ben de senin gibi 37 de ayrılıcam benimki de 12 Ağustos
ama ben gerçekten iple çekiyorum o günü :)))
zaten kendımı çok çok kötü hissedersem arada kaçamaklar yaparım.
nasılsa yerime de biri alındı.
aynen öyle
ya ben 37. haftamda ayrılcam izne.
o da 21 ağustos oluyor.
evet evet ben de öyle diyorum. Kaldı ki benm işyerim anlayış da gösterir. Son günlere doğru ofise gelmeyebilirm cok zorlanırsam evden çalışırım diyorum. Bakalım kısmet. Umarım gerek kalmaz sonuna kadar rahatlıkla gelip giderim. Hoş şuanki durumuma bakıyorum şimdiden çok yoruluyorum konusurken nefes nefese kalıyorum. Fazla oturunca fazla ayakta kalınca fazla yatında bişeyi fazla yapınca hep rahatsızım
Olmazmi.. suerkli karnim hareket halinde. . Biri sağ da biri solda bazen patlayip cikacaklar gibi hissediyorum. . Ama kuzularimin hareket alani daraldi oyle eskisi gibi hareket edemiyolar.. kolunu bacani kafasini çıkarıyor boyle bakinca o cikintilari goruyorum
Canim pisik onleyici krem kullanirsan duzenli olarak, pisik kremi kullanmana gerek kalmayabilir. Pisik onleyici olarak 99 diye bir krem var, tamamen bitkisel zor bulunuyo ama internetten de alabilirsin. Pisik kremi olarakta sebamed pisik kremi gercekten guzel. Kizimda ve oglumda bunlari kullandim. Tabi bi de zor pisikler var ki, onlar icin medical kremler kullanman gerekir, hametan, trosid, travacort bunlardan bikaci ama zaten agir pisiklerde bebegini doktora goturursun, doktor olusan mantarin turune gore sana bi tedavi belirler. Umarim ihtiyacin olmaz
Canim her cocuk zeytinyagiyla iyilesmeyebiliyo malesef, oglumda ise yarayan zeytinyagi, kizimin pisiklerinin daha da artmasina neden olmustu ornegin. Kortico steroid iceren kremler agir pisiklerde kulkanilir ki bunlar medical kremlerdir, zaten bunlara ihtiyac olmussa diger seceneklerle iyilesmemistir. Her cocuk ayni olmuyo yani, birinde ise yarayan digerinde alerji yapabiliyo, umarim bebisler pisik olmaz da, gerek kalmaz bunlara
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet evet ben de öyle diyorum. Kaldı ki benm işyerim anlayış da gösterir. Son günlere doğru ofise gelmeyebilirm cok zorlanırsam evden çalışırım diyorum. Bakalım kısmet. Umarım gerek kalmaz sonuna kadar rahatlıkla gelip giderim. Hoş şuanki durumuma bakıyorum şimdiden çok yoruluyorum konusurken nefes nefese kalıyorum. Fazla oturunca fazla ayakta kalınca fazla yatında bişeyi fazla yapınca hep rahatsızım
bende aynen senin gibiyim.
fazla otursam, yatsam,kalksam, yürüsem, konuşsam, yesem hep bi rahatsızlığım var.
sonlara doğru napıcaz hiç bir fikrim yok.
bakicizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canım bencede cinsellik evliliğin bir parçası kesinlikle. Eğer kadın bu dönemde isteksiz hissediyorsa buna kesinlikle anlayış göstermeleri gerek ama sende böyle bir durumda çok yok anladığım kadarıyla. Böyle bir durum ve herhangi bir tehlike olmadığında doktorlar herşeye aynı şekilde devam etmeyi tavsiye ediyor aslında. Kadının özgüvenini koruması ben hala güzelim duygusundan uzaklaşmaması için, karı kocanın arasındaki bağı kuvvetlendiren birşey olduğu için, salgıladığımız seratonin dopamin hormonları bize ve bebeğe iyi geldiği için vs vs :) bence sen kendini kötü hissetmiyorsan bunu çok çaktırmadan konuşabilirsin eğer doktorun onaylıyorsa bir zarar gelmeyeceğini anlatabilirsin. Belki gerçekten zarar vermekten korkuyordur ve sadece yeterince bilgisi yoktur. Bebek taşımak ve cinsellik biraz tezat durumlar gibi görünüyor sanırım o pozisyonda erkeklere:):)
üzülme hepimiz biraz mola vermiş durumdayız. benim eşim de hamile bi bayana nasıl dokunulur bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum incitmek istemiyorum diyordu. anne gibi görüyorlar vee onlarında libidoları düşüyor. hamile hanımların salgıladıkları sıvı ve koku onlarda hormonal olarak bi düşüş sağlıyor zaten. korkma aldatılırım diye onlarda kimyasal olarak etkileniyorlar hamile bayanla yaşayarak. mesela onlarda da kilo artışı görülüyor. bu da kimyasal olarak etkilendikleri için. benim eşim bi beden büyüdü o da benimle birlikte kilo alıyor. ve diyor sen yemeklere şap falan mı atıyosun böyle değildim pamuk gibi bi adam oldum ben diyor. bir de, seni zorlamayacak şekilde aşk yaşamanızın yollarını bulmayı deneyin. cinsellik çok geniş bi kavram. ona sevilmek istediğini söylemelisin. illa seni zorlayan pozisyonlara ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. bi yolunu bulacaksınız sen moralini bozma aldatılmaktan asla korkma. onlarda uysallaşıyor
slm kızlar bişey sorucam drum başka bi hastaneye gittiği için geçen ay drumu değiştirdim bişey sormak için aradım dahiliden çok yogun yardımcısı çıktı ve her daim ulaşabileceğim bi cep numarası vermedi vermiyormuş çok şaşırdım acil bişey oldugunda ne yapıcam dedim gece falan evdede olsanız zaten drunuz hastaneye gidin dicek farklı bişey yok dedi böyle olan varmı? bişey oldugunda cep numarası vermeyen drunuz???????
