2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım bende ordan alacağım kac kılosun ve kac beden aldın canım
bedenlerı uygun oldumu tam ustune goremı

Canm 80 kiloyum ama boyumda 1.80 xl aldim biraz bol ama ben bol seviyorum telefonla ara beden konusunda yardimci olurlar canm bana adam dedi xl al die

Ay kıyamam ya, kaldın mı Galatasaray'lı erkeklerin arasında :)))
Bizde karı koca hastalık derecesinde fanatiğiz. Maçlara gidemediğimiz gün yas var bizim evde :)))
Kısmetse oğlan da GS'li olacak. Aynen dediğin gibi GS Store'u zengin ettik bizde. Hastane çıkışları, önlükler, zıbınlar, battaniyeler vs vs vs .
Taç'tan çok güzel GS'li nevresim takımı aldık bi de. Kapı süsü de muhtemelen GS'li olur. Çocuk dicek ne manyak anam babam var benim :)))

Telefondan nasıl atılıyo bende bilmiyorum canım ama, normal siteye giriş yaparsan belki olur ama uğraşma boşver. Bilg. olunca atarsın.
Biz duvar kağıtlarını bitirdik çok şirin oldu teyzesi, şimdi dolap içlerini halletmem gerekli, kapitonesi bilmem nesi falan. Bi toplarliyim foto atarım inş.
Sana da Allah kolaylık versin, iyi etmişsin şimdiden başlamakla. Malum sen güneşe en yakın memlekette oturuyosun telef olma :)))

Ohhh kızımıza bak maşallah suphanallah. Allah nazarlardan saklasın, hepimizinkini de inş. Süpürgesine binmiş mi cimcime

Bende omega 3 almıyorum, yarın kısmetse aylık kontrolüm var sabahtan. Balık yiyemedim bu sene pek, ceviz dersen ağzıma sokmam hiç sevmiyorum. Söylicem doktora bana da versin. Kilo aldırsa da iyi bişey o bebek için.

bizim evde FB-GS maçları çok çekişmeli olacak ikiye birim yalnızım yalnız ohh ne güzel siz ailecek GS lisiniz sizin çocuk sizden de beter fanatik olur o zaman sizden önce gider maçlara :)

bizim evde FB-GS maçları çok çekişmeli olacak ikiye birim yalnızım yalnız ohh ne güzel siz ailecek GS lisiniz sizin çocuk sizden de beter fanatik olur o zaman sizden önce gider maçlara :)

Bence ikinci çocuk için geç kalma, o da kız olsun FB'li yaparsın evde eşitlik sağlansın :))

Ay ay ay annesi maşallah kızımıza. Allah nazarlardan saklasın, çok güzel haberler bunlar. Darısı başıma olsun inş. Bende yarın gidicem kısmetse aylık kontrolüme.

Organik saç boyası sormuşsun bi de. Ben 5. ayda boyattım saçlarımı, Organic şeklinde yazılan, yeşilli - turunculu pakette bi boya var. Doktoruma götürdüm paketini onayladı o şekilde boyattım. Bir de Naturigin diye bi marka var. İkisini de doktoruna sor, içeriklerini okusun canım

Gozunaydn canm bisey olmaz destek olur sana esin.yaninda olmasi daha farkli benim esmde surekli sehr disinda cok zoruma gdyr kendimi eksik hissedyrm.allah sag salim kavstrsn esnle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bende işten güçten sıcaktan bunaldım
Rapor aldım evdeyim .sabah kalkmak istemıyorım bir yorgunluk var ne kadar dinlensekte geçmiyor sanki

Canm bende inanki sabahlari zorla kalkyrm gece uyuyamyrm ayaklarm yorgnlkta sismis geceleri masaj yaparken agrisindan mahvolyrm ama calismak zorundaym iki kredim var onu odyrm ogluna biseyler almak icin dinc durmam lazm hergun allah dua edyrm guc versn diye bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım nasıl geçti şeker yüklemen hayırlı haberle gel inş. :)

Canim o kadar heyecan ve tedirginlikle gittim ama doktorum rahatsizlanmis izin almis cumartesi gelin dediler ama bizde de yarin boya işi var pazartesiye kaldi artik.

Son düzenleme:
Canim o kadar heyecan ve tedirginlikle gittim ama doktorum rahatsizlanmis izin almis cumartesi gelin dediler ama bizde de yarin boya işi var pazartesiye kaldi artik.

Bişeycik çıkmayacak nasılsa Allahın izniyle, bi gün geç olsun ne olmuş :)

Sizde de mi badana boya var, Allah kolaylık versin canım. Umarım bi haftasonu boyunca biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…