2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım aynen öyle.
aynı tedirginlik eşimde de var bende de var.
hepimiz aynı durumdayız genelde.

çok normal bu şekilde olması.

artı birde benim başlarda kanamam falan oldu. zaten hersey yasaktı iyice manyak olduk.

doğumdan sonra eski günlere döneriz inş.

Sana katlyrm cnm ben kaynvalidemde hic ilgilenmedi benimle kendi kizina yardirdi resmen ama ben takmadm bilr sagolsn annemin yaptgnin ceyregini yapamaz zaten gel zaman git zman.hanimefendi ortaligi karstrdi.esimi annemr karsi doldurdu.yuzlesmeye gelnce gelmedi hanimefndi ama benim esimle aram bizuldu bosanma derecesne geldk ki ben cok ciddiydm.kisacana hic biseyde hakki yok cocugum ustunde isminede karistirmadm karistirmam.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende aynı durumdayım valla. aynı şeyleri düşünüyorum. sadece benim eşim böyle sanıyordum. çok seviyor çok ilgili ama tedirgin olduğu için hiçbişey yapmıyor. hemde aylardır

ewet kesınlıkle cok ılgılıler canım ama sonuçta cınsellıkte ewlılıgın askın bı parçası
bılmıom ya osıkolojımız mı bozuluo neoluo anlamıorum

Donerz tatlim ya sonucta her cift bu yollardan gecyr gayet normal bisey bende ilk uc ay yasakti.esim once sagliginiz dedi.once ikiniz gelrsnz dedi anlayisli olmak lazm

saol canım ya bıraz olsun rahatladım sankı
sanırım herkesde aynı durum war
ya ınsanın psıkolojısı bozuluo cok keyıfsızım
bunları düşündükçe dahada keyıfsız oluorum...
hıcbısey keyfı deıl..
doğumdan sonra nasıl olacak bakalım
ozaman karar werırız bu duruma

Bizimkinin de kendi kızı hamileyken bütün yaz tatilinde kv.lerin evinde kaldı.Kötü bi hamilelik geçiriyordu ,ona sürekli baktılar.Beni -abartmıyorum- 1 kere bile aramadılar,en ufak bir hediye bile almadılar torunlarına henüz Bunların benzerlerini biz de yaşadık,eşimin abisi doldurmuştu anneme karşı eşimi, ki beni de çok sever ama ailede bir düşüncesizlik,patavatsızlık adını tam koyamadıgım bir şey var.Biz de boşanma aşamasına gelmiştik...Bir de biz sık görüşmüyoruz,sık görüşsek ne olacak acaba ...Haklısın ben de aynı fikirdeyim,çocuğumun ismine kesinlikle karışamazlar.Onların egolarını tatmin etmek için dünyaya getirmiyoruz biz bu canları...

Benim eşimde maşallah hiç tedirginlik yok benim hamile olduğumu daha idrak edemedi karnımda çok az çıktıya hiçbişekilde hamile oldugumu kabullenemiyo bazen diyorumki belim ağrıyo niye acaba diyo kasıklarım ağrıyo diyorum niye diyo yaaa canım şunu istedi diyorum gidip başka bişey alıp geliyo. Kızlar üzülmeyin aklınıza böyle şeyler getirmeyin ne güzel sizin üstğnüze titriyo temkinli davranıyolar benim adamda maşallah tam tersi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün kayınvalidemlerle akşam misafirliğe gidicez isim konusundan sonra ilk defa karşılaşıcaz mecbur olmasam hayatta gitmem yüzünü bile göresim yokk offf

Allah kolaylık versin,boşver madem gidiyorsun kendini üzme bari,takma onları rahat olmaya çalış Bizimkinin de dün tiroidle ilgili tahlil sonucları çıkacaktı.Arayacaktım normalde ama içimden gelmiyo,eşime sen ara dedim.

