2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya dün bende biberon alacaktım.
satıcı kız aldırmadı.
emerse gerek kalmaz sonra alın dedi.

çok biliyomuş o aventin setleri var hayatım al bak. lazım olacak kullanacaksın. ben sağyordum bi yere giderken veya işe başldığımda kayınvaldem biberonla veriyordu. şimdi kızım 2 yaşında süt haricinde hiçbir şeyi şuana kadar biberonla içmedi hep bardaktan içer suyunu meyva suyunu çayını sadece süte dayanamaz biberonla içer böyle olduğu halde harcadığımız 4. biberon düşün. al bebeğim yeinde olsam aventin biberon setini alırdım kullanırsın.

Bahsettiğim arkadaşım 88 li birde. istek 0 diyor. yok ben o kadar değilim Allahtan. Allah korusun. eşlerde önemli.

88 limiiii gerçekten miiiii :):) ya belkide normaldir aslında tabi ne biliim
Ben hamilelikte bile o kadar diilim Allah tan ama sonrasını hiç bilemiyorum tabi yaşamadan

ya dün bende biberon alacaktım.
satıcı kız aldırmadı.
emerse gerek kalmaz sonra alın dedi.
Ya emmezse canım, her ihtimale karşı bir tane bulunsun istedım. Hastanede biberon aramayalım. Belki sütümüz gelmez Allah korusun, nasılsa lazım olcak.Alabılırsın bence Başka almayı düşünmuyorum sımdılık.

Ayu arkadaşım maşallahın var hemen hamilemi kaldın yazık eşine biz 3 yıllık evliyiz tadını çıkardı eşim şimdide çilesini çekiyo:)))))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada ben normal doğumdan acayip korkuyorum sezeryandanda korkuyorum allah yardımcımız olsun ama ben ilk aylarımdan beri karar verdim doktorumada söyledim sezeryan olucam

Esracim hemen yapmam lazimdi cunku daha uc aylik evliyken sol yumurtaligimda cikolata kistti cikti amelyt falan derken hemen hamile kalmam bile bir mucize allahim bana bu mucizeyi layik gordu .binlerce sukurler olsn allahima

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cilesi bebek dogunca baslayacak bence bizimde dört seneyi gecti sıpamız gelmiyodu zorla cagırdık resmen

çikolata kisti bende de var cnm

çok geçmiş olsun canımm ne güzel Allahım hemen vermiş..

100gr canim bugun sonucu aldim birinci saat 126 2.saat 99.

Sumeyyab canım bızde zorla çağırdık çok bekletti çok nazlandı gelmek için küçük sıpam

Tekrar geçmiş olsun canım bazıları doğumdada aldırabiliyoda kistlerini oyuzden sordum

Nerelerdesin canım, napıyosun ? Neden keyfin yok ?

100gr canim bugun sonucu aldim birinci saat 126 2.saat 99.

Canım çok emin olmamakla beraber, bazı sitelerde okuduğum kadarıyla 100'lük şeker yüklemesinde olması gereken değerler şöyleymiş;

Açlıkta > 95 mg/dl
1.saattte> 180 mg/dl
2.saatte> 155 mg/dl
3.saatte> 140 mg/dl

Sen doktoruna göster sonuçları canım, en iyi bilgiyi o verecektir sana. Ama buradaki değerlere göre gayet iyisin inş. Bi sorun görünmüyor, umarım da olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…