2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
valla memura yeni sordum oda yeni yazı geldi tekrar dedi öğretmenler yaz tatilinde yıllık izinlerinde olduklarından dolayı giden izinlerini sonraya ekletemezler diyor yazıda da...şu yapanlar nasıl yapmışlar ya bunları nasıl emsal göstereceğizki((

Off arkadaşım yaptırmış ama bu nasıl iş, her yerde değişik muamele olmaz ki. olmamalı

Arkadaslar bugun cok sevindigim bir olayi size anlatmak istiyorum.3 yildir evli olan ve tum ugraslara ragmen bebek sahibi olamayan is yerinden bir arkadasim var duzenli adet goruyor ama cikolata kistinden dolayi gebe kalamiyordu bu ay ne olduysa gunu gecti uc gun tahlil de yaptirmak istemiyor yine hayal kirikligina ugrar uzulurum diye neyse benimde icime mi dogdu nedir kolundan tuttum zorla tahlil yaptirdim ve cok sukur 4 haftalik gebe cikti tabi biz ikimizde salya sümük aglamalar sevincler daha dun banada ver allahim diye karnimi seviyordu.Rabbim tum istiyenlere versin insallah. O kadar sevindim ki sizinle paylasayim dedim.

Kızlar bana yardım edin hamileyim ve çok bunaldım. Eşimde 3 gündür tartışıyoruz hamileliğinden beri hiçbir yere çıkartmadı anneme dahi götürmüyor. Akşamları yürüyüş yapalım diyorum yok hafta sonları gezelim diyorum yok. NE dersem ne söylersem yok bi yere gidiyor bende gelişim mi yok. Valizimi topladım işten gelmesini bekliyorum anneme gidicen söyledim bugün seni öldürürüm diyor ben ne yapim akıl verin?

Evet canim bende memurum benimde ilkim 5,5 yasinda ayni dogurmusuz sanirim sut iznini 1,5 saat kullanmistim simdi ilk 6 ay 3 saat bebek 1 yasina gelinceye kadar 1,5 saat. Ama ben oglumda 3 aylikken baslamistim ama insallah bunda 7 ay bitene kadar calismayacagim izinlerimi aktaracagim heyet raporu falan evde kalabildigim kadar kalcagim.

çalışan annelere allah kolaylık versin evde olduğum halde çok yoruluyorum 3,5 yaşında bi oğlum var onunla ilgilenmek zaten belli başlı yorulma sebebi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canim eve geldim camasir topladim katladim oglanla ugrasiyorum yatmak istiyorum cok yoruldum ama aciktim yemegim yok ama yapacak halim yok gerisini hesap et.

Arkadaslar ben bugun personel islerine sordum 32. Hafftada 5 haftalik izni aktariyoruz ya o arada uc haftalik dogum iznini baslatana kadarki surede normal dr raporu alabilirmisiz

Bende sizinle aynı durumdayım kızlar, o yazı okula 6 ay önce gelmişti ben bizzat okudum , yaz tatiline gelince doğum öncesi aktarılamıyor artık malesef, 37 haftada iş başında olmamız gerekiyor aktarabilmek için, bir on günle kaçırıyorum ben de (

37.haftada iş başında olunca aktarılabiliyor mu yani,geçen sene yapanlar öyle yapmış ama 6ay önce gelen yazıdan ötürü artık zor diye düşünüyordum

Off arkadaşım yaptırmış ama bu nasıl iş, her yerde değişik muamele olmaz ki. olmamalı
Canim arkadasin ne zaman dogum yapti ben de gordum o yaziyi aralik gibi falan gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. yani artik biz yararlanamayacagiz sanirim

Neden cıkartmıyor canim bi sebebi varmi.calısmıyomusun sen.annenlere söyle bence konuyu sana bişey yapmaz herhalde bu halinle sinirden söylemistir.gerci böyle bişey hamile bi kadına sinirdende olsa söylenmez ama erkekler iste düsğncesiz cogu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

