merhaba arkadaşlar:) her zaman giremesem de sizi takip etmeye çalışıyorum. ben de eylül annesi olucam inş. 3 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu söyledi doktorumuz, şimdiye kadar sorun yaşamadımsayılır sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde 72 kiloydum şimdi 28. haftada 80 kilo oldum doktorum çok olduğunu söyledi sizlerde durum nasıl acaba? birde ilk gebeliğim bilmiyorum son aylara geldik gerçekten bu son aylarda da herkes cok mu kilo alıyo yahu o zaman ben 90 ı gecerim bu gidişle:26:
Evet ama esimin verdigi cevapta guzeldi bize 3 aylar cooookk onceden geldi dedizavallim korkudan pek yaklasmiyordu bana yaklassada yuzeysel oldugu icin bana fark eden pek bisey olmadi
Oyy senin esin simdiden kiskancliga baslamis.. oda kötü bir durum yaa .. bi yardim alsaniz yada sen git bi danis belki bi çözüm bulursunuz
Bepanten tabiiki
Hoşbulduk sevgicim.
Ben hastalanmama rağmen çok tekrar gitmek istiyodum ama annem resmen seni istemiyorum dedi bugün ya
Moralim bozuldu biraz.. Insan çok pimpirik yapıyo ama ruh hastası gibiydim bende o konuda haklısın.
hadi ya gelmedimi eşin tez zamanda gelir inş. sürpriz yapmasında bayılmayasın
Bilmiyorum ki ins. Dogum yapinca gecer.. diyorum simdiden nerdeyse 3 kilo tasiyorum karnimda ondandir heralde diye.. bazen doktora yalvarsam 4 hafta sonra alirmi bebislerimi diye.. sanirim bugun psikolojim hic iyi degil..
evet kesinlikle.
fatih terim in kızı da 950 gr doğurmuş.
ki senin arkadaşın 1.900 diyorsun.
bence dayanamazsa bile bir sıkıntı olmaz inş.
öyle düşünüyorum ben.
Benımm doktor mübarek 3aylardayız artık ilişki yasak dedı
pişik kremi olarak ne öneriyorsunuz ?
arıcam bugün bakalım dün kontrolü vardı merak ettim.
günaydın herkese
kızlar kasık ağrılarım oluyor ara ara ,kendımı dınlememeye çalışıyorum pek fazla,sizinde oluyormu
regli agrısından bıraz fazla bır agrı oluyor
birde ilişkiesnasında agrım oluyor buda etkılı olabılırmı ?
günaydın arkadaşlar
bugun cok keyıfsızım ya..
eşlerınızın sıze yaklaşımı nasıl
cınsel anlamda
benım eşim cok tedırgın oluo hıc yaklaşmıyor
bende uzuluorum
ınsan kendını ıstenmıyomus gıbı hıssedıo
sonra kafamda sorular dolaşıo
bayanlar en cok hamılelık donemınde aldatılırmış ya
bıızede yaklaşmıolarsa ıhtıyaclarını nasıl gıderıolar ozaman
bugun herkes keyıfsız gıbı sankı bende oleyım
uffffffffffffffffffff
günaydın arkadaşlar
cınsel anlamda
bende uzuluorum
günaydın arkadaşlar
cınsel anlamda
bende uzuluorum
yani bir anne adayını böyle gereksiz şeylerle germeye ne hakları var anlamış değilim.
ya kuzucum koycanız ismin neyine bu kadar karışılırki anlamam anası belli babası belli isim koymak ta onlarım hakkı haliyle yok ezan okumamlar yok dalga geçmeler. torunun ismi kendi isminden olsa nolcak sanki gençler karar versin deseler inan daha çok sempatik olacaklar. sorun kalmıcak ortada. bence takma kafanı. benim eşimde kayın pederimin abisinin taka lakabını koycakmış poyraz ismi. ben istemedim hele kayın valdem bana gizli gizli sen bilirsin kızım sizin çocuğunuz ama ben poyraz ismini hiç sevmedim dedi. ben sordum sen ne istersin diye ben çınar ismini severim dedi çok hoşuma gitti isim bende çınar istiyorum mesela bakalım ne olacak.
Aynen canım sırf bizşm dediğimiz olsun diye yapıyolar ben başta başka bi isim deseydim onada itiraz ediceklerdi aslında konu melis ismi değill o bana annelik yapsaydı bende onun fikrini alırdım ama 3 yıldan beri beni umursamamış şimdi bende bunları beklemesin allahtan eşim annesinin babasının ne olduğunu biliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar:) her zaman giremesem de sizi takip etmeye çalışıyorum. ben de eylül annesi olucam inş. 3 hafta önce ayrıntılı ultrasona girdim bebeğimin iyi olduğunu söyledi doktorumuz, şimdiye kadar sorun yaşamadımsayılır sadece hamile kaldığımı öğrendiğimde 72 kiloydum şimdi 28. haftada 80 kilo oldum doktorum çok olduğunu söyledi sizlerde durum nasıl acaba? birde ilk gebeliğim bilmiyorum son aylara geldik gerçekten bu son aylarda da herkes cok mu kilo alıyo yahu o zaman ben 90 ı gecerim bu gidişle:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?