2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Evet canım aynı soğukluk devam ediyo.kasıklarım ağrıyo acıyo.2 cocukla uğraşmak zor Allah yokluklarını göstermesin tabi ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doğru iki tane birden zordur, bazen bi tanesi bile yetiyo insana. Allah sağlıklarını eksik etmesin, napıcaksın.

Kasık ağrıları bende de var son zamanlarda. Sanki sol yumurtalığım havadaymış, yürüdükçe sallanıyomuş gibi saçma bi ağrı var.

Bu zamanlarda herkeste oluyo mu acaba ? Yoksa soğuk mu aldık bilemedim.

canım yaa şimdi farkettim 100x150 nevresimler de var onlar olmaz mı senin yatağa..

geçmiş olsun canım.

makat geliş duruyodur canım ayaklar aşağıda olunca öyle hissediliyor geçen ay bende de öyleydi sonra baş aşağı döndü şimdi aşağıya kafa atıyor yukarıya tekme:)) yalnız burda çoğu kişi göbek deliği hizasında hissettiğini söylemiş ben göbek deliğinden 10cm yukarıya kadar hissediyorum.
sanırım bendeki durum.. ilk hamileliğim değil ama ilkinde hiç sancı yaşamadım, bu konuda hiç tecrübem yok, onun için geçen kontrolde sordum, doğum sancısı değil kesinlikle olsa ultrasonda görürdüm dedi, yalancı doğum sancısı yada bebeğin bi yere toplanmasından olabilir dedi. sancı tüm rahmi kaplayan bi kasılmaymış ve aşağı doğru itirirmiş, ıkınma hissi yaratırmış. benimki bebeğin toplanması sanırım sadece el kadar bi alanda oluyor ve yeri değişiyor, çok yorulduğum zamanlarda özellikle rahmim de çoook ağır bi gülle var gibi geliyor, düşmesin diye karnımı elimle alttan tutuyorum :))
Daha ortada beşiğimiz de yok gerçi ama :) evet madem standartsa katlarım dediğin gibi teşekkür ederim
yok canım değişik boylarda var, 90x120 park yatak boyu var mesela bildiğim, mutlaka sepet beşik boyuda vardır, sonuçta beşiğin içinde verdiklerini ayrı olarakta satıyolardır.. ama o beşiğin ömrü 6 ay o süredede yorgan örtülecek kadar büyük olmayacak bebek, sadece yedek çarşaf lazım olacak onuda büyük boy yatağa göre alıp fazlasını alta kıvırmak daha mantıklı bence.

Âmin canım en önemlisi saglık huzur. Benimde aynı sol tarafım daha cok ağrıyor yürürken acıyo bide.cok mizmizim bu hamileligimde ama naz yapacak kimsem yok .unutumusum öteki hamileliklerimi böylemiydim acaba diyorum.5 6 sene gecti aradan.

Bende iyiym canm dun benimki korkutti beni ama cok sukur gecti hayrdr ya komsunla sorun ne bende dis yaptryrm uyustrmadan yapiyrlar onunla ugrasyrm seninde cok merak ettm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım aynı soğukluk devam ediyo.kasıklarım ağrıyo acıyo.2 cocukla uğraşmak zor Allah yokluklarını göstermesin tabi ama.

Uzme kendini tatlim duzelr insallh aranz her evlilikte olur boyle seyler

Sorma hiç son zamanlarda benim de nazlanacak kimsem yok. Eşim sürekli işte ya da iş için şehir dışında. Bugün evlilik yıldönümümüz ve o mesaide olacak. İş yoğunluğunu anlıyorum ama ilgisizliği üzüyo beni. Ben her şeye endişe ediyomuşum, kaçası geliyomuş. Arada cinsellik olmayınca da soğumaya yüz tutmuş.

Kimseye söylemedim ama geçen gece yaklaşık 35 dakika burun kanaması ve yüksek tansiyon yaşadım. Acildeydim, işten geldi gece yarısı bi o zaman şefkat gösterdi sağ olsun. Onun dışında göremiyorum kendisini. Ben uyurken çıkıyo, ben uyurken geliyor vs vs vs.

Bu bi süreç belki bilmiyorum ama bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda dünya umurumuzda olmaz inş.

Uzme kendini tatlim duzelr insallh aranz her evlilikte olur boyle seyler

Inşallah canım. Biraz zor olsada Allah yardım eder inşallah bebeğim icin.

ben dondurma cok fazla tuketıorum hatta suan bıle elımde yıyorum

RAMEL88
ama sende hamilelik şekeri çıktımı ??
ona rağmen mi çok fazla tüketiyorsun

bide kilo almak istemeyen, yada benim gibi şeker çıkıp günlük belli kalori tüketmesi gereken hamileler bu site işinize yarayabilir.
yediğimiz içtiğimiz herşeyi yazıp kaç kalori olduğunu anında buluyor.tavsiye ederim

http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=anasayfa

Son düzenleme:

Dün neden korkuttu seninki seni anlamadım canım, açar mısın biraz ? Diş konusu da zor yani Allah kolaylık versin.

