Hayır ya hata yapmaz o ama ben burda yerimden bile kalkamıyorken onun gezmeye gitmesine anlam veremiyorum eşim kendiyle barışıktır kılıbık olduğunu kendi söyler arkadaşlarına ama daha geçen hafta samsun a gitti geçen ay başka şehre bu ay Türkiye turuna fuar bahanesiyle çünkü başka şehirlerde dolaşıyorlar sahil sahil işte bende buna sinir oluyorum fuar bahane gezmek şahane yani anlıycağın
yarınıda atlatırsam bitiyo canım inş. yarından sonra gelmicem artık ve salı günü uzuun bir yolculukla sonunda memleketime gitcem şu iki günü bile stres yapar oldum bitsin artık inanın ben uzatamazdım şuan okadar zorlanıyorum ki gidiş gelişlerde işe yürüyemiyorum ve nefesim kesiliyor
sahimi ya ben de artık uykumdan uyanıyorum hiç bi şeye konsantre olamıyorum sürekli dikkatimi dağıtıyor sıpa
hareketsiz kaldığı zaman dilimi en fazla 2 saat geceleri bile hareketli uyumuyor mu bu çocuk ya, doğana kadar yorulsa da doğunca sakinleşse bari
benim kide öle canım ya sürekli bişeyler peşinde hep uğraşıyo karnımda bişeylerle uyku namına bişe yok kızda ve sürekli acıkıyo napcam ben bu kızla yaaa
ooooov Allah korusun.. Enteresan ama,herşey normal görünüyor kanama oldu.. İlginç.. İnşallah önemli bişey değildir canım ama başka bi doktorada mı gitsen? Sebebini bulamamışlar baksana..
1.70 boy 64 ile hamile kaldim bugun itibariyle 70 kiloyum
canım inş. bi problem yoktur geçmiş olsun kanama neyle ilgili ki acaba:26::26:
Bişey bulanadılar ama belki plasentada biraz sarkma varmış orda bir damar az bir kanama yapıp durmuş olabilir dediler.
Memorial deki akrabamın hemşiresiyle de görüştüm, dr um muayenedeydi, o da danışmış belkş hafaf bir idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi.
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz.
O kanamayı görünce neler hissettin çokkkk iyi anlıyorum seni.
Rabbim evladını size bağışlasın inşallah.
benim kide öle canım ya sürekli bişeyler peşinde hep uğraşıyo karnımda bişeylerle uyku namına bişe yok kızda ve sürekli acıkıyo napcam ben bu kızla yaaa
kızlar daha şimdiden oynak desene
ay şimdi bile içimde kıpır kıpır, nereyi kurcalıyor daracık alanda ne diye habire dönüp duruyo anlamıyorum. O hareket ettikçe benim de enerjim bitiyor sanırım deli gibi acıkıyorum, doktor da kızıp duruyo zaten çok kilo almışsın nasıl durdurcaz seni diye
Toplam kilom 14 olmuş ekmeği kestim ama deli gibi acıkıyorum ay ne yapıcam ben ya. Babasına çekmiş bu kız doymak bilmiyor
canım bu link acılmıyooor
geçmiş olsun canım..ben hamileyken değil ama taşta kumda döktüm..kum da sadece hafifi idrar yollarında yanma oluyordu ama taş düşürdüğümdeki ağrı inanılmazdı....sıcak tutuyordum hep kendimi ve tabiiki bol su..kuzum sen doktoruna ulaşmay açalış tabii ağrın çoksa..belki çağırırsa muayene için falan..bekleme istersen saat 4ü..
gözünaydın canım......kan için klasik herkesin dediği şeyleri bende yazayım kendim uygulamama rağmen pekmez..siyah kuru üzüm ..hoşafınıda yapabiirsin arkadaşım... :)
günaydınnnn....evet stressiz sağlıklı huzurlu günler olsun hepimize.....
cancanımmm günaydın...güzel haberlerle gelmişsin maşallah maşallahhh kuzumuza....bende bakalım ptesi gidicem...bu sefer görürüm inşallahhh..
