2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

benimde 26+2 de 876 gr iyimi o zaman

aventın cam bıberonundan aldım. kremı lansinoh aldım canım zaten. onu çok övüyorlar.

aventın cam bıberonundan aldım. kremı lansinoh aldım canım zaten. onu çok övüyorlar.

benimde 26+2 de 876 gr iyimi o zaman

canım ben cumartesi günü ultrasona girdim
25+4 tüm ozaman 830gr dı oğlum,doktorda yaklaşık 3.250-3.500 doğar dedi,buda güzel bir kılo artışı sanırım ,ne cok fazla ne cok düşük
senın bebeğin bence normal seyrinde tatlım ,sağlıklı bir bebek

Ben 8.ayda sürmeye başlamayı düşünuyorum canım.

Hım bende o şekildemi sürsemki
benım doktorum ne çatlak kremi nede göğüs için sürmem gereken krem önerisinde bulundu ,sanırım kendısıne gereksız mı gelıyor
yoksa benım sormamı beklıyor anlayamadım

benımkı de ne çatlak kremı onerdı ne göğüs için krem. sadece güneş kremı önerisi oldu. ben de araştırdıgım ögrendıgım kadarıyla başımın caresıne bakıyorum

benımkı de ne çatlak kremı onerdı ne göğüs için krem. sadece güneş kremı önerisi oldu. ben de araştırdıgım ögrendıgım kadarıyla başımın caresıne bakıyorum

bende öyle gerçekten ,burda yazan arkadaşlardan ,internetten baktığım okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim,
aynı doktormı gidiyoruz yoksa

bende öyle gerçekten ,burda yazan arkadaşlardan ,internetten baktığım okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim,
aynı doktormı gidiyoruz yoksa
Aynı mı
Benimki çok bilgili, ilgili aslında bunları unutmuştur ya da daha da ileriki aylarda düşünüyordur belkı tavsıye etmeyı.Çunku bana hamıle yogasından ve platesinden bile bahsetti

ben 2 doz oldum ama bana hıc 3.dozdan bahsetmedı saglık ocagı

Sağlık ocağına bi sor canım, sen istersen 5 doza tamamlıyolar. Uzun aralıklarla oluyo 3-4-5.ler

cok sagol guzelım
valla once esımın gelmesını dort gozle beklıyorum
su gobeklı halımı gorsun
tepıklerını oda hıssetsın ıstıyorum

sonra doguryaım kızımı olmamı

Allah hayırlısıyla tez zamanda eşinle seni kavuştursun dilerim. Elini karnına koysun da beraber hissedin bebişinizi o da çok heyecanlanacaktır :)

kikikiki Yavrucum aklımız bir işte, Trakya kafası
Maşallah yeğenimize almış başını gitmiş Allah daha iyi etsin sağlıkla gelsin. Çok güzel haberler bunlar.

Gecmis olsun canim insallah saglikli sihhatli kavusursun bebisine sence Benim degerlerim normal mi herkese soruyorum da birinci saat 157 2.saat 120 bebegim de 2 hafta buyuk gorunuyo sende oyle bi durum var mi

Çok sağ ol tatlım, inş hepimiz sağlıkla kavuşalım dilerim. Senin şeker yüklemen kaçlıktı ? Ona göre değişiyo değerleri çünkü

Bence de cam biberon, bence de lansinoh göğüs kremi :) Güle güle kullan canım

doğum dan sonra düzeleri inş. bir arkadaşım var kulakları çınlasın doğumdan beri halen 3 haftada bir belki diyor. koçasıda buna alışmış artık ay bile geçtiği oluyormuş.

Kızlar 3 haftada 1 doğum sonrası için çok az diil mi yaa hadi haftada 1 falan neysede yazık bize gençliğimize valla

Hıc keyfim yok yazasim gelmiyo ama sizi takip ediyorum hep .didem ve deniz Allah yardımcınız olsun sizin ve bebekleriniz. Korkmayın Allah yardım eder kötü düşünmeyin.Biberon emsede şart bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…