Canım sitelerde yazılan değerlere çok ta güvenmemek lazım bence. Biraz önce oğlumun 6 sene önceki ultrason kağıtlarına baktım. 25+1'de 786 gr ölçmüşler, yani o sitelerde verilen değerlere göre haftasıyla uyumlu. Oğlumu sezeryanla 38. hafta bitince aldılar. Gene aynı siteye göre oğlumun 2900-3000 gr doğması gerekiyor ama bizim tosuncuk 3900 gr doğdu. Şimdi kızımda 1 hafta geriden gidiyoruz, doktorum abisi gibi kilolu bir bebek olmayacak diyor ama inan hiç belli olmaz. Oğlumda doğumdan 2 gün önce 3500 gibi doğacak dediler ama tutmadı. Ultrasondaki milim şaşmalar bile kiloyu etkiliyor. Herşeyden önemlisi sağlıklı bir şekilde doğmaları zaten, kilo her şekilde alınır.
aventın cam bıberonundan aldım. kremı lansinoh aldım canım zaten. onu çok övüyorlar.Aa süper canım, güle güle kullan inş. Chicco kardeşi olduk :))
Çanta bence de çok yeterli, başka bi tane almaya gerek yok. Dediğin gibi yan ceplere ve öndeki file bölmeye bayıldım bende.
Avent'in doğal akış biberonundan mı aldın canım ? Göğüs ucu kremi ve pedi lansinoh tavsiye ederim. Ağustos'ta sürmeye başlamamız lazım evet.
aventın cam bıberonundan aldım. kremı lansinoh aldım canım zaten. onu çok övüyorlar.
Ben 8.ayda sürmeye başlamayı düşünuyorum canım.canım bende lansınoh aldım,gögüs kremi,
nezaman sürmeye başlıyacağız peki :26:
aventın cam bıberonundan aldım. kremı lansinoh aldım canım zaten. onu çok övüyorlar.
benimde 26+2 de 876 gr iyimi o zaman
Ben 8.ayda sürmeye başlamayı düşünuyorum canım.
benımkı de ne çatlak kremı onerdı ne göğüs için krem. sadece güneş kremı önerisi oldu. ben de araştırdıgım ögrendıgım kadarıyla başımın caresıne bakıyorumHım bende o şekildemi sürsemki
benım doktorum ne çatlak kremi nede göğüs için sürmem gereken krem önerisinde bulundu ,sanırım kendısıne gereksız mı gelıyor
yoksa benım sormamı beklıyor anlayamadım
benımkı de ne çatlak kremı onerdı ne göğüs için krem. sadece güneş kremı önerisi oldu. ben de araştırdıgım ögrendıgım kadarıyla başımın caresıne bakıyorum
Aynı mıbende öyle gerçekten ,burda yazan arkadaşlardan ,internetten baktığım okuduğum kadarıyla bilgi sahibiyim,
aynı doktormı gidiyoruz yoksa
canım bende lansınoh aldım,gögüs kremi,
nezaman sürmeye başlıyacağız peki :26:
cogınluk bu ısımden yana sanırım
esımın gonlu olacak bu gıdısle
Bencede Zeyneeep :)
bana da dün, hamile olduğun için çok sevimli görünüyor ama allahtan normal zamanlarda böyle değilsin, ne zaman kafayı çevirsem kart kurt bişeyler yiyosun dedi
ben 2 doz oldum ama bana hıc 3.dozdan bahsetmedı saglık ocagı
cok sagol guzelım
valla once esımın gelmesını dort gozle beklıyorum
su gobeklı halımı gorsun
tepıklerını oda hıssetsın ıstıyorum
sonra doguryaım kızımı olmamı
ahahaha biliyomusun kelimesi kelimesine aynı şeyleri düşünüyorum bende. Doktorum diyodur ne arıyo ne soruyo, ne temiz hasta diye hahahaha :)))
Benim de miniğim 28+a günlüktü bugun, 1111 gr çıktı teyzeleri maşallah
Bundan önceki randevumda (25+2) iken makat gelişli idi şimdi baş aşağı durmuştu ama henüz doğum kanalında değil dedi doktorumuz.
Gecmis olsun canim insallah saglikli sihhatli kavusursun bebisine sence Benim degerlerim normal mi herkese soruyorum dabirinci saat 157 2.saat 120 bebegim de 2 hafta buyuk gorunuyo sende oyle bi durum var mi
doğum dan sonra düzeleri inş. bir arkadaşım var kulakları çınlasın doğumdan beri halen 3 haftada bir belki diyor. koçasıda buna alışmış artık ay bile geçtiği oluyormuş.
isim ne dusunuyırsunuz acaba normal doumdan korkan varmı
Kızlar 3 haftada 1 doğum sonrası için çok az diil mi yaahadi haftada 1 falan neysede yazık bize gençliğimize valla
Kızlar 3 haftada 1 doğum sonrası için çok az diil mi yaahadi haftada 1 falan neysede yazık bize gençliğimize valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?