Canım ya çok geçmiş olsunn, Elinden su şişesini eksik etme sakınn .. 2 hatta 3 lt bol bol su iç, İnşallah hafif atlatırsın
canım önelikle kum döküyorum diye şartlama kendini sağlıkocakları yanılabiiyor.bana da idrarında enfeksiyon var dedier özeldeki doktoruma gösterdim enfeksiyon flan olmaadıgın söyledi
geçmiş olsn cnm..benimde tahlilimde kum çıkmıştı..idrarımda yanma ve batma vardı..bol su içerek aşıyosun Allahın izniyle..ama çileğimde deidği gibi taş çok daha fena bişey..duvarları yumrukluyosun ağrısından..ama kumdan korkma sadece bol boool su iç cnm
Biraz geç oldu ama :) iyiyiz çok şükür canım.
Nette fazla kalamıyorum yazıp çıktım hemen kusura bakma canımcım.
Maşallah prenses kızınaiyiymiş ya çok şükür canım doğduktan sonra bol bol izleriz inşallah güzel yüzlerini.
Kolayı hiç deme arkadaşım bende acayip özledim ama emzirme döneminde de içemeyecez.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah size canım
Zorunlu sezeryan malesef canım.
İlk doktora gittiğimde tahmini doğum 19 hazirandı.Yine aynı tarihte olmasını isterdim.
Benim doğum günüm de 19 haziran çünkü.
Ama şimdi 12 haziran gibi görünüyor doğum afacan oğlum beklerse.
Canım eşin gerçekten ayıp etmiş ama sen kendini ve bebişi düşünmek zorundasın.
Umarım hatasını anlar ve seni bir daha bu kadar üzmez.
Çok şükür canımmm.Çok sevindim güzel haberler getirmenize.
Bol bol siyah çekirdekli üzüm ve pekmez bu işi halleder inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım.Suyu sakın ihmal etme.
Rabbim şifa versin inşallah
Iyiyiz canim biz. Valla ben benim oglustan bisey anlamadim bazen cok hareketli bazende bi kipirdasin diye yarim saat sirt ustu uzaniyorumalemsin
bu ara saçma sapan rüyalar görüyorum yatmadan önce olanların devamını rüyamda tamamlıyorum sabah da rüyamı değil mi anlayamıyorum tuhaf bi durumdayım kızlar.
Rüyamda olanları gerçek sanıyorum gizlim saklım kalmadı valla yalancı gibi oldum
Biraz doğum stresine girdim girdim galiba.
Sizlerde ne var ne yok, benim kız o kadar hareketli ki sürekli onu izliyorum işe filan konsantre olamıyorum
Canim cok gecmis olsun sukur ki bi problem yok. Allah bir daha yasatmasinAblama geldik şimdi hastaneye yakın evi, en son bir ihtimal plasentada az bir sarkma var belki orada bir damar kanadı ve durdu herhalde dediler. Ama eğer tekrarlarsa hemen gel dediler. Şükür şimdi uzanıyorum iyiyiz kızımla ... Ama çok korktum, ellerim ayaklarım zangır zangırdı gittiğimde, kalp atışını duyunca tutamadım kendimi bir ağlamışım dr un bile gözleri doldu, eşiminde gözlerinden yaş geldi... Rabbime çok şükür ....
ben de1.70 im ve ben de 64 ile hamile kaldım fakat şuan 79 kiloyum valla süpersin sen bravo hiç kilo almamışsın ne çüselll
ay canim cusel musel ama ben kizimda aldigim oniki kiloyu verdim hemen. Yine kalmayacak ucacak kilolar diye birazcik daha almak istiyordum. Sende durum ne verebiliyor musun sende
Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
Canım ilk değilki geçen ay şehir dışındaydı daha geçen haftada Samsun'a gitti aslında psikolojisi bozulması gereken benim ben bu bebeğe sahip olmak için o kadar ameliyat oldum ilaç kullandım bir sürü tedavi gördüm o sadece olanları dışardan izledi yanımda bile olamadı çoğu zaman hep yanlız kaldım çünkü şehir dışında özel hastanede tedavi gördüm o sadece telden duyduğu kadar ve bunların tek sebebi de oydu onun yüzünden öyle olmak zorunda kaldım o kadr düşük tehlikesi atlattım şimdide yerimden bile zor kalkıyorum ayaklarım ağırıyor o beni aptal yerine koyup gitti hemde bu halde ben hiç biryere gitmiyorum kızıma bişe olur diye ama o hiç umursamıyor bunlar aklıma gelince inanılmaz üzülüyorum çok kötüyüm ve dün doktor randevumuz vardı arayıp sormadıki ne dedi doktor diye
Bişey bulanadılar ama belki plasentada biraz sarkma varmış orda bir damar az bir kanama yapıp durmuş olabilir dediler.