Aynen oyle canm.kadn benle pazarlik yapti resmen ben kendi kizimin cocuguna bakarm annende seninkine baksin.ben daha bir senelik evli bile deglm ama kaynanamin yuzunden cok sorun yasadm o yuzden onun yaptigi hic bisey gozumde degl ve beni mutlu etmyr

Canim ben bisey soracağım ben sekerli su ictikten yarim saat sonra bir basagrisi oldu ilac aldim ama gecmiyor hala tepem delinecek gibi böyle bisey yasadinmi yada arkadaslardan böyle olan.

Şeker yüklemesi yapıldığı gün dengem biraz bozuldu ama ertesi güne kadar süren bi ağrım, bulantım olmadı. Belki sen psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsin ki çok normal. Doktoruna sordun mu canım ?

Ben hiç aramam evleneli 3 sene oldu taş çatlasın 10 defa aramıştır belki beni oyuzden bende onu hiç aramam zaten inanın hiç bi eksikliğinide görmedim allah kendi annelerimize babalarımıza uzun ömür versinn

muhakkak öyle canım sıcaklar özellikle akşam bu saatlerde... ama şuan dogum yapan 2 arkadaşım pişiyor emzirirken bide bebekleri yüzleri pişik oluyor biz gene biraz serinlere gelicez sanırım

hayırlısı artık canım sağlıkla sıhhatle zamanında doğsunlarda bi şekilde katlanıcaz

Olmazmi.. suerkli karnim hareket halinde. . Biri sağ da biri solda bazen patlayip cikacaklar gibi hissediyorum. . Ama kuzularimin hareket alani daraldi oyle eskisi gibi hareket edemiyolar.. kolunu bacani kafasini çıkarıyor boyle bakinca o cikintilari goruyorum

pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?

Canim pisik onleyici krem kullanirsan duzenli olarak, pisik kremi kullanmana gerek kalmayabilir. Pisik onleyici olarak 99 diye bir krem var, tamamen bitkisel zor bulunuyo ama internetten de alabilirsin. Pisik kremi olarakta sebamed pisik kremi gercekten guzel. Kizimda ve oglumda bunlari kullandim. Tabi bi de zor pisikler var ki, onlar icin medical kremler kullanman gerekir, hametan, trosid, travacort bunlardan bikaci ama zaten agir pisiklerde bebegini doktora goturursun, doktor olusan mantarin turune gore sana bi tedavi belirler. Umarim ihtiyacin olmaz

Canim her cocuk zeytinyagiyla iyilesmeyebiliyo malesef, oglumda ise yarayan zeytinyagi, kizimin pisiklerinin daha da artmasina neden olmustu ornegin. Kortico steroid iceren kremler agir pisiklerde kulkanilir ki bunlar medical kremlerdir, zaten bunlara ihtiyac olmussa diger seceneklerle iyilesmemistir. Her cocuk ayni olmuyo yani, birinde ise yarayan digerinde alerji yapabiliyo, umarim bebisler pisik olmaz da, gerek kalmaz bunlara

Son düzenleme:
Haklisin canim gercekten zor bir durum .. ama sen oğluşu dusun bak o icerde herseyi hissediyor senin mutsuz olman onun mutsuz bir bebek olmasi demekmis.. elinde degil biliyorum ama 3 maymunu oyna..🙈🙉🙊 ben hep oyle yapiyorum .. ve daha mutluyum inan.. benim mutlulugum baskasinin degil kendi elimde.. birak o o sekilde seni mutsuz ettini sansin inan bana takmadigini gorunce o mutsuz olucak

Zaten ailem ve oglum disinda hic kimseyi dusunyrm oglum bana en buyuk armagan

canım ilişki sırasında benim ağrın oluyordu ama hamile değildim o zaman doktora gittim rahimm ağzımın aşınmış olduğunu yani küçük bire yara olduğunu söyledi dondurma işlemi yaptı 15 gün ilişkiyi yasakladı geçti. hamilelik sırasında olmuyor ama bu dönemde bu şekilde bir prob olurmu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…