bebek uyku setlerinin içinde yan korumalarıda oluyoryok şekerim ya kenarları uzun yastıklı oluo hani çarpmasın die alt çarşfı falan küçük yastığı falan oluo takım hepsi alıcam ama adınu bilmiorum
Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz?
bende bu modelleri çok beğendim
sanırım marıly ın modellerınde büyük beden var diğerleri L bedende bitiyor
resımde ekledığım koyu renkli sabahlıklı olan cokmu dardır ,kelebek desenli herseyı cok sevıyorum ,olurmuki acaba darmıdır kalıbı
Merhaba Canım bişey soracağım, benim çalıştığım kurum süt izni birleştirme yapıyor. Sen daha öncesinde doğum izni kullandığın zamandakş süt izinlerini birleştirip doğum izninin sonuna mı ekletmiştin ? İK ile konuşacağımda,kalkıpta şey demesinler o tarihlerde zaten izinlisin süt iznini kullanma hakkın yok vs..
kullanmıorum ttlım . Eğerki kan sulndırıcı içen kişilere zararlı adı altnda TIBbi bi problem olsaydı içinde uyarı kğıdı klavuzu olurdu yan etki yazısı vea içmemesi gereken hstalıkları yzrdı mantıklı düşünürsek demekki hiç bi problem yok kendini sıkma canm boş yere
cnaım hepsi güzel dediğin de dar olmaz bence ama yukarıda ortadaki resim cok dar olur haberin olsun
bende varım kös kös oturuorum ohhhh sefam yerinde
Allah kolaylık versin çalışanlara yaa bende evde gün boyu yatıyorum 😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kan sulandırıcı igne kullananlara sorum olacak. Balık hapı kullanıyormusunuz? Sehir dışında olduğum için başka bir doktora gittim kontrole. Balık hapı verdi imom. Bende almadan önce internetten araştırdım kan sulandırıcı kullananların omega kullanmaları önerilmez diyor.tüm sitelerdede böyle yazıyor. Kullanan varmı?
Biz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz
Hamileleiğimin 10. haftasından berı hem omega 3, hem de kan sulandırıcıyı içiyorum. kan sulandırıcı tabı embrıyo koyulduktan sonra başlandı.Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz?
valla ben memurum kuzum gel tavsıye ederım
ben oyle duydum dedım ya bı arkadas var nısanda dogum yaptı o dedı banada
super bısı ama olumsuz bı ayrımcılık tabı
memur olan annede dıgerlerı degılmı
Hamileleiğimin 10. haftasından berı hem omega 3, hem de kan sulandırıcıyı içiyorum. kan sulandırıcı tabı embrıyo koyulduktan sonra başlandı.
omega 3 de normal balık yagı degıl, kiril yağı içiyorum. cold sea kiril yağı diye bakabılırsın. hiç bir sıkıntım da olmadı sükür
Bugün bebegını 11 eylulde dünyaya getiren bır hocayla konuştuk.37.haftaya kadar çalışabılır raporu almış ve okula vermış. yaza gıttıgını düşündüğümüz iznimiz böylece gıtmıyormuş.aralık ortasında izni bitmiş. yazın sonucta elımızde olmayan sebeple çalışmıyoruz dedı. yaza gıdıyor dıye üzülmeyın. böyle bır hakkımız varmışBiz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz
Ben iğne kullaniyor, balik hapi kullanmiyorum canim
krill antartikada yetişen bir balık türüymüş şimdi internetten baktım vay be neler varmış çok aradınmı bu ürünü çok farklı geldi bende bunu mu kullansam kaç para bu?
diktireceksin ozaman canım başka türlü uymaz.
.
damardır canım, çatlak tırmalamışsın gibi kırmızı ve kabartılı bir görünümde oluyor, ben geiyorumda demiyor cartdiye çıkıveriyor..
canım damardır dimi:))
göbeğimde üstten geçiyor iki yandan mor renkte aynen kollarımdaki damarlar gibi bende üzüldüm çatlak diye:))
kızlar siz göbeğinize bakınca damarlarınızı göremiyormusunuz bende pek yağ yoktu çok gerildi karnım belki o yüzdendir???
Doktorum çok bilgilidir. normal omega 3 balık yagları ınsan vucuduna %18 geçerken, kiril yağı %100 geçiyormuş. İlla bundan içmemı ıstedı. Heryerde satılmıyor zaten firmayı aradık netten sipariş etmıştık. pahalı biraz.
Doktoruna danış, benımkı en baştan berı içmemı ıstıyor. omega 3ü haftada 2 kez içiyorum, kan sulandırıcıyı hergün.parası önemli değil de prospektüsündeki sulandırıcı kullananlar hamile ve emzikli kadınlar doktorlarına danışmandan kullanamamalıdır yazıyo. kafamı karıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?