• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Eylül Ayında Aşılama Yaptıracaklar

Belirti yok malesef. Ama ben zaten çok belirti beklemiyorum benim önceki hamileligimde de (o da aşılama ile olmuştu) belirti olmamıştı. Sadece adet belirtileri vardı hatta sürekli adet oldum diye lavaboya gidiyordum ama olmadım çok şükür :-)
Belirti olayı kişiden kişiye hatta hamilelikten hamileliğe değişiyor o yüzden belirti olaylarına çok takılıp moralinizi bozmayın derim.
Cevap verdigin icin tesekkur ederim seker haklisin aslinda ama dusunmeden edemiyorum daha 10 gun var gozumde buyudu resmen. Ilk gebeligim demissin bebegin oldu mu yoksa soylemek bile istemiyorum :KK43:

çok az kalmışşşşşşşşşşşş inş hayırlı haberlerini bekliyoruzzz:KK28: belirti var mı hiç?

Hiç bir belirtim yok ne adete ne hamileliğe, bir kaç gün öncesine kadar sürekli kasık agrılarım vardı o da bitti. belki kendimi dinlemekten vazgeçtim o yüzden bitti. benim hiç umudum yok, 1 de 1 aşılama ile tutturmam için çok şanslı olmam gerek diye düşünüyorum.:KK12:

Cevap verdigin icin tesekkur ederim seker haklisin aslinda ama dusunmeden edemiyorum daha 10 gun var gozumde buyudu resmen. Ilk gebeligim demissin bebegin oldu mu yoksa soylemek bile istemiyorum :KK43:
Bebeğim oldu canım çok şükür 3 yaşında şimdi :-) ona bir kardeş istiyoruz şimdi

Kızlar benmde bel ağrım var bugün bir garip şişkinim.. 17 eylülde oldum aşılamayı zaman geçmek bilmiyor ya :KK12: düşünmek istemiyorum daa atamıyorda aklından insan..:KK17:

Kızlar benmde bel ağrım var bugün bir garip şişkinim.. 17 eylülde oldum aşılamayı zaman geçmek bilmiyor ya :KK12: düşünmek istemiyorum daa atamıyorda aklından insan..:KK17:
Evet düşunmeyeceğim demekle olmuyor malesef. Sürekli kendimizi dinliyoruz sürekli belirti arıyoruz. Buradan peşpeşe mutlu haberler veririz inşaallah

Bende senin gibi dusunuyorum
Hiç bir belirtim yok ne adete ne hamileliğe, bir kaç gün öncesine kadar sürekli kasık agrılarım vardı o da bitti. belki kendimi dinlemekten vazgeçtim o yüzden bitti. benim hiç umudum yok, 1 de 1 aşılama ile tutturmam için çok şanslı olmam gerek diye düşünüyorum.:KK12:
bende senin gibi dusunuyorum benim adet olacakmisim gibi gogus agrimda cok var. belki bi mucize olur canim hayirli haberlerimizi patlasiriz burdan :)

aramızda 4 gün var sadece :)
herhangi bir belirti var mı sende?
benim kasılarımda eğilip kalkınca batma oluyor
ama belirti beklemek için çok erken sanırım :)
Yok canım belirtı falan. Bazen içim ürperiyor ya tutmadıysa dıye de sonra sakinleşmeye calısıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah. Artık annee olmak ıstıyorum :)

canımmmm önce senin hayırlı haberlerini alacağız inşallah :)
içime doğuyor bu Eylül hamiş patlaması olacak :):):)

bence tam 14. gün yap tatlım bu kadar sabretmişsin kesin olsun sonuç derim ben
Inşaallah haklısındır ve inşaallah bu ay hamiş patlaması yaşarız. Yüce Rabbim ol derse isteyen herkesin olur. Ol der inşaallah.
Beklemeye çalışacağım. Geçen seferkinde hiç umudum yoktu o yüzden 17. Güne kadar bekledim ne de olsa adet olacağım diye. Ama bu sefer daha umutluyum o yüzden beklemek daha zor

Inşaallah haklısındır ve inşaallah bu ay hamiş patlaması yaşarız. Yüce Rabbim ol derse isteyen herkesin olur. Ol der inşaallah.
Beklemeye çalışacağım. Geçen seferkinde hiç umudum yoktu o yüzden 17. Güne kadar bekledim ne de olsa adet olacağım diye. Ama bu sefer daha umutluyum o yüzden beklemek daha zor

Keşe bir belirti olsa o kadar çok kendimi dinliyorum ki resmen takıntı haline geldi. Yaşamayan anlayamaz Allahım sabır versin hepimize bekleme süreci en zoruymuş :(

Kızlar cuma günü benim 12. Günüm. Ayın 30'u nu beklemeyip cuma günü test yapsam mı ne dersiniz

benimde bugün 12. günüm dr'um yarın gel bakalım ona göre önlemimizi alırız dedi ama ne kastetti tam anlamadım. sende ilk günden beri kasık ağrıları var mı . bende bu aralar birde adet belirtileri başladı umarım normaldir. Yarın herşey belli olacak çok heyecanlıyım.

benimde bugün 12. günüm dr'um yarın gel bakalım ona göre önlemimizi alırız dedi ama ne kastetti tam anlamadım. sende ilk günden beri kasık ağrıları var mı . bende bu aralar birde adet belirtileri başladı umarım normaldir. Yarın herşey belli olacak çok heyecanlıyım.
Ilk gunlerde baya bi coktu simdilerde azaldi ama mesela dun gece sol kasigimin agrisiyla uyandim iyi mi kotu mu bilemedim. Insallah yarin mutlu haberi alirsin bize de yazmayi unutma olur mu :)

Ilk gunlerde baya bi coktu simdilerde azaldi ama mesela dun gece sol kasigimin agrisiyla uyandim iyi mi kotu mu bilemedim. Insallah yarin mutlu haberi alirsin bize de yazmayi unutma olur mu :)
Bende de adet belirtisi var canik mesela gogus hassasligi karin sisginligi bel agrisi ve gaz.. Dua ediyorum elimden baska hicbirsey gelmiyor ki :(

Inşaallah yarın pozitif sonuç alırsın canım. Sonucu bize de söyle umut olursun inşaallah. Bende kasık ağrısı olmadı aşılamadan sonra benim bugün 10. Günüm ve ben idrar testi yaptım. Dedim varsa eğer silik de olsa çıkar ama bomboş çıktı. Ümidim kırıldı. :KK61::KK61:

Back
X