slm kızlar yarın doktora gidicem bir aydır görmedim bebeğimi ikili test var yarın belki cinsiyetini bile öğrenebilirim hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın :)
saol cnm 9.zuncu haftam bittiMerhaba hoşgeldin aramiza:))
Oh ne güzel bi tane daha ikiz annesi hep hayran olmusumdur:)) kaçıncı haftadasin
ikiz mi seninkilerçok güzel yaaa SAğlıklı hamilelikten sonra yavrularına da sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Günaydın canım aaa ne denir ki bu durumda bilemedim döner inşallah yaa.uykuya gelince ben de deliksiz uyumayi çok özledim en az 3-4 kez kalkiyorum.bide grip oldum dun gece hic uyuyamadim.meyve haricinde tavsiyeniz var mi ne yesem ne icsem acaba:))
slm kızlar yarın doktora gidicem bir aydır görmedim bebeğimi ikili test var yarın belki cinsiyetini bile öğrenebilirim hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın :)
Günaydın kızlar,
Kedim evden kaçtı, bütün gece uyuyamadımumarım başına bir şey gelmeden geri döner. Offf stressiz bir günüm geçmiyor. Pek rahat uyuyamıyorum ben. Daha doğrusu gece 3-4 kere uyanıyorum.
Hayırlı olsun canım
bendede panık atak baslangcı vardı yıllar once..danışayım rahatlarım dıyorum.ya birde daha oncee hıc yapmadığım bırsey yaptım..doğrumu yanlısmı ılmıyorum kayınvalıdemın zoruyla bır hocaya goturdu benı hoca cok unlu ve para falan alamayan bırı bur muska yaptı bana..sana cok nazar degıyor nazrdan ve korkularından kurtululacak bebegını saglkla kucağına alacaksın dedı.sımdı takıyorum ama daha once hıc böyle bısey yapmadığım ıcınde galıba kendımı bır garip hıssedıyorum..gercı duadan zarar gelmez ama offf ölee ıste
Herkese günaydın ,
Bende hafta sonu doktora gittim herşey yolunda dedi , hatta kıpırdıyordu,
2 hafta sonra yani 1 martta ikili test için gidicem inşallah güzel haberler veririm yine size ,
Günaydın. ..
Oh ne güzel bu aralar güzel haberler aliyoruz boyle devam eder inşallah bende persembe gidicem nasil dayanicam yaa:)) suan kaçıncı haftadasin hareketleri gördün
Günaydın annişler ve minnoşlarıı :)) güzel haberlerin, yeni arkadaşların ardı arkası kesilmiyo. Ohhh ne güzell :)) inşallah böyle devam eder :)
Ben hiç belirti yaşamamıştım hamileliğimin ilk 3 ayında. Şimdi ufak ufak belirtiler yaşamaya başladım. En önemlisi de göbüşüm çıktıııı :)) Yatarken tam yan yatıp bacağımı uzatınca geriliyo karnım azcık. Dans ederken zıpladıkça karnımı ayrı bi hissediyorum. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alışım hızlandı. Daha çabuk yoruluyorum :)) kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissetmeye başladım :)) hamile kıyafetlerine de geçtim. Sinir stres durumum da azaldı. Hatta baya bi neşeli hissediyorum kendimi bi kaç gündür :)) darısı başınıza.
Çok da özledim minnakıı yaa. Gidip görmek için can atıyorum :)) sanırım yine iki randevu arasında okuldaki doktoruma gidicez :))
Hepinize iyi haftalar diliyorummm. Muuaahhh :))
Aynen canım ben gün içinde bile hissediyorum aldığım nefesi. benimde göbüşüm var. ama şu mide problemim geçse daha iyi bakıp daha iyi hissedeceğim kendimi resmen kendimi saldım bakımsız kaldım. bana göre felaket görünüyorum napçam bilemiyorum.
