- 9 Nisan 2013
- 125
- 28
- 298
Tebrik ederim peki simdi ikinciyimi bekliyosunuz öyleyse bayagi hizli olmus.Merhaba bende 2014 Eylül annesiyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim peki simdi ikinciyimi bekliyosunuz öyleyse bayagi hizli olmus.Merhaba bende 2014 Eylül annesiyim
Üçüncüyü bekliyorum canımTebrik ederim peki simdi ikinciyimi bekliyosunuz öyleyse bayagi hizli olmus.
Ooo hayirli olsun canim aralari nekadar yas olarak. Benim de iki tane bir kiz bir erkek , kizim 7yasinda oglum 14 aylik esimle bazen ücüncüyü de düsünüyoruz ama bilmiyorum hem cabuk olsun istemiyorum cünkü hamileliklerim 9ay bulantiyla kusmayla geciyo o yüzdende hamilelikden korkuyorum hem herseyi atlattik sayilir bastan tekrar baslarsak bilmiyorum kafam karisik cocuklari cokda seviyoruz bakalim hayirlisi olsunÜçüncüyü bekliyorum canım
2.ile 3.arası 13 ay oldu 1.ile 2.arası 40 ay canım ben 4.cüyüde düşünüyorum bence 3.yapmalısın hakkında hayırlısı olsunOoo hayirli olsun canim aralari nekadar yas olarak. Benim de iki tane bir kiz bir erkek , kizim 7yasinda oglum 14 aylik esimle bazen ücüncüyü de düsünüyoruz ama bilmiyorum hem cabuk olsun istemiyorum cünkü hamileliklerim 9ay bulantiyla kusmayla geciyo o yüzdende hamilelikden korkuyorum hem herseyi atlattik sayilir bastan tekrar baslarsak bilmiyorum kafam karisik cocuklari cokda seviyoruz bakalim hayirlisi olsun
sizinki gibi geceleri habire uyanıp duruyordu, keyifsizliği vardı . 1. azılarımız şükür tamamlandı. gece uyanmaları olsada daha uzun uyuyor.inş çabucak atlatırsınızGünaydın kızlar bebişleriniz nasıl kızım gece hiç uymuyor azılar mahfetti bizi sizde durumlar. Nasıl
Hey gidi günler, gebeşken manyak gibi yazardık. İnsan çoluk çocuğa karışınca uzaklaşıyor bir çok şeyden. Şimdi kocaman oldu bebişler. Evde koşturmalar, yapma oğlum - etme yavrum nidaları var her yerde. Ne mutlu, Allah eksikliklerini göstermesin. Bizim bütün dişlerimiz çıktı, minik vampirim benim ya, sessiz sedasız geldiler. Darısı ikinci bebişlerimizin başına.
Evet artik herkes bebislerle meşgul yazacak vakit yok gerci artik bebislikden de ciktilar kücük afacanlar büyüyolar , canim benim oglumda nerdeyse 17aylik oldu ben emziriyorum daha 2yasina kadar düsünüyorum emzirmeyi kizimda kesmek kolay olmustu cünkü 15 aylikken kendisi daha emmek istemedi ama oglum emmeyi seviyo ve emerek uyuyo bakalim nasil olucak zorlanicakmiyiz ama emzirmeyi biraktiran arkadaslar varsa bize fikir verebilirler .kimler burdaaabebisler cok mesgul ediyor belli cok sessiz topik. 2. ye hamile olan var mi sutten kesmeyi dusunen kesen?