Kizlar bebek bezi olarak ne almayi dusunuyorsnz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 28+1 im.
Valla ben doktor kılo almadın dıyınce hemen acaba bebeğimde mi almadı dedim.
Saolsun doktorum da baktı.
Ya bende gecen ay azar yedım.4 kılo aldım ayda.
Sımdı de yedım neden almadn dıye
Bende sız kızdınız korkudan oldu dedim.
Bır dahakıne en az haftada 500 gr alarak gel dedi
Maşallah canim. Ne güzel. Hep böyle guzel haberlerle gelelim
İnşallah.
Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldupijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm
Biri pelin digeri flz canm 80 kiloyum boyum cok uzun benim 1.80ben biraz bol seviyorum xl aldim o yuzden cok guzel oldu bi de ben aradim boyu kiloyu soyledim adam xl al dedi sende ara muharrem abi var o yardimci olur sorcanım hangi markanın kaç bedenini aldın? ve suan kac kılosun? bende on gore yorum yapıcam kendıme:)
Biri pelin digeri flz canm 80 kiloyum boyum cok uzun benim 1.80ben biraz bol seviyorum xl aldim o yuzden cok guzel oldu bi de ben aradim boyu kiloyu soyledim adam xl al dedi sende ara muharrem abi var o yardimci olur sor
Sen de birincide 2009 annesiydin o zaman. Benim oğlum Ocak 2009 doğumlu. Kısmetse ikincileri de Eylül 2014'te alıcaz kucağımıza desene. Ben ilkinde dediğin gibi izin, rapor vs. ile 7 aylıkken başlamıştım işe. Bakalım bunda ne yapacağım, inşallah gene heyet raporu alabilirim..
Şeker yükleme testi için de kolay gelsin. Doktorumun isteği üzerine ben 75 gr'lik yükleme yaptırmıştım. İkinci saatin sonunda açlıktan gözlerim kararmaya başladı, neyse ki eşim yanımdaydı. Sende yalnız değilsin de mi? Ben de hiç bir sorun çıkmadı. İnşallah senin de sonuçların güzel çıkar.
KIZLARRRRR;
DOKTORA GİTTİM.
HERSEY YOLUNDA.
BEBEĞİM 1.300 GR OLMUŞ.
HERSEY GAYET IYI DEDİ.
YALNIZ BEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM. ONA KIZDI. ALACAKSIN DEDİ.
( HİÇ ALMAMIŞIM DERKEN GEÇEN KONTROLDEN BU YANA)
SONRA 32. HAFTAYA RANDEVU VERDİ.
32 DEN SONRA SIKLAŞACAKMIŞ RANDEVULAR.
ARKADAŞLAR,
HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN
İNŞALLAH HEP BİRLİKTE, HER ZAMAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERİZ
SAĞSALİM VE ZAMANINDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ
FSUZEL CANIM YA BENDEMI ALMASAM EMZIRME KOLTUGU BILEMEDIM SIMDI
RAPİDO TATİL NASIL
valla denizcim maddi açıdan fena durumda değildik ama bana fuzuli geldi o dönemde çokta özendim ve beğendim ama yapçak bişey yoktu en ucuz 450 TL ye bulmuştuk almama kararı verip eşimi vazgeçirmiştim. yumuşak bir yastığım var evlenirken kaz tüyü almıştık. onun üzerinde hep kızımı emzirdim sıkıntıda ah keşke olsaydıda demedim. o yüzden şimdide almayı düşünmüyorum onun yerine doğacak oğlumun bezlerini giderlerini karşılarım bide temizlikçi almaya başladım 2 haftada bir onun giderine yetişirim diye düşünüyorum.
son olarak kızımın odasında kalabalık yapmak istemedim. zaten günün büyük bölümü salonda tv karşısında geçti salona da koymak olmaz kızım hep yatak odamızda park yatakta yattı yatak odamda yerde yok. o yüzden istediğim yerde istediğim zaman emzirmek için almadım.
ama senin içinde kalacaksa al. benimde içimde puset vardı hep bebeğimi pusetle hastaneden çıkarıp eve getirmek vardı. mutlaka aldım yaptım 2. yede şimdi öyle yapıcam.
Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bende gittim ama iste napalim kismet dr um rahatsizlanmis geri geldim bende pazartesi gideceyim insallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz
arkadaşlar sizdede bel ağrısı varmı gece uykumdan uyanacak kadar bi bel ağrım oldu baya endişelendim ara ara ağrım oldu sizlerde de varmı
Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldupijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm
Kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?