Yok hiç olmuyor, sadece rahımde ara ara batma hıssedıyorum canım. O kadar.
Bugun 8+1 olduk. sen kaçıncı haftadasın?Ne kadarlıksn sen cnm o bende de oluo
Ben tahsn özbekte özgürbeye gdiorum ama kararsızm pek iyi seyler duymadım hastane ücreti ne kadar oranın
Kan değerlerim çok guzel onda bır sıkıntım yok cok şukur. 2 tane doktora gıdıyoruz, hem tüp bebek doktoruma hem önceden gıttıgımız dr.muza. ikisi de normal bır durum abartmadan tuzlu ayran iç dedi. Başka çaresı yokmuş
Aslinda tahsin Özbek evime yurume mesafesinde bu konuda esimle baya da tartistik diyebilirim ayagimizin dibinde doktor varken nerelere surukleniyoruz diye:))ben de cok iyi olmadığini duymuştum.cihan a 62 tl veriyorduk akademi 60-80 arasi degisiyormus gebelik haftasina gore
Bugun 8+1 olduk. sen kaçıncı haftadasın?
Anladm tatlım sagol
Doktorum da öyle dıyor, danıştıgım arkadaşlarım da. eşim olmadan hıc bıryere cıkamıyorum. Göndermıyor düşerım dıye zaten..Benim de kan degerlerim cok guzel de arada bi dengesizlik olurmuş hamilelikte canım a biraz daha sabır gerektiriyor:))
acaba buyudukce gobek delıgıne dogru baskı mı yapıyor, normaldır bence. insan vucudunu tanıyamıyor zaten. okadar cok değişiklik oluyor kı bende de hergun degişik degişik ruh hallerı, vucut hallerı..Bugun 11 haftalık olduk
Doktorum da öyle dıyor, danıştıgım arkadaşlarım da. eşim olmadan hıc bıryere cıkamıyorum. Göndermıyor düşerım dıye zaten..
3ay gectıkten sonra cok dinç hissedeceksın kendını,şaşıracaksın dıyorinş.o gunlerı beklıyorum..
acaba buyudukce gobek delıgıne dogru baskı mı yapıyor, normaldır bence. insan vucudunu tanıyamıyor zaten. okadar cok değişiklik oluyor kı bende de hergun degişik degişik ruh hallerı, vucut hallerı..
slm kızlar yarın doktora gidicem bir aydır görmedim bebeğimi ikili test var yarın belki cinsiyetini bile öğrenebilirim hayırlı haberlerle gelirim inşallah hoşçakalın :)
Aynen arkadasım bende asırı snrlilik vardı sükür azaldı ama geçicek hepsi bide su ruh hali bi iyi bi kötü olmakta yoruyo insani
ya bir şey diyeceğim daha doğrsu danışacağım..uzun zamandır okuyamadım belkı konsuulmuştur amadepresyondamıyım yoksa bu hamılelıkten mi??? abuk subuk seylerden korkar oldum,durduk yere ağlamak ıstıyorum,başım dönüyor yemek yiyemiyorum..1-2 gundur heran bayılcak gıbıyım...bazende cookk iyi hissediyorum kendımı hıcbırsey kafama takıyor ve abuk seyler dusunup korkmuyorum ama takıldımı takılıyorum.psikologa gıtmeye duşundum bebıkım hzuursuz olsun ıstemıyorum cunku...Bunları yasayan varmı kii aranızda :18:
Ben varım tatlım bende öyleym ve panik atagım cogu anneler hamilelikte depresyon skntısı yasıomus gdip bi danış bence tatlım
bendede panık atak baslangcı vardı yıllar once..danışayım rahatlarım dıyorum.ya birde daha oncee hıc yapmadığım bırsey yaptım..doğrumu yanlısmı ılmıyorum kayınvalıdemın zoruyla bır hocaya goturdu benı hoca cok unlu ve para falan alamayan bırı bur muska yaptı bana..sana cok nazar degıyor nazrdan ve korkularından kurtululacak bebegını saglkla kucağına alacaksın dedı.sımdı takıyorum ama daha once hıc böyle bısey yapmadığım ıcınde galıba kendımı bır garip hıssedıyorum..gercı duadan zarar gelmez ama offf ölee ıste
Yane ama sen genede gt bi kns derdini skntını anlat doktora cok stresten bebekler daha çok etkileniomus bna ilaç kullanablirsn dmisti 3 aydan snra
Canım çok teşekkür ederim, içim rahatladıMerhaba sdenizs, benım bebegım tüp.ben de 10.haftaya kadar kullanacagım jelı. Ki ben senden daha fazla kullanıyorum. gunde ıkı kez.sabah akşam. içim jel doldu. lor gıbı topak topak elıme gelıyor wc.de. çok normall. korkulacak bırsey yok canım.akıntı olması da normal. benım 2.tüp bebek denemem bu. ilkinde de kullanmıştım. yıne böyle olmuştu. gün içinde akıyor, ben iki kez yaptıgım ıcın hep akıyor
Ölüyom bulantıdannn
Dün itibariyle istifraya başladık hadi hayırlısı
Sen nasılsın cnm iyisi heralda..
Ayy hamileligini bulantisiz geçirenlere bi imreniyorum nasıll... ben herşeyden tiksiniyorumm hamilelikten bile.. ee dile kolay 3. Hamileligim ve araları çok yakın
kızlar beni de aranıza alın sat 19 aralık bdt 26 eylül ankaradayım ilk gebeliğimm 25 yaşındayım tek gebelik benimkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?