nasıl yaniii 9 ay boyunca bı doktora git ona güven sonra baska kadındogumcu dogurtsun öle mı oluyo
Kızlar emzirme sutyeni alırken bir beden büyüğünümü alıcaz. Ben 80 giyiyorum normalde 85 aldım yinede tam oldu ne yapıcam degistireyimmi? Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum...
Hayir canim dr un kacta olursa olsun gelip dogurtmali ama bu sadece özellerde gecerli devlet hast gidersen ebeler var onlar dogurtuyor ama acil sezeryan olursa o geceki nobetci dr dogurtuyor ama olaki normal dogum basladi baksana 11den sonra olmaz diyorlarmis ne olucak zor durum karsisinda sabaha kadar disini sık dogurtamayiz simdi diyecekler ne sacma.
canım merhaba sana ulaşmaya çalıştım ama müsait değildin sanırım, ne yapıyorsun kuzum bayadır görüşemiyoruz.ya tabıkıdee saçmaa yaa cocuk gelıyorumm dıyecekk onlar gerımı ıtecekk dogum basladıysaa belkı bı soruna yol açacak yaptıkları
canım merhaba sana ulaşmaya çalıştım ama müsait değildin sanırım, ne yapıyorsun kuzum bayadır görüşemiyoruz.
meraba kaderimm dün aramışsın evet yatak odasında sarjdaydıı telefonn sonra gördümm ama basım agrıyoduu biraz geri dönmedimm napıyım evdeyım sıkıntıdan patlıyorum resmen ya
geçmiş olsun canım kıyamam ya =( bende acaba rahatsız ediyor muyum, olur ya sıkmayım dedim hemen kapattım telefonu.
rahatsızlık degıul canım öle düşünme sakınn :) farklısın sen benim içinn
gerçekten mi buna çok sevindim işte,(ama iyi farklı mı, kötü farklı mı )
bende ne bileyim ararken bile çekindim, belkide konuşmak istemez dedim, ne zamandır görüşmüyoruz da.
iiyii farklıı tabıkıdee :)))))))) baya oldu grusmeyelii evett
bende nbb aldım tesadufe bak :) dogru diyosun bi beden daha büyür gögusler en iyisi degistirmek. Teşekkür ederimCanim ben de normalde 80 giyiyorum ama emzirme sutyenlerime bi bakayim dur senin icin oglumdan kalmalar var yine onlari giyecegim nbb 90 almisim canim tabi gögus yapisiyla da ilgili ama bence 85 kucuk olur sütlü olacagiz tabi cokta dar olmamali memisleri sıkmamak lazim:)))))süt kanallari rahat olsun.
baksennöyle olsun bakalım =) doğum yap altın takıcam =)))) hazırladım altın yükselişe geçti iyice
baksennDD bende teyze olamk ıstıyorumm ama :))
=)) valla eşim baba olmaya hazır değilim diyordu geçen aya kadar, bin yaşına geldi hazır değilmişsonunda ikna oldu inşallah yakında hayırlı haberler veririm canım dua et.
Benim dr canim yillardir ayni oldugu icin oglumu da o takip edip dogurtmustu telf var sende degilmi demisti bisey oldugunda istedigin zaman ara der ve aradigimda da hep kendi cevap verir
canım benım doktorumda cep verdı güya.
arayınca asıstanı acıyor o yonlendırıyor
telefonu ona yonlendırıyormuş.
zehırlenınce aradım bende.
bu erkekleri anlamıyorumm zatenn ben :))) sankı ne olacakk yaşın geçmedenn bı bebısın olsun ısde :) sevındım ıkna olmasınaa ama ınsallah hakkınzda hayırlısı olsun haberını tez zamanda alırım :)
elimle göstermem lazım. doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. bu muayene 37. haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.
anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. işlemede tuşe diyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?