2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yok aramıyor zaten ama ben durmadan arayıp arkadaşlarının yanında huzursuz ediyorum Tek başıma huzursuz olamam oda gittiği için asla mutlu olamıycak zehir edicem zannedersem zehirde oldu

Aynen yaa bende bir kac kez alintilayip vazgectim.
Cipsim uzme kendini. Valla boyle durumlarda zorda olsa mantikli olup kendimizi uzmek yerine karsimizdakine hatasini anlayacagi dilden bi ders vermek lazim. Mesela ben boyle dusunuyorum ama iradeli olamiyorum o da ayri mesele

Başta senin gibi düşünüyordum ama baktım ki o zaten aramıyor arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamışlar geziyorlar amasra da keyfi gayet yerinde bende strateji değiştirdim durmadan arayıp ona hayatı zindan ediyorum o asla eğlenemiycek zehir edicem ona oraları babası gilerde söyledim onlarda aradı kızdı ben tek başıma üzülemem ben huzursuzsam onlar daha beter huzursuz olucak

O hatasını anlamaz klasik erkek milleti ama ben ona hayatı zindan edicem zehir olacak gittiği yerler

bu erkekleri anlamıyorum hamile olan hormonları alt üst olan biziz naz yapan onlar..canım emin ol pişman olacak eşin bu yaptığına vicdan yapıcak eni sonu bekle ve gör...

Aynen öyle canım onlar üzülmesin diye elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama onlar bizi üzmekten hiç çekinmiyorlar ona oraları zindan ettiğim için pişman oluyordur zaten 2 gündür beni aramadı baktım arkadaşları resim paylaşmış keyfi yerinde bende bu kez strateji değiştirdim ve arayıp bağırıp çağırıyorum ona oraları zindan ediyorum o asla gittiği için mutlu olamayacak

Olamadı ama çok isteseydi olada bilirdi onla daha öncede konuşmuştuk o her zaman bana haklısın diyor ama icraat yok valla kartı o düşünsün o bebeğimin rızkını düşünseydi sahil kentlerini gezip arkadaşlarıyla tekne kiralamazdılar o düşünmüyorsa ben hiç düşünmüyorum o borçları ödesin aklı başına gelir belki evet doktor randevumuz olduğunu bildiği halde bırakıp gitti ve aramadı ben daha çok sinirlendim şimdi her saat başı arıyorum ona hayatı zindan ediyorum o asla gittiği için mutlu olamıycak ona oraları zehir edicem ben tek başıma huzursuz olamam o benden daha çok huzursuz olsun

Zaten öyle deyip geçemem aramadı zaten sabah arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamış denize açılmışlar ben ondan sonra fıttırdım şimdi saat başı arayıp ona hayatı zindan ediyorum o tek bi an bile mutlu olamıycak ona oraları zindan edicem ben tek başıma üzülemem o benden daha fazla mutsuz olacak

cnaım akıntıya ilişkin tahlili süprüntü fılan alarak mı yaptılar yoksa akn testıyle mı mıkrop durumu ortaya cıktı :26:

Aslında benden idrar testi istemişti doktorum o zaman çok hafif bişey çıktı doktorum da onun akıntıyla geçmiş olabileceğini söyledi idrarda olmaz dedi... Böyle öğrenmiş olduk ama fitil kullandığımdan beri akıntımda baya azaldı ki doktor onuda sormuştu gerçi kaşıntı vs. bi sorunumda yoktu canım...

Anladım canım... Ne diyelim İnşallah gönlüne göre bulursun...

Yok aramıyor zaten ama ben durmadan arayıp arkadaşlarının yanında huzursuz ediyorum Tek başıma huzursuz olamam oda gittiği için asla mutlu olamıycak zehir edicem zannedersem zehirde oldu

canım bence yapma böyle, benim düşüncem öyle yaparsan daha çok umursamaz seni.erkekler telefonu kapatınca unutur hiç umursamaz merak etme.sen şimdi kendini üzüyosun ama bence sen de onu umursama

Hayirli aksamlar bacilarim....
Offfff offfff mevsimin son hastaliginida kapmis durumdayim :2:
Basim catliyo burnum akiyo gozlerim akiyo offff offff
Hepinize hayirli aksamlar diyor ce eee deyip cikiyorum....
Gercekten kotuyum yani ....

