2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Benim test sonucum da negatif çıktı, doktor iğne yapmaya gerek yok dedi. Pozitif çıkarsa iğne yapılıyor diye biliyorum ama soralım doktorlarımza emin olmak adına.

birkaç yerde bu konuyla ilgili yazılar okudum bu drdan dra değişebiliyormuş, bazısı işi garantiye almak için 28 haftada iğne vuruyolarmış, bazısıda doğumda bebeğin kordonundan kan grubuna bakarak öğle vuruyolarmış iğneyi. Benimde kafam karıştı valla Çarşamba bulabildim druma randevu iğneyi olmadan gene bi sorarım

Kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda arkadaşlar ?

Benimde kan uyuşmazlığım var.benimde sonucum negatif çıktı.eşiminde kan grubunu sordu.emin değildim.acaba banada mı 28.hafta iğne vurulacak.daha sonucu göstermeye gitmedimşimdi aklıma eldi 25.inde sağlık ocağına gidecektim.oradada bir sorsam iyi olur.Allah korusun ihmale gelmesin

dr un bişi söylemedimi ? ben daha testti yaptırırken dedi ,büyük ihtimal sonuç negatif çıkar ve 28 haftanda gelirsin iğneni yaparı diye

Selam arkadaslar. Bugun kontrolumuz vardi.. cok şükür hersey yolunda cikti.. kizlarimin bitanesi 1500 gr biride 1250 gr cikti biri 1 hafta önde gidiyormus.. vee doguma karar verildi.. acibadem hast. Avustosun ilk haftasi doguma gidiyoruz.. yani 6 haftamiz var.. şimdi günler gecmek bilmez.. kizlarima kavusmama az kaldi:118::118:

Olsun canım, pazartesi güzel haberlerle gel inşallah.. Evde dinlenmekle en güzelini yapmışsın. Ben de haftaya rapor alayım diyorum. Oğlanı da kreşe gönderip biraz dinlenmek iyi gelecek.

Allahımmm çok az kalmış, maşallah kg larıda ikiz olmalarına rağmen çok iyiii , işallah doğumda çok iiyii geçer sağlıcakla kucağına alırsın kızlarını.Bu arada aramızdan ilk doğuracak sen olucaksın galiba

Belki de dediğin gibi doktordan doktora fark ediyordur ama bu iş ciddi bence. Yani bi standardı olmalı bu uygulamanın. Yarın kısmetse randevum var, unutmam ins sorayım doktoruma bi.

Ohh maşallah Allah nazarlardan saklasın. E az kalmış senin, karnında neredeyse 3 kilo taşıyosun. 36. haftada mı alıyolar ikizleri ? Nasıl oluyor ikiz doğum hiç bilmiyorunm.

Bişeycik çıkmayacak nasılsa Allahın izniyle, bi gün geç olsun ne olmuş :)

Sizde de mi badana boya var, Allah kolaylık versin canım. Umarım bi haftasonu boyunca biter.

Sagol canim insallah bisey cikmaz valla ustalar bitiririz dediler bende ramazan gelmeden daha fazla sicak falan olmadan bu işi aradan cikarayim dedim.

Son düzenleme:

Senin kontrolun yarin mi canim insallah hayirli haberlerle gelirsin bize yaz olurmu

Olsun canım, pazartesi güzel haberlerle gel inşallah.. Evde dinlenmekle en güzelini yapmışsın. Ben de haftaya rapor alayım diyorum. Oğlanı da kreşe gönderip biraz dinlenmek iyi gelecek.

Tesekkur ederim canim insallah hepimiz güzel haberlerle gelelim.Canim zaten disari yaniyor burada balkona bile burnumu uzatamadim bugun bende zaten haftaya son gidecegim işe 30 gunluk bir radyasyon izinim var seneye aktaramiyorum bende yanmasin diye onu kullanacagim esimde izine ayriliyor biraz tatile gidip sonra evde yayilmayi dusunuyorum.sende al raporunu dinlen Yayil valla evde super oluyor

Son düzenleme:

Demek son bir haftan, oh ne kadar güzel. Biz de eşimle birlikte üniversitede öğretim üyesiyiz. Öğrencilerin finalleri bitti, 2 hafta sonra bütünlemelerini de halledip sonra 1 hafta tatile gidelim diyoruz. Oğlanda başladı tatil tatil diye. Tabi doktorum izin verirse. Neyseyi şanslıyız, yaşadığımız şehir tatil yörelerine yakın, 1 saatlik mesafede bir yerlere gideriz inşallah. İzmir'e sıcaklarda bastırınca canım tatil çekti valla :)

merhabalar kızlar ne zamndır yazamıyordum, kan uyuşmazlığı testi nedir eşimiz ile mi yapıyoruz bana dr hiç söylemedi inşallah geç kalmadım :/

Maşallah kuzulara, ne de güzel kilo almışlar. Son 6 haftan çok güzel geçsin, sağ salim kucağına al inşallah canım..

