2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Üçüncüyü bekliyorum canım
Ooo hayirli olsun canim aralari nekadar yas olarak. Benim de iki tane bir kiz bir erkek , kizim 7yasinda oglum 14 aylik esimle bazen ücüncüyü de düsünüyoruz ama bilmiyorum hem cabuk olsun istemiyorum cünkü hamileliklerim 9ay bulantiyla kusmayla geciyo o yüzdende hamilelikden korkuyorum hem herseyi atlattik sayilir bastan tekrar baslarsak bilmiyorum kafam karisik cocuklari cokda seviyoruz bakalim hayirlisi olsun

Günaydın kızlar bebişleriniz nasıl kızım gece hiç uymuyor azılar mahfetti bizi sizde durumlar. Nasıl

Ooo hayirli olsun canim aralari nekadar yas olarak. Benim de iki tane bir kiz bir erkek , kizim 7yasinda oglum 14 aylik esimle bazen ücüncüyü de düsünüyoruz ama bilmiyorum hem cabuk olsun istemiyorum cünkü hamileliklerim 9ay bulantiyla kusmayla geciyo o yüzdende hamilelikden korkuyorum hem herseyi atlattik sayilir bastan tekrar baslarsak bilmiyorum kafam karisik cocuklari cokda seviyoruz bakalim hayirlisi olsun
2.ile 3.arası 13 ay oldu 1.ile 2.arası 40 ay canım ben 4.cüyüde düşünüyorum bence 3.yapmalısın hakkında hayırlısı olsun

Günaydın kızlar bebişleriniz nasıl kızım gece hiç uymuyor azılar mahfetti bizi sizde durumlar. Nasıl
sizinki gibi geceleri habire uyanıp duruyordu, keyifsizliği vardı . 1. azılarımız şükür tamamlandı. gece uyanmaları olsada daha uzun uyuyor.inş çabucak atlatırsınız

Günaydın hanımlar.. maşaallah bebeklere kardeş düsünülmeye başlanmış..kendi adima konuşmak gerekirse ben düşünmüyorum. Benim zaten iki tane çocuğum var. 3.cúyü gözüm kesmiyorrrr.... dogumlarim hep yakın olduğu için çok yıprandım

Merhaba hanımlar pek bir tenha oldu buralar yaa... Ne güzel sizinkiler azı dişleri çıkarmaya başlamış benim bebik daha üstteki dişleri yeni çıkardı toplam 4 oldu diş sayımız =D ama uyku düzeni çok bozuldu son iki haftadır gece bir uyanıyor bir daha uyumak istemiyor oynatıyoruz mecburen bir süre sonra uykusu geliyor emziği ağzına alıp odasının yolunu tutuyor zilli, tabi geceki düzensiz uyku yüzünden gündüz çok uyuyor. Önceki gün düzeni oturtalım diye tüm gün uyutmadım 11:30 da kalkmıştı, akşam 9 a kadar tuttum uyuttum iki gündür sadece emmek için uyanıyor çok şükür bakalım şu dişleri çıkarsa da hayırlısıyla rahatlasak =) Yürümeye biraz geç başladı bizimki o da iki hafta oluyor çok şükür =) bir de saçlarımız uzarsa tam olacak =D Zaman ne çabuk geçiyor sene gazıyla ağlamasıyla uğraşırken şimdi etrafımda pıtır pıtır bıcır bıcır ne kadar şükretsem az gibi geliyor... İkinciyi biz de düşünüyoruz ama önce kendi başına bir yerele inip çıkmayı koltuğa yatağa en azından öğrense biraz daha dediklerimizi anlayabilir duruma gelse bizim için daha iyi olur =) Yine de arayı çok açma taraftarı değilim kendi adıma, peşpeşe hepsini doğurup Allah nasip ederse, beraber büyütmeyi düşünüyorum :KK48:

Hey gidi günler, gebeşken manyak gibi yazardık. İnsan çoluk çocuğa karışınca uzaklaşıyor bir çok şeyden. Şimdi kocaman oldu bebişler. Evde koşturmalar, yapma oğlum - etme yavrum nidaları var her yerde. Ne mutlu, Allah eksikliklerini göstermesin. Bizim bütün dişlerimiz çıktı, minik vampirim benim ya, sessiz sedasız geldiler. Darısı ikinci bebişlerimizin başına.

