2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Bende genelde aşağıda hissediyorum bebeği ama ne zaman ultrasonda görsem hep yüzüstü yatıyor ayakları aşağıda kalınca böyle diye düşündüm bide doktorum ultrasonda bakarken biraz daha aşağıya hafif bastırarak baktı ultrason cihazını rahim ağzını kontrol ediyorum dedi demekki erken doğum tehlikesine böyle de bakılabiliyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canım... İnsan bazen böyle dönemler atlatıyor ama yinede bırakma kendini Rabbim hayırlısı ne ise onu versin inş belki biraz sabırla üstesinden gelirsiniz belki de yeni bebeğin vesilesiyle ikinizde yaşadıklarınızı unutup birbirinize sevgiyle kenetlenirsiniz yeniden

Canım sana bişey sorucam benimde yürürken karnimin altı cok acıyo baska bendede böyle bişey olabilir mi acaba. Korktum şimdi

Aynen hemen attim lafi cnku boyle yetstrms cnku kaynanamda boyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaa ben hep kasıklarımda hissediyorum göbekten aşağıda oda rahatsızlık veriyo hatta bazen midem bulanıyo kıpırdadıkca. Kızlar bu arada üzülmeyin erkekler genelde öyle herkesin farklı sorunları oluyo Allah akıl fikir versin

Ayu çok hoşuma gitti kaynananı araya sıkıştırmışın hemen:)))) Allahtan benim eşimin huyu kayınvalideme benzememiş yüzü benziyo ama huyu benzememiş:)))

zeynep ısmı konusuunda aynı duyguları paylasıyoruz canım
severım bu ısmı ve bu ısme sahıp ınsanları benı tek dusunduren yerı zeynep olması
bakalım bıraz daha vakıt var onumuzde

Kiz iyiki yuzu benzemyr bogardm herhalde kocami

yok canım ben vıtamınden başka bı ılac ıcmıorum
ama doymak bılmıorum ya..
işe bende getırıorum kahwaltılık..
sabah yedıgım cıkolatalı ekmek atıştırmalık sadece))))))))))

Canım sana bişey sorucam benimde yürürken karnimin altı cok acıyo baska bendede böyle bişey olabilir mi acaba. Korktum şimdi

Canım yinede kötüyü getirme aklına ama benim özellikle oturduğumda ya da yattığımda yerimden kalkarken bi acı oluyo böyle karnımın altında içten içe yara varmış gibi sağ tarafım özellikle bi de fazla ayakta kalınca oluyo dediğim gibi dr üstten muayene ettiğinde bi sorun görmedi ama ben ısrarla söyleyince bi de akıntım vardı ona baksın diye alttan muayene etti o zaman rahim ağzını ölçtü sınırda dedi karından bakarken de ölçüyorlar ama tam net sonucu alttan bakarak anlıyorlarmış inş yoktur bişeyin ama dr a gittiğinde paylaş yinede durumunu

halk arasında bı deyım war ya canım
kucuk meme sut memesı buyuk meme et memesı dıye
ole demekkı

yok canım bende gebelik sekerı çıkmadı

Ayuu Şimdi herkes bana diyoki kızın inşallah babasına benzer diyede bedduamı ediyosunuz diyorum çünki kocama benzerse aynı kayınvalideme benzer ayyyy düşünmek bile istemiyorummmmmm

Öyle valla Allaha havale ettim. Car car tartışıp, bebeğimi germek istemiyorum 3 kuruşluk tipler için.

Sana da çok geçmiş olsun canım, ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Hepimiz zaman zaman sıkıntılar korkular atlatıyoruz. Rabbim sağlıkla getirsin sonunu bu hamileliklerin inş. Beterinden korusun.

Amin insallh canm ya hayrlsiylan bir gorelim su 36haftalari

10 gün önce gitmistim alttan muayene etmisti ama hersey normaldi ama o zaman böyle acıma yoktu benimde az yürüsem acıyo kasıklarım daha 2 hafta var kontrole acaba yarın gidip sorsam mı bilemedim.

Ben hala araştırıyorum canım. Bi iki takım nevresim, bi iki tane de pike takımı almak istiyorum. Ya Eminönü'ne gidicem ya da gitti gidiyor sitesinden sipariş edicem çok güzel modeller var.

pıkeyı ne yapacaksın canım ya
zaten kıs bebegı olacaklar kullanamazlar gıbı gelıyor bana

ayy nerde buluyorsun su modellerı ya cıldırıcam ben bulamadım
nevresım takımlarının yan kenar korumalıkları olmuyor
ayrıda bulamıyorum
offf zor bısı ya

uyku setı almam yorganlarını begenmıyorum
hadı gel cık ısın ıcınden bakalım:44:

Pike alıcam ya, Kasım ayına kadar yaz gibi, bahar gibi havalar yaşıyoruz. Kış falan kalmadı artık :)

Bende bi tane hediye nevresim takımı var, onun yan ve baş-ayak korumaları nevresimi ile takım. Öyle bişey bulabilirsin. İnternette bebek nevresim takımı diye arat ünlü ünsüz bi sürü marka çıkıyo. Olmadı bi gün atla gel İst.a Eminönüne götürem seni :)

Amin insallh canm ya hayrlsiylan bir gorelim su 36haftalari

Ben 38. haftayı bekliyorum canım, sezaryen olacak mecburen. Veriversinler bebişimi bir an evvel kucağıma, sağlıkla. Hepimiz için inşşşş

Canım o bahsettiğin sertleşmelerden bende de oluyordu. Geçen hafta muayenede doktoruma söyledim, onlar sertleşme değil kasılma dedi. Düzenli olmadığı sürece bu haftalarda olması normalmiş. Ancak düzenli hale gelir ve sıklaşırsa hemen hastaneye gitmek gerekiyormuş. Bir de ben magnezyum almıyordum, doktorumun tavsiyesiyle hemen magnezyum içmeye başladım ve o zamandan beri daha iyiyim. Eğer magnezyum kullanmıyorsan doktoruna danışıp kullanmaya başla bence.

http://www.e-bebek.com/lolybon-bubbles-nevresim-takimi_13GLOLUNEV9095EKR

Şuna bi bakar mısın canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…