hamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????
37.haftada iş başında olunca aktarılabiliyor mu yani,geçen sene yapanlar öyle yapmış ama 6ay önce gelen yazıdan ötürü artık zor diye düşünüyordum
Kızlar bende ağırlaşmaya başladım.
bugun sabaha karşı yatakta esnerken biran baldırıma birşey oldu öyle bagırdımkı kocamın ödü patladı.
eminin komsularda duymustur.
felç oldum sandım.
şuan da da halaa agırıyor. artık zaman gectıkce agırlasıyoruz.
Kızlar doktorumdan rapor ıstıycem 10 gün. dinlenmek ıstıyorum. sizin doktorlarınız verdımı size rapor?
naptınız?
sincan Koruya giden var mı?
cnm benim kızımda 2 hafta önden gidiyordu, 41. haftada hala doğmayınca sezeryan oldum. önden gitmesi boy-kilo olarak 1-2 hafta sonrasının ortalamasında demek, erken doğumun habercisi değil..
37. hafta olarak düşün, sonuçta son 3 haftayı doğum gerçekleşmeden önce kimse ön göremez ki, 42-43de doğan bebeklerde var.
evet geniş dikiliyor çünkü karın hemen inmiyor, tam nezaman eski haline geldi hatırlamıyorum ama kızımı 1. hafta kontrolüne götürürken hamile pantolonumu giymiştim, 6aylık gibiydi karnım, teyzenin biri hamile sanmıştı beni:))
yokyok çatlak mor olmuyor:) damardır o. benim karnımda damar göremedim ama eski çatlakların altında kalmışta olabilir:)) kabız değilsem yada bebiş toplanmıyorsa hala gergin olmuyor karnım, üstte pufidik bi yağ tabakacığım var:))
ay ne saçma ve haksız bi durum, madem öyle 8 hafta izinleride cumartesi pazarı saymadan 8x7 iş günü olarak hesaplasınlar, birileri dava açsa yönetmelik düzeltilir belki. satını 10gün daha geriden söylesen olmazmı canım.
:2::2: çok pis hasta olduk biz .. içim yandi içtim soguk sulari simdi nefes alamiyorum bogazim cok kotu sisti .. zaten iyice agirlastim .. nolur dua edin cabuk gecsin
Ahhh ahhh kızlar benim göbeğin alt tarafları çatladı hemde kötü etim sıkı ya ondan ooofff tek korkumdu ... oğluma diorum ahhh ananın değerini inşallah bilirsin oğlum. :)
Kızlarrrrr
esım seferden donuyor bugun yarın gelır artık kavusacagız ınsallah
Kızlarrrrr
canım hemen hemen aynı modelleri beğenmişiz
bende biraz daha dantelli olanların abaktım
du bende eklim begendıgım modellerın resımlerını fikrini alim herkesin ,bu sıcakta gezip almak ıstemıyorum
umarım olur bedenıme ,cıddı kılo artışım oldu çunku
nıye ayrı sayfa acalım canım anlamadım,uzun uzun konusulucak bı konu değil,ayrıca doğumla ilgili bır konu burda herkes okuyup bılgı sahibiolsun,yenı actıgımız sayfaya denk gelmeyebılır bazı anne adayları
sne sorunu sor bilen cevap vermek isteyen gözden kaçırmaz zaten
canımcım doğumdan sonra giyinmek ıcın ama ben olsam küçük beden alırdım nede olsa doğumdan sonra gıdıcek göbek diye ama öyle olmuyormuş sevgikelebeği bilinçlendirdi beni
inşallah benımkılerde ıstedıgım gıbı gelır ,bedenıme uygun
sen aldınmı gecelık pijama
cnm benim kızımda 2 hafta önden gidiyordu, 41. haftada hala doğmayınca sezeryan oldum. önden gitmesi boy-kilo olarak 1-2 hafta sonrasının ortalamasında demek, erken doğumun habercisi değil..
37. hafta olarak düşün, sonuçta son 3 haftayı doğum gerçekleşmeden önce kimse ön göremez ki, 42-43de doğan bebeklerde var.
evet geniş dikiliyor çünkü karın hemen inmiyor, tam nezaman eski haline geldi hatırlamıyorum ama kızımı 1. hafta kontrolüne götürürken hamile pantolonumu giymiştim, 6aylık gibiydi karnım, teyzenin biri hamile sanmıştı beni:))
yokyok çatlak mor olmuyor:) damardır o. benim karnımda damar göremedim ama eski çatlakların altında kalmışta olabilir:)) kabız değilsem yada bebiş toplanmıyorsa hala gergin olmuyor karnım, üstte pufidik bi yağ tabakacığım var:))
ay ne saçma ve haksız bi durum, madem öyle 8 hafta izinleride cumartesi pazarı saymadan 8x7 iş günü olarak hesaplasınlar, birileri dava açsa yönetmelik düzeltilir belki. satını 10gün daha geriden söylesen olmazmı canım.
Kızlarrrrr
canım sen ne dersen de adet tarihhine göre doum tarihi veriolar ultrasona falan bakmıolaar ben doktoruma kaç defa sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?