2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
bebışımız nasıl sağlıklı olcaksa ole olsun canım...
alttanmı bakacaklar kı ozaman canım

canım benim normal doğum yapmak isteyenleri 37. haftada çatı muaynesi yapılıyor yani tuşe yapıyorlar nasıl bişey olduğunu biliyormusun? ben ilkinde normal doğum olcak diye yaptırdım. evlere şenlikti halim sorma hiç valla.

canım ben hamile kaldığımdan beri vitamin kullanıyorum.
28+5 teyim.

bana da yapılcak nasıl yapılıyor anlatır mısın

hayır canım bılmıorum
nasıl bışey oluo

valla bana çatı muayenesi falan dedi.
Alttan diye düşündüm ben ama emin değilim tabi

ayyy günler ılerledıkce konuştuğumuz seyler naslda degısıo
son ayımızı merakla beklıorum
bence korkudan tır tır tıtrıo olcaz..
ben normalden korkuom ama normal doğum ıstıom

ayyy günler ılerledıkce konuştuğumuz seyler naslda degısıo
son ayımızı merakla beklıorum
bence korkudan tır tır tıtrıo olcaz..
Ben normalden korkuom ama normal doğum ıstıom

evet nelerde konuşuyorduk nelere geldik
Sağsalim bebişlerimize, (zamanında tabiki) kavuşalım da gerisi fasa fiso :)

Bende dogumu düşündükce bi cok korkuyorum bide diyorum aman en fazla 5 10 saat çekerim sonra bitti. Bilmemek daha iyi bence o zaman bişey anlamadan doğuruyorsun .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bana da yapılcak nasıl yapılıyor anlatır mısın

elimle göstermem lazım. doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. bu muayene 37. haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.

anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. işlemede tuşe diyorlar zaten.

hayır canım bılmıorum
nasıl bışey oluo

elimle göstermem lazım. doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. bu muayene 37. haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.

anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. işlemede tuşe diyorlar zaten.

yok cnım anladım.
Gözümde rahat canlandı yani

Mecbur yapılacak.
Demekki doktorumun 37. Haftada seni muayene edeceğim sonra karar veririz dediği olay bu.

bugun saglık ocagında ebe cok basit bişey cok kısa sürüyoo zatenn korkmaa dedii bana ama bende dayanılmaz biey oldugunu dusunuyorum alabıldıgınce açmayaa çalıştıgına göre :/

yok cnım anladım.
Gözümde rahat canlandı yani

Mecbur yapılacak.
Demekki doktorumun 37. Haftada seni muayene edeceğim sonra karar veririz dediği olay bu.

rahimde açılma varmı yokmu çatın genişmi yani bebeğin çıkabileceği şekilde esneyebiliyomusun herşey hakkında bilgi veriyo canım. merak etme ezelden beri tüm normal doğum yapan kadınların yaşadığı bişey.

ben vitamin hiç kullanmadım. herşeyi doğal yollarla alma taraftarı doktorum. hiç de bi sıkıntı yaşamadım.

bugun saglık ocagında ebe cok basit bişey cok kısa sürüyoo zatenn korkmaa dedii bana ama bende dayanılmaz biey oldugunu dusunuyorum alabıldıgınce açmayaa çalıştıgına göre :/

doktorun gerçekten işinin ehliyse rahat dayanıyosunda eğer işini bişmeyen biri yaparsa ki bana asistanda yapmıştı çok canım yandı bide hamileyken ekstra rahatsız oldum bişey olcak diye zaten

ben normal olacağı için herşey hazırlanmıştım tekrar yapsalar yine yaptırırdım ama maalesef sezeryan oldum.

allahım sabrını verir inşallahh çok zor işimizz

yok korkmuyorum muayeneden fln. Benim başka korkularım var normal doğumla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…