Uzme kendini tatlim ya dokuz ay dayanamayacaklarmi sonucta cocuklarimizi tasyrz.sen icini rahat tut.bebeginize bisey olmasn diye uzak duruyorlar.onlar acisindan gayet normal bisey ben hamile kaldgmdan beri hemen hic birlikte olmadk.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir de bunlar anne yani düşün,onlar anlamazsa kim anlayacak
Ne güzel konuşabiliyosunuz kayınvalidenle ,benim konuşmam mümkün olmadı.Düşünüyorum da o saatler allah sabır vermiş herhalde,çok iyi idare etmişim onları...Kızgınlıgım ve kırgınlıgım sonrasında çıkıyo,iyice soğudum onlardan
Aynı şey bende de var.O kadar ilgisizler ki,bir kere bile nasılsın diye arayıp sormadılar 8 ayda,çocuğumun ismine olan aşırı ilgilerini anlayamıyorum ben de.Madem ilgilenmiyorsunuz hiçbişeyiyle, ismiyle de ilgilenmeyin arkadaş...Dün konuştuk eşimle onlara hala cok kırgın oldugumu söyledim,haklısın dedi...Sen de bazen onlar istemiyor diye başka isim bakıyorsun gibime geliyor ,ona daha da çok üzülüyorum dedim.Hatta seni de örnek olarak verdim :) Hayır dedi zaten daha içimize sinen isim olursa diye bakıyorduk ya,o yüzden bakıyorum dedi.Bulamazsak Feride dedi kızımızın adı,sanki o kendi ismini seçti gibi,baska isim yakıstıramıyoruz dedi ve konuyu tatlıya kapayıp bağladık.Darısı senin başına,tatlılıkla konuşup eşinle aranı bozmadan halledebilirsin...
Son aylarda çok kilo alınıyo diye şartlama kendini,kimisi başta kimisi sonlarda alıyo....Dikkat edersen beslenmene,yürüyüş falan yaparsan az alırsın...
bende aynı durumdayım valla. aynı şeyleri düşünüyorum. sadece benim eşim böyle sanıyordum. çok seviyor çok ilgili ama tedirgin olduğu için hiçbişey yapmıyor. hemde aylardır
canım aynen öyle.
aynı tedirginlik eşimde de var bende de var.
hepimiz aynı durumdayız genelde.
çok normal bu şekilde olması.
artı birde benim başlarda kanamam falan oldu. zaten hersey yasaktı iyice manyak olduk.
doğumdan sonra eski günlere döneriz inş.
canım ben senin kadar bu meseleye takılmıyorum.
çünkü eşim tedirgin bana yaklaşmıyor ama bende tedirgin oluyorum zaten.
istenmeme gibi bir durum yok bence.
sadece karnımız büyüyo, içimizde bebeğimiz var. tekmeleri gözüküyor artık dışardan benim eşim de çok etkileniyor biliyorum.
ve ondan yaklaşmıyor.
hemen aldatılıyoruz diye moral bozmayalım.
böyle bir zamanda aldatılıyorsak ta Allah bildiği gibi yapsın derim.
sonuçta ihtiyaçlarını geçici olarak giderecekleri bir yolları var.
artı yaşadıklarımız keyfi bir durum değil, keyfi istememe yada uzak durmak değil ki.
anklayışla karşıladıklarına inanıyorum.
sende şimdi bunları kafana takma.
kendini boşuna bunalıma sokma.
Sana katlyrm cnm ben kaynvalidemde hic ilgilenmedi benimle kendi kizina yardirdi resmen ama ben takmadm bilr sagolsn annemin yaptgnin ceyregini yapamaz zaten gel zaman git zman.hanimefendi ortaligi karstrdi.esimi annemr karsi doldurdu.yuzlesmeye gelnce gelmedi hanimefndi ama benim esimle aram bizuldu bosanma derecesne geldk ki ben cok ciddiydm.kisacana hic biseyde hakki yok cocugum ustunde isminede karistirmadm karistirmam.
günaydın arkadaşlar
bugun cok keyıfsızım ya..
eşlerınızın sıze yaklaşımı nasıl
cınsel anlamda
benım eşim cok tedırgın oluo hıc yaklaşmıyor
bende uzuluorum
ınsan kendını ıstenmıyomus gıbı hıssedıo
sonra kafamda sorular dolaşıo
bayanlar en cok hamılelık donemınde aldatılırmış ya
bıızede yaklaşmıolarsa ıhtıyaclarını nasıl gıderıolar ozaman
Bizimkinin de kendi kızı hamileyken bütün yaz tatilinde kv.lerin evinde kaldı.Kötü bi hamilelik geçiriyordu ,ona sürekli baktılar.Beni -abartmıyorum- 1 kere bile aramadılar,en ufak bir hediye bile almadılar torunlarına henüzBunların benzerlerini biz de yaşadık,eşimin abisi doldurmuştu anneme karşı eşimi, ki beni de çok sever ama ailede bir düşüncesizlik,patavatsızlık adını tam koyamadıgım bir şey var.Biz de boşanma aşamasına gelmiştik...Bir de biz sık görüşmüyoruz,sık görüşsek ne olacak acaba ...Haklısın ben de aynı fikirdeyim,çocuğumun ismine kesinlikle karışamazlar.Onların egolarını tatmin etmek için dünyaya getirmiyoruz biz bu canları...
