Kızlar bu aldığınız nevresim takımları uyku setlerinin belirli ölçüleri var mı? Mesela ben sepet beşik almak istiyorum ona da kullanabilirmiyim sizce?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kullanamazsın bence canım, sepet beşikler ne kadar kucukse bu nevresimler de o kadar büyük. Sepet beşikler nerdeyse 1/3'ü kadar oluyor.
Kızlar bu aldığınız nevresim takımları uyku setlerinin belirli ölçüleri var mı? Mesela ben sepet beşik almak istiyorum ona da kullanabilirmiyim sizce?
Kızlar dün hastaneden çıkışta arabamın gelmesini beklerken, tam önümde başka bir araba durdu. İÇinden anne baba ve anakucağında bir bebek vardı, başta yüzünü görmedim ama kapıyı kapamak için bebeği kenara koyunca babası yüzünü görebildim.
Gerçekten yemin ederim son zamanlarda gördüğüm en güzel bebeklerdendi, battaniyesi mavi idi o yuzdne erkek bebek diye düşünüyorum. Pamuk gibi ama bir o kadar da küçük. Allah nazarlardan saklasın miniği çok şekerdi aşık oldum resmen. Muhtemelen 1 hafta kotrolüne falan gelmişlerdi o kadar küçüktü.
Allahım dedim ben bu kadar küçük bebeği nasıl elime alıcam. Nasıl yıkıcam, nasıl giydiricem
yatağın altına katlayarak veya çift katlı olarak kullanabilirsin bence çarşafını. çünkü bebek yorganları hep standart boymuş. bana söyleyen satıcıların yalancısıyım tabi :) bu durumda çarşafı ayrı nevresimi ayrı alamayacağına göre katlayarak kullanmak mantıklısı gibi geldi bana.
Kızlar dün hastaneden çıkışta arabamın gelmesini beklerken, tam önümde başka bir araba durdu. İÇinden anne baba ve anakucağında bir bebek vardı, başta yüzünü görmedim ama kapıyı kapamak için bebeği kenara koyunca babası yüzünü görebildim.
Gerçekten yemin ederim son zamanlarda gördüğüm en güzel bebeklerdendi, battaniyesi mavi idi o yuzdne erkek bebek diye düşünüyorum. Pamuk gibi ama bir o kadar da küçük. Allah nazarlardan saklasın miniği çok şekerdi aşık oldum resmen. Muhtemelen 1 hafta kotrolüne falan gelmişlerdi o kadar küçüktü.
Allahım dedim ben bu kadar küçük bebeği nasıl elime alıcam. Nasıl yıkıcam, nasıl giydiricem
uyku seti değil, nevresim takımı benim aldıklarım da. sadece örgü battaniyesi var yanında ekstradan. hatta karacanın yorganını alıcaktım, kız elyaf diye satmak istemedi. %100 yün battaniyeler daha sağlıklıymış, yazın serin kışın sıcak tutarmış, onlardan almalıymışım. 2.5 kat pahalı olduğunu öğrenince ısrarla karacayı alıcam dedim. "terletir ama, bebeğiniz teriyle mi uyusun" dedi. çok iyi satıcısın ama almıyorum öyleyse hiçbirini deyip bıraktım :))
english home ve chakra nın ürünlerini seviyorum ben bir de. onları da tavsiye ederim.
valla basa gelınce yapıcaz ayy dusunmesı bıle co heyecanlı
bı dogun bakalım nasıl bakarız allah bılır
allah nazarlardan saklasın
senın bebıs dahada guzel gelecek sana annesı
Aynisini bende düşünüyorum canim .. hele bide benimkiler daha kucuk gelebilirler.. ilk zamanlar annem kayinvalidem hallederler ama ben onlarla ilk bas basa kaldimda nolucak hic bir fikrim yokama yeni dogum yapmis arkadasim valla ister istemez yapiyosun biliyosun ki o sana mahkum diyor Rabbim yardimcimiz olsun
bende normal düşünüyorumvalla canım benım ben normal dusunuyorum tabıı ama daha cok var doktor nasıl derse oyle olacak herhalde ılla dıretmem ama normal en guzelı bakalım
maşallah bebeğine annesi çok güzel beslemişşşMerhaba kızlarrr, bugün doktora gittim.26+6 günlükmüş bebegim.
850kg 31cm. gelişimi normal ve iyi dedi çok şükür.
ama bana kızdı.20 günde 3kg almışım.toplamdada 7kg almışım...
dikkatli ye cok yeme gerekırse dıyetısyene yönlendirelim dedi...
aslında cokta yemıyorum ama ..... gecen hafta annemın yanındaydım. sanırım o ara aldım kıloyu:26: özlemiştim güzel yemekleriii cok yedim
Buarada kızlar hepimize hayırlı kandiller olsun inşaalah.
Rabbim dualarımızı kabul etsin.
birbirimizede dua edelim.
sanırım bebek nev. alıp katlıcaz yada özel dikim olucak,seğet beşiklerden cıkanla ıdare edemeyızben de yedek almak istiyorum ben de bunu merak ettim, bu ahşap beşikler için nasıl oluyor acaba?
karaca home un önünden hep geçiyorum ama hiç bebek nevresımin olucağını düşünmemişitmevet gordum onları canım ayılı veya ordeklı
bende senın gıbı sade sevıyorum
ama uyku setı almıcam ben
nevresım takımı alıcam onla uyku setı sanırım
bıde coton boxda begendım bı ıkı model
baska bıldıgın bı marka var mı
bende normal düşünüyorum
allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah canım
maşallah bebeğine annesi çok güzel beslemişşş
toplamda 7 kg çok güzel bi rrakam ben 11 kg aldım dahda tartılmaya korkuyorum
sanırım bebek nev. alıp katlıcaz yada özel dikim olucak,seğet beşiklerden cıkanla ıdare edemeyız
ama aklıma geldi ben mother care sepet beşiklere bakmıştım sonra satış danışmanı ,içinin nevresim takımı çeşitlerini göstermişti,belkı onlar normal boy olan nevresımlerden daha küçüktür ,gittiğimde sorim ben ona göre ordan alabiliriz,modelleride hoştu çünkü
karaca home un önünden hep geçiyorum ama hiç bebek nevresımin olucağını düşünmemişitm
bıde kızlarr uyku setlerınden cıkan yorganları kullansak olmazmı, terletirmi ,ayrıca almak gereklimi ,deneyimsiz olunca çok kararsız kalıyorum
sahsen ben elyaf yorgan ortmem bebegıme o yuzden pamuk yorgan aldım
ama zaten ılk zamanlarda yorgan pek kullanılmıyor battanıye falan yorgan agır gelır bebıse bence
100gr canim bugun sonucu aldim birinci saat 126 2.saat 99.
Lenfoma nerdesn canm ozlettn kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Napiyim cocuk ev ağrılarım var bide üstüne esimle aram aynı en büyük sorunda bu benim icin
kızlar bebelerınızın nevresım takımlarını nasıl aldınız
yada nasıl alcaksınız
Evet canım aynı soğukluk devam ediyo.kasıklarım ağrıyo acıyo.2 cocukla uğraşmak zor Allah yokluklarını göstermesin tabi ama.Kıyamam canım, eşini biliyorum demek durum değişmedi ne yazık... Ne ağrıların var bu arada ?
kızlar doktorum bana omega care diye bir balık hapı vermişti.
hiç biyerde bulamıyorum. başka birşey alsam olur mu ki.
Hepinizin kandili kutlu olsun hanımlaaaaar :)
bugün benim doğum günüm...öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?