kızlar doğumu nasıl ıstıosunuz normal mı sezeryanmı
bı arkadaşım sezeryan oldu hala sancıları dewam edıomuş
ben normal ıstıorum
ama bazı hastaneler gece 11 den sonra doğum yaptırmıomuş
cok saçma deılmı
ya sancım gelırse neolcak
ben normal ıstıorum
cok saçma deılmı
Ne kadar sacma ne demek 11 den sonra dogum yaptirmamak dogum bu gece saat 12 de de olur gece 3 te de nobetci ebe birakmiyorlarmi nobetci k.dogumcu yokmu o zaman hastaneyi de 11 den sonra kapatip gitsinler
canım doktorumuz bıze sadece ılk 3 ayda dıkkatlı olun demıştı..
bunu duydu ya benı dıdıkleyıp duruo...
cok sık olmasada tabıkı ilişki oluo sonrada tuh bışey olduysa naparız deyıp duruo
cunku bız kızımız olsun dıye tam 8 ay bekledik...
hemen olmadı yanı...
we gerçekten bışey olacak dıye korkuo bende fazla rahatım heral...
hamışlıkten once sık oluodu ya sımdı olmayınca kendımı acaba uzaklasıomu dıye hıssedıorum
tamamen psikolojık
selamm canım bende epidural normal düşünüyorumm 36.haftada alttan muayene olucam ınsallahh bı sorun cıkmaz
Ne kadar sacma ne demek 11 den sonra dogum yaptirmamak dogum bu gece saat 12 de de olur gece 3 te de nobetci ebe birakmiyorlarmi nobetci k.dogumcu yokmu o zaman hastaneyi de 11 den sonra kapatip gitsinler
ben normal ıstıorum
cok saçma deılmı
valla ben normal ıstıyorum ama ozel hastaneler normal dogum pek yapmıyorlar
devlet hastanelerınıde gıtmek ıskence muamele kotu
aynı doktora gıttgımız arkadasım nısanda dogurdu
son ana kadar herseyı normalıd bı anda yok catısı darmıs yokmsuyun kıreclenmıs dedı doktor sezeryan yaptı
burdada bska doktor yok bıldıgım mecbur aynı doktora gıdıyorum
ama son zamanlrda belkı develtede gıder koydugu teshıs dogrumu dıye bıde devlet doktorundan teyıt alırım dıyorum
ama yok kızlar ozel hastanelerın hepsı kesıyor ugrasmıyorlar normal dogumla
ne yapacam bılmıyorum
canım doktorumuz bıze sadece ılk 3 ayda dıkkatlı olun demıştı..
bunu duydu ya benı dıdıkleyıp duruo...
cok sık olmasada tabıkı ilişki oluo sonrada tuh bışey olduysa naparız deyıp duruo
cunku bız kızımız olsun dıye tam 8 ay bekledik...
hemen olmadı yanı...
we gerçekten bışey olacak dıye korkuo bende fazla rahatım heral...
hamışlıkten once sık oluodu ya sımdı olmayınca kendımı acaba uzaklasıomu dıye hıssedıorum
tamamen psikolojık
Günaydın kızlar,
Sağlıklı, huzurlu, bol tepikli günler diliyorum herkese. Nasılsınız ?
bakalım görücezz nasıll dıyecekler dogumuu ınsallah catın dardıı şuran egriydi felan demezler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?