Aynen canım bende hiç belirti yaşamadım şuanda sadece yürürken nefes nefese kalıyorum , benimde göbişim çıktı perşembe 12 hafta olacak ikili teste gidicem inş. herşey yolundadır...Sen yaptırdın mı testi.
Aynen canım ben gün içinde bile hissediyorum aldığım nefesi. benimde göbüşüm var. ama şu mide problemim geçse daha iyi bakıp daha iyi hissedeceğim kendimi resmen kendimi saldım bakımsız kaldım. bana göre felaket görünüyorum napçam bilemiyorum.
Bence o süreç geçiyo ya. Dediğim gibi inanılmaz bi enerji ve neşe var içimde :)) ben inat etmiştim bakımsız hamile ve annelerden olmıcam diye :)) şimdi süsleniyorum :) okula gidicem. Bence sen de bi kaç haftaya toparlıcaksın :))
Aynen öyle biraz salıyoruz kendimizi ama bende iyi görünmeye çalışıyorum hamileler kendisine bakmayacak die birşey yok , ayrıca bakımlı hamılelerde çok şeker oluyorlar ,
bu heyecanlar güzel heyecanlar..seni göbüşlü seniii:))Günaydın annişler ve minnoşlarıı :)) güzel haberlerin, yeni arkadaşların ardı arkası kesilmiyo. Ohhh ne güzell :)) inşallah böyle devam eder :)
Ben hiç belirti yaşamamıştım hamileliğimin ilk 3 ayında. Şimdi ufak ufak belirtiler yaşamaya başladım. En önemlisi de göbüşüm çıktıııı :)) Yatarken tam yan yatıp bacağımı uzatınca geriliyo karnım azcık. Dans ederken zıpladıkça karnımı ayrı bi hissediyorum. Burnum sürekli tıkalı ve nefes alışım hızlandı. Daha çabuk yoruluyorum :)) kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissetmeye başladım :)) hamile kıyafetlerine de geçtim. Sinir stres durumum da azaldı. Hatta baya bi neşeli hissediyorum kendimi bi kaç gündür :)) darısı başınıza.
Çok da özledim minnakıı yaa. Gidip görmek için can atıyorum :)) sanırım yine iki randevu arasında okuldaki doktoruma gidicez :))
Hepinize iyi haftalar diliyorummm. Muuaahhh :))
ben doğuma bile makyajlı gittim :))Aynen öyle biraz salıyoruz kendimizi ama bende iyi görünmeye çalışıyorum hamileler kendisine bakmayacak die birşey yok , ayrıca bakımlı hamılelerde çok şeker oluyorlar ,
gözünaydınHerkese günaydın ,
Bende hafta sonu doktora gittim herşey yolunda dedi , hatta kıpırdıyordu,
2 hafta sonra yani 1 martta ikili test için gidicem inşallah güzel haberler veririm yine size ,
tamamen hamilelikten bunlar ,hormonların yüzünden endişelenmeya bir şey diyeceğim daha doğrsu danışacağım..uzun zamandır okuyamadım belkı konsuulmuştur amadepresyondamıyım yoksa bu hamılelıkten mi??? abuk subuk seylerden korkar oldum,durduk yere ağlamak ıstıyorum,başım dönüyor yemek yiyemiyorum..1-2 gundur heran bayılcak gıbıyım...bazende cookk iyi hissediyorum kendımı hıcbırsey kafama takıyor ve abuk seyler dusunup korkmuyorum ama takıldımı takılıyorum.psikologa gıtmeye duşundum bebıkım hzuursuz olsun ıstemıyorum cunku...Bunları yasayan varmı kii aranızda :18:
benim bırak hamileliği eskiden beri hep 9-5 yada 9-4 tasiyonum düşünKızlar benim tansıyonum hep 9/5. kafam sarhoş gıbı. bır de gözüm kararıyor başım dönuyor.
Öğretmenım bır de yarın okula başlayacagım kara kara düşünüyorum naparım dıye.
