valla canm çoğalır kesin çünkü daha 2ay var iyice gerilcek .. işte haftada bir çizik çıktı yarıldı yani kırmızı şekilde . Hani bu yanıklar için sarı kartoron yağı varya o sürülüomuş . Ama çatlaklar kırmızı iken beyazladktan sonra artık geçmezmş . Fakat hamileyken sürsem zararı var mı onu bilmiorum
canım sen ne dersen de adet tarihhine göre doum tarihi veriolar ultrasona falan bakmıolaar ben doktoruma kaç defa sordum
Hadi ya....
cok sacma.......canım sıkıldı
Kendimi hic iyi hissetmyrm kizlar cok yorgunum cok sicak memeleket yaniyr hasta cok kalabalik fazla insanlari kokusu cildirtyr beni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canını sıkıcak bieşy yok merak etme. Hiçbirimiz son adet tarihimizde hamile kalmadık ki zaten hesaplamanın mantığı son adet tarihine göre yapılıyor. Ama herşey normla olsa o tarihten 14 gün sonraki ilişkide hamile kalman gerekiyor. Bir problem yok ki neden sıkıntı yaptın
Kızlarrrrr
esım seferden donuyor bugun yarın gelır artık kavusacagız ınsallah
Gözün aydın hasret bitiyor,saatler kaldı ozaman canımKızlarrrrr
daha almadım canım ama alıcam arastrma aşamasındayım
netten almak ıstıorum ama bedenlerı uygun olurmukı onu dusunuorum
sonuçta doğumdan sonra göbek gıdıcek şişlikler gıdıcek
hangı beden alcam onu bılmıorum
Bizim 1 eylülde görevimiz başlıyor ya senin 37. haftan atıyorum 3 eylüle denk geldi sen üç gün işe gidiceksin raporunu verip günlerini aktarabilceksin
bu zamanlar normal artık cnaım sıkma canını. Ben de öyleyim, hep bir şikayet edesim var çünkü bazen elimi kaldıracak halim olmuyor gerçekten de
Ama çok şükür aslında yok bir şikayetimiz iyiyiz, yavrularımız iyi önemli olan da bu :)
Kızlarrrrr
Gözün aydın hasret bitiyor,saatler kaldı ozaman canım
Günaydın canım
Hemen gitmiyormus o şişlik göbeğimiz :) oyuzden ben xl alıcam sevgikelebeği ile kilomuz aynı ona güvenıyorum :)önumuzde daha zaman var ,değiştirme sansımız varmıs ,olmaz yada buyuk gelırse değiştirirsin canım
Evet canim bende memurum benimde ilkim 5,5 yasinda ayni dogurmusuz sanirim sut iznini 1,5 saat kullanmistim simdi ilk 6 ay 3 saat bebek 1 yasina gelinceye kadar 1,5 saat. Ama ben oglumda 3 aylikken baslamistim ama insallah bunda 7 ay bitene kadar calismayacagim izinlerimi aktaracagim heyet raporu falan evde kalabildigim kadar kalcagim.
Kızlar birşey soracağım bebeklerimizn haftasını ultrasondaki boyutuna göremi hesaplıyorlar.
yoksa son adet tarıhımıze göremi?
son adet tarıhıne göre hesaplayınca 37. haftamıza erken gırıp dogum izinlerimize erken cıkmıs olmayalım
cunku benım 6 aralık son adetım ama 27 aralıga kadar cınsel ılıskım yok. yani ben 27 aralık ve sonrası bir günde hammıle kaldım. offf
canım sıkılıyor... erken cıkmak ıstemıyorum dogum iznine.
bebegımle daha fazla zaman gcırmek ıstıyorummm....
hepınıze tekern teker tesekkur ederım
allahın ıznıyle kavusacagız artık
dogumada kalacak dogumdan sonrasına ınsallah
bende cok merka edıyorum koca memelı koca gobeklı halıme tepkısını esımın
kızımıza nasıl yaklasacak karnımı sevecek mı tedırgın olacak mı
aldıklarımı gorunce ne yapacak
oooo bı suru sey var
Canim eve geldim camasir topladim katladim oglanla ugrasiyorum yatmak istiyorum cok yoruldum ama aciktim yemegim yok ama yapacak halim yok gerisini hesap et.
canım bende şuana kadar 5.5 kilo almışım bende kaç kiloyla doğuma giderim merak ediyorumhamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?