ewet kesınlıkle cok ılgılıler canım ama sonuçta cınsellıkte ewlılıgın askın bı parçası
bılmıom ya osıkolojımız mı bozuluo neoluo anlamıorum
Şeker yüklemesi yapıldığı gün dengem biraz bozuldu ama ertesi güne kadar süren bi ağrım, bulantım olmadı. Belki sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin ki çok normal. Doktoruna sordun mu canım ?
Kızlar yazdıklarım gelmiyor mu dünden beri, bişeyler sordum dün. bugün hal hatır soruyorum online o kadar kişi var, bi kişiden bile ses yok. yaşıyo musunuz ?
Günaydın kızlar,
Sağlıklı, huzurlu, bol tepikli günler diliyorum herkese. Nasılsınız ?
ewet kesınlıkle cok ılgılıler canım ama sonuçta cınsellıkte ewlılıgın askın bı parçası
bılmıom ya osıkolojımız mı bozuluo neoluo anlamıorum
canım ilişki sırasında benim ağrın oluyordu ama hamile değildim o zaman doktora gittim rahimm ağzımın aşınmış olduğunu yani küçük bire yara olduğunu söyledi dondurma işlemi yaptı 15 gün ilişkiyi yasakladı geçti. hamilelik sırasında olmuyor ama bu dönemde bu şekilde bir prob olurmu bilmiyorum.
Kızlar yazdıklarım gelmiyor mu dünden beri, bişeyler sordum dün. bugün hal hatır soruyorum online o kadar kişi var, bi kişiden bile ses yok. yaşıyo musunuz ?
slm kızlar bişey sorucam drum başka bi hastaneye gittiği için geçen ay drumu değiştirdim bişey sormak için aradım dahiliden çok yogun yardımcısı çıktı ve her daim ulaşabileceğim bi cep numarası vermedi vermiyormuş çok şaşırdım acil bişey oldugunda ne yapıcam dedim gece falan evdede olsanız zaten drunuz hastaneye gidin dicek farklı bişey yok dedi böyle olan varmı? bişey oldugunda cep numarası vermeyen drunuz???????
haklısın canım benımd eufak çaplıbir yaram oldugunu bılıyorum ama ilaç kullanmıştım,doktor hamile olmadıgım için yakma yada dondurma taraftarı değildi,ama şimdi doğumdan sonra tedavisini yaptırıcam
sdeniz canım ,doktoruma cumartesı gıttım ozaman böyle bi şikayetım yoktu ,uzun süre ilişkide bulunmayınca anlamamıştım ,bıdahakı gıdısımde detaylı muayane etmesını isticem
günaydın arkadaşlar
bugun cok keyıfsızım ya..
eşlerınızın sıze yaklaşımı nasıl
cınsel anlamda
benım eşim cok tedırgın oluo hıc yaklaşmıyor
bende uzuluorum
ınsan kendını ıstenmıyomus gıbı hıssedıo
sonra kafamda sorular dolaşıo
bayanlar en cok hamılelık donemınde aldatılırmış ya
bıızede yaklaşmıolarsa ıhtıyaclarını nasıl gıderıolar ozaman
canım benım doktorumda cep verdı güya.
arayınca asıstanı acıyor o yonlendırıyor
telefonu ona yonlendırıyormuş.
zehırlenınce aradım bende.
yerime başlayacak kız alınmış işe.
temmuz 1 itibariyle işe başlayacakmış
sen ne zaman izne ayrılıyosun canım.
İnsan hem işleri hafifler diye sevinir hem de bir taraftan yerine birinin ikame edilmesine bozulur değilmi
ben de merak ediyorum benim doktorum da asistanaına yönlendirmişmidir diye. Bu zamana kadar özel muayenehaneye gitmeme rağmen, doktourmun teli bende yoktu, asistanı açıyordu bütün telefonları o doktora sorup bana geri dönüş yapıyordu.
Çok şükür son 29 hafta muayenemde telefonunu verdi, lazım olursa bu saatten sonra. Hoş onu da eşim istedi kendinden değil
aynen öyle
ya ben 37. haftamda ayrılcam izne.
o da 21 ağustos oluyor.
bende bu hafta diyelim ki pazar sabaha karşı sancılandım ne olacak dedim.
sen hastaneye geleceksin nöbetçi doktor hemen beni arayacak dedi.
normal doğum yaparsam şayet, zaten sancıların boyunca yanında olamam ama doğum anında orda olacağm dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?