2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
zaten kendımı çok çok kötü hissedersem arada kaçamaklar yaparım.
nasılsa yerime de biri alındı.

evet evet ben de öyle diyorum. Kaldı ki benm işyerim anlayış da gösterir. Son günlere doğru ofise gelmeyebilirm cok zorlanırsam evden çalışırım diyorum. Bakalım kısmet. Umarım gerek kalmaz sonuna kadar rahatlıkla gelip giderim. Hoş şuanki durumuma bakıyorum şimdiden çok yoruluyorum konusurken nefes nefese kalıyorum. Fazla oturunca fazla ayakta kalınca fazla yatında bişeyi fazla yapınca hep rahatsızım

bende aynen senin gibiyim.

fazla otursam, yatsam,kalksam, yürüsem, konuşsam, yesem hep bi rahatsızlığım var.

sonlara doğru napıcaz hiç bir fikrim yok.
bakicizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Ayyyyy ne kadar güzel masallah masallah yavrularina.

Canim zaten ben pisikken kullanmadim zeytinyagini dogdugu gunden itibaren kullandim cok sukur pisik olmadi ben oglumu dogurdugumda kadin dogum ve cocuk hastaliklari hastanesinde calisiyordum dr a sormustum o söylemisti pudra ve pisik kremini cok kullanma zeytinyagi olur demisti ha kizarirsada bepanten kullaniyordum.

bende aynen senin gibiyim.

fazla otursam, yatsam,kalksam, yürüsem, konuşsam, yesem hep bi rahatsızlığım var.

sonlara doğru napıcaz hiç bir fikrim yok.
bakicizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kızlar daha 2 ay var yaaaaa! Hemde en sıcak aylar Temmuz ve Ağustos!
2 ay içinde alacağım şekli psikolojimi durumumu çok merak ediyorum sahiden.
Son aylar daha bir yokuş yukarıymış sahiden ki daha bu son 3 ayın en iyi dönemindeyiz..

canım doktorumuz bıze sadece ılk 3 ayda dıkkatlı olun demıştı..
bunu duydu ya benı dıdıkleyıp duruo...
cok sık olmasada tabıkı ilişki oluo sonrada tuh bışey olduysa naparız deyıp duruo
cunku bız kızımız olsun dıye tam 8 ay bekledik...
hemen olmadı yanı...
we gerçekten bışey olacak dıye korkuo bende fazla rahatım heral...
hamışlıkten once sık oluodu ya sımdı olmayınca kendımı acaba uzaklasıomu dıye hıssedıorum
tamamen psikolojık

werdıgınız destek ıcın saolun canım
sanırım tek bız ole deılız herkes aynı
pohpohlanmaya alışmışımda kızım on plana gecınce
hemen kıskandım heral

Benim dr canim yillardir ayni oldugu icin oglumu da o takip edip dogurtmustu telf var sende degilmi demisti bisey oldugunda istedigin zaman ara der ve aradigimda da hep kendi cevap verir

kızlar doğumu nasıl ıstıosunuz normal mı sezeryanmı
bı arkadaşım sezeryan oldu hala sancıları dewam edıomuş
ben normal ıstıorum
ama bazı hastaneler gece 11 den sonra doğum yaptırmıomuş
cok saçma deılmı
ya sancım gelırse neolcak

Ne kadar sacma ne demek 11 den sonra dogum yaptirmamak dogum bu gece saat 12 de de olur gece 3 te de nobetci ebe birakmiyorlarmi nobetci k.dogumcu yokmu o zaman hastaneyi de 11 den sonra kapatip gitsinler

selamm canım bende epidural normal düşünüyorumm 36.haftada alttan muayene olucam ınsallahh bı sorun cıkmaz

Ne kadar sacma ne demek 11 den sonra dogum yaptirmamak dogum bu gece saat 12 de de olur gece 3 te de nobetci ebe birakmiyorlarmi nobetci k.dogumcu yokmu o zaman hastaneyi de 11 den sonra kapatip gitsinler

nasıl yaniii 9 ay boyunca bı doktora git ona güven sonra baska kadındogumcu dogurtsun öle mı oluyo

Beklemek zor biliyorum ama 8 ayda doğal yolla denediyseniz normal bir süre biliyorsundur. Tamamen denk getiremediğiniz için bile olmamış olabilir o 7 ay çok doğal yani:)
Ilk 3 ay niye dikkatli olun dedi doktor acaba onu bilmek lazım ama benimki hep aynen devam diyor Allah korusun bir problem olmadığı sürece tabiki. Bence eğer doktor şuan izin veriyor ve destekliyorsa konuş korkucak bişey yok napıyosun sen diye eşinle:) çünkü herşey normal gittiği sürece gerçekten yok korkucak bişey hatta bence hamilelik son zamanları dışında kadına gayet yakışan seksi bile olan bişey. Bize eskisi kadar sık olmasada birlikte olmak iyi geliyo bu dönemde bunu hissettiğim için yazıyorum aslında böyle uzun uzun. Olmasada zaten nolucak aslında şunun şurasında 2 ayımız kaldı ilk lohusalığı eklemezsek tabi oda ayrı

selamm canım bende epidural normal düşünüyorumm 36.haftada alttan muayene olucam ınsallahh bı sorun cıkmaz

valla ben normal ıstıyorum ama ozel hastaneler normal dogum pek yapmıyorlar
devlet hastanelerınıde gıtmek ıskence muamele kotu

aynı doktora gıttgımız arkadasım nısanda dogurdu
son ana kadar herseyı normalıd bı anda yok catısı darmıs yokmsuyun kıreclenmıs dedı doktor sezeryan yaptı
burdada bska doktor yok bıldıgım mecbur aynı doktora gıdıyorum
ama son zamanlrda belkı develtede gıder koydugu teshıs dogrumu dıye bıde devlet doktorundan teyıt alırım dıyorum

ama yok kızlar ozel hastanelerın hepsı kesıyor ugrasmıyorlar normal dogumla
ne yapacam bılmıyorum

bakalım görücezz nasıll dıyecekler dogumuu ınsallah catın dardıı şuran egriydi felan demezler :)

benım esım subattan berı seferde bu hafta ıcı gelecek
bu zamana kadar oyle bır derdım olmadıgı ıcın doktora sormadım oda hıcbısey demedı
halıyle esım gelınce ozlemıs olacak
ne yapacam bılmıyorum
randevu zamanına kadar beklerım herhalde

ama esım nasıl bır tavır takınır cook merka edıyorum
sızın eslerınız devamlı yanınızda oldugu ıcın degısımınıze alıskın
acaba benımkı bı anda benı boyle gorurse nasıl tepkı verır
yaklasırmı hala cekıcı gelırmıyım
bu halım onu ıtermı
farklı bı mısyona mı burunurum gozunde
artık kadın olarak degılde anne olarak mı gorur dıye heyecanlı ve tedırgınım
ama buyuk ıhtımalle hamıleyım dıye yaklasmaz gıbı gelıyor

off senı anlıyorum yanı

Günaydın kızlar,

Sağlıklı, huzurlu, bol tepikli günler diliyorum herkese. Nasılsınız ?

offf bugun cok gergınım ben
uykusuzum mutsuzum
lanet bır kadın modundayım
calısmak ıstemıyorum
butun negatıflıkler bende

ama bu arada kızım cok tepıkledı bugun benı
herhalde oda hopppp anne kendıne gel benı germe dıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…