Ben yarın gidicem sana yazarım canım.
Bide böyle bunu doktoruma nasıl anlatırım bilmiyorum ama aşağıda bi ağırlık hissediyorum sanki şiş gibi yada bebek aşağıya baskı yapıyomuş gibi zaten hafif şişlikte var o ayrı da :) amaaan çok dinlememek gerek kendini. Doktorlar normal muayenede erken doğum tehliken var mı yok mu anlıyomudur acaba ya
Saol canim Amin .esimle problemlerim var huzursuzum mutsuzum öyle iste.sende zamanında alırsın bebegini sagsalıim kucağına inşallah.endiselenme rahimde bi açıklık yokmuş .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canım... İnsan bazen böyle dönemler atlatıyor ama yinede bırakma kendini Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş belki biraz sabırla üstesinden gelirsiniz belki de yeni bebeğin vesilesiyle ikinizde yaşadıklarınızı unutup birbirinize sevgiyle kenetlenirsiniz yeniden
Benimkide aynısı cok alıngan.kinci. Önceden yataga gıresiye kadardi küslügümüz şimdi aylarca sürüyor.bu arada kaynanada lafı attın :)
zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde
Canım sana tavsiyem bu durumunu dr unla paylaşman çünkü bende karnımın altında acıma hissi falan var diye anlatınca alttan muayene etti o zaman anladı erken doğum tehlikemi üstten baktığında herşey yolundaydı gerçi şu an çok ciddi boyutlarda değilmiş sınırdaymışım ama yinede bilmekde fayda var yürüyüş falan yapıyosan en azından dr a gidene kadar bırak yapma
Ayu çok hoşuma gitti kaynananı araya sıkıştırmışın hemen:)))) Allahtan benim eşimin huyu kayınvalideme benzememiş yüzü benziyo ama huyu benzememiş:)))
benım bebeğimde bugun hiç tekmelemedi,oysaki bugun tatlıyı biraz abarttım ,ama yinede tık yok
aynı ben ,sabah kalkıyoruz ilk işim çikolatalı ekmek yanına buz gibi süt içmek oluyor, iş yerıne getırdıgım tostta cabası
adamcağızlar hep böyle devam edicek diye korkuyolar sanırım
kan ilacı içiyormusun canım
ben yatmadan içiyorum sabah kalktıgımda kurt gibi açıkmış oluyorum ,acaba kan ilacının etkisimidir diye düşünüyorum
oysaki gerçekten dalgın olabiliyor hamileler diye düşünüyorum
aklımız fikrimiz hep bebeklerımızde ,başka bı konunun önemi olmuyor
bide ben eşime düşkünümdür ,gün içinde ararım bi fırsatımı bulup yemesıne içmesine dıkkat ederdım , besin acısından,şimdi sadece oğluşa odaklıyım ,bunuda geçen farkettım ,ihmal edıyorum sanırım
Canım sana bişey sorucam benimde yürürken karnimin altı cok acıyo baska bendede böyle bişey olabilir mi acaba. Korktum şimdi
Vanlı bir arkadaşımın göğsü hiç yok 70 beden sütyen bile olmuyormuş görmen lazım ama öyle bi süt geliyorduki Allahtan kuzum Allahtan.
öle göğsüm küçük deme. benimkiler onun iki katı ama o kadar süt yapmamıştır. süt arttırıcı özel bişey yapmıyodum bol su sadece bide yemek yedikten sonra geliyor zaten
RAMEL88
ama sende hamilelik şekeri çıktımı ??
ona rağmen mi çok fazla tüketiyorsun
bide kilo almak istemeyen, yada benim gibi şeker çıkıp günlük belli kalori tüketmesi gereken hamileler bu site işinize yarayabilir.
yediğimiz içtiğimiz herşeyi yazıp kaç kalori olduğunu anında buluyor.tavsiye ederim
http://www.diyetarkadasim.com/?sayfa=anasayfa
Ayyy canm allh yardmcin olsn resmen piskopat kadin allah birak canm allhm eninde sonunda cezasini verir.ya butun gece sancim vardi dogum sqncisi sandm korkudan oldm resmen hemen kostr kostr doktora gttk ama dogum degl bebek buyuyr kaslarin gerlyr dedi acilma yok demi dedm hayr dedi alttanda bakmycm biseyn yok dedi korkman normal olur bu aylarda dedi artk bebek buyuyr dedi ama o korku bana yetti discide kasildm sanrm ondn oldm hayrlisi insaalh allahm bebeklermizi korusun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle valla Allaha havale ettim. Car car tartışıp, bebeğimi germek istemiyorum 3 kuruşluk tipler için.
Sana da çok geçmiş olsun canım, ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Hepimiz zaman zaman sıkıntılar korkular atlatıyoruz. Rabbim sağlıkla getirsin sonunu bu hamileliklerin inş. Beterinden korusun.
Canım yinede kötüyü getirme aklına ama benim özellikle oturduğumda ya da yattığımda yerimden kalkarken bi acı oluyo böyle karnımın altında içten içe yara varmış gibi sağ tarafım özellikle bi de fazla ayakta kalınca oluyo dediğim gibi dr üstten muayene ettiğinde bi sorun görmedi ama ben ısrarla söyleyince bi de akıntım vardı ona baksın diye alttan muayene etti o zaman rahim ağzını ölçtü sınırda dedi karından bakarken de ölçüyorlar ama tam net sonucu alttan bakarak anlıyorlarmış inş yoktur bişeyin ama dr a gittiğinde paylaş yinede durumunu
Ben hala araştırıyorum canım. Bi iki takım nevresim, bi iki tane de pike takımı almak istiyorum. Ya Eminönü'ne gidicem ya da gitti gidiyor sitesinden sipariş edicem çok güzel modeller var.
pıkeyı ne yapacaksın canım ya
zaten kıs bebegı olacaklar kullanamazlar gıbı gelıyor bana
ayy nerde buluyorsun su modellerı ya cıldırıcam ben bulamadım
nevresım takımlarının yan kenar korumalıkları olmuyor
ayrıda bulamıyorum
offf zor bısı ya
uyku setı almam yorganlarını begenmıyorum
hadı gel cık ısın ıcınden bakalım:44:
Amin insallh canm ya hayrlsiylan bir gorelim su 36haftalari
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar hepinize günaydınn
Ankara'da yine basık ve kapalı bi hava var şansımıza mı şanssızlığımız mı bilmiyorum bu sene bu hava çok uzattı.
Kızlar dün bütün gün karnım sanki biraz sık sertleşti başka hiçbirşeyim yok bişeyim yoktur dimi??
pıkeyı ne yapacaksın canım ya
zaten kıs bebegı olacaklar kullanamazlar gıbı gelıyor bana
ayy nerde buluyorsun su modellerı ya cıldırıcam ben bulamadım
nevresım takımlarının yan kenar korumalıkları olmuyor
ayrıda bulamıyorum
offf zor bısı ya
uyku setı almam yorganlarını begenmıyorum
hadı gel cık ısın ıcınden bakalım:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?