Benim oglumunda bütün disleri nerdeyse cikti ama öyle sessiz sedasiz degil cok zor günler gecirdik uykusuz geceler , evet ikinci cocuklarda düsünülüyo ama etrafimdaki pes peşe yapanlari görüyorum cok stresliler benim bir kizim bir oglum var kizim 7yasinda oglanda 15aylik simdi bazen ücüncüyü düsünüyoruz ama kafam cok karisik yani iki iyi üc olursa hayatim nasil olur o yüzden cesaret edemiyorum , , hele ufaklik simdi hic yerinde durmuyoki bütün gün onun pesinde kosturuyorum , yani pespese yapanlara helal olsun :)

Hey gidi günler, gebeşken manyak gibi yazardık. İnsan çoluk çocuğa karışınca uzaklaşıyor bir çok şeyden. Şimdi kocaman oldu bebişler. Evde koşturmalar, yapma oğlum - etme yavrum nidaları var her yerde. Ne mutlu, Allah eksikliklerini göstermesin. Bizim bütün dişlerimiz çıktı, minik vampirim benim ya, sessiz sedasız geldiler. Darısı ikinci bebişlerimizin başına.

Ben de ne yapıyorsunuz diye bakayım dedim :-)

Bizim de 10 tane falan dişimiz oldu büyüyoruz hızla.
Başak burcu bebekler uslu olurmuş diyorlar. Sizinkiler Nasıl?
Çocuk özellikle de küçük bebekler çok ilgi istiyor. Çalışınca daha zor oluyor vakit ayırmak Kaş'larımı alamıyorum kaç gündür ben ya :-)

Slmlar 2014 anneleri haamis yok galba ;) bende kesinlikle dusunmuorum cocugun fazlaligindan degilde cok gaz cektik sarilik cabasi allahim ogunleri hatrlaamak istemiorum acillerde sbahladigimiz gunler aman allahimmm lagmanlar kan aldirmalar. Normal bi bbek olsaydi kesinlikle gozum korkmazdi ama cok yiprandik esimle . buyumus diyolar ama bide bana sorun nasl buyudu diye diorum ;) bogazi inanlmaz acik bi oglum var . 12 disimiz cikti bi kopek disleri kaldi 4tane bu aralar baslafi agrilari. Disler inanlmaz zor cikyor bende oglumla cikariorm benm agrilarda cabasi.zor ewlat buyutmek buyuk sorumluluk buyuk fedakarlik. Allahm bize bagslasin onlari en degrrlilerimiz . iyi kotu buyuyor halime sukrediorum cok buyuk sorunlari olan anneler var allah yardimclari olsun dayanma gucu versin . bi tek anne ve mama diyor tontisim ;)

Selam arkadaslar benim kızımında üste 4 altta 2 disi var daha 11 aylıkken yürümeye basladı ikidakika yerinde durmuyo koltuk sehpa yatak neresi bulursa cıkıyo iki dakika yalnız bırakamıyorum.konusma konusunda biraz tembel sadece anne baba diyo ama cok bilincli degil sizinkiler nasıl? Bide geceleri hep gögsümde uyuyo her sabah dayak yemis gibi kalkıyorum emmeyi bıraktırsam nasıl ıyutacam onu düşünüyorum baska türlü uyumuyor cünkü.