Bugün kayınvalidemlerle akşam misafirliğe gidicez isim konusundan sonra ilk defa karşılaşıcaz mecbur olmasam hayatta gitmem yüzünü bile göresim yokk offf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizimkinin de kendi kızı hamileyken bütün yaz tatilinde kv.lerin evinde kaldı.Kötü bi hamilelik geçiriyordu ,ona sürekli baktılar.Beni -abartmıyorum- 1 kere bile aramadılar,en ufak bir hediye bile almadılar torunlarına henüzBunların benzerlerini biz de yaşadık,eşimin abisi doldurmuştu anneme karşı eşimi, ki beni de çok sever ama ailede bir düşüncesizlik,patavatsızlık adını tam koyamadıgım bir şey var.Biz de boşanma aşamasına gelmiştik...Bir de biz sık görüşmüyoruz,sık görüşsek ne olacak acaba ...Haklısın ben de aynı fikirdeyim,çocuğumun ismine kesinlikle karışamazlar.Onların egolarını tatmin etmek için dünyaya getirmiyoruz biz bu canları...
Canim ben bisey soracağım ben sekerli su ictikten yarim saat sonra bir basagrisi oldu ilac aldim ama gecmiyor hala tepem delinecek gibi böyle bisey yasadinmi yada arkadaslardan böyle olan.
Allah kolaylık versin,boşver madem gidiyorsun kendini üzme bari,takma onları rahat olmaya çalışBizimkinin de dün tiroidle ilgili tahlil sonucları çıkacaktı.Arayacaktım normalde ama içimden gelmiyo,eşime sen ara dedim.
muhakkak öyle canım sıcaklar özellikle akşam bu saatlerde... ama şuan dogum yapan 2 arkadaşım pişiyor emzirirken bide bebekleri yüzleri pişik oluyor biz gene biraz serinlere gelicez sanırım
içeride kaldıkları her gün onlar için kar canım. zaten onlar istedikleri zaman değil doktor istediği zaman doğacaklr rahat bırak yavrucakları oranın tadını çıkarsınlar. ikizlerde en çok merak ettiğim şey hareketleri ikisi birden hiç hareket ettiği oluyormu nasıl bişey.
pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
Canim ben pisik kremi sevmeyen biriyim cunku iclerinde kortico steroit var yani kortizon ben oglumda dogdugu gunden itibaren saf zeytinyagi kullandim poposunu hep zeytinyagiyla yagladim ve hic pisik olmadi ama eger krem de dersen dermo troisit diye pisigi cabucak geciren bir krem var cok iyi bir krem.
Haklisin canim gercekten zor bir durum .. ama sen oğluşu dusun bak o icerde herseyi hissediyor senin mutsuz olman onun mutsuz bir bebek olmasi demekmis.. elinde degil biliyorum ama 3 maymunu oyna..🙈🙉🙊 ben hep oyle yapiyorum .. ve daha mutluyum inan.. benim mutlulugum baskasinin degil kendi elimde.. birak o o sekilde seni mutsuz ettini sansin inan bana takmadigini gorunce o mutsuz olucakBen evliligim baslarnda gittim cnm piskologa esim ve annesi yuzunden esin gelmeden cozulmez bu sorun dedi ama esmde pek gitme taaftari degl benm artk sabrm yok boyle yapnca herseyden soguyrm bir gun tamamen kaybedck beni
Haklisin canim gercekten zor bir durum .. ama sen oğluşu dusun bak o icerde herseyi hissediyor senin mutsuz olman onun mutsuz bir bebek olmasi demekmis.. elinde degil biliyorum ama 3 maymunu oyna..🙈🙉🙊 ben hep oyle yapiyorum .. ve daha mutluyum inan.. benim mutlulugum baskasinin degil kendi elimde.. birak o o sekilde seni mutsuz ettini sansin inan bana takmadigini gorunce o mutsuz olucak
günaydın herkese
kızlar kasık ağrılarım oluyor ara ara ,kendımı dınlememeye çalışıyorum pek fazla,sizinde oluyormu
regli agrısından bıraz fazla bır agrı oluyor
birde ilişkiesnasında agrım oluyor buda etkılı olabılırmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?