Alt komşum 60-65 yaşlarında bi kadın ama iftirası yalanı eksik olmuyo. Bütün gün torunu apartmanı inletiyo, şikayet ediyoruz uygun bi dille kabul etmiyor küfür ediyo, beddua ediyo arkamızdan apartmandan çıkarken. Tüm komşuları gezip gürültünün bizden geldiğini söylemiş, diğer komşulara hedef gösteriyo bizi. Tanımadığım insanlara telefon numaramı veriyo alın arayın ses buradan geliyor diye vs vs vs. Üstelik Ankara'da olduğum 2 haftalık dönemde de sesin bizden geldiğini iddia ediyo, inanılır gibi değil. Yanlışlıkla elimden kumanda düşse yere, direk sopayla vuruyo her yere, taciz ediyo kapı, sandalye çarparak.

İnsanların ne gebeye, ne hastaya, ne insana saygısı kalmamış. Eşim sürekli işte, ben karnı burnunda gebeyim nasıl tüm gün bam güm ses yapabilirim. Süpürgemi bile kendim yapamazken. Tüm insalık, gebelik ve komşuluk haklarımı sonuna kadar HARAM ediyorum. Yalnız bi hamileye sahip çıkmak yerine, iftira-taciz-beddua vs hangi insanlığa sığıyo bilemiyorum. Henüz ağzımızı hiç açmadık, sabrediyorum nereye kadar bakalım. Böyle işte....

Erkekler icin kaçması en kolayı. Sıkıntıya gelemezler biz hamile kalıriz onlar depresyona girer, biz doğururuz onlar bunalır.bi tek onlar var bu dünyada. Benimkide depresyondaymıs kötüymüş sadece benle alakası yokmuş.3 aydan beri eli elime değmedi .sanki iki yabancıyız.10 senelik evliyiz ilk defa böyleyiz gecmiyo bi türlü.sende üzme kendini gelip geçicidir seninki hem sana öyle geliyodur hamileyken daha cok ilgi istiyor insan.dedigin gibi bebeklerimiz dogunca düzelir hersey inşallah.

Sağol canım şu mübarek kandil günü Allah dualarımızı geri çevirmesin inş bebeklerimiz zamanında gelsin hayırlısıyla...

Hayırdır canım senin neden keyfin yok?

Bu arada herkesin kandili mübarek olsun Allah bebişlerimiz ile daha nice kandiller göstersin bizlere inş....

Inşallah canım. Biraz zor olsada Allah yardım eder inşallah bebeğim icin.

Insallh canm allahm size guzellikler versn insallh hamilesn uzme kendini bebisine yazik onu dusun

Allah akıl fikir versin bunlara ne diyim. Rabbim baba olmayı nasip ediyo, e tabii ki bazı sıkıntıları beraberinde getirecek bu hamilelik. Buna da anlayış göstermeyeceklerse ne diyeceğimi bilemiyorum. Bizim şu anda en çok ilgiye, şefkate ihtiyacımız olduğu zaman. Biz tepelerine etsek dahi alttan almaları gerekir ki zaten o kadar da değiliz. İnan ki bana öyle gelmiyor canım, geçen gece bizzat kendisi söyledi bi tartışma anında. O günden beri de sesimi çıkarmıyorum. Çocuğum doğunca göstericem ben soğumayı, bu dünya sırayla diye bi laf vardır bizde :)

Saol canim Amin .esimle problemlerim var huzursuzum mutsuzum öyle iste.sende zamanında alırsın bebegini sagsalıim kucağına inşallah.endiselenme rahimde bi açıklık yokmuş .

Bazen benim esimede geliyrlar canm takma kafana gecen gun agzimi acip bisey demedm ortaligi yikti.ama ben o kadr kotu oldmki korkusundan mahvoldu tabiki bana sarildi aglamya basladi hatasini anladi ama benm esimdede surat asma huyu var ya otursam alnyr kalksm.alnyr ben dyrm kadindan betersn diye ama esimin hatasi degl kaynanam boyle yetstrms

Bende öyle diyorum hep sıra sana gelecek :)

Benimkide aynısı cok alıngan.kinci. Önceden yataga gıresiye kadardi küslügümüz şimdi aylarca sürüyor.bu arada kaynanada lafı attın :)

Canım sana tavsiyem bu durumunu dr unla paylaşman çünkü bende karnımın altında acıma hissi falan var diye anlatınca alttan muayene etti o zaman anladı erken doğum tehlikemi üstten baktığında herşey yolundaydı gerçi şu an çok ciddi boyutlarda değilmiş sınırdaymışım ama yinede bilmekde fayda var yürüyüş falan yapıyosan en azından dr a gidene kadar bırak yapma

Ayyy canm allh yardmcin olsn resmen piskopat kadin allah birak canm allhm eninde sonunda cezasini verir.ya butun gece sancim vardi dogum sqncisi sandm korkudan oldm resmen hemen kostr kostr doktora gttk ama dogum degl bebek buyuyr kaslarin gerlyr dedi acilma yok demi dedm hayr dedi alttanda bakmycm biseyn yok dedi korkman normal olur bu aylarda dedi artk bebek buyuyr dedi ama o korku bana yetti discide kasildm sanrm ondn oldm hayrlisi insaalh allahm bebeklermizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…