Kızlar.
Selam herkesee.
Bugün seker yuklemem vardı ve sınırda cıktım. Ama yine de seker cıkmadıgı için mutluyum. Oğlum 1.075 gram olmus. Hersey gayet yolunda. Hepinize sevgilerr. 😉

Evet teysesi kilolarimiz cok iyi cikiyor drum maşallah tekli gebelik gibi diyor sanirim dedin gibi ilk ben doguracagim sizede ugurlu gelirim ins.
Evet maksimum 36. Haftada aliyorlarmis. Eger bi supriz yapmazlarsa avustos basinda geliyorlarrr
Maşallah kuzulara, ne de güzel kilo almışlar. Son 6 haftan çok güzel geçsin, sağ salim kucağına al inşallah canım..
Teşekkür ediyoruz teysesi.. biraz zorlaniyoruz ama bi 6 hafta daha dayanmamiz lazim.. dayan bade ve beren

37de izne ayrılırsan ve 40 değilde 42 de doğurursan sonraya aktaracağın 5 haftanın 2 haftası kesiliyor mu? ben kesilmiyor diye biliyorum en azından benim zamanımda kesilmiyordu hatta forumdaki arkadaşlar satı farklı söyleyip erken izne ayrılmaya çalışıyorlardı.
Kizlar bebek bezi olarak ne almayi dusunuyorsnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
prima premium care alacağım. ilkinde normal prima vardı onu kullanıyordum denediğim diğer hiç bir markayı beğenmemiştim onun için yine prima diyorum.
görümcemin teorisine göre, prima değen popo başka bezi beğenmezmiş en başından en ucuzunu kullanırsan bişeycik olmazmış ama sonradan değiştirirsen pişik yaparmış:))
arkadaşlar sizdede bel ağrısı varmı gece uykumdan uyanacak kadar bi bel ağrım oldu baya endişelendim ara ara ağrım oldu sizlerde de varmı
var ama genelde çok ayakta kalınca oluyor, bacaklarım ağrırsa belimde ağrıyor, gece ağrısı pek olmuyor. uzun süre aynı yönde özellikle sırt üstü yatınca ve sert yatakta yatınca belim ağrıyor ama kısa süreli bi ağrı oluyor bu pozisyon değiştirince geçiyor.
bizim evde FB-GS maçları çok çekişmeli olacak ikiye birim yalnızım yalnız ohh ne güzel siz ailecek GS lisiniz sizin çocuk sizden de beter fanatik olur o zaman sizden önce gider maçlara :)
:))) bende öyle olacak sanıyordum canım ama küçük hanım "anne beni seviyomusun benim için herşeyi yaparmısın" diye lafa girip "ben annemle maça gitmek istiyorum, aynı yerde oturup aynı formayı giymek istiyorum, zeyneple annesine çok özeniyorum ikiside fenerbahçeli ne olur sende fbli olsan ben annem babamla maça gidebilsem vs.. vs" diye verince gazı kendimi 5 yaşından beri tuttuğu takımından dönmüş gıcık bi fenerli olarak buldum:))

slm kızlar,
bugün dokrtor kontrolümüz vardı 25+5deyiz ama 1 hafta ilerdeymişiz ilk başta her kontrolde 1-2 gün ileri gidiyordu ama artık sadece 1 hafta ilerde çıkıyor.
957 gr ve 35cm olmuşuz. bende 1kg 300gr almışım. bi dahaki aya 1.5-2 kg al gel dedi:))
dr çok uğraştı ama yine yüzünü göstermedi.
geçen sefer baş geliş duruyordu bu sefer yan dönmüş, zaten bende hissetmiştim döndüğünü 360 derece tur atmıştı ama 2 gündür nasıl durduğundan pek emin değildim meğer yan duruyormuş kafa sağda popo solda yayılmış hanfendi:))
plasentan aşağıda 32.haftada kesinleşir ama büyük olasılıkla bu yüzden de normal doğum yapamayacaktın dedi(astım yüzünden sezeryan olacağım diye hayıflanıyordum da bi sezeryan sebebim daha oldu) çok şaşırdım plesentamın aşağıda olmasına. daha önce hiç söylememişti hatta yerini gösterdiğinde ben daha yukarda olması gerekmezmi dedim, önemli değil zamanla yukarı çıkacak şuan problem değil takılma bunlara önemli olan bebeğin sağlıklı olması falan demişti. hoşuma gitti aslında bu tavrı ilk zamanlar plasentan aşağıda dese kafaya takar oku oku bi hal olurdum:))
haftaya tatile çıkıyorum. 50 faktör güneş kremi kullan, bronzlaşa bilirsin ama dikkat et hamileler fazla yanar, güneşin dik gelmediği saatlerde güneşlen. mayo yerine bikini tercih edersen daha iyi olur karnın ıslak kalıp üşümesin dedi ayrıca güneşlenirken göbeğini ince bişeyle ört dedi.
doğum için çalıştığı hastaneleri de konuştuk hizmet ve ethica arasındayım sanırım ethicayı tercih edicem eltimde orda doğurmuştu memmundu hem sgkda geçiyormuş orda ve nerdeyse 10 sene öncekiyle aynı fiyata gelecek doğum.
150 çıkan şeker yükleme sonucumuda konuştum tekrar, diyetisyene gitmem gerekmiyomu falan dedim. bir sürü bişey anlattı kısaca 180 çıksa bile sana aynı şeyi söylerdim sende ve bebekte hiç bir şeker belirtisi yok için rahat olsun, öyle bişeye gerek yok dedi. bende 2 dilim baklava yedim bugün aslında 2.si çok gereksizdi, canımda istememişti ama neyse:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…