2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Surmeli seni de basin sagolsun.Rabbim tekrar mujdelemis seni ne guzel.ins bu sefer saglicakla kucagina alirsin

yeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülye :emir_bebek:ama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledi:nazar:kendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun:40:
Maşallah fAsulyeyee

Darısı bize olsun inş. Eeee annesi fasulyenin
Usg goruntusu yok muu bakardık:emir_bebek:

herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın:43::43::43:

Merak etmez olur muyuz hiç? Aklımın bir tarafı sendeydi foruma her girdiğimde. Canım belki de bebeğin arayı kapatır. Hiç belli olmaz. Yine de Allah hayırlısını dilemek lazım. Belki bu sefer olmasa bile bir sonrakinde sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız. Allahım sana da bizlere de hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip eder inşallah.

valla daha önce koydum usg yi ama baktım kimse koymuyor bende koymuyayım bari dedim

aa ciddi misin ben görmedim kii:50::44:

bende ya 10 şubat yada 11 şubatta özele gidecem sonrasında Tıp Fakültesine başlıyacağımm... usg fotomuzu o zaman koyarım bende :21:

aa ciddi misin ben görmedim kii:50::44:

bende ya 10 şubat yada 11 şubatta özele gidecem sonrasında Tıp Fakültesine başlıyacağımm... usg fotomuzu o zaman koyarım bende :21:

koy tabi minnoşu:emir_bebek:bece herkes koysun..kaç haftalıkta görüntüsü nasıl oluyormuş bakalım:3:

iyi geceler herkese
yarın doktor randevum var,geç döllenme oldugu için göremedik keseyi....
inş.yarın görürüm hayırlısıyla,bişey göremediğim için kendimi hamile bile hissetmiyorum
çok heycenlıyım yarın ne olcak bilmiyorum
.....:18:

iyi geceler herkese
yarın doktor randevum var,geç döllenme oldugu için göremedik keseyi....
inş.yarın görürüm hayırlısıyla,bişey göremediğim için kendimi hamile bile hissetmiyorum
çok heycenlıyım yarın ne olcak bilmiyorum
.....:18:

Hadi hayırlısı canım.inş. bebişin seninledirde için rahatlar..:71:

KizlAr bende listeye eklenmek istiyorum.3 kere yazdim ama eklenmedim:(kendimden suphelenmeye basladim acaba baska bi ayda mi dogurucam diye:)) ikinci gebelik yas 28 sat:4.11.2013 beklenen dogum tarihi: 10 eyluk...hergun bakiyom listeye adimi gormek icin..gordugum gun cok mutlu olucam:)

KizlAr bende listeye eklenmek istiyorum.3 kere yazdim ama eklenmedim:(kendimden suphelenmeye basladim acaba baska bi ayda mi dogurucam diye:)) ikinci gebelik yas 28 sat:4.11.2013 beklenen dogum tarihi: 10 eyluk...hergun bakiyom listeye adimi gormek icin..gordugum gun cok mutlu olucam:)

ekledim sat 04.12.2013 olacaktı sanırım :)

herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın:43::43::43:

kardeş çok üzüldüm. umarım duzelır eger duzelemezsede allahtan.. sabır versın sana rabbım. yıne olur. dualarım senınle.

yeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülye :emir_bebek:ama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledi:nazar:kendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun:40:

çok sevindim canım maşallah size:nazar::nazar:

Günaydın kızlarEki Görüntüle 958220
Bi iştahsızlık var bende en son dün gündüz 2 de yedim.Akşam da iki meyve yedim..Çok çok hafif bulantı var gibi belli belirsiz,yada kokular azcık rahatsız ediyo gibi tam emin değilim:1:
Sizlerde iyisinizdir umarım..

Son düzenleme:
Back
X