bebışımız nasıl sağlıklı olcaksa ole olsun canım...
alttanmı bakacaklar kı ozaman canım
herhangi bi açıklama yapmadı. Gerek yok dedi . Bende tedirgin oldum zaten sağlıklı beslenemiyorum. Saçlarımın dökülmesinden anlıyorum hemen vitaminsiz kaldım galiba içmeye devam etsem mi acaba.
Sizler kaçıncı haftadasınız vitamin ilacına devam ediyormusunuz
hoşgeldın canım
eee nasıl gıdıor günler
warmı bı sorun
canım benim normal doğum yapmak isteyenleri 37. Haftada çatı muaynesi yapılıyor yani tuşe yapıyorlar nasıl bişey olduğunu biliyormusun? Ben ilkinde normal doğum olcak diye yaptırdım. Evlere şenlikti halim sorma hiç valla.
canım benim normal doğum yapmak isteyenleri 37. haftada çatı muaynesi yapılıyor yani tuşe yapıyorlar nasıl bişey olduğunu biliyormusun? ben ilkinde normal doğum olcak diye yaptırdım. evlere şenlikti halim sorma hiç valla.
nasıl olsunn zaman geçsin dıye beklıyorumm oglumuu ıstıyorumm artıkk :))) senın nasıl gıdıyoo
valla bana çatı muayenesi falan dedi.
Alttan diye düşündüm ben ama emin değilim tabi
topık olma youlunda derken anlamaıdm canm :)bızde ıyıyız canım..
topık olma yolunda ılerlıoruz yawas yawas
ayyy günler ılerledıkce konuştuğumuz seyler naslda degısıo
son ayımızı merakla beklıorum
bence korkudan tır tır tıtrıo olcaz..
Ben normalden korkuom ama normal doğum ıstıom
bana da yapılcak nasıl yapılıyor anlatır mısın
hayır canım bılmıorum
nasıl bışey oluo
elimle göstermem lazım. Doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. Bu muayene 37. Haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. Kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. Bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.
Anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. Işlemede tuşe diyorlar zaten.
elimle göstermem lazım. doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. bu muayene 37. haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.
anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. işlemede tuşe diyorlar zaten.
yok cnım anladım.
Gözümde rahat canlandı yani
Mecbur yapılacak.
Demekki doktorumun 37. Haftada seni muayene edeceğim sonra karar veririz dediği olay bu.
herhangi bi açıklama yapmadı. Gerek yok dedi . bende tedirgin oldum zaten sağlıklı beslenemiyorum. saçlarımın dökülmesinden anlıyorum hemen vitaminsiz kaldım galiba içmeye devam etsem mi acaba.
sizler kaçıncı haftadasınız vitamin ilacına devam ediyormusunuz
bugun saglık ocagında ebe cok basit bişey cok kısa sürüyoo zatenn korkmaa dedii bana ama bende dayanılmaz biey oldugunu dusunuyorumalabıldıgınce açmayaa çalıştıgına göre :/
doktorun gerçekten işinin ehliyse rahat dayanıyosunda eğer işini bişmeyen biri yaparsa ki bana asistanda yapmıştı çok canım yandı bide hamileyken ekstra rahatsız oldum bişey olcak diye zaten
ben normal olacağı için herşey hazırlanmıştım tekrar yapsalar yine yaptırırdım ama maalesef sezeryan oldum.
rahimde açılma varmı yokmu çatın genişmi yani bebeğin çıkabileceği şekilde esneyebiliyomusun herşey hakkında bilgi veriyo canım. Merak etme ezelden beri tüm normal doğum yapan kadınların yaşadığı bişey.
yok korkmuyorum muayeneden fln. Benim başka korkularım var normal doğumla alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?