Slm eylül anneleri. Bn de bi eylül annesiyim ama 2015 oğlum daha 4. ayını doldurmadı. Çok ağlıyo. Kucak istiyo. Zaten mevsim kış evden çıkamıyoruz. Bi ara iyice psikolojim bozulmştu. Şimdi de ara ara gidip geliyo açıkçası bunaldm ve yoruldm. Allahım sağlık versin oğluma tabiki hepimiznkilere ama düzen akıl ve usluluk da versin. Merak ediyorm ne zamana kadar böyle gidecek ne zmn biraz da olsa sosyalleşwceğim diye. Çalışmıyorum bn çalışanlara zor oluyodur da evde hep beraberiz özleyemiyorm. Annem çalışıyo haftasonu 1 gece gelebiliyo en fazla,kaynvaldeden hayır yok, arkdşlar da canları bebek görmek isterse geliyolar anlayacağınız eşim sağolsun kendince çok yardmcı ama ben tükendm. 4 aydır yemek bile yapamıyorm. Süpürge toz kaş bıyık vs zaten sormayın arada ağlayıp rahatlamaya çalılıyorm ama çok yıprandm. Biraz uzun bi yazı oldu ama sizler de 1 sene önceyi hatırlarsanız bana morsl olabilirsiniz diye düşünüyorum. Bu yaşadklarımı kendi arkdşlarm anlamaz ne biçim anne gözüyle bakarlar . Bugünler geçecek mi ne zamn geçecek. Yoksa büyüdükçe daha mı zor. Cvplarınz için şimdidn tşkkrler. Beni anlayabileceğinizi düşünüyorm acemi bir anneyim :(

kimler burdaaa :anneadayı: bebisler cok mesgul ediyor belli cok sessiz topik. 2. ye hamile olan var mi sutten kesmeyi dusunen kesen?

kimler burdaaa :anneadayı: bebisler cok mesgul ediyor belli cok sessiz topik. 2. ye hamile olan var mi sutten kesmeyi dusunen kesen?
Evet artik herkes bebislerle meşgul yazacak vakit yok gerci artik bebislikden de ciktilar kücük afacanlar büyüyolar , canim benim oglumda nerdeyse 17aylik oldu ben emziriyorum daha 2yasina kadar düsünüyorum emzirmeyi kizimda kesmek kolay olmustu cünkü 15 aylikken kendisi daha emmek istemedi ama oglum emmeyi seviyo ve emerek uyuyo bakalim nasil olucak zorlanicakmiyiz ama emzirmeyi biraktiran arkadaslar varsa bize fikir verebilirler .

ben emzirmeyi bu ay bırakıyorum kızlar. çok zor oluyor artık çünkü. normal yemek yemiyor, kilo almıyor, gece saat başı uyanıyor hep emmek istiyor dünyayı keşfe çıkmıyor diye kesmek istiyorum. artık biraz müdahale etmem gerekiyor gibi hissediyorum. evet anne sütü gibisi yok ama şu an bu emzirme işi bebeğime zarar veriyor gibi hissediyorum. yavaş yavaş uzaklaştırdım memeden. geceleri çok zor oluyordu. yenidoğanken bile bu kadar sık uyanmazdı geceleri. gece emzirmesini kestim ve ilk defa dün kesintisiz uyudum şoktayım. sabah gözümü açtığımda gece hiç uyanmamış olduğun hatırladım nasıl olur dedim hatta hala sesi soluğu çıkmıyor bişey mi oldu ki allah korusun diye içimden geçti ödüm koptu. kalbim gümbür gümbür odasına koştm baktım mışıl mışıl uyuyor. üstünü örttüm oh dedim. kahvaltı gene problemliydi bu çocuk ağzına hiç bişey koymazsa çok mutlu. ölecek açlıktan. kavga dövüş yemek yiyor ya da alkış kıyamet törenle. çikolata ya da patates kızartmasıysa elinden alamayız ama.

bu arada 2. yi istiyorum çok. sanırım haziran ayında başlatıcam ikinciyi de. allah dağına göre kar verir ikisini birlikte büyütüp çıkarırım aradan. sonra kariyer yapacağım. şimdi 2 yıllık ücretsiz doğum izni kullanıyorum. ikinciye de böyle izinler alacağım ama sonra tam gaz çalışıp para biriktieceğim. hiç hamile olan var mı aranızda?

Back
X