2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

bende 8 kilo falen aldım,bu boyla 80 kiloyu bulmam inşallah...

Evet ama esimin verdigi cevapta guzeldi bize 3 aylar cooookk onceden geldi dedi zavallim korkudan pek yaklasmiyordu bana yaklassada yuzeysel oldugu icin bana fark eden pek bisey olmadi

Vallahi ben cok sogudum.hic olmazsa sorun degl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy senin esin simdiden kiskancliga baslamis.. oda kötü bir durum yaa .. bi yardim alsaniz yada sen git bi danis belki bi çözüm bulursunuz

Ben evliligim baslarnda gittim cnm piskologa esim ve annesi yuzunden esin gelmeden cozulmez bu sorun dedi ama esmde pek gitme taaftari degl benm artk sabrm yok boyle yapnca herseyden soguyrm bir gun tamamen kaybedck beni

Hoşbulduk sevgicim.
Ben hastalanmama rağmen çok tekrar gitmek istiyodum ama annem resmen seni istemiyorum dedi bugün ya
Moralim bozuldu biraz.. Insan çok pimpirik yapıyo ama ruh hastası gibiydim bende o konuda haklısın.

yine de pimpiriklere rağmen terkar gitmek istediğinie göre iyi vakit geçirmişsin aslında ohhh sefan olsun yarasın minişe

Bilmiyorum ki ins. Dogum yapinca gecer.. diyorum simdiden nerdeyse 3 kilo tasiyorum karnimda ondandir heralde diye.. bazen doktora yalvarsam 4 hafta sonra alirmi bebislerimi diye.. sanirim bugun psikolojim hic iyi degil..

içeride kaldıkları her gün onlar için kar canım. zaten onlar istedikleri zaman değil doktor istediği zaman doğacaklr rahat bırak yavrucakları oranın tadını çıkarsınlar. ikizlerde en çok merak ettiğim şey hareketleri ikisi birden hiç hareket ettiği oluyormu nasıl bişey.

günaydın herkese

kızlar kasık ağrılarım oluyor ara ara ,kendımı dınlememeye çalışıyorum pek fazla,sizinde oluyormu
regli agrısından bıraz fazla bır agrı oluyor

birde ilişki esnasında agrım oluyor buda etkılı olabılırmı ?

gunaydın kızlar

hıc keyfım yok bugun
aksam uyuyamadım zaten sabah basıma bır sınek dadandı alarm gıbı kafamda ottu
onu kovmaya calısırken bebısde hareketlendı oda benımle sınek kovdu karnımda

sabah ezanında babamın aglama sesıyle uyandım
ona uzuldum

sabah esımle konustum onunda keyfı yoktu
onada canım sıkıldı

ısyerıne teftıs geldı gıcık bır adammıs

offf ıste dıpteyım bugun

arıcam bugün bakalım dün kontrolü vardı merak ettim.

canım günaydın, haber alınca yaz bende merak ettım.

günaydınnn canım.

bence bu ilişki sırasında ağrı olayını doktorunla konuş belki bir önerisi olur. acil birşey değil der yada yasaklar.
atlama bu konuyuu

arkadaşlar herkeseee günaydınnn
güzel bir gün olsun inş hepimiz için.

günaydın arkadaşlar
bugun cok keyıfsızım ya..
eşlerınızın sıze yaklaşımı nasıl
cınsel anlamda
benım eşim cok tedırgın oluo hıc yaklaşmıyor
bende uzuluorum
ınsan kendını ıstenmıyomus gıbı hıssedıo
sonra kafamda sorular dolaşıo
bayanlar en cok hamılelık donemınde aldatılırmış ya
bıızede yaklaşmıolarsa ıhtıyaclarını nasıl gıderıolar ozaman

bende aynı durumdayım valla. aynı şeyleri düşünüyorum. sadece benim eşim böyle sanıyordum. çok seviyor çok ilgili ama tedirgin olduğu için hiçbişey yapmıyor. hemde aylardır

canım ben senin kadar bu meseleye takılmıyorum.
çünkü eşim tedirgin bana yaklaşmıyor ama bende tedirgin oluyorum zaten.
istenmeme gibi bir durum yok bence.
sadece karnımız büyüyo, içimizde bebeğimiz var. tekmeleri gözüküyor artık dışardan benim eşim de çok etkileniyor biliyorum.
ve ondan yaklaşmıyor.
hemen aldatılıyoruz diye moral bozmayalım.
böyle bir zamanda aldatılıyorsak ta Allah bildiği gibi yapsın derim.
sonuçta ihtiyaçlarını geçici olarak giderecekleri bir yolları var.
artı yaşadıklarımız keyfi bir durum değil, keyfi istememe yada uzak durmak değil ki.
anklayışla karşıladıklarına inanıyorum.
sende şimdi bunları kafana takma.
kendini boşuna bunalıma sokma.

Uzme kendini tatlim ya dokuz ay dayanamayacaklarmi sonucta cocuklarimizi tasyrz.sen icini rahat tut.bebeginize bisey olmasn diye uzak duruyorlar.onlar acisindan gayet normal bisey ben hamile kaldgmdan beri hemen hic birlikte olmadk.

yani bir anne adayını böyle gereksiz şeylerle germeye ne hakları var anlamış değilim.

Bir de bunlar anne yani düşün,onlar anlamazsa kim anlayacak

Ne güzel konuşabiliyosunuz kayınvalidenle ,benim konuşmam mümkün olmadı.Düşünüyorum da o saatler allah sabır vermiş herhalde,çok iyi idare etmişim onları...Kızgınlıgım ve kırgınlıgım sonrasında çıkıyo,iyice soğudum onlardan

Aynı şey bende de var.O kadar ilgisizler ki,bir kere bile nasılsın diye arayıp sormadılar 8 ayda,çocuğumun ismine olan aşırı ilgilerini anlayamıyorum ben de.Madem ilgilenmiyorsunuz hiçbişeyiyle, ismiyle de ilgilenmeyin arkadaş...Dün konuştuk eşimle onlara hala cok kırgın oldugumu söyledim,haklısın dedi...Sen de bazen onlar istemiyor diye başka isim bakıyorsun gibime geliyor ,ona daha da çok üzülüyorum dedim.Hatta seni de örnek olarak verdim :) Hayır dedi zaten daha içimize sinen isim olursa diye bakıyorduk ya,o yüzden bakıyorum dedi.Bulamazsak Feride dedi kızımızın adı,sanki o kendi ismini seçti gibi,baska isim yakıstıramıyoruz dedi ve konuyu tatlıya kapayıp bağladık.Darısı senin başına,tatlılıkla konuşup eşinle aranı bozmadan halledebilirsin...

Son aylarda çok kilo alınıyo diye şartlama kendini,kimisi başta kimisi sonlarda alıyo....Dikkat edersen beslenmene,yürüyüş falan yaparsan az alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…