valla memura yeni sordum oda yeni yazı geldi tekrar dedi öğretmenler yaz tatilinde yıllık izinlerinde olduklarından dolayı giden izinlerini sonraya ekletemezler diyor yazıda da...şu yapanlar nasıl yapmışlar ya bunları nasıl emsal göstereceğizkiBugün bebegını 11 eylulde dünyaya getiren bır hocayla konuştuk.37.haftaya kadar çalışabılır raporu almış ve okula vermış. yaza gıttıgını düşündüğümüz iznimiz böylece gıtmıyormuş.aralık ortasında izni bitmiş. yazın sonucta elımızde olmayan sebeple çalışmıyoruz dedı. yaza gıdıyor dıye üzülmeyın. böyle bır hakkımız varmış
valla memura yeni sordum oda yeni yazı geldi tekrar dedi öğretmenler yaz tatilinde yıllık izinlerinde olduklarından dolayı giden izinlerini sonraya ekletemezler diyor yazıda da...şu yapanlar nasıl yapmışlar ya bunları nasıl emsal göstereceğizki((
Canım aradan 5.5 sene geçti, tam olarak hatırlamıyorum ama o zaman günde 2 saat toplamda 1 yıl süt izni hakkım vardı. 3 ay zaten doğum iznindeydim, sonrasında kalan 9 ay için günde 2 saat üzerinden hesaplama yapılmış,o da yaklaşık 50 gün yapmıştı. Şimdi ise süt izni ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saatmiş. Hesaplamanın ona göre yapılması lazım yani. Ama ben devlet memuruyum, sen özel sektördeysen durum nasıldır bilemiyorum.
çalışan annelere allah kolaylık versin evde olduğum halde çok yoruluyorum 3,5 yaşında bi oğlum var onunla ilgilenmek zaten belli başlı yorulma sebebi rabbim hepimizin yardımcısı olsun
valla memura yeni sordum oda yeni yazı geldi tekrar dedi öğretmenler yaz tatilinde yıllık izinlerinde olduklarından dolayı giden izinlerini sonraya ekletemezler diyor yazıda da...şu yapanlar nasıl yapmışlar ya bunları nasıl emsal göstereceğizki((
Bende sizinle aynı durumdayım kızlar, o yazı okula 6 ay önce gelmişti ben bizzat okudum , yaz tatiline gelince doğum öncesi aktarılamıyor artık malesef, 37 haftada iş başında olmamız gerekiyor aktarabilmek için, bir on günle kaçırıyorum ben de(
Canim arkadasin ne zaman dogum yapti ben de gordum o yaziyi aralik gibi falan gelmisti yanlis hatirlamiyorsam. yani artik biz yararlanamayacagiz sanirimOff arkadaşım yaptırmış ama bu nasıl iş, her yerde değişik muamele olmaz ki. olmamalı
Kızlar bana yardım edin hamileyim ve çok bunaldım. Eşimde 3 gündür tartışıyoruz hamileliğinden beri hiçbir yere çıkartmadı anneme dahi götürmüyor. Akşamları yürüyüş yapalım diyorum yok hafta sonları gezelim diyorum yok. NE dersem ne söylersem yok bi yere gidiyor bende gelişim mi yok. Valizimi topladım işten gelmesini bekliyorum anneme gidicen söyledim bugün seni öldürürüm diyor ben ne yapim akıl verin?
Neden cıkartmıyor canim bi sebebi varmi.calısmıyomusun sen.annenlere söyle bence konuyu sana bişey yapmaz herhalde bu halinle sinirden söylemistir.gerci böyle bişey hamile bi kadına sinirdende olsa söylenmez ama erkekler iste düsğncesiz cogu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar böyle bişey mi var ya benim 37. haftada iş başı gözüküyor ama önemli olan önceki haftalar değil mi ?? önceki 4 hafta tatilde gözüküyorum ve yanıyor diye düşündüm bende ????37.haftada iş başında olunca aktarılabiliyor mu yani,geçen sene yapanlar öyle yapmış ama 6ay önce gelen yazıdan ötürü artık zor diye düşünüyordum
hamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????
cnm benim kızımda 2 hafta önden gidiyordu, 41. haftada hala doğmayınca sezeryan oldum. önden gitmesi boy-kilo olarak 1-2 hafta sonrasının ortalamasında demek, erken doğumun habercisi değil..canım onden gittiği icin mi 40 haftaya gelmeden dogum yaptı ? benim de iki hafta önden gidiyo erken olacak diye tedirginim biraz
37. hafta olarak düşün, sonuçta son 3 haftayı doğum gerçekleşmeden önce kimse ön göremez ki, 42-43de doğan bebeklerde var.peki bir soru daha ?
son 3 hafta toplamda 40 haftaya göre mi hesaplanıyor?
yoksa sezeryan olacaksan olacağın tarihe göremi hesaplanıyor?
evet geniş dikiliyor çünkü karın hemen inmiyor, tam nezaman eski haline geldi hatırlamıyorum ama kızımı 1. hafta kontrolüne götürürken hamile pantolonumu giymiştim, 6aylık gibiydi karnım, teyzenin biri hamile sanmıştı beni:))canım bu pıjamaları doğumdan sonra gıymek ıcın alıosunuz demı
yoksa sımdımı gıymek ıcın
su sebepten soruorum lohusa takımlarımızın karın kısımları hamıle kıyafetlerı gıbı genısmı dıkılıo
yokyok çatlak mor olmuyor:) damardır o. benim karnımda damar göremedim ama eski çatlakların altında kalmışta olabilir:)) kabız değilsem yada bebiş toplanmıyorsa hala gergin olmuyor karnım, üstte pufidik bi yağ tabakacığım var:))canım damardır dimi:))
göbeğimde üstten geçiyor iki yandan mor renkte aynen kollarımdaki damarlar gibi bende üzüldüm çatlak diye:))
kızlar siz göbeğinize bakınca damarlarınızı göremiyormusunuz bende pek yağ yoktu çok gerildi karnım belki o yüzdendir???
ay ne saçma ve haksız bi durum, madem öyle 8 hafta izinleride cumartesi pazarı saymadan 8x7 iş günü olarak hesaplasınlar, birileri dava açsa yönetmelik düzeltilir belki. satını 10gün daha geriden söylesen olmazmı canım.Bende sizinle aynı durumdayım kızlar, o yazı okula 6 ay önce gelmişti ben bizzat okudum , yaz tatiline gelince doğum öncesi aktarılamıyor artık malesef, 37 haftada iş başında olmamız gerekiyor aktarabilmek için, bir on günle kaçırıyorum ben de(
hamişler toplam kaç kilo aldınız bundan sonra kaçar kaçar alırız((( ben 6 ayda 6 kilo aldım sonrası için ne dersiniz????
ben 11 kilo aldm 7ayım bitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?