2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canın sağolsun afiyet bal şeker olsun tatlım ya 7 kilo nedir ki sizin doktorları anlamıyorum ben :):)

benim de ayaktayken sert üst kısmı, ama otururken yumusak. Yani sertleşme dediklerimi bumu bilmiyorum gerçekten, belli bir agrı falan da yok

evet gordum onları canım ayılı veya ordeklı
bende senın gıbı sade sevıyorum
ama uyku setı almıcam ben
nevresım takımı alıcam onla uyku setı sanırım

bıde coton boxda begendım bı ıkı model

baska bıldıgın bı marka var mı

o his bende de var canım. Boyle bazen ayaktayken oluyor karnımı alttan destekleyip tutasım geliyor sanki dusecek baskıdan :)))

Hepinizin kandili kutlu olsun hanımlaaaaar :)
bugün benim doğum günüm...öpüyorum hepinizi..
Saol canim senin de kandilin mübarek olsun .. bide tabi dogum günün kutlu olsun .. nice musmutlu senelere!

Yürekten kocaman bir AMINNN

o his bende de var canım. Boyle bazen ayaktayken oluyor karnımı alttan destekleyip tutasım geliyor sanki dusecek baskıdan :)))

Ahhh tıpatıp aynısııııı!!! Hatta yürüyüş yaparken alttan tutarak yürümeye başladım bi yerden sonra eşim napıyosun karpuz taşır gibi dedi bıraktım yürümeyi bende.. Normal belkide demekki.

yok guzelım kacırmadın bısey
ben kararsız kaldım da alsam mı dıktırsem mı dıye o yuzden fıkır alayım dedım
bu karaca home bakayım bır ben
bakalım bu sehırde var mı tabu

oh maşallahhh kuzuyaaaa :)))

ya ben de 5 haftada 4 kg almısım soklardayım. gecen ay hiç almamıstım onun acısı cıktı herhalde. Rezalet ama ben bunu 4 haftada almadım eminim son 2 haftada aldım. Şeker yüklemeden sonra şeker çıkmayınca rahatlayıp deliler gibi tatlı yiyiorum. Öğlen ayrı akşam ayrı hep o tatlılardan olsu oooofff ooof :)

uyku seti değil, nevresim takımı benim aldıklarım da. sadece örgü battaniyesi var yanında ekstradan. hatta karacanın yorganını alıcaktım, kız elyaf diye satmak istemedi. %100 yün battaniyeler daha sağlıklıymış, yazın serin kışın sıcak tutarmış, onlardan almalıymışım. 2.5 kat pahalı olduğunu öğrenince ısrarla karacayı alıcam dedim. "terletir ama, bebeğiniz teriyle mi uyusun" dedi. çok iyi satıcısın ama almıyorum öyleyse hiçbirini deyip bıraktım :))

english home ve chakra nın ürünlerini seviyorum ben bir de. onları da tavsiye ederim.

amin canım. hepimizin kandili mübarek olsun.

Canim aynisi bende de var malesef bebegin durusundan kaynaklaniyormus rahme baski yapiyor bazende oraya bi tekme atiyor cok fena oluyor.. tedirgin olma benim dr normal dedi.. o bahsettin sertlesme de kasilma oluyor oda normalmis ama tabi belirli araliklarda duzenli olmamak sartiyla.. eger 5 dk bir 40 sn suruyorsa hemen doktora gidiyosun.. benim doktor oyle demisti

yok guzelım kacırmadın bısey
ben kararsız kaldım da alsam mı dıktırsem mı dıye o yuzden fıkır alayım dedım
bu karaca home bakayım bır ben
bakalım bu sehırde var mı tabu

inşalah vardır canım. Genelde küçük şehirlerde magazası olmuyor ama bir nevresim satan yer getiriyordur öyle oluyor.

Hakkaten çok sade ve şirinler.

ıyı yapmıssın ben yorganını englıs homedan aldım pamuk yorgandı ve fıyatı ugundu bı bak ona ıstersen yastıgınıda pamuk olarak ordan sıoarıs ettım
tavsıye ederım
englısh home benımde hosuma gıdıyor ama chakraya bakmadım ona bakayım bır

Kızlar bu aldığınız nevresim takımları uyku setlerinin belirli ölçüleri var mı? Mesela ben sepet beşik almak istiyorum ona da kullanabilirmiyim sizce?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…