2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

doktor bana yatmadan önce yoğurt ye dedi ama işe yaramadı.

Gece bende en iyi ihtimalle 3-4 kere tuvalete gitmek icin uyaniyorum malesef :) kedis dondumu canim? Daha once sokaga ciktiysa icin cok rahat olsun mutlaka donucek yarin obur gun. Birde buyuk ihtimalle evinizin yakin cevresindedir o. Zorlanmazsan aran bence biraz.

Günaydın ,
Aynen öyle duadan zarar gelmez , kendinde okuyabilirsin , bir sürü güzel dualarımız var ,

Herkese günaydın ,

Bende hafta sonu doktora gittim herşey yolunda dedi , hatta kıpırdıyordu ,
2 hafta sonra yani 1 martta ikili test için gidicem inşallah güzel haberler veririm yine size ,

Herkese günaydın ,

2 hafta sonra yani 1 martta ikili test için gidicem inşallah güzel haberler veririm yine size ,

Günaydın. ..
Oh ne güzel bu aralar güzel haberler aliyoruz boyle devam eder inşallah bende persembe gidicem nasil dayanicam yaa:)) suan kaçıncı haftadasin hareketleri gördün

Günaydın. ..
Oh ne güzel bu aralar güzel haberler aliyoruz boyle devam eder inşallah bende persembe gidicem nasil dayanicam yaa:)) suan kaçıncı haftadasin hareketleri gördün

Teşekkür ederim , İnşallah
Tam 9+3 te gördük kıpırdıyordu doktorum özellikle gösterdi çok komik yaa minicik birşey ,,

Günaydın annişler ve minnoşlarıı :)) güzel haberlerin, yeni arkadaşların ardı arkası kesilmiyo. Ohhh ne güzell :)) inşallah böyle devam eder :)

Ben hiç belirti yaşamamıştım hamileliğimin ilk 3 ayında. Şimdi ufak ufak belirtiler yaşamaya başladım. En önemlisi de göbüşüm çıktıııı :)) Yatarken tam yan yatıp bacağımı uzatınca geriliyo karnım azcık. Dans ederken zıpladıkça karnımı ayrı bi hissediyorum. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alışım hızlandı. Daha çabuk yoruluyorum :)) kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissetmeye başladım :)) hamile kıyafetlerine de geçtim. Sinir stres durumum da azaldı. Hatta baya bi neşeli hissediyorum kendimi bi kaç gündür :)) darısı başınıza.

Çok da özledim minnakıı yaa. Gidip görmek için can atıyorum :)) sanırım yine iki randevu arasında okuldaki doktoruma gidicez :))

Hepinize iyi haftalar diliyorummm. Muuaahhh :))

Aynen canım ben gün içinde bile hissediyorum aldığım nefesi. benimde göbüşüm var. ama şu mide problemim geçse daha iyi bakıp daha iyi hissedeceğim kendimi resmen kendimi saldım bakımsız kaldım. bana göre felaket görünüyorum napçam bilemiyorum.

Aynen canım bende hiç belirti yaşamadım şuanda sadece yürürken nefes nefese kalıyorum , benimde göbişim çıktı perşembe 12 hafta olacak ikili teste gidicem inş. herşey yolundadır...Sen yaptırdın mı testi.

canım benimde testim cumarteesi günü saat 12 de. şimdi 11.haftanın içindeyim ama bir hafta geri gidiyor işte 10 de. cumartesi yaptırcam inş bir sorun çıkmaz bebişimide özledim görürüm onuda. inşallah sende hayırlı haberlerle gelirsin.

ya eşim farketti geçen gün azcık yol yürüsen nefes nefese kalıyorsun biraz yavaş yürü diyor. ama bilmiyorki biz artık eskisinden daha çok daha derin nefes alıyoruz. bazen evde boğuluyorum camı açıyorum yatmak için

