2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar emzirme sutyeni alırken bir beden büyüğünümü alıcaz. Ben 80 giyiyorum normalde 85 aldım yinede tam oldu ne yapıcam degistireyimmi? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...

nasıl yaniii 9 ay boyunca bı doktora git ona güven sonra baska kadındogumcu dogurtsun öle mı oluyo

Hayir canim dr un kacta olursa olsun gelip dogurtmali ama bu sadece özellerde gecerli devlet hast gidersen ebeler var onlar dogurtuyor ama acil sezeryan olursa o geceki nobetci dr dogurtuyor ama olaki normal dogum basladi baksana 11den sonra olmaz diyorlarmis ne olucak zor durum karsisinda sabaha kadar disini sık dogurtamayiz simdi diyecekler ne sacma.

Kızlar emzirme sutyeni alırken bir beden büyüğünümü alıcaz. Ben 80 giyiyorum normalde 85 aldım yinede tam oldu ne yapıcam degistireyimmi? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...

Canim ben de normalde 80 giyiyorum ama emzirme sutyenlerime bi bakayim dur senin icin oglumdan kalmalar var yine onlari giyecegim nbb 90 almisim canim tabi gögus yapisiyla da ilgili ama bence 85 kucuk olur sütlü olacagiz tabi cokta dar olmamali memisleri sıkmamak lazim:)))))süt kanallari rahat olsun.

ya tabıkıdee saçmaa yaa cocuk gelıyorumm dıyecekk onlar gerımı ıtecekk dogum basladıysaa belkı bı soruna yol açacak yaptıkları

ya tabıkıdee saçmaa yaa cocuk gelıyorumm dıyecekk onlar gerımı ıtecekk dogum basladıysaa belkı bı soruna yol açacak yaptıkları
canım merhaba sana ulaşmaya çalıştım ama müsait değildin sanırım, ne yapıyorsun kuzum bayadır görüşemiyoruz.

canım merhaba sana ulaşmaya çalıştım ama müsait değildin sanırım, ne yapıyorsun kuzum bayadır görüşemiyoruz.

meraba kaderimm dün aramışsın evet yatak odasında sarjdaydıı telefonn sonra gördümm ama basım agrıyoduu biraz geri dönmedimm napıyım evdeyım sıkıntıdan patlıyorum resmen ya

meraba kaderimm dün aramışsın evet yatak odasında sarjdaydıı telefonn sonra gördümm ama basım agrıyoduu biraz geri dönmedimm napıyım evdeyım sıkıntıdan patlıyorum resmen ya

geçmiş olsun canım kıyamam ya =( bende acaba rahatsız ediyor muyum, olur ya sıkmayım dedim hemen kapattım telefonu.

rahatsızlık degıul canım öle düşünme sakınn :) farklısın sen benim içinn
gerçekten mi buna çok sevindim işte,(ama iyi farklı mı, kötü farklı mı )
bende ne bileyim ararken bile çekindim, belkide konuşmak istemez dedim, ne zamandır görüşmüyoruz da.

gerçekten mi buna çok sevindim işte,(ama iyi farklı mı, kötü farklı mı )
bende ne bileyim ararken bile çekindim, belkide konuşmak istemez dedim, ne zamandır görüşmüyoruz da.

iiyii farklıı tabıkıdee :)))))))) baya oldu grusmeyelii evett

bende nbb aldım tesadufe bak :) dogru diyosun bi beden daha büyür gögusler en iyisi degistirmek. Teşekkür ederim

=)) valla eşim baba olmaya hazır değilim diyordu geçen aya kadar, bin yaşına geldi hazır değilmiş sonunda ikna oldu inşallah yakında hayırlı haberler veririm canım dua et.

bu erkekleri anlamıyorumm zatenn ben :))) sankı ne olacakk yaşın geçmedenn bı bebısın olsun ısde :) sevındım ıkna olmasınaa ama ınsallah hakkınzda hayırlısı olsun haberını tez zamanda alırım :)

Benim dr canim yillardir ayni oldugu icin oglumu da o takip edip dogurtmustu telf var sende degilmi demisti bisey oldugunda istedigin zaman ara der ve aradigimda da hep kendi cevap verir

dogrusu bu olmalı anlamadım ben bunu belki riskli bi durumum yok ondan olabilir ama samimi bi şekilde arayıp ulaşmak hakkım gibi geliyor. önceki doktorumun 4. ayda kendi verdi nasıl olamaz sen hatalısın numaramı almadıysan dedi söylendi bende rahatsız etmek istemedim sizi sürekli ondan demiştim oda çekinme istediğinde ara dedi. hatta ishal oldum kabız oldum basur oldum ne zaman arasam ulaştım bu doktorum bayan bu konuyu cumartesi randevumda konuşucam delimi ne. :)

aynen öyle canım, genç yaşta çocuk sahibi olmanın çok fazla avantajı var, treni kaçırmamak lazım.inşallah hayırlısıyla biran önce güzel haber veririm.

Allahiiiiim 37 haftada bu yapılacaksa 32 haftada yapılacak olan çatı muayenesi de mi böyle bisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…