2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
valla canm çoğalır kesin çünkü daha 2ay var iyice gerilcek .. işte haftada bir çizik çıktı yarıldı yani kırmızı şekilde . Hani bu yanıklar için sarı kartoron yağı varya o sürülüomuş . Ama çatlaklar kırmızı iken beyazladktan sonra artık geçmezmş . Fakat hamileyken sürsem zararı var mı onu bilmiorum

Hadi ya....
cok sacma.......canım sıkıldı

canını sıkıcak bieşy yok merak etme. Hiçbirimiz son adet tarihimizde hamile kalmadık ki zaten hesaplamanın mantığı son adet tarihine göre yapılıyor. Ama herşey normla olsa o tarihten 14 gün sonraki ilişkide hamile kalman gerekiyor. Bir problem yok ki neden sıkıntı yaptın

Kendimi hic iyi hissetmyrm kizlar cok yorgunum cok sicak memeleket yaniyr hasta cok kalabalik fazla insanlari kokusu cildirtyr beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kendimi hic iyi hissetmyrm kizlar cok yorgunum cok sicak memeleket yaniyr hasta cok kalabalik fazla insanlari kokusu cildirtyr beni

bu zamanlar normal artık cnaım sıkma canını. Ben de öyleyim, hep bir şikayet edesim var çünkü bazen elimi kaldıracak halim olmuyor gerçekten de

Ama çok şükür aslında yok bir şikayetimiz iyiyiz, yavrularımız iyi önemli olan da bu :)

canım işte erken 37. haftam hesaplanıp, dogun izinlerimi dogum öncesi heba etmek istemıyorum

Kızlarrrrr

esım seferden donuyor bugun yarın gelır artık kavusacagız ınsallah
Gözün aydın hasret bitiyor,saatler kaldı ozaman canım

Günaydın canım
Hemen gitmiyormus o şişlik göbeğimiz :) oyuzden ben xl alıcam sevgikelebeği ile kilomuz aynı ona güvenıyorum :)önumuzde daha zaman var ,değiştirme sansımız varmıs ,olmaz yada buyuk gelırse değiştirirsin canım

Bizim 1 eylülde görevimiz başlıyor ya senin 37. haftan atıyorum 3 eylüle denk geldi sen üç gün işe gidiceksin raporunu verip günlerini aktarabilceksin

öğretmenlikte ne hamilelikte ne zormuş be yaz tatliline gelince gün aktaramamalar felan kötüymüş. Allah çalışan hamile bayanlara başta bana dayanma gücü versin hakkatten dayanamıyorum.

Aynen canm ya binlerce kez sukurler olsn bebeislermz iyi artk calsmak agir gelyr sanrm ondan boyleym bide sabah istifra ettm oda beni sersem etti

Kızlar bende işten güçten sıcaktan bunaldım
Rapor aldım evdeyim .sabah kalkmak istemıyorım bir yorgunluk var ne kadar dinlensekte geçmiyor sanki

hepınıze tekern teker tesekkur ederım
allahın ıznıyle kavusacagız artık

dogumada kalacak dogumdan sonrasına ınsallah

bende cok merka edıyorum koca memelı koca gobeklı halıme tepkısını esımın
kızımıza nasıl yaklasacak karnımı sevecek mı tedırgın olacak mı
aldıklarımı gorunce ne yapacak
oooo bı suru sey var

bende sanıorum hemen dümdüz olucaz...göbişten eser kalmıcak..
ben suan 85 kılo fılanım
ben hangı beden alsam kı

Sen de birincide 2009 annesiydin o zaman. Benim oğlum Ocak 2009 doğumlu. Kısmetse ikincileri de Eylül 2014'te alıcaz kucağımıza desene. Ben ilkinde dediğin gibi izin, rapor vs. ile 7 aylıkken başlamıştım işe. Bakalım bunda ne yapacağım, inşallah gene heyet raporu alabilirim..

Şeker yükleme testi için de kolay gelsin. Doktorumun isteği üzerine ben 75 gr'lik yükleme yaptırmıştım. İkinci saatin sonunda açlıktan gözlerim kararmaya başladı, neyse ki eşim yanımdaydı. Sende yalnız değilsin de mi? Ben de hiç bir sorun çıkmadı. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar.

canım sanırım son adete gore hesaplanıo doğumda
ızın gunlerıde yanı son 3 hafta fılan
ama sezeryan olacaksan ızıne ayrılıp doğum yapıp ıznını doğum sonrasına aktarabılırsın

gozun aydıncanım..
ıyı degerlendır bu gunlerını nazlan artık bıraz eşine

Canim eve geldim camasir topladim katladim oglanla ugrasiyorum yatmak istiyorum cok yoruldum ama aciktim yemegim yok ama yapacak halim yok gerisini hesap et.

Allah kolaylık versin canım evde olduğum halde zorlanıyorum sıcaklardanda baya bitkinliğim var rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…