Allahiiiiim 37 haftada bu yapılacaksa 32 haftada yapılacak olan çatı muayenesi de mi böyle bisi
elimle göstermem lazım. doktor orta parmak iişaret parmağı ve baş parmağını birleşik tutarak içeri sokuyor ve içeride baş parmağını bu parmaklardan olabildiğinde ayırıyor yani içeriyi olabildiğinde eliyle gerip ellerini içerde çeviriyor. çünkü bebeğin ilk başı çıktığında doktor bebeğin başını tutup bebeği çeviriyorki omzu çıksın. bu muayene 37. haftada yapılıyor doğum için sancıyla geldiğindede sürekli hemşireler tarafından yapılır. kendi doktorum bu muayneyi bana yaptığında zor dayandım ama bide asistanı yapmaya çalışmıştı ona işte çok zor dayandım. bunun sonucunda 3 cm açıldığı ortaya çıkmıştı rahmin.
anlamamış olabilirsin canım kusura bakma artık. işlemede tuşe diyorlar zaten.
ayyy kesınlılıkle
ben takarım oyle seylere cunku
ben onun cekıcı esı olmalıyım hep
yoksa evlılıgın buyusu bozulur bence
Hayirli aksamlr kizlar ikili testte ense kalinligi 2.88 cikmisti amniyosentez yaptrmadim ne olursa olsun aldirmam die son bir aydir 3 ayri dr gittim bebegimin kafa capi haftasina gore onde gidiyr kendimi cok suclu hissedyrm kimseyle paylasamiyrm lutfrn bize dua edin icimdeki sikinti pismnlik gecsin ve dogumdan sonra aksi bir durum ile karsilasrsam kabullenemem die cok korkuyrm😢
Adete gore 28+3Ne kadar önde canım?? Kafada karında femurda önde yada gerilikler oluyor normaldir diye düşünüyorum.
Adete gore 28+3
capina gore 30 hafta dedi bugun
Adete gore 28+3
capina gore 30 hafta dedi bugun
Insallah dedigin gibi genetiktr normaldr canimCanım çok komik bi fark bu. Ben doktor diilim tabi ki en doğrusunu doktorun bilir ama bu kadar farklılıklar olabiliyor zaten. Genetik olarak biraz koca kafada :):) doğabilir ilk doğduğunda ona göre zaten bakıp sezeryan yada normal doğum yapıyorlar. Nadir olan bişey olduğunu düşünmüyorum ben bu durumun. Gerçi daha çok değişir bu ölçüler zaten oda ayrı:) hiç dert etme içine gönlünü ferah tut sen:)
Ilklerde ne olursa nasil olursa olsun benim diyor kimseye bi hesabim yok diyrdum sona yaklstkca korkulr ya birsey olursa cevrenin bakislari tavirlri Allahim bunalimami giriyrm 😣hiç korkma benim bebişimin de kafası 2 hafta önden gidiyo dr koca kafalı olucak demişti
Hayirli aksamlr kizlar ikili testte ense kalinligi 2.88 cikmisti amniyosentez yaptrmadim ne olursa olsun aldirmam die son bir aydir 3 ayri dr gittim bebegimin kafa capi haftasina gore onde gidiyr kendimi cok suclu hissedyrm kimseyle paylasamiyrm lutfrn bize dua edin icimdeki sikinti pismnlik gecsin ve dogumdan sonra aksi bir durum ile karsilasrsam kabullenemem die cok korkuyrm😢
acıl bişey oldugunda ne yapıcam dedim o zaman hastaneye geliceksin evdeyken zaten bende arasan bunu söylerim diyor töbe töbe.
Allahiiiiim 37 haftada bu yapılacaksa 32 haftada yapılacak olan çatı muayenesi de mi böyle bisi
çatı muayenesi nasıl yaptırıcam tırstım birden :18:
Gunaydn kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkdsma 32haftada cati.muayenesi yaplmdi doktr gerek gormems.dogumda daha iyi olur dems
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı benım doktorum ,numara vermıyor,gece olursa doğum onada girmiyor,e ben nıye geliyorum sana ozaman,
işte bı kere güvenınce ısınınc doktora bırakamıyor insan,
allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah,
nöbetçi olan doktorları araştır ıstersen canım , hakkında bilgi al ,ben öyle çözüm buldum
benım doktorunda söylediği şu ,gün içinde hem doğum hem hasta bakıyorum ,mesaim akşam 8 de bitiyor,çok tükenıyorum ,gece kalkıp gelemıyorum,yoksa istemezmıyım emek verdıgım takıp ettıgım bebeği görmek dedi ,haklı bı yandan bı yandanda biz haklıyız ,inşallah doğumumuz gündüz olur
Ilklerde ne olursa nasil olursa olsun benim diyor kimseye bi hesabim yok diyrdum sona yaklstkca korkulr ya birsey olursa cevrenin bakislari tavirlri Allahim bunalimami giriyrm 😣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?