2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım koyu kısmına sürüyorum.çok masaj yappmadan bırakıyorum.
zaten göğse masaj yapılmaması gerekıyormuş.

bakalım daha yeni başladım.

sende mı rapıdo
guzel ısım demek kı herkes begendı baksana bende alıssam ıyı olacak zeynepe bu gıdısle

Canım Zeynep çok var o biraz düşündürücü ama Zeynep lerde genelde güzeldir zekidir başarılıdır falan :) o yüzden Zeynep çok klasik ama severim ben. Isme anne karar verir senin hangisi içine gerçekten siniyosa onu koy tatlım.

Kızlar hepinize günaydınn
Ankara'da yine basık ve kapalı bi hava var şansımıza mı şanssızlığımız mı bilmiyorum bu sene bu hava çok uzattı.
Kızlar dün bütün gün karnım sanki biraz sık sertleşti başka hiçbirşeyim yok bişeyim yoktur dimi??

canım koyu kısmına sürüyorum.çok masaj yappmadan bırakıyorum.
zaten göğse masaj yapılmaması gerekıyormuş.

bakalım daha yeni başladım.

uçlarına da yedirdim ,bend ekoyu kısımlarına sürim ozaman canım

bide bişi sorucam annlerrrr

ben bebeğimi kasıklarımda hissediyorum ,tekme attıgındada sanki doğum kanalından çıkıcakış gibi hissediyorum
bu haftlarda bebek daha üst bölgede olması gerekmezmiydi,kafam cok karıştı ,endişede edıyorum bi aksılıkmı var diye

Insallh sana sorun cikarmaz canm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş. cnm. zaten doğuma yaklaşınca doktoruma söylücem normal doğumla gidiyormuş sezeryanlada alabilirler diye düşünüyorum.hayırlısı

canım benimde karnım bu aralar sertleşti.

bişe olduğunu sanmıyorum ya.

kızlar doktorum bana omega care diye bir balık hapı vermişti.

hiç biyerde bulamıyorum. başka birşey alsam olur mu ki.

Kandiliniz mübarek olsun anneler. Allah bütün dualarınızı kabul etsin.hepimize sagsalim kavuşmayı nasip etsin bebislerimize Allah .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benimde karnım bu aralar sertleşti.

bişe olduğunu sanmıyorum ya.

Burda okudum ya erken doğum belirtisi falan Allah korusun tabi de.. Mesela yürürken ayaktayken falan bi anda sertleşiyo gibi hissediyorum hoşuma giden bi duyguda diil. Kasılma mı o acaba yoksa bebiş bi yere toplanıyo kendini büzüyo falan mı
Korkumdan yürüyüşü falan bıraktım ilk randevumda sorucam..

kızlar doktorum bana omega care diye bir balık hapı vermişti.

hiç biyerde bulamıyorum. başka birşey alsam olur mu ki.

Canım kafana göre omega 3 alma bazılarının içinde olmaması gereken bişey oluyo şimdi hatırlamıyorum maddeyi o yüzden söyle bulamıyorum ne aliim diye senin doktora

geçmiş olsun canım inşallah bi sıkıntı olmaz daha yeni yazabiliyorum kusura bakma inşallah hayırlısı olur

ben 1 tane englısh home dan aldım tavşan modelli
,

bide ahşap beşik için nevresim takımı varmı yoksa özelmi diktirmek gerekiyor

englısh homeda bı tane yenı gelıs kuslu bısey bende onu begendım ama dıktırsem mı alsammı bılemedım
dıktırme ısı zor ıstedgın gıbı olmaz gorup alı dıyorlar
ama pıyasadakılerde pek hosuma gıtmıyor
anam bu sehırde ne dogru dursut kumas buluyorsun nede terzı kendı sehrım olsa bılırım yaptırırım burda dıktırmek rısk
cook kararsızım yanı

yok bence bebiş oynuyor içerde.
ama sorunca benımlede paylaşırsan sevınırım.

bende haftaya perşembe gideceğim bende sorarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…