin güzel olmuş en azından:)) en kötü gunlerimiz böyle olsun canim.
canım benimde testim cumarteesi günü saat 12 de. şimdi 11.haftanın içindeyim ama bir hafta geri gidiyor işte 10 de. cumartesi yaptırcam inş bir sorun çıkmaz bebişimide özledim görürüm onuda. inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin.
ya eşim farketti geçen gün azcık yol yürüsen nefes nefese kalıyorsun biraz yavaş yürü diyor. ama bilmiyorki biz artık eskisinden daha çok daha derin nefes alıyoruz. bazen evde boğuluyorum camı açıyorum yatmak için
Günaydın annişler ve minnoşlarıı :)) güzel haberlerin, yeni arkadaşların ardı arkası kesilmiyo. Ohhh ne güzell :)) inşallah böyle devam eder :)
Ben hiç belirti yaşamamıştım hamileliğimin ilk 3 ayında. Şimdi ufak ufak belirtiler yaşamaya başladım. En önemlisi de göbüşüm çıktıııı :)) Yatarken tam yan yatıp bacağımı uzatınca geriliyo karnım azcık. Dans ederken zıpladıkça karnımı ayrı bi hissediyorum. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alışım hızlandı. Daha çabuk yoruluyorum :)) kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissetmeye başladım :)) hamile kıyafetlerine de geçtim. Sinir stres durumum da azaldı. Hatta baya bi neşeli hissediyorum kendimi bi kaç gündür :)) darısı başınıza.
Çok da özledim minnakıı yaa. Gidip görmek için can atıyorum :)) sanırım yine iki randevu arasında okuldaki doktoruma gidicez :))
Hepinize iyi haftalar diliyorummm. Muuaahhh :))
Günaydınnn :)
Oh ne güzel bundsn sonraki belirtilerimiz hep boyle olsun gobusler çıksın artik dışardan bakinca hamiş oldugumuz anlasilsin:)) benim gobuş yok daha hic belli değil bakalım bikac hafta sonra çıkar artik:)) ben de cok sabirsizlaniyorummm minnakimi görmek icin doktor 11.haftan dolunca gel demisti çarşamba doluyor perşembe gidicem:)) eşim pazartesi izinli pazartesi yi bekleyelim diyo ama sabredemicemm:))
Aynen canım ben gün içinde bile hissediyorum aldığım nefesi. benimde göbüşüm var. ama şu mide problemim geçse daha iyi bakıp daha iyi hissedeceğim kendimi resmen kendimi saldım bakımsız kaldım. bana göre felaket görünüyorum napçam bilemiyorum.
slm kızlarrr... herkese hayırlı günler diliyorum. kontrolü olanlar bebişe dayanamayıp görmeye gidenler hayırlı haberlerle gelsinler inş..
ben psikolojik olarak bayağı düzeldim. bebeğin düşme sıkıntısını attım yani kafadan. dün halıları silkeledim topladım falan.. kolileri nispeten hafif olanları taşıdım odadan odaya.. normale döndüm yani.. bugün de dışarıda işim vardı. annem tutturdu öğlen benim işim var diye tam ikna ettim gidicem öğlene gelicem diye oğlan düştü koltuktan eli kötü oldu. şimdi elinin üzerine basınç uygulayınca ağlıyor. tutunamıyor bir yerden falan.
şimdi hastaneye gitsem röntgene sokacaklar giremicem annem 3 te gelirim gidelim diyo.. bakalım artık..
ama normal halime döndüm ya en çok ona sevindim.. mide bulantım geçmişe göre azaldı biraz. yemek vitamin mineral süt peynir vs günlerdir ağzıma koymuyorum beslendiğim tek gıda maddesi patates ve makarna dün bi de kısır yedim sadece..
patatesi bi gün püre bi gün salata bi gün haşlama bi gün kızartma bi gün fırında sırayla yapıp yiyorum..
oğlan da benle yiyo ikimiz de kabızız
öğlenleri de dışarıdan dürüm sipariş ediyorum çoğu zamn.. hayatımda hiç yemediğim kdr hazır gıda yiyorum.. mutfağa giremeyince kek bile pişirmek zor geliyo o kdr düştüm yani.. hiç üşenmez gece 11 de bile canımın istediği yemeği yapan ben şimdi 11 de en fazla mutfakta bulduğum şeyleri yiyorum.. çok üzülüyorum ama midem başka şey kaldırmıyor şimdilik. vicdan azabı çekiyorum ama napayım biraz daha idare edicem inş.. sonra da herşey düzelecek..benim için de sizini için de..
kendinize çok ii bakın.. oğlan rahat bırakmıyo kapatıyom neti
Günaydın kızlarr
Bende de hafif kabızlık var.Aile hekimine ilaç yazdırmaya gittiğim zaman hamilelikte kullanılan bi şurup varmış bağırsakları rahatlatıyomuş,ondan yazdırıcam..Onun haricinde iyiyim şükür..hamileliğimin başındaki kasık ağrıları kalmadı gibi bişey ama arada belim ağrıyor...Bu cuma kontrole gidicem druma ,minişimin hareketlerini görürüm inşVideoya da çekerim yine..
günaydın biz doktordan geldik ikili test yaptırmadım ultrasondan ensesine baktı doktor kalınlığı normal dedi 6.5 cm olmuş normalde 12+0 olması gerekiyodu 12+6 çıktı maşallah önde gidiyo bebişim arkası dönüktü kolları bacakları oynuyodu cinsiyetine daha erken bir ay sonra söylerim kesinleşir dedi ama ben iki hafta sonra kaçamak yaparım belki
Ayy cok güzel yaa:)) benimki de hareketlenmistir inşallah perşembe gidicem 11 haftalik oluyoruz cok merak ediyorum:))
Ayy cok güzel yaa:)) benimki de hareketlenmistir inşallah perşembe gidicem 11 haftalik oluyoruz cok merak ediyorum:))
O şurup bendede var hamileliğim öncesinde kullanıyordum , kendi doktoruma sordum içebilirmiyim die hayır dedi kendini alıştırma, ben bu tarz ilaçlara karşıyım doğal yolları dene dedi , bi damla bile içmedim.. d ile başlayan şurup .
günaydın herkese hayırlı günler :) güpgüzel bi hafta olsun insallah.
kızlar benim haşimatom var aranızda olan var mı bilmiyorum ama.tsh ölçümü yaptırmam gerekiyo düzenli olarak çünkü cok yükselebiliyo ona gore ilac kullanmam gerekebiliyo.ama benim baya düşük çıkmış 0.5 filan ben 3 çıkar diyodum.doktor bişi demedi ama gene de konusmak istedim biriyle..
bi de cuma günü 11+4 olcam doktor pazartesi çagırmıstı ikili test ense kalınlıgı ölçümü için filan.3 gün cok onemli değildir herhalde.işim var da ona gore ayarlamaya calısıyorum.ona gore randevuyu iptal ettirsem mi ki
Gece bende en iyi ihtimalle 3-4 kere tuvalete gitmek icin uyaniyorum malesef :) kedis dondumu canim? Daha once sokaga ciktiysa icin cok rahat olsun mutlaka donucek yarin obur gun. Birde buyuk ihtimalle evinizin yakin cevresindedir o. Zorlanmazsan aran bence biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?