Benım gıbı düşük olan var mı? Nasıl başediyorsunuz?
gel bakalım sen de maşallahmerhaba slm güzel aneler listenize şöle bi bakdım çok güzel ama herkez tek gebe 1 tanecik ikiz gördüm bende 2.ci olmaya geldim kabul buyurursanız :)
ah canım seni en iyi ben anlarımGecmis olsun cnm benimde yaklasik 3 haftadir suruyo kanamam bazen duruyo sonra yine basliyo bende kese etrafinda kanama vardi enson carsamba drgirtim kanama alani kuculmus progestan aliyorum 2 gundur durdu ins bidaha da baslamaz bebek iyi gelisimi de iyi ve cnm benim birse bir yasimda kizinvar ve burda hic kimsem yok hic yatamadim hep kosturmaca kizi on kilodan fazla ve sueekli kucak istiyo bana iki dr da yatmana gerek yok hata az da olsa yuruyus yap dediler umarim biran once atlatiriz bu gunleri
bende de bulantı yok ama yapısal bu durum ikizlerde de yoktu ,her hamilelik farklı da olabiliyor ama çok şükür bunda da bir sıkıntım yokÖlüyom bulantıdannn
Dün itibariyle istifraya başladık hadi hayırlısı
Sen nasılsın cnm iyisi heralda..
Ayy hamileligini bulantisiz geçirenlere bi imreniyorum nasıll... ben herşeyden tiksiniyorumm hamilelikten bile.. ee dile kolay 3. Hamileligim ve araları çok yakın
RABBİM yardımcınız olsuncanlar nasılsınız :26: benim sizden bir isteğim olucak eşim 2 aydan beri maaş almıyor pendikde oturuyoruz 525 kira veriyoruz faturalar deseniz çok sıkıldık şuaralar 2 seneden beri böle devam ediyo 1 ayın maaşı hiç yok i 2 ci ay biterken maaşını veriyo lütfen çok duaya ihtiyacımız var kafama o kadar taktım ki başım fena derecede agrıyo...
kanama durduysa endişelenme bir şey yokturpazartesi gününden beri yatıyorum çok sıkıldım yatmaktan sadece wc ye gidiyorum. sağolsunlar annem eşim kayınvaldem oğlum hepsi yardım ediyor kanamam durdu çok şükür ama yinede korkuyorum bebeğime birşey olmuş olsa allah korusun kanamam devam ederdi ve kasıklarımda ağrı olurdu değilmi
kadına söyle o da dikkat etsin ,söylemezsen nerden bilsinKizlar selam.
isyerindeyim su an ve yan masamdaki kadinin parfumunden kusucam artik. Igrenc kokuyo. Sıkma desem daha beter sıkar gicikligindan. Off iyice tiksindim ya
ben de 60 ile hamiş kaldım 80le doğurdumAy evet bende okumustum boyle birseyler simdi senin yazdiklarini okuyunca hatirladim
Bazen istahi olmayan yada midesi bulanan arkadaslara imreniyorum valla ben o kadar istahliyim ki cunku
Benim annemde cok ince bir kadin bana hamileliginde 20 kilo almis :):):) ve 2 ayda hepsi kendiliginden gitmis belki de ona cektim bilimyorum. Hersekilde insallah o kadar almam kendimi 70 kilo hayal etmek istemiyorum :)
Progestan burda duydugum kanamasi olan herkes kullandigi icin bende doktoruma kanamam olunca kullaniim mi diye sormustum. Bana o bir ise yaramaz birsey olucaksa olur hic gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Komik geliyo boyle doktor yorum farklari
Allaha emanetiz birdaha boyle sorunlar yasamayalim insallah Progestan burda duydugum kanamasi olan herkes kullandigi icin bende doktoruma kanamam olunca kullaniim mi diye sormustum. Bana o bir ise yaramaz birsey olucaksa olur hic gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Komik geliyo boyle doktor yorum farklari
Allaha emanetiz birdaha boyle sorunlar yasamayalim insallah
