2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Ahhh ahhh kızlar benim göbeğin alt tarafları çatladı hemde kötü etim sıkı ya ondan ooofff tek korkumdu ... oğluma diorum ahhh ananın değerini inşallah bilirsin oğlum. :)

:2::2: çok pis hasta olduk biz .. içim yandi içtim soguk sulari simdi nefes alamiyorum bogazim cok kotu sisti .. zaten iyice agirlastim .. nolur dua edin cabuk gecsin

Kızlar bende ağırlaşmaya başladım.
bugun sabaha karşı yatakta esnerken biran baldırıma birşey oldu öyle bagırdımkı kocamın ödü patladı.
eminin komsularda duymustur.
felç oldum sandım.
şuan da da halaa agırıyor. artık zaman gectıkce agırlasıyoruz.
Kızlar doktorumdan rapor ıstıycem 10 gün. dinlenmek ıstıyorum. sizin doktorlarınız verdımı size rapor?
naptınız?
sincan Koruya giden var mı?

37.haftada iş başında olunca aktarılabiliyor mu yani,geçen sene yapanlar öyle yapmış ama 6ay önce gelen yazıdan ötürü artık zor diye düşünüyordum

Bizim 1 eylülde görevimiz başlıyor ya senin 37. haftan atıyorum 3 eylüle denk geldi sen üç gün işe gidiceksin raporunu verip günlerini aktarabilceksin

hayatımın hiçbir döneminde kilolu bi insan olmadı hem 55-56 kilo civarındayım şidi 7 ayda 10 kg alınca dengem şaştı kendimi tır gibi değil vinç gibi ağır hissediyorum 7 ayda bu kadar yükün vücuda binmesi beni yordu

merdiven çıkmak zor
yatakta dönmek zor
yere oturdunmu kalkmak zor
uykudan uynamak zor
günde en fazla 10 defa wc ye giderken 50 defa gidip daimi ziyaretçisi olmak zor
otobüste ayakta gitmek zor zor zor vs.

herşey zor geliyor bana artık

sorma saçmalık ötesi doğum öncesini aktaramıyorum süt iznimi toplu alamıyorum yani 8 haftalık çocuğu bırak gel diyolar olcak iş mi bu yaa Aslında dediğin gibi druma söylesem bu olayı belki dediğin gibi bişi ayarlayabilirmiyiz ki

:2::2: çok pis hasta olduk biz .. içim yandi içtim soguk sulari simdi nefes alamiyorum bogazim cok kotu sisti .. zaten iyice agirlastim .. nolur dua edin cabuk gecsin

hadi biz dikkay ediyoz senin 2 kat dikkat etmen lazım sakın hasta olma. ben de geçen haftalarda çok hasta oldum 4 gün işe gelemedim öksürmekten ses tellerin yıprandı bide mide kapakçığım bozuldu düşün.

Ahhh ahhh kızlar benim göbeğin alt tarafları çatladı hemde kötü etim sıkı ya ondan ooofff tek korkumdu ... oğluma diorum ahhh ananın değerini inşallah bilirsin oğlum. :)

ouu hadi yaa işallah çoğalmaz onlarla tamamlarsın, bende çok tırsıyorum çatlamaktan kuru bi cildim var sabah akşam yağlıyorum ama ( nası oluştu peki birden bire mi yoksa ön bi belirtisi oluyo mu

Gunaydin kzlar yoldayim şu an dr a gidiyorum seker yuklemem yapilacak cok heyecanliyim dua edin bana zor gecmesin opuyorum sizi.....

HOZMN79

habere cok sevındım cok mutlu oldum allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın benımde oyle bı arkadasım var ınsallah allah nasıp eder

DEATHSEA

cnm ya neden boyle yapıyor kı bı sebebı var mı hep boylemıydı kıskanıyor mu derdı neymıs oturup konustun mu esınle

DIDEMADA

ah cnm gecmıs olsun sana ne dıyeyım bır an once atlatmaya bak dınlen

daha almadım canım ama alıcam arastrma aşamasındayım
netten almak ıstıorum ama bedenlerı uygun olurmukı onu dusunuorum
sonuçta doğumdan sonra göbek gıdıcek şişlikler gıdıcek
hangı beden alcam onu bılmıorum

l yada xl almak en mantıklısı ozaman canım

Kızlar birşey soracağım bebeklerimizn haftasını ultrasondaki boyutuna göremi hesaplıyorlar.
yoksa son adet tarıhımıze göremi?
son adet tarıhıne göre hesaplayınca 37. haftamıza erken gırıp dogum izinlerimize erken cıkmıs olmayalım
cunku benım 6 aralık son adetım ama 27 aralıga kadar cınsel ılıskım yok. yani ben 27 aralık ve sonrası bir günde hammıle kaldım. offf
canım sıkılıyor... erken cıkmak ıstemıyorum dogum iznine.
bebegımle daha fazla zaman gcırmek ıstıyorummm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…