canım bende ordan alacağım kac kılosun ve kac beden aldın canım
bedenlerı uygun oldumu tam ustune goremı
ahh canım sorma teyzesi babamız koyu GS li öyle olunca bizim paşada daha gelmeden GS li olduaslında ben fenerliyim ama erkek çocuğu işte kesin babanın takımını tutar diye şimdiden razı geldim kıyafetlerini montunu hırkasını battaniyesini görmen lazım GS store u zengin ettik valla yatağına özel diktirdik uyku setini vs aynen bu aslan var üstünde bi de doğuştan kral yazdırdı babamız hatta ve hatta bu aslan figürleri ressama özel çizdirildi diyorum bu kadar üstüne düşüyosun ters tepmesin bi bakmışssın başka takımı tutar :)
Yok canim ya yazdim gormedin sanirim kör olasica bilgisayar bozuldu foto atamadim ama hallolunca aticam eee siz naptiniz bittimi duvar kagidi cok guzel olmustur eminim gule gule kullanin sen atta fotolarini bakalim canim bende daha dun oglandan kalanlari cikardim nihayet ayikladim yavas yavas onlari yikamaya basladim ama pek bir eksik yok ama tabiki bu oglumada yeni ciciler alicam yani ufak defek eksigimiz var tespit edebildim sonunda sizleri okuyunca tez canlilik yapip hadi kalk artik dedim kendi kendime iyi yapmisim dimi:)))))))
ayy ewet canım ya suda erıyen şeylerı ıcemıorum bende..
hap daha rahat gelıo bana..
bebışımız ıyıydı en son cumartesı canım 850 gram olmuş
omega 3 bebek ıcın cok gereklıymıs balık yagı tabletı werdı doktorum sen
kullanıomusun
kılo aldırıo fılan dıolar
Ay kıyamam ya, kaldın mı Galatasaray'lı erkeklerin arasında :)))
Bizde karı koca hastalık derecesinde fanatiğiz. Maçlara gidemediğimiz gün yas var bizim evde :)))
Kısmetse oğlan da GS'li olacak. Aynen dediğin gibi GS Store'u zengin ettik bizde. Hastane çıkışları, önlükler, zıbınlar, battaniyeler vs vs vs .
Taç'tan çok güzel GS'li nevresim takımı aldık bi de. Kapı süsü de muhtemelen GS'li olur. Çocuk dicek ne manyak anam babam var benim :)))
bizim evde FB-GS maçları çok çekişmeli olacak ikiye birim yalnızım yalnızohh ne güzel siz ailecek GS lisiniz sizin çocuk sizden de beter fanatik olur o zaman sizden önce gider maçlara :)
Kan uyuşmazlığı olan varmı aranızda arkadaşlar ?
Gunaydin kzlar yoldayim şu an dr a gidiyorum seker yuklemem yapilacak cok heyecanliyim dua edin bana zor gecmesin opuyorum sizi.....
Kızlarrrrr
esım seferden donuyor bugun yarın gelır artık kavusacagız ınsallah
KIZLARRRRR;
DOKTORA GİTTİM.
HERSEY YOLUNDA.
BEBEĞİM 1.300 GR OLMUŞ.
HERSEY GAYET IYI DEDİ.
YALNIZ BEN HİÇ KİLO ALMAMIŞIM. ONA KIZDI. ALACAKSIN DEDİ.
( HİÇ ALMAMIŞIM DERKEN GEÇEN KONTROLDEN BU YANA)
SONRA 32. HAFTAYA RANDEVU VERDİ.
32 DEN SONRA SIKLAŞACAKMIŞ RANDEVULAR.
Prima premium care almayi düşünüyorum canim.
sımdıden basladı valla sıkayetlerım
adam yokken turo gıbıydım
sımdı gelecek ya yorgunluk halsızlık kabızlık
acaıp karın sısılıgı
aksm uyuyamama
ayak krampları vs...
esım dıyor zaten sasardım zaten ben gelecem baslarsın naza dıye
eee o kadar olsun ama dımı
Kızlar bende işten güçten sıcaktan bunaldım
Rapor aldım evdeyim .sabah kalkmak istemıyorım bir yorgunluk var ne kadar dinlensekte geçmiyor sanki
Bence ikinci çocuk için geç kalma, o da kız olsun FB'li yaparsın evde eşitlik sağlansın :))
Canım nasıl geçti şeker yüklemen hayırlı haberle gel inş. :)
Kız olursa dediğin gibi ama o da erkek olursa napcazbenim kocam kızını bile cimbomlu yapar kesin
Ben varim canm 28.haftamda kanverdim negatif cikti pozitif ciksa simdi igne yapilacakti ama artik dogumdan sonra bebegin kan grubunagore igne yapilacak
Canim o kadar heyecan ve tedirginlikle gittim ama doktorum rahatsizlanmis izin almis cumartesi gelin dediler ama bizde de yarin boya işi var pazartesiye kaldi artik.
Senin adamla, benim adam akraba mı acaba :)))
Ben varım canım.
Test yaptırdın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?