Bence o süreç geçiyo ya. Dediğim gibi inanılmaz bi enerji ve neşe var içimde :)) ben inat etmiştim bakımsız hamile ve annelerden olmıcam diye :)) şimdi süsleniyorum :) okula gidicem. Bence sen de bi kaç haftaya toparlıcaksın :))

Aynen öyle biraz salıyoruz kendimizi ama bende iyi görünmeye çalışıyorum hamileler kendisine bakmayacak die birşey yok , ayrıca bakımlı hamılelerde çok şeker oluyorlar ,

Aynen öyle biraz salıyoruz kendimizi ama bende iyi görünmeye çalışıyorum hamileler kendisine bakmayacak die birşey yok , ayrıca bakımlı hamılelerde çok şeker oluyorlar ,

Dimii :)) cicili bicili şeyleri hiç sevmezdim, şimdi öyle kurdelalı şeyler falan alıp giyiyorum :)) tayt ama ya. Hayat kurtarıyo :))

Selam arkadaşlar;
Bulantı,öğürme,kusma vb. şikayetlerinin hemen hemen hepsini yaşıyorum.Ama beni hamileliğimi öğrendiğimden beri en çok rahatsız eden şey gaz ve kabızlık. Oldukça hareketli olmaya çalışıyorum. Yürümeden geçirdiğim bir günüm yok. Yediklerime de dikkat ediyorum. Kayısım sürekli ortalıkta,gidip geldikçe atıyorum ağzıma. Akşam 6'dan sonra pek birşey tüketmiyorum. Çünkü birkaç korkunç gaz sancılı gece geçirdim,hatta birinde bebeği düşürüyorum sanıp endişeden,üzüntüden kahroldum. üşütmemek konusunda da dikkatli davranıyorum. Ama şikayetlerim devam edeiyorum maalesef. Tüm bu şikayetleri azaltayım derken bebeğim için de yeteri kadar beslenemiyor muyum acaba sorgularıyla da bunaltıyorum kendimi. Süt içemiyorum mesela( Gaz ve kabızlık derdi yaşayan arkadaşlarım var mı?varsa neler yapıyorsunuz?Yaşamasalar da tavsiye verecek arkadaşlarımı da sabırsızlıkla bekliyorum. Hepimize kolaylıklar...

bu heyecanlar güzel heyecanlar..seni göbüşlü seniii:))

ben doğuma bile makyajlı gittim :))

Herkese günaydın ,

gözünaydın
tamamen hamilelikten bunlar ,hormonların yüzünden endişelenme
ama rahat olmak için de çaba göster
sen ne kadar iyi olursan içerdeki minnak da o kadar iyi olur
benim bırak hamileliği eskiden beri hep 9-5 yada 9-4 tasiyonum düşün
anneme çekmişim düşük tansiyonluyum
ikizlerimi de bu tansiyonla doğurdum çok şükür bir problem yaşamadım
ama senin için yeni bir durumsa önlemini mutlaka al geçmiş olsun
merhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)
gel bakalım sen de maşallah

ah canım seni en iyi ben anlarım
çünkü o afacandan bende iki tane var
bişey olmaz RABBİM içerdekini öyle bir koruyor ki içini ferah tut
ben hergün günde kaç kere indirip kaldırıyorum valla ,içerdeki ALLAHA emanet
bende de bulantı yok ama yapısal bu durum ikizlerde de yoktu ,her hamilelik farklı da olabiliyor ama çok şükür bunda da bir sıkıntım yok
RABBİM yardımcınız olsun
üzülme ama bebek bereketiyle geliyor
inş. bi doğsun bak herşey düzelecek
kanama durduysa endişelenme bir şey yoktur
Kizlar selam.
isyerindeyim su an ve yan masamdaki kadinin parfumunden kusucam artik. Igrenc kokuyo. Sıkma desem daha beter sıkar gicikligindan. Off iyice tiksindim ya
kadına söyle o da dikkat etsin ,söylemezsen nerden bilsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…