2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
arkadaşlar sizdede bel ağrısı varmı gece uykumdan uyanacak kadar bi bel ağrım oldu baya endişelendim ara ara ağrım oldu sizlerde de varmı

Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldu pijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm

ARKADAŞLAR,

HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN

İNŞALLAH HEP BİRLİKTE, HER ZAMAN GÜZEL HABERLERLE DÖNERİZ
SAĞSALİM VE ZAMANINDA BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZ

FSUZEL CANIM YA BENDEMI ALMASAM EMZIRME KOLTUGU BILEMEDIM SIMDI
RAPİDO TATİL NASIL

canım hangi markanın kaç bedenini aldın? ve suan kac kılosun? bende on gore yorum yapıcam kendıme:)
Biri pelin digeri flz canm 80 kiloyum boyum cok uzun benim 1.80ben biraz bol seviyorum xl aldim o yuzden cok guzel oldu bi de ben aradim boyu kiloyu soyledim adam xl al dedi sende ara muharrem abi var o yardimci olur sor

Son düzenleme:
Biri pelin digeri flz canm 80 kiloyum boyum cok uzun benim 1.80ben biraz bol seviyorum xl aldim o yuzden cok guzel oldu bi de ben aradim boyu kiloyu soyledim adam xl al dedi sende ara muharrem abi var o yardimci olur sor

tamam canım verdiğin bilgiler ıcın cok sagol.
Zaten ankarada da yerı varmıs belkı gıderım daha ıyı olur:)

Benim oglumda 2009 subat dogumlu ben iste almadim 3 aylikti oglum basladi ise pisman oldum insallah bunda erken baslamayi dusunmuyorum.
Bu arada sabah seker yuklemesi icin gittim ama dr um rahatsizlanmis bugun izinli dediler o kadar da stres yapmistim ama ne yapalim pazartesiye kaldi geri geldim eve isede gitmedim tekrar havada cok dicak zaten oglanda kreste yatiyorum bende.

Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bende gittim ama iste napalim kismet dr um rahatsizlanmis geri geldim bende pazartesi gideceyim insallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz

valla denizcim maddi açıdan fena durumda değildik ama bana fuzuli geldi o dönemde çokta özendim ve beğendim ama yapçak bişey yoktu en ucuz 450 TL ye bulmuştuk almama kararı verip eşimi vazgeçirmiştim. yumuşak bir yastığım var evlenirken kaz tüyü almıştık. onun üzerinde hep kızımı emzirdim sıkıntıda ah keşke olsaydıda demedim. o yüzden şimdide almayı düşünmüyorum onun yerine doğacak oğlumun bezlerini giderlerini karşılarım bide temizlikçi almaya başladım 2 haftada bir onun giderine yetişirim diye düşünüyorum.

son olarak kızımın odasında kalabalık yapmak istemedim. zaten günün büyük bölümü salonda tv karşısında geçti salona da koymak olmaz kızım hep yatak odamızda park yatakta yattı yatak odamda yerde yok. o yüzden istediğim yerde istediğim zaman emzirmek için almadım.

ama senin içinde kalacaksa al. benimde içimde puset vardı hep bebeğimi pusetle hastaneden çıkarıp eve getirmek vardı. mutlaka aldım yaptım 2. yede şimdi öyle yapıcam.

kızlar epeydir girememiştim bikaçgün evdeyim dinleniyorum
aramızda öğretmen olanlar vardı sanırım eş durumuyla gelen varsa evrak teslimi bugünmüş hbriniz olsun

yok benimde fazladan verilecek param yok.
dediğin gibi masraf çok.
birde bende temizlikçi almaya başlayacağım.
ben gerekli birşey diye düşünmüştüm.
gerekmediğini söylediğin iyi oldu
öyle illa yapayım falan demiyorum.
işimi kolaylaştıran bana yararı olacak, gerçekten gerekli şeyleri almaya özen gösteriyorum.
saol cnmm

Gözün aydin canim herseyin yolunda olmasina cok sevindim bende gittim ama iste napalim kismet dr um rahatsizlanmis geri geldim bende pazartesi gideceyim insallah hepimiz böyle güzel haberlerle döneriz

çok saol cnmmm.

boşver iyi haberlerle gel de ha cuma ha pazartesi hiç farketmez

arkadaşlar sizdede bel ağrısı varmı gece uykumdan uyanacak kadar bi bel ağrım oldu baya endişelendim ara ara ağrım oldu sizlerde de varmı

bu ara bende de var özellikle sabah uyandığım zamanlar çok oluyor bol bol dinlen
kendini yormamaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…