- 31 Ocak 2014
- 3.305
- 344
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah fAsulyeyeeyeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülyeama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledi
kendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun
![]()
Sagol canim.. Rabbim baska acilar gostermesin..Surmeli seni de basin sagolsun.Rabbim tekrar mujdelemis seni ne guzel.ins bu sefer saglicakla kucagina alirsin
herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın![]()
Maşallah fAsulyeyee
Darısı bize olsun inş. Eeee annesi fasulyenin
Usg goruntusu yok muu bakardık![]()
valla daha önce koydum usg yi ama baktım kimse koymuyor bende koymuyayım bari dedim
aa ciddi misin ben görmedim kii:44:
bende ya 10 şubat yada 11 şubatta özele gidecem sonrasında Tıp Fakültesine başlıyacağımm... usg fotomuzu o zaman koyarım bende![]()
iyi geceler herkese
yarın doktor randevum var,geç döllenme oldugu için göremedik keseyi....
inş.yarın görürüm hayırlısıyla,bişey göremediğim için kendimi hamile bile hissetmiyorum
çok heycenlıyım yarın ne olcak bilmiyorum.....:18:
Hadi hayırlısı canım.inş. bebişin seninledirde için rahatlar..![]()
KizlAr bende listeye eklenmek istiyorum.3 kere yazdim ama eklenmedimkendimden suphelenmeye basladim acaba baska bi ayda mi dogurucam diye:)) ikinci gebelik yas 28 sat:4.11.2013 beklenen dogum tarihi: 10 eyluk...hergun bakiyom listeye adimi gormek icin..gordugum gun cok mutlu olucam:)
aa ciddi misin ben görmedim kii:44:
bende ya 10 şubat yada 11 şubatta özele gidecem sonrasında Tıp Fakültesine başlıyacağımm... usg fotomuzu o zaman koyarım bende![]()
herkese merhaba ;
beni merak eden olmamış ama ben yıne de yazayım ıstedım bıraz once doktordan geldim doktorumda hıc ıc acıcı seyler soylemedı bebegım gelısmemıs kalp atışı yoktu gecen hafta gorulmustu dedım yanılma payınız varmı olabılır dedı cok zayıftı cunku dedı varla yok arası gecen perşembe 6+4 olana bebegım bugun de aynıydı gelısmesı yavas dedı pazartesı tekrar çağırdı bugun hcg aldı dusmus progestan ve e2 ler dusmus ıyı degıl dedı ıyı tarafı dun doktorum rahım arkasında kanama var demıstı ama doktorum boyle bırsey yok dedı kesede gecen haftayla aynıydı ama yanı bu hamılelık buraya kadarmıs ben cok uzgunum paylaşayım dedım yuce rabbım hepinizin bebeklerınızi sağ salim kucagınıza almayı nasıp etsın![]()
yeni geldim arkadaşlar eve hemn sevinçli haberi vereyim öncelikle dualarınız için teşekkür ederim ..bebişimin kalp atışlarını duydum kendisini gördüm kımıldanıp duruyo fasülyeama tabiki hissetmiyorum dr um herşeyin çokiyi gittiğini söyledi
kendimi boşu boşuna strese sokmamam gerektiğini ve sorunlu dönemi atlattığımızı söyledi içim çok rahatladı kızlar darısı başınıza inşallah bebişlerinizi ve bebişimi Allahım korusun
![]()
kızlar ben yarın kalp atışı için gidicem bol dua edin bana nolur :) çokbekledim çok heycanlıyım:26:
kızlar ben yarın kalp atışı için gidicem bol dua edin bana nolur :) çokbekledim çok heycanlıyım:26: