Hasta benimki de, şimdiden forma alacakmış, maça gitmenin planlarını yapıyo bit kadar çocukla
:))) bende öyle olacak sanıyordum canım ama küçük hanım "anne beni seviyomusun benim için herşeyi yaparmısın" diye lafa girip "ben annemle maça gitmek istiyorum, aynı yerde oturup aynı formayı giymek istiyorum, zeyneple annesine çok özeniyorum ikiside fenerbahçeli ne olur sende fbli olsan ben annem babamla maça gidebilsem vs.. vs" diye verince gazı kendimi 5 yaşından beri tuttuğu takımından dönmüş gıcık bi fenerli olarak buldum:))
Selam arkadaslar. Bugun kontrolumuz vardi.. cok şükür hersey yolunda cikti.. kizlarimin bitanesi 1500 gr biride 1250 gr cikti biri 1 hafta önde gidiyormus.. vee doguma karar verildi.. acibadem hast. Avustosun ilk haftasi doguma gidiyoruz.. yani 6 haftamiz var.. şimdi günler gecmek bilmez.. kizlarima kavusmama az kaldi:118::118:
Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldupijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm
Sevgikelebegii sevgi canm sayende hastanede giyebilecegim cok güzel pijamalarim oldupijama dunyasindan aldigim urunler geldi bayildim valla cok guzel teşekkür ederimm
herkese günaydınnn kızlarrr
güzel bir haftasonu olsun hepimiz için.
güzel haberlerinizi bekliyorum
vakitleri gelince doğsalarda şu totoları bir ısırsak
Herkeze günaydın kızlar.
işteyim eve gidim hemen vurucam kafayı yatıcam akşama kadar valla
canımm;
yemin ederim aynı şeyi geçiriyordum içimden.
eve gideyim, hemen yatacağım.
napim dayanamıyorum artık çok yoruluyorum bebeğime enerjim kalmıcak diye korkuyorum azcık enerji depolayayım.
Canım yaa maşallah tek gebelik gibi gidiyor senin cadılarbencede forumun ilk doğuranı sen olucaksın inş sağlıkla gelsinler minnoşlar :) tarihi de biliyosun ya zaman hiç geçmez şimdi ama bi de bizi düşün herşey normalse üstüne 4 hafta daha bekleyeceğiz ve en önemlisi ağustos sıcakları da bizi bekliyor olacak:)
Bu arada ağrı durumların nasıl yatak istirahatine devam mı ?
Demek son bir haftan, oh ne kadar güzel. Biz de eşimle birlikte üniversitede öğretim üyesiyiz. Öğrencilerin finalleri bitti, 2 hafta sonra bütünlemelerini de halledip sonra 1 hafta tatile gidelim diyoruz. Oğlanda başladı tatil tatil diye. Tabi doktorum izin verirse. Neyseyi şanslıyız, yaşadığımız şehir tatil yörelerine yakın, 1 saatlik mesafede bir yerlere gideriz inşallah. İzmir'e sıcaklarda bastırınca canım tatil çekti valla :)
Evet canim.dr da aynisini soyledi tek gebelik gibi gidiyosunuz diyebana da oyle geliyor ilk ben doguracagim ins sizede sans getiririm hepimizin rahat saglikli dogumlari olur.. doktor tamamen eve kapanma ama sakin kendinide yorma dedi.. azicik ucundan gezebilirmisim yani
Aaa gercekten mi cok sevindim hayatim. Ben de ilk kalitesi kumasi nasildir diye bilemedigimden tek gecelik almistim sonra geldiginde bende bayildim takim takim siparis verdim sonrasinda
Gulegule giyelim kizlar gecelikleri pijamalari:))))
İyi iyi sevindim canım yaa yaz günü hepten eve tıkılmak gerçekten sıkıcı çünkü kendini yormadan fazla yürüyüş yapmadan gezersin :) Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize inş :)
kızlarr bebek odamız geldi :) çok güzel oldu
Aminn canim inş. Benim normal dogum sansim yokmus sezeryan olucak epidural düşünmüyorum yapamam genel anesteziyle olucam korkmuyorum desem yalan olur.. Rabbim yardimcimiz olsun bebislerimizle kocaman bi omur nasip etsin..🙏 evet esimi 4 gozle bekliyorum gelsin soyle bi sahile dogru aticam kendimi havada o kadar sicak degil ayy heycan yaptim
Bizim kocalar kesin akraba aynı planlar bizimkinde de var 1,5 yaşında giyeceği monta kadar aldık GS store dan aynen maça gideceklermiş hatta arabayı değiştircekmiş üstünden cam açılanlardan var ya onlardan alıcakmış bağırtacakmış çocuğumu ahh ahhh napıcam bilmiyorum valla :)
Heh işte en korktuğum şey de bu eşim kaç senedir diyo zaten gel değiştir şu takımını diye şimdi de kesin oğlanı kullanır :) senin cadı da fena damardan girmiş yani yapsan bi türlü yapmasan bi türlü :) artık içi FB li dışı GS li bişey olup çıkıcam heralde
hahahah bizimki üstü açılan sunroof'lu araba aldı zaten zamanında. Şampiyonluk kutlamalarında çıkıp bağıracaz çünkü. Yok kesin kardeş çocukları falan olmalılar :)
Allah o günleri göstersin ins hepimize, hayal kurmak çok güzel :)
canımm;
yemin ederim aynı şeyi geçiriyordum içimden.
eve gideyim, hemen yatacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?