2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ewet kesınlıkle cok ılgılıler canım ama sonuçta cınsellıkte ewlılıgın askın bı parçası
bılmıom ya osıkolojımız mı bozuluo neoluo anlamıorum

Canım bencede cinsellik evliliğin bir parçası kesinlikle. Eğer kadın bu dönemde isteksiz hissediyorsa buna kesinlikle anlayış göstermeleri gerek ama sende böyle bir durumda çok yok anladığım kadarıyla. Böyle bir durum ve herhangi bir tehlike olmadığında doktorlar herşeye aynı şekilde devam etmeyi tavsiye ediyor aslında. Kadının özgüvenini koruması ben hala güzelim duygusundan uzaklaşmaması için, karı kocanın arasındaki bağı kuvvetlendiren birşey olduğu için, salgıladığımız seratonin dopamin hormonları bize ve bebeğe iyi geldiği için vs vs :) bence sen kendini kötü hissetmiyorsan bunu çok çaktırmadan konuşabilirsin eğer doktorun onaylıyorsa bir zarar gelmeyeceğini anlatabilirsin. Belki gerçekten zarar vermekten korkuyordur ve sadece yeterince bilgisi yoktur. Bebek taşımak ve cinsellik biraz tezat durumlar gibi görünüyor sanırım o pozisyonda erkeklere:):)

Kızlar yazdıklarım gelmiyor mu dünden beri, bişeyler sordum dün. bugün hal hatır soruyorum online o kadar kişi var, bi kişiden bile ses yok. yaşıyo musunuz ?

Şeker yüklemesi yapıldığı gün dengem biraz bozuldu ama ertesi güne kadar süren bi ağrım, bulantım olmadı. Belki sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin ki çok normal. Doktoruna sordun mu canım ?

Aynen canim dengem bozuldu basim cok agridi midem bulanmadi ama basim cok kötü oldu ama cok sukur sabah kalktim iyiydim tatlim.

slm kızlar bişey sorucam drum başka bi hastaneye gittiği için geçen ay drumu değiştirdim bişey sormak için aradım dahiliden çok yogun yardımcısı çıktı ve her daim ulaşabileceğim bi cep numarası vermedi vermiyormuş çok şaşırdım acil bişey oldugunda ne yapıcam dedim gece falan evdede olsanız zaten drunuz hastaneye gidin dicek farklı bişey yok dedi böyle olan varmı? bişey oldugunda cep numarası vermeyen drunuz???????

ewet kesınlıkle cok ılgılıler canım ama sonuçta cınsellıkte ewlılıgın askın bı parçası
bılmıom ya osıkolojımız mı bozuluo neoluo anlamıorum

üzülme hepimiz biraz mola vermiş durumdayız. benim eşim de hamile bi bayana nasıl dokunulur bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum incitmek istemiyorum diyordu. anne gibi görüyorlar vee onlarında libidoları düşüyor. hamile hanımların salgıladıkları sıvı ve koku onlarda hormonal olarak bi düşüş sağlıyor zaten. korkma aldatılırım diye onlarda kimyasal olarak etkileniyorlar hamile bayanla yaşayarak. mesela onlarda da kilo artışı görülüyor. bu da kimyasal olarak etkilendikleri için. benim eşim bi beden büyüdü o da benimle birlikte kilo alıyor. ve diyor sen yemeklere şap falan mı atıyosun böyle değildim pamuk gibi bi adam oldum ben diyor. bir de, seni zorlamayacak şekilde aşk yaşamanızın yollarını bulmayı deneyin. cinsellik çok geniş bi kavram. ona sevilmek istediğini söylemelisin. illa seni zorlayan pozisyonlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. bi yolunu bulacaksınız sen moralini bozma aldatılmaktan asla korkma. onlarda uysallaşıyor

haklısın canım benımd eufak çaplıbir yaram oldugunu bılıyorum ama ilaç kullanmıştım,doktor hamile olmadıgım için yakma yada dondurma taraftarı değildi,ama şimdi doğumdan sonra tedavisini yaptırıcam

sdeniz canım ,doktoruma cumartesı gıttım ozaman böyle bi şikayetım yoktu ,uzun süre ilişkide bulunmayınca anlamamıştım ,bıdahakı gıdısımde detaylı muayane etmesını isticem

Kızlar yazdıklarım gelmiyor mu dünden beri, bişeyler sordum dün. bugün hal hatır soruyorum online o kadar kişi var, bi kişiden bile ses yok. yaşıyo musunuz ?

cnaım merhaba ben sürekli online gözüküyorum ama aslında pek siteye giremedim sabahtan beir çok işim vardı, şimdi yaızp kaçıcıam yine

canım benım doktorumda cep verdı güya.
arayınca asıstanı acıyor o yonlendırıyor
telefonu ona yonlendırıyormuş.
zehırlenınce aradım bende.

bunun için alttan muayne etmek zorunda ultrasonla göremez diye biliyorum.

ilk bebeğimizde bizdede durum aynıydı aman bişey olur benim yüzümden olur diye yanıma dahi yaklaşmıyodu aman karnına gelmesin aman şöyle olmasın diyerek bu ikinci bebekte tam tersi o konuda rahatız merak etme şimdi onların psikolojileri başka şeye konsantre o yüzden akıllarına gelmiyordur.

canım benım doktorumda cep verdı güya.
arayınca asıstanı acıyor o yonlendırıyor
telefonu ona yonlendırıyormuş.
zehırlenınce aradım bende.

ben de merak ediyorum benim doktorum da asistanaına yönlendirmişmidir diye. Bu zamana kadar özel muayenehaneye gitmeme rağmen, doktourmun teli bende yoktu, asistanı açıyordu bütün telefonları o doktora sorup bana geri dönüş yapıyordu.

Çok şükür son 29 hafta muayenemde telefonunu verdi, lazım olursa bu saatten sonra. Hoş onu da eşim istedi kendinden değil

bende bu hafta diyelim ki pazar sabaha karşı sancılandım ne olacak dedim.
sen hastaneye geleceksin nöbetçi doktor hemen beni arayacak dedi.
normal doğum yaparsam şayet, zaten sancıların boyunca yanında olamam ama doğum anında orda olacağm dedi.

yani orası da muallak tabi ne olacak ne bitecek bilmiyorum keza benm doktorumun hastane ile ilişiği yok dışardan gelecek ne zaman gelecek ne kadar yanımda kalacak bilemiyorum. Benimki de sancıların 10 dakikada bir düzenli olunca arıcaksın beni ondan önce evde takıl dedi :)

Ay bunları düşününce bile fena oluyorum, o günler hem hemen gelsin istiyorum hem de bebeğim sonuna kadar içerde kalsın büyüsün istiyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…