2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

sagol canım benım dun gıttım saglık ocagına ama sonradan haberı oldu haftad bır ıgnem var sorarım haftaya unutmazsam ınsallah

ahhhh gelse o gunler esımle kavussak artık cok ozledım ve sıkıldım valla

Dogumdan snra hemn caresine bak cnm benm 6cm digeri 4 cm bagirsagima yapmisti ayy cok zor gunlerdi bunada binlerce sukurler olsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doğumla birlikte gidiyor diye biliyorum bebek olduktan sonra küçülmüştüm çok kafama takmıyorum o yüzden

Lenfoma nerdesn canm ozlettn kendini

bende dün aldım bu akşam ufaktan başlayacağım
uçlarınamı sürüyorsun yoksa koyu kısmınamı sürüyorsun canım
bende dün sürdüm ama cok masaj yapmadan yüzeysel sürüdm bıraktım
inşallah doğru yapmışımdır

canım korkma sebebi ne,
ben de normal dogumdan değilde suni sancı verilmesinden korkuyorum ,eğer doktor öyle bişi derse kaçıcam hastaneden , gününü beklemeden doğal akışında olmayan doğumu gerçekleştirmeye çalışıyorlar,
allah yardımcımız olsun ,bi şekilde bebeişlerimiz alıcaz kucağımıza allahın izniyle
Dogumdan snra hemn caresine bak cnm benm 6cm digeri 4 cm bagirsagima yapmisti ayy cok zor gunlerdi bunada binlerce sukurler olsn

çok geçmiş olsun canım
rabbim çok bekletmeden göndermiş miniğini

Amlyt oldum kasimin 18inde cok zor gunlerdi suanda yok kist insallh bir dahada olmaz

ben pko luyum yeterince uğraştım zaten ne zaman kist konusu açılsa acayip geriliyorum. ömrüm boyuncada olacak heralde bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…