teşekkürler canım. bende bakayım o siteyecanım ben yaptım gurmebebek diye bi site orda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürler canım. bende bakayım o siteyecanım ben yaptım gurmebebek diye bi site orda var
,sezeryandı cnm
kendiliğinden gitti spor yapmaya vakit yok çünkü ama oğlumla uğraşırken çok iyi emek yiyemyorum sanırım yorgunluk vs de eklenince gitti ama dediğim gibi 4 kilom var kafama takmıyorum oda gider elbet[/QUb
ben spor yapayım dedim. yürüyüş bandı vardı. yürüyünce sütüm azaldı yaa. kaçtır deniyorum hep azalıyo sonra hadiii süt artsın diye yok dereotu yok stell tea ye bakalım iç bakalım çoğaltıyoruz.
ama bi de plates deniyeyim diyorum. yapan var mı içinizde.
Tuzlu et ye canımBende hic su icemiyorum sevmiyorum. Acaba su iciren bir formül varmı?
Canım biz puset araba beraber almıştık nuna marka dört tekerlekli .en önemli özelliği bence pratik olsun katlanması taşıması falanKızlar ne marka bebek arabası aldınız.
3 tekerlek mi yoksa 4 mü iyidir
Yada kaliteli bi baston mu almalı
Buarada şu çok uçuk bebek arabalarından bahsetmiyorum .onlardan alamam
Çalışmıyorum ewdeyim ama o kadar çok yoruluyorumki (çalışmaya başlayınca napcambakalım)ne kilo kaldı ne göbek normal doğum yapmıştım. Hatta eski kilomun da altına düştüm![]()
ben spor yapayım dedim. yürüyüş bandı vardı. yürüyünce sütüm azaldı yaa. kaçtır deniyorum hep azalıyo sonra hadiii süt artsın diye yok dereotu yok stell tea ye bakalım iç bakalım çoğaltıyoruz.
ama bi de plates deniyeyim diyorum. yapan var mı içinizde.
Canım biz puset araba beraber almıştık nuna marka dört tekerlekli .en önemli özelliği bence pratik olsun katlanması taşıması falan
Bende hic su icemiyorum sevmiyorum. Acaba su iciren bir formül varmı?
Allah yardımcısı olsun anneninde, bebeğinde çok zor bi durum baya erken doğmuşKızlar bir tanıdığımın eşi 6 aylıkken doğum yaptı şu an küvözde 1050 gr doğdu, dualarınızı istiyorum...
ben veriyorum muzu çok seviyor. benim kızımı kabız yapıyor ama dışkısında hiç öyle bir şey görmedim canım.Kızlar bu arada bebeğine muz yediren varmı ben yoğurduna katıyorum bikaç gündür başka türlü yemiyor yoğurduAma kakasında siyah ip gibi kısa kısa şeyler var netten araştırdım muzdanmış lifmiş onlar merak ettim yaşayan varmı böyle bi durumu
![]()
oyyy miniğim ne kadar acele etmiş öyleeKızlar bir tanıdığımın eşi 6 aylıkken doğum yaptı şu an küvözde 1050 gr doğdu, dualarınızı istiyorum...
Kızlar bu arada bebeğine muz yediren varmı ben yoğurduna katıyorum bikaç gündür başka türlü yemiyor yoğurduAma kakasında siyah ip gibi kısa kısa şeyler var netten araştırdım muzdanmış lifmiş onlar merak ettim yaşayan varmı böyle bi durumu
![]()
birde annem bana da vermiş bebekken benim gözler pörtlemişKızlar bu arada bebeğine muz yediren varmı ben yoğurduna katıyorum bikaç gündür başka türlü yemiyor yoğurduAma kakasında siyah ip gibi kısa kısa şeyler var netten araştırdım muzdanmış lifmiş onlar merak ettim yaşayan varmı böyle bi durumu
![]()
Aynısı bizde de oldu. 2 defa verdim ikisinde de kakası dediğin gibiydi canım. Acaba vermesek mi ki muz bilemedim şimdi!Kızlar bu arada bebeğine muz yediren varmı ben yoğurduna katıyorum bikaç gündür başka türlü yemiyor yoğurduAma kakasında siyah ip gibi kısa kısa şeyler var netten araştırdım muzdanmış lifmiş onlar merak ettim yaşayan varmı böyle bi durumu
![]()
Ya çok faydalıya muz kesmek istemiyorum bide yoğurdu başka türlü yemiyo yarın bi doktorumuzla konuşur yazarım canım bakalım ne diyecekAynısı bizde de oldu. 2 defa verdim ikisinde de kakası dediğin gibiydi canım. Acaba vermesek mi ki muz bilemedim şimdi!
mrb bu durumu doktoruna danisinca yazar misin aslında ben ekim annesiyim:)yeni ek gıdaya geçiyoruz yoğurdu yemediği için bende muz koymuştum içi e kanada siyah i gibi şeyler oldu bende acaba kan mi diye tedirgin olmuştum.bu site çok iyi ya her bilgi var.bide arkadaşlar ek gıdaya nasıl nasladiniz çok muzdaribim bu konuda ne vereceğini bilmiyorum.dayadi m yoğurda 5 buçuk aylık bebeğim peynir verdim yutamadi sanki biraz tarif verirseniz sevinirimYa çok faydalıya muz kesmek istemiyorum bide yoğurdu başka türlü yemiyo yarın bi doktorumuzla konuşur yazarım canım bakalım ne diyecek