2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
yok şekerim ya kenarları uzun yastıklı oluo hani çarpmasın die alt çarşfı falan küçük yastığı falan oluo takım hepsi alıcam ama adınu bilmiorum
bebek uyku setlerinin içinde yan korumalarıda oluyor
eger beşik için diyorsan mothercare da bu dedıgın ürünler tek tek satılıyor,yan korumaları ayrı yastık carsafı ayrı olarak alabılıyorsun ,
bebek nevresım takımı alıp daha sonrasında genelde butik bebede kampayaları oluyor,bahsettiğin yan korumalık yastıklarınıda alabılırsın,çok çeşitli oluyor
n11 dede var aslında o siteyede bakabılırsıın
ama zaten uyku setinin içinde hepsi var ,taç ın ürünlerinde cotton box ın ürünlerinde bu bahsettiklerinin hepsi dahil oluyor,setin içinde

Son düzenleme:

cnaım hepsi güzel dediğin de dar olmaz bence ama yukarıda ortadaki resim cok dar olur haberin olsun

Canım aradan 5.5 sene geçti, tam olarak hatırlamıyorum ama o zaman günde 2 saat toplamda 1 yıl süt izni hakkım vardı. 3 ay zaten doğum iznindeydim, sonrasında kalan 9 ay için günde 2 saat üzerinden hesaplama yapılmış,o da yaklaşık 50 gün yapmıştı. Şimdi ise süt izni ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saatmiş. Hesaplamanın ona göre yapılması lazım yani. Ama ben devlet memuruyum, sen özel sektördeysen durum nasıldır bilemiyorum.

kullanmıorum ttlım . Eğerki kan sulndırıcı içen kişilere zararlı adı altnda TIBbi bi problem olsaydı içinde uyarı kğıdı klavuzu olurdu yan etki yazısı vea içmemesi gereken hstalıkları yzrdı mantıklı düşünürsek demekki hiç bi problem yok kendini sıkma canm boş yere

Ben iğne kullaniyor, balik hapi kullanmiyorum canim

çalışan annelere allah kolaylık versin evde olduğum halde çok yoruluyorum 3,5 yaşında bi oğlum var onunla ilgilenmek zaten belli başlı yorulma sebebi rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz?
Hamileleiğimin 10. haftasından berı hem omega 3, hem de kan sulandırıcıyı içiyorum. kan sulandırıcı tabı embrıyo koyulduktan sonra başlandı.
omega 3 de normal balık yagı degıl, kiril yağı içiyorum. cold sea kiril yağı diye bakabılırsın. hiç bir sıkıntım da olmadı sükür

Valla düşündüm araştırdım ama bizi direk uzman denetmen veya müfettiş olarak atıyorlarmış o sorunluluğu kaldıramam dedim lise mezunu olarak sınava girsem bu sefer maaş sorun anlıcan kaldım ortada.

krill antartikada yetişen bir balık türüymüş şimdi internetten baktım vay be neler varmış çok aradınmı bu ürünü çok farklı geldi bende bunu mu kullansam kaç para bu?

Biz öğretmenler sanssisiz 32 haftada ayrilmak zorundayiz 5 haftayı sonraya atamiyoruz tatilde oldugumuz icinn doğumdan 8 hafta sonra baslamak zorundayiz
Bugün bebegını 11 eylulde dünyaya getiren bır hocayla konuştuk.37.haftaya kadar çalışabılır raporu almış ve okula vermış. yaza gıttıgını düşündüğümüz iznimiz böylece gıtmıyormuş.aralık ortasında izni bitmiş. yazın sonucta elımızde olmayan sebeple çalışmıyoruz dedı. yaza gıdıyor dıye üzülmeyın. böyle bır hakkımız varmış

krill antartikada yetişen bir balık türüymüş şimdi internetten baktım vay be neler varmış çok aradınmı bu ürünü çok farklı geldi bende bunu mu kullansam kaç para bu?

Doktorum çok bilgilidir. normal omega 3 balık yagları ınsan vucuduna %18 geçerken, kiril yağı %100 geçiyormuş. İlla bundan içmemı ıstedı. Heryerde satılmıyor zaten firmayı aradık netten sipariş etmıştık. pahalı biraz.

parası önemli değil de prospektüsündeki sulandırıcı kullananlar hamile ve emzikli kadınlar doktorlarına danışmandan kullanamamalıdır yazıyo. kafamı karıştırdı.

parası önemli değil de prospektüsündeki sulandırıcı kullananlar hamile ve emzikli kadınlar doktorlarına danışmandan kullanamamalıdır yazıyo. kafamı karıştırdı.
Doktoruna danış, benımkı en baştan berı içmemı ıstıyor. omega 3ü haftada 2 kez içiyorum, kan sulandırıcıyı hergün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…