doğumdan 2 hafta sonra 55tim:)
ödem çoktu bende birden iniverdi ama yapısal olarak kilo alan biri değilim
bir kilo baklava yerim bi oturuşta ama kilo almıyorum ,anneme çekmişim
bi de kimisi emzirirken çok veriyor kimisi alıyor
benim sütüm çoktu ondan da çok verdim
canım bişey olacağı varsa oluyor olmayacaksa da olmaz hiç korkma
ben hergün 2 bebeyi indirip kaldırıyorum olsa bana olurdu
neden başştan sezeryan dediki anlamadımDün ilk defa dr. gittim ve bebişimi gördüm kalp atışlarını duydum ve gördüm...Bu arada 12 eylülde sezeryan dedi dr.umuz. Hesaplamam yanlışmış 8+4 haftalığınız. Sağlıkcakla bebelerimizi kucağımıza alalım inşallah arkadaşlar. Dün malum 14 şubattı doktor 30 dk hamileleri kontrol ediyor sonra hop doğuma gidiyor .... dün nüfus patlaması vardı:)))
ilk defa duyuyorum
sen takma şimdi böyle şeylere boşverkızlar yaa ev taşımayı çok severdim iyi bi temizlik oluyo çünkü ama bu sefer nefret ettim. gideceğimiz ev şu ankinden 40 m2 küçük ve bir oda eksik. dolyısıyla eşyaların bir kısmını bırakmam gerekecek. nasılsa 3seneye kalmadan geri döneceğiz diye annemlere bırakacağız birçoğunu.. evi de hiç görmedim eşim de hayatta bilemez hiçbir şeyi .odanın tavanını penceresini soruyorum haberi yokyazılım indir tlfna 3g yapalım göreyim dedim onu da beceremedi. foto bile yok yani.. bari rafları falan göreyim ona göre mutfak eşyası alırdım yanıma.. orada bi daha fazlalık çıkartamam. en elzemleri alıyorum zaten sadece. lakin her nesneyi elime aldığımda 3 kere düşünüyorum hangi koliye koymalıyım diye öffff öffff
ee hamilelik de zor geçiyo oğlumdaki gb olsaydı şimdiye herşeyi yapıp bitirmiştim..
bi de kriz yaşadık eşimle.. trabzonda bi akşam tiyatroya gittiklerini söylemişti ben de sen sevmezsin ben bile ikna edemedim nasıl gittin demiştim. çok ısrar etti arkadaşlar demişti. 13 şubatı 14 şubata :) bağlayan gece çay demlemeye mutfağa gittim çöpe demliği boşaltırken iki bilet gördüm birinin ismi gözüküyordu "İLKE ..."
delirdim tabi..bir iki yumruk attım karnına en sıkısından oğlum da bunu gördü ama bi yandan gülüyoruz da dur açılayabilirim diyo eşim.. oğlan ağlaya ağlaya sen git koş evdeki ders çalışan ablanın oda kapısına dayan.. bizi durdurmasını isteyecekti muhtemelen yavrum hemen farkettik kucağıma aldım babayı bir dövmeye başladı :)) ben de tabi ağlamaya başladım..
hiç böyle birşey olmamıştı bizde.. söylese bu kdr gücenmezdim. bi de bu kız mimli.. 5 sene önceden falan tanışıyolar bi eğitimden tayinleri aynı anda çıktı kız aradı aynı odada çalışalım diye . sonra yine aradı aynı yerde ev tutalım senin olduğun yerde kendimi güvende hissederim diyeeşim çok yakışıklı değildir ama ahlakı çok düzgündür. hiçbirisine yanaşmadı bahanelerle... kızın biletini evdeki çöpte görünce çıldırdım ben de ne yapayım? o gece baya bi trip attım çay içerken hediyesini verecektim vermedim çayı bile içememiş korkusundan bıraktığım gb duruyodu sabah demlik,çöpün yanı başında :)
olay şöyle gelişmiş 2 bekar kız bilet alıp tiyatroya gitmek isterler.. yeni taşındıkları için yanlarında bey olsun isterler eşim ve bekar bir arkadaşını davet ederler bizimkiler de kıramaz giderler.. evdeki hamile eşin de aklına kurt düşer diye mesele söylenmez..