Memorial deki akrabamın hemşiresiyle de görüştüm, dr um muayenedeydi, o da danışmış belkş hafaf bir idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi.
kızlar daha şimdiden oynak desene
ay şimdi bile içimde kıpır kıpır, nereyi kurcalıyor daracık alanda ne diye habire dönüp duruyo anlamıyorum. O hareket ettikçe benim de enerjim bitiyor sanırım deli gibi acıkıyorum, doktor da kızıp duruyo zaten çok kilo almışsın nasıl durdurcaz seni diye
Toplam kilom 14 olmuş ekmeği kestim ama deli gibi acıkıyorum ay ne yapıcam ben ya. Babasına çekmiş bu kız doymak bilmiyor
bende 13 kilo aldım benm oğlanda saniye durmuo videoya çekiyorum oturdugum yerde karnımı resmen sörf yapıo içerde :) gece gündüz kıdıklanıyorum artık ama özleyecekmişiz bu günleri doğum yapan kardeşim öyle diyo bu kıpırtılar için
bacım çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir rabbim şifa versin
Iyiyiz canim biz. Valla ben benim oglustan bisey anlamadim bazen cok hareketli bazende bi kipirdasin diye yarim saat sirt ustu uzaniyorum
Canim cok gecmis olsun sukur ki bi problem yok. Allah bir daha yasatmasin
ay canim cusel musel ama ben kizimda aldigim oniki kiloyu verdim hemen. Yine kalmayacak ucacak kilolar diye birazcik daha almak istiyordum. Sende durum ne verebiliyor musun sende
Âmin...
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok kuzum yapma uzatma okadar cok aglat 2 gun yeter:) hamilesin canina yazik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alışveriş yaptım keyfim yerine geldi artık sinirlenmiyorum sakinim
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
Sabahtan beri alıntı yapıp yapıp iptal ediyorum. Çok üzüldüm adına, ne yalan söyleyeyim:-( Kıyamam sana da o karnındaki minige de. Erkekler deyip geçme canım hatasını anlaması için ne gerekiyorsa yap. Eşini iyi tanıyorsun nelerden etkilenir, üzülür ona göre seni bir şekilde anlamasını sağla. Araması lazımdı hatta zorundaydı! Şu an için yapacak tek şey bebegine tutunmak onunla konuşmak, üzülmemek.Çok yakın oturmuyoruz doğrusu ama çok methini duydum Sultan hn ın.
Bu sabah saat 05:00 de uyandım WC ye gittim kanamayla karşılaştım. Acile geldik NST ye bağladılar, kan idrar tahlili yaptılar, ultrasonla baktılar.
Her şey normal görünüyor, sebebini çözemedi,dr. Az önce tekrar NST ye bağladılar gayet iyi görünüyor.
Ablama geldik şimdi hastaneye yakın evi, en son bir ihtimal plasentada az bir sarkma var belki orada bir damar kanadı ve durdu herhalde dediler. Ama eğer tekrarlarsa hemen gel dediler. Şükür şimdi uzanıyorum iyiyiz kızımla ... Ama çok korktum, ellerim ayaklarım zangır zangırdı gittiğimde, kalp atışını duyunca tutamadım kendimi bir ağlamışım dr un bile gözleri doldu, eşiminde gözlerinden yaş geldi... Rabbime çok şükür ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?