Ah be arkasim arama artik aramissin yeterince cek bi msj en vurgulusundan yaz bida seni istemiyorum kapiyida acma bole hic umursamiycak zaten adam umursasaydi kalkip gitmezdi belli etme bu kadar ona gelince surundur derim bi kac gun burnu surtsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli aksamlar bacilarim....
Offfff offfff mevsimin son hastaliginida kapmis durumdayim :2:
Basim catliyo burnum akiyo gozlerim akiyo offff offff
Hepinize hayirli aksamlar diyor ce eee deyip cikiyorum....
Gercekten kotuyum yani ....

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

ben de aynı şeyi düşünüyorum. haklıyken haksız duruma düşüyosun

aaaah canım korkulmaz mı tabiki korkmuşsundur..Allah bidaha yaşatmasın inş,en azından sorun yok ve herşey yolundaymış bunada şükür

bu zaman zaman olan fuarlara gitmesi zorunlu mu?
işyeriyle ilgili bi durum mu yani?

... gibi sorularda var aklımda ama düşünüyorum,ne olursa olsun fikrini almalı danışmalı hatta sana sormalıydı..çünkü şu anda evinizde öncelik her koşulda sana ait olmalı diye düşünüyorum..hani gitmesi bi zorunluluk bile olsa,müdürü patronu artık her kimse görüşmeli ve tolerans istemeliydi..

ama hepside biyana,sana akşam gitmeyeceğini söyleyip sabaha sormadan gidiyorum demesi neden?bana bitek bu garip geldi..yani o kısa sürede ne fikrini değiştirmiş olabilir ki anlamadım..

Arkadaşım sadece hemcinsim olduğun için değil,cidden haklısın!! Ayrıca bırak aramayı sormayı,bn olsam uğraşmazdım sanırım..sen harca kredi kartını,ertelediğin bişeyler varsa hatta git onlarıda al..eve alıp almama olayına bişey diyemem ama içinden nasıl geliyorsa için nasıl soğuyacaksa öyle yap.. Ama hepsinden öte önce yavrunu düşün stres yapma üzülme sakın ağlama olur mu? O da hissediyor sonuçta annesi..

canım bence yapma böyle, benim düşüncem öyle yaparsan daha çok umursamaz seni.erkekler telefonu kapatınca unutur hiç umursamaz merak etme.sen şimdi kendini üzüyosun ama bence sen de onu umursama

O telefonu kapatsa ne olur ben arkadaşlarına ulaşır onu yine rahatsız ederim o cesaret edemez tel kapatmaya aradığım anda açmak zorunda o geldikten sonra ben onu umursamıycam şimdi umursamazsam ona istediğini vermiş olurum gel keyfim gel yapar tatilin tadını çıkarır ama ben ona fırsat vermiycem tatilin tadını çıkarmasına zehir olsun ona oralar biz kızımla üzülene kadar

Valla ben onu rahat bıraksam o istediği gibi eğlenir ben kendimi huzursuz ederim öyle olana kadar o huzursuz olsun hayatı zindan olsun ben mutlu olayım asla tek taraflı üzülemem o geldikten sonra zaten umursamaz çünkü eve almıycam onu ondan sonrasını o düşünsün hiç umurumda değil babasıda arıyor kendi düşünsün ben değil

Hayır canım zorunluluk yok zaten patron kendisi istemeseydi gitmezdi önemli bişe olsa izin verirdim zaten çok önemsiz bişe o arkadaşlarıyla gezmek için gitti beni resmen aptal yerine koyacağını zannetti ama o bilmiyorki ben onu adım adım takip edebiliyorum nerde ne yapıyor herşeyi biliyorum o bi mekanda otursun ben o mekanın kaç numara da nerde yanında yöresinde ne var bilirim hatta ona söylerim o çok şaşırır nerden biliyorsun diye ben teknoloji delisiyim Beni hiç kimse salakyerine koyamaz o orda asla huzurlu olmayacak ona gezmek haram ben üzgün ken o bunları göze alarak gitti o zaman zehir olsun oralar gelince zaten umursamıycam eve almıycam gönlünce gezip eğlencem o patlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…