öyle bi acısını çıkarttım öyle bi çıkarttım ki bi daha tövbe deyip duruyo. ya diyo trabzonda 14 gün önce gittiğim tiyatronun biletini cebimde getirip eşimin yanında atacak kdr safım. hııı bu arada biletler online alındığı için 4 bilette de kızın ismi yazıyomuş. diğer bilette TS maçına aitmiş. iki bilet görünce ben tabi oturup incelemedim ilk anda.. sonra çöpten aldı getirdi eşşek sıpam..
ben de onu sınıf arkadaşlarımla aynı arabada hatta aynı koltukta yolculuk yapmakla empati kurdurdum. deliye döndü anladı halimi..
veee ilk defa sevgilier gününde bana özel bi not yazmış :)
daha önce hiç mektup gb bişey yazmamıştı bana.. çok sevindim.. ama hala unutmuş değilim. arada aklıma düşmüyo değil hani..
neyse böyle bi sevgililer günü geçirdik işte biz de
gözünaydın maşallah cinsiyet de belli olmuşselam kızlar bana gunaydın da sız uyuyorsunuzdur buyuk ıhtımal. valla benim durum çok vahım. allahıma sukur bebeğimde birşey yoksa ben aradan çıkıcam gıbı gelıyor.
mide bulantım hat safada. dun yemeğe cıktık yiyememeyi bıraktım insanlardan bıle bulandı mıdem. burnum aşırı akıyor. sureklı hapşırıyorum. veee en bombası akşam 8:30 da sızıp sabahın korunde kalkıyorum. çoook uyuyorum.
bebeğime gelınce dun gıttık teyzeleri ay bir tatlı bır tatlı yıne ağlaya ağlaya bi kaldım duygularım ınanılmazdı. elleri mınnacık suratını kapatıyor ayaklarını oynatıyor poposunu donuyor. allahım sağlık versın 2li taramamızı yaptırdık. doktorum birşey çıkacağını sanmıyrum senın bebeğin sana çok alışmış dedi. bende belli artık midem kalmadı dedim. eee annelik çekeceksın bunu sen istedin dedi.
bulantın 15 20 gun sonra gececek içini rahat tut dedi. bugun kaçamak yapın eşinle dedi gulmekten çatladım. keseye gore hep erkek derdi. %90 sonucu 1 ay sonra soylucem saklamaya başladı dedi. bakalım eli ayağı olsunda hiç fark etmez. tek istediğim allahımdan oğlum olursa dayısına kız olursa halalarına çekmesin nolur allahım :) eheuehu..
öpüyorum herkesiiii. allah bebelerimize can sağlığı versın.
çaydan bir şey olmaz ama kahve tehlikeli ,günde bir fincan yeterlibenım doktorum da kahve kesınlıkle yasak dedı, çay da gunde bı kere o da cok acık olacakmış.
çaydan tıksınıyorum, hiç içesım gelmıyor. kokuyor burnuma. bulantıdan ne içip yıyecegımı şaşırdım zaten
ben çay kısmadım hiç ikizlerimde hiç de bir problem olmadı
Arkadaşlar 5 haftadır crinone vajinal jel kullanıyorum. 12. Haftama kadar devam edicem. Her akşam günde bi defa yapıyorum.
Son günlerde dikkatimi çeken bile oldu tüm gün boyunca böyle kesik kesik akıntım oluyo. Peynir kesiği gibi. Ama renk koku kaşıntı idrarda yanma falan hiç bir sıkıntım yok. Herşeyim normal.
Acaba diyorum akşam yatarken yapıyorum ya jeli. Gün içindede o mu akıyo geri.
Bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi?
Çok acil bi şikayetim yok diye doktoruma gittiğimde soracağım. 27 şubatta.
progestan geri geliyor canım hiç endişelenme bende de olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?