2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

bu erkekleri anlamıyorum hamile olan hormonları alt üst olan biziz naz yapan onlar..canım emin ol pişman olacak eşin bu yaptığına vicdan yapıcak eni sonu bekle ve gör...

seni okadar iyi anlıyorumki bende bu sebeplerden dolyı erken ayrıldım..iki ünde çabucak geçiversin senin için [/QUOTE]

bugüün bitti bile oleyyyy.... bi yarın kaldı onuda atlatayım öyle bi hafiflicem ki tatlım

ooooov Allah korusun.. Enteresan ama,herşey normal görünüyor kanama oldu.. İlginç.. İnşallah önemli bişey değildir canım ama başka bi doktorada mı gitsen? Sebebini bulamamışlar baksana..

Ablama geldik şimdi hastaneye yakın evi, en son bir ihtimal plasentada az bir sarkma var belki orada bir damar kanadı ve durdu herhalde dediler. Ama eğer tekrarlarsa hemen gel dediler. Şükür şimdi uzanıyorum iyiyiz kızımla ... Ama çok korktum, ellerim ayaklarım zangır zangırdı gittiğimde, kalp atışını duyunca tutamadım kendimi bir ağlamışım dr un bile gözleri doldu, eşiminde gözlerinden yaş geldi... Rabbime çok şükür ....

canım inş. bi problem yoktur geçmiş olsun kanama neyle ilgili ki acaba:26::26:

Bişey bulanadılar ama belki plasentada biraz sarkma varmış orda bir damar az bir kanama yapıp durmuş olabilir dediler.
Memorial deki akrabamın hemşiresiyle de görüştüm, dr um muayenedeydi, o da danışmış belkş hafaf bir idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi.

Geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz.
O kanamayı görünce neler hissettin çokkkk iyi anlıyorum seni.
Rabbim evladını size bağışlasın inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ya çok geçmiş olsunn, Elinden su şişesini eksik etme sakınn .. 2 hatta 3 lt bol bol su iç, İnşallah hafif atlatırsın

canım önelikle kum döküyorum diye şartlama kendini sağlıkocakları yanılabiiyor.bana da idrarında enfeksiyon var dedier özeldeki doktoruma gösterdim enfeksiyon flan olmaadıgın söyledi

Kızlar çok saolun doktorumu aradım inceptum diye bir ilaç verdi.Doktorum şehir dışında olduğundan genelde telefonla haberleşiyoruz önemli bişey olunca çağırıyor çağırmadığına göre çok önemli değil sanırım..aay bi hayrılısıyla sağ salim alalım yavrularımızı kucağımıza artık yoksa hergün başka bişi çıkıo

Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..

canım sucuk, salam, sosis gıbı işlenmiş gıdaları hamılelerın yemesını pek önermıyolar, ancak çok iyi pişmesi kaydıyla nefsını körletecek kadar yenılebılinir dıyolar

tedavı surecınde yanında olmadı mı olamadı mı, ikisi çok farklı seyler sonucta.. gercı eşin sonucta bı erkek olarak ne kadar empatı yapmaya calıssa da içinde o cocugun kıpırtılarını hıssedemedıkce bı hamıle gıbı hıssedebılmesı mumkun değil.. bu aslında hepımızın eşleri için gecerlı, ne kadar duyarlı da olsalar bunları bırebır yasamak bambaska bısı.. onun yuzunden oyle olmak zorunda kaldım filan deme canım, o da boyle olmasını ıstemezdı eminim..

ben gıtmesıne fılan bısı demıyorum, artık ona yapacak bısı yok da, doktor randevusunu olmasını bılmesıne rağmen aramamışsa ayıp etmiş :26: bence guzelce yuzyuze konuş gelince.. empatı yapmasını, hatasını anlamasını sagla canım.. kredi kartlarını doldursan nolcak, yıne beraber odeyeceksınız yıne bebeğinizin rızkından gıdıcek:26:

bacım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir rabbim şifa versin

bacım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir rabbim şifa versin

Âmin Bacım sağolasın ... Şimdi artık eve geldik. Bol bol yatacağım artık ne yapalım ...
İnşallah sağlıkla ve hayırlısıyla bir daha tekrarlamaz.
Hepimiz sağ salim ve hayırlısıyla miniklerimize kavuşalım inşallah, amin...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabahtan beri alıntı yapıp yapıp iptal ediyorum. Çok üzüldüm adına, ne yalan söyleyeyim:-( Kıyamam sana da o karnındaki minige de. Erkekler deyip geçme canım hatasını anlaması için ne gerekiyorsa yap. Eşini iyi tanıyorsun nelerden etkilenir, üzülür ona göre seni bir şekilde anlamasını sağla. Araması lazımdı hatta zorundaydı! Şu an için yapacak tek şey bebegine tutunmak onunla konuşmak, üzülmemek.

Ayy arkadaşım ama dikkat et kendine.Bol bol dinlen korkman çok doğal. Geçmiş olsun en kısa zamanda da geçsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…