• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Canim inşaallah erken olduğu için negatif çıkmıştır hemen ümitsizliğe kapılma. Senin ilk aşılaman mı bu?

Benim catlatma iğnesini vurduğum gün 3 tane yumurta vardı aşılama olacağım gün çok sancım oldu sonra olmadı o_O
Evet tatlım ilk aşılamam umarım Son olur :KK49:

Kızlar bugün regl 1. Günü 26. Ayimizin denemeside hüsran oldu yani.. 3 yıllık evliyim ilk 8 ay doğal korunduk.. en son Dr laparoskopi sonrasında aşılama dedi bende rahim filmi çekmeden laparoskopi dediği için ona gitmekten vazgeçtim.. yarın randevu alabilirsem başka bir Dr gideceğim regl bitiminde hsg ardından gerekli görürse aşılama istiyorum beklemek yipratti
Aslında her şeyden önce rahim filmi çekmeleri gerekiyor. Bekleme zaten bekliyoruz bekliyoruz da ne oluyor. Hem aşılama zor bir işlem de değil yaptır gitsin :-)

Aslında her şeyden önce rahim filmi çekmeleri gerekiyor. Bekleme zaten bekliyoruz bekliyoruz da ne oluyor. Hem aşılama zor bir işlem de değil yaptır gitsin :-)
Saol canım asilamadan cekinmiyorum laparoskopi den tirstim önce film çektirmek daha mantıklı geliyor hiç bi sorun yok belki laparoskopi zor bi işlem. ..peki hsg nasıl. ?

Saol canım asilamadan cekinmiyorum laparoskopi den tirstim önce film çektirmek daha mantıklı geliyor hiç bi sorun yok belki laparoskopi zor bi işlem. ..peki hsg nasıl. ?
Neden laparoskopi istedi ki acaba ilk defa sende duyuyorum bunu:KK57:
Benim hsg'm anestezi altında olmuştu o yüzden hiç bir şey anlamadım ama anestezisiz yaptıran arkadaşlarım var çok da zor olmadığını söylediler. Kisa süreli bir ağrı oluyormuş sonra geciyormus.

Neden laparoskopi istedi ki acaba ilk defa sende duyuyorum bunu:KK57:
Benim hsg'm anestezi altında olmuştu o yüzden hiç bir şey anlamadım ama anestezisiz yaptıran arkadaşlarım var çok da zor olmadığını söylediler. Kisa süreli bir ağrı oluyormuş sonra geciyormus.
Hsg cihazlarının bozuk oldugnu soledi sonra bide daha kesin bilgi laparoskopi dedi bişe çıkarsa filmde yine laparoskopi olucak zaten fln dedi

Hsg cihazlarının bozuk oldugnu soledi sonra bide daha kesin bilgi laparoskopi dedi bişe çıkarsa filmde yine laparoskopi olucak zaten fln dedi
Hsg bozuk diye söylemiş belli ki. Bir şey çıkmazsa ne olacak peki. Laparoskopi olduğunla kalacaksın.

Farklı bir doktora gözükmekte fayda var.ama en geç cuma günü gitmelisin. Hakkında hayırlısı olsun
Aile Dr gibi bir Dr muz var Ablamlar ve abimler gitti yarın randv alabilirsem artık ona gidicem olmama konusunda da bilgili deneyimli bi Dr saol cnm

Eeee kizlar varmi hissettiginiz biseler. Ben progestan ve folio kullaniyom. Bugun 3.gunum.hicbise hissetmiyom :) :O

Eeee kizlar varmi hissettiginiz biseler. Ben progestan ve folio kullaniyom. Bugun 3.gunum.hicbise hissetmiyom :) :O
Bir şeyler hissetmek için henüz erken malesef. Haftaya belki hissedilebilir. Gerçi ben öncekinde adet sancısından başka bir şey hissetmedim ama kişiden kişiye farkeder belirtiler.

Benim onceki asilamam kimyasal gebelikle sonuclandi . Insallah bu kez tutar da Mevlam cektigimiz sıkintilarin mukafatini verir...

ama yaa adet sancılarım devam ediyor cumartesi tahlil günümm yarın adet günüm anammmm bu ne beee şiştimm :)

Back
X