KIZLARR burdan soru soruyorum teşekkür ederim cevap veriyorsunuz üşenmeden:)) bende nacizane bişey dyeyim istedim farkettim ki idrar enfeksiyonu yaşayanlar dışarıdan temizleyicilerle günlük pedlerle durumu aşmaya çalışıyor...evet bu durum çok su içilerek aşılır fakat birde bu durumun en önemli nedeni hemen tuvaletimiz gelince lavaboya gitmek yani bekletmemek idrarı enfeksiyonu bu yaratıyor yani içten oluşan bir durum...bazılarından dışarıdan mikrop kapıyormuş gibi bir düşünce var özel bölge temizleyicilerinden kullanıyorlar bu kimyasal deterjan içerikli ürünler normalde bile kullanılmamalı çünkü direk enfeksiyon yapıyorlar...günlük pedi de önermiyor doktorlar çünkü bakterilerin kolay üreyebileceği bir ortam oluşuyor normalde de hele bu dönemde de hiç kullanmamalıyız...
nacizane bende bunlara dikkat çekeyim dedim:)))

doktorunu ara durumu anlat normal muayeneye gider gibi gidin muayeneye doktoor eşine desinki eşinin her gün yürüyüş yapması lazım bebeğin sağlığı için her gün yürüsün bu çok gerekli falan desin doktor halinden anlayacaktır...ve eşinin kafa yapısını tamamen değiştirecek sözleri o bilir ...eşinin bakış açısını tamamen değiştirmesi için doktordan duymalı bunları...

37.haftada iş başında olunca aktarılabiliyor mu yani,geçen sene yapanlar öyle yapmış ama 6ay önce gelen yazıdan ötürü artık zor diye düşünüyordum
kızlar böyle bişey mi var ya benim 37. haftada iş başı gözüküyor ama önemli olan önceki haftalar değil mi ?? önceki 4 hafta tatilde gözüküyorum ve yanıyor diye düşündüm bende ????

hamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız ((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????

hamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız ((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????

Bende 7 kilo aldım 6 ayda 34Haftaya kadar 5-6 daha alırım diye düşünüyorum son ay pek kilo alınmıyo ben almiyirum 500 gr aiyorum veriyorum son 1 ay öyle geciyor benım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım onden gittiği icin mi 40 haftaya gelmeden dogum yaptı ? benim de iki hafta önden gidiyo erken olacak diye tedirginim biraz
cnm benim kızımda 2 hafta önden gidiyordu, 41. haftada hala doğmayınca sezeryan oldum. önden gitmesi boy-kilo olarak 1-2 hafta sonrasının ortalamasında demek, erken doğumun habercisi değil..
peki bir soru daha ?

son 3 hafta toplamda 40 haftaya göre mi hesaplanıyor?

yoksa sezeryan olacaksan olacağın tarihe göremi hesaplanıyor?

37. hafta olarak düşün, sonuçta son 3 haftayı doğum gerçekleşmeden önce kimse ön göremez ki, 42-43de doğan bebeklerde var.

evet geniş dikiliyor çünkü karın hemen inmiyor, tam nezaman eski haline geldi hatırlamıyorum ama kızımı 1. hafta kontrolüne götürürken hamile pantolonumu giymiştim, 6aylık gibiydi karnım, teyzenin biri hamile sanmıştı beni:))
yokyok çatlak mor olmuyor:) damardır o. benim karnımda damar göremedim ama eski çatlakların altında kalmışta olabilir:)) kabız değilsem yada bebiş toplanmıyorsa hala gergin olmuyor karnım, üstte pufidik bi yağ tabakacığım var:))
ay ne saçma ve haksız bi durum, madem öyle 8 hafta izinleride cumartesi pazarı saymadan 8x7 iş günü olarak hesaplasınlar, birileri dava açsa yönetmelik düzeltilir belki. satını 10gün daha geriden söylesen olmazmı canım.

Ben ne zamandır tartılmadım. Ama cok kilo almadım gibi.. 6 kilo anca olmustur..
Oğlumda 16 kiloyla doguma gitmistim..
Kızımda bakalim durum ne olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…