2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hasta benimki de, şimdiden forma alacakmış, maça gitmenin planlarını yapıyo bit kadar çocukla

Bizim kocalar kesin akraba aynı planlar bizimkinde de var 1,5 yaşında giyeceği monta kadar aldık GS store dan aynen maça gideceklermiş hatta arabayı değiştircekmiş üstünden cam açılanlardan var ya onlardan alıcakmış bağırtacakmış çocuğumu ahh ahhh napıcam bilmiyorum valla :)

Heh işte en korktuğum şey de bu eşim kaç senedir diyo zaten gel değiştir şu takımını diye şimdi de kesin oğlanı kullanır :) senin cadı da fena damardan girmiş yani yapsan bi türlü yapmasan bi türlü :) artık içi FB li dışı GS li bişey olup çıkıcam heralde

Canım yaa maşallah tek gebelik gibi gidiyor senin cadılar bencede forumun ilk doğuranı sen olucaksın inş sağlıkla gelsinler minnoşlar :) tarihi de biliyosun ya zaman hiç geçmez şimdi ama bi de bizi düşün herşey normalse üstüne 4 hafta daha bekleyeceğiz ve en önemlisi ağustos sıcakları da bizi bekliyor olacak:)

Bu arada ağrı durumların nasıl yatak istirahatine devam mı ?

herkese günaydınnn kızlarrr
güzel bir haftasonu olsun hepimiz için.

güzel haberlerinizi bekliyorum

vakitleri gelince doğsalarda şu totoları bir ısırsak

Son düzenleme:
Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldu pijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm

Aaa gercekten mi cok sevindim hayatim. Ben de ilk kalitesi kumasi nasildir diye bilemedigimden tek gecelik almistim sonra geldiginde bende bayildim takim takim siparis verdim sonrasinda

Gulegule giyelim kizlar gecelikleri pijamalari:))))

Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldu pijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm

herkese günaydınnn kızlarrr
güzel bir haftasonu olsun hepimiz için.

güzel haberlerinizi bekliyorum

vakitleri gelince doğsalarda şu totoları bir ısırsak

Gunaydin canimciimmmm :)

Allah bebeislerimizi bagislasin bizlere :)

napim dayanamıyorum artık çok yoruluyorum bebeğime enerjim kalmıcak diye korkuyorum azcık enerji depolayayım.

al bendende o kadar.
sabah kalkışlarım giderek zorlanıyor.

akşam ymk yapıyorum pilim bitiyo.
kendımı yataga zor atıyorum.

uykumda hep bölük.

sonra gene aynı şeyler.

eve kendımı zor atıyorum ya.
hergun yuruyus yapıcam dıyorum. yapamıyorum.

Evet canim.dr da aynisini soyledi tek gebelik gibi gidiyosunuz diye bana da oyle geliyor ilk ben doguracagim ins sizede sans getiririm hepimizin rahat saglikli dogumlari olur.. doktor tamamen eve kapanma ama sakin kendinide yorma dedi.. azicik ucundan gezebilirmisim yani

Oh ne guzel senin tatilede bisey kalmamis bizde uzaklara gitmeyecegiz silifke taraflarina falan gidecegiz yakin olsun ne olur ne olmaz bu arada ben burada yazarken ustalar boya yapiyor :))))))

İyi iyi sevindim canım yaa yaz günü hepten eve tıkılmak gerçekten sıkıcı çünkü kendini yormadan fazla yürüyüş yapmadan gezersin :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inş :)

Aaa gercekten mi cok sevindim hayatim. Ben de ilk kalitesi kumasi nasildir diye bilemedigimden tek gecelik almistim sonra geldiginde bende bayildim takim takim siparis verdim sonrasinda

Gulegule giyelim kizlar gecelikleri pijamalari:))))

kızlar nerden aldınız pijamaları foto var mı? bende alabilirim

İyi iyi sevindim canım yaa yaz günü hepten eve tıkılmak gerçekten sıkıcı çünkü kendini yormadan fazla yürüyüş yapmadan gezersin :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inş :)

Aminn canim inş. Benim normal dogum sansim yokmus sezeryan olucak epidural düşünmüyorum yapamam genel anesteziyle olucam korkmuyorum desem yalan olur.. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimizle kocaman bi omur nasip etsin..🙏 evet esimi 4 gozle bekliyorum gelsin soyle bi sahile dogru aticam kendimi havada o kadar sicak degil ayy heycan yaptim

İkizlerde normal doğum riskli tabi biraz boşver uyuyup uyanacaksın ki kuzucukların yanı başında olacak inş :) epiduralden bende korkuyorum o kadar soğuk kanlı değilim eski usüllerden yanayım o an bebeği görmek güzel ama ben kesin panik yaparım :)

hahahah bizimki üstü açılan sunroof'lu araba aldı zaten zamanında. Şampiyonluk kutlamalarında çıkıp bağıracaz çünkü. Yok kesin kardeş çocukları falan olmalılar :)
Allah o günleri göstersin ins hepimize, hayal kurmak çok güzel :)

Bencede valla :) hayali bile çok güzel Allah hep güzel günler göstersin inş... Senin koca işini sağlama almış bile ayy şimdi şöyle bi düşündüm de güzel de olur gerçekten çılgın aile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…