Uzerime vazife degil ama bence sinir etmek istiyosaniz eslerinizi onlari kaale almadiginizi yaptiklarinin sizi ilgilendirmedigi hissini uyandirin kapiyi acmamak gibi anlik bir tepki degil ama uzun vadede 2 hafta ya da 2 ay gibi inanilmaz bi cozum. Bir adama verilecek en buyuk ceza onu kaale almamaktir unutmayin. Biraz sabir ister uygulamak ama sabredilerek yapilan hersey daha kiymetli ve kesin sonucludur. Kredi kartina yuklenmekten alacagin cozumden cok daha iyisini alirsin canim. Kendini de hirpalama cozumu olan ve 5 gun sonra unutacagin seyler icin bugunun zehir etme.
Valla canım o zaten umursamaz bi kadın istiyor ilgi çok sevmez öyle yapsam artık oho artık her hafta tatile gider istedikleri o zaten
ben ce de canım bı yere gıtme. haklıyken haksız duruma düşersin arasa açma merak etsin biraz. çok sinirlenerek bışey yapma sakin ol her zaman sakin olan kazanır ve umursama umursamamazlık çok zor ama en buyuk ceza
Sabahtan beri alıntı yapıp yapıp iptal ediyorum. Çok üzüldüm adına, ne yalan söyleyeyim:-( Kıyamam sana da o karnındaki minige de. Erkekler deyip geçme canım hatasını anlaması için ne gerekiyorsa yap. Eşini iyi tanıyorsun nelerden etkilenir, üzülür ona göre seni bir şekilde anlamasını sağla. Araması lazımdı hatta zorundaydı! Şu an için yapacak tek şey bebegine tutunmak onunla konuşmak, üzülmemek.
Ayy arkadaşım ama dikkat et kendine.Bol bol dinlen korkman çok doğal. Geçmiş olsun en kısa zamanda da geçsin inşallah
Haklisin aslinda bizler cok bunaldik.dusunsene uyuyamiyorum bile nefes alirken bile zorlaniyorum.ama anne boyle olunuyo demekki.fedakarligi hep biz yapicaz ve buda omur boyu suruyo.sen hsklisin canim esin anlayissizlik etmis ama sakin bise deme tartismayin bebisi uzmeyin.bu arada aradimi[/QUOT
Ama ben sabırlı değilim fedakarlıkta bi yere kadar yapa biliyorum ben sabaha kadar ağrılarımdan ağlıyorum lavobaya bile zor gidiyorum ayak ağrılarımdan tabiki aramadı bende arayıp durmadan onu arkadaşlarının yanında huzursuz ediyorum tek başıma huzursuz olamam o asla gittiği için mutlu olamıycak onun burnundan dökücem bi an bile gülmesine izin vermiycem zehir edicem o daha çok mutsuz olsun
hoş olmamış yaptıgı... ama canım nolue kendini çok zme.artık kritik zamanlardaız allah korusun bebeğin etkilenir falan.bence arama kesinlikle o aramıyosa.ben olsama rasa da açmazdım ya...şu durumda sen haklısın
öküzler ayol bu adamlar. Öküzlük damarı tutmuş, tribini at da pek uzatma olur mu
Trip mirip hikaye ben oraları ona zindan edicem asla gittiği için mutlu olamıycak durmadan arayıp bağırıyorum arkadaşları içinde rezil olsun ve gittiğinden bişe anlamasın o keşke gitmeseydim desin tek başıma huzursuz olamam o ben den beter üzülsün zehir olsun oralar
Biraz geç oldu ama :) iyiyiz çok şükür canım.
Nette fazla kalamıyorum yazıp çıktım hemen kusura bakma canımcım.
Maşallah prenses kızınaiyiymiş ya çok şükür canım doğduktan sonra bol bol izleriz inşallah güzel yüzlerini.
Kolayı hiç deme arkadaşım bende acayip özledim ama emzirme döneminde de içemeyecez.
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim maşallah size canım
Zorunlu sezeryan malesef canım.
İlk doktora gittiğimde tahmini doğum 19 hazirandı.Yine aynı tarihte olmasını isterdim.
Benim doğum günüm de 19 haziran çünkü.
Ama şimdi 12 haziran gibi görünüyor doğum afacan oğlum beklerse.
Canım eşin gerçekten ayıp etmiş ama sen kendini ve bebişi düşünmek zorundasın.
Umarım hatasını anlar ve seni bir daha bu kadar üzmez.
Çok şükür canımmm.Çok sevindim güzel haberler getirmenize.
Bol bol siyah çekirdekli üzüm ve pekmez bu işi halleder inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım.Suyu sakın ihmal etme.
Rabbim şifa versin inşallah
bu erkekleri anlamıyorum hamile olan hormonları alt üst olan biziz naz yapan onlar..canım emin ol pişman olacak eşin bu yaptığına vicdan yapıcak eni sonu bekle ve gör...
canım sucuk, salam, sosis gıbı işlenmiş gıdaları hamılelerın yemesını pek önermıyolar, ancak çok iyi pişmesi kaydıyla nefsını körletecek kadar yenılebılinir dıyolar
tedavı surecınde yanında olmadı mı olamadı mı, ikisi çok farklı seyler sonucta.. gercı eşin sonucta bı erkek olarak ne kadar empatı yapmaya calıssa da içinde o cocugun kıpırtılarını hıssedemedıkce bı hamıle gıbı hıssedebılmesı mumkun değil.. bu aslında hepımızın eşleri için gecerlı, ne kadar duyarlı da olsalar bunları bırebır yasamak bambaska bısı.. onun yuzunden oyle olmak zorunda kaldım filan deme canım, o da boyle olmasını ıstemezdı eminim..
ben gıtmesıne fılan bısı demıyorum, artık ona yapacak bısı yok da, doktor randevusunu olmasını bılmesıne rağmen aramamışsa ayıp etmiş :26: bence guzelce yuzyuze konuş gelince.. empatı yapmasını, hatasını anlamasını sagla canım.. kredi kartlarını doldursan nolcak, yıne beraber odeyeceksınız yıne bebeğinizin rızkından gıdıcek:26:
Sabahtan beri alıntı yapıp yapıp iptal ediyorum. Çok üzüldüm adına, ne yalan söyleyeyim:-( Kıyamam sana da o karnındaki minige de. Erkekler deyip geçme canım hatasını anlaması için ne gerekiyorsa yap. Eşini iyi tanıyorsun nelerden etkilenir, üzülür ona göre seni bir şekilde anlamasını sağla. Araması lazımdı hattüa zorundaydı! Şu an için yapacak tek şey bebegine tutunmak onunla konuşmak, üzülmemek.
Ayy arkadaşım ama dikkat et kendine.Bol bol dinlen korkman çok doğal. Geçmiş olsun en kısa zamanda da geçsin inşallah
cnaım akıntıya ilişkin tahlili süprüntü fılan alarak mı yaptılar yoksa akn testıyle mı mıkrop durumu ortaya cıktı :26:
Saol hayatım baktım bende bambular şu organik furyası yuzunden pek bi pahalı 500'den baslıyor fıyatları... Oyuzden daha çok gürgen gibi ahşap olanlardan bakıyorum.. Hepten profil malzemeden yapılanlar da var 100-150 lıraya ama onlarda hepten fıkara işi :1:
Yok aramıyor zaten ama ben durmadan arayıp arkadaşlarının yanında huzursuz ediyorum Tek başıma huzursuz olamam oda gittiği için asla mutlu olamıycak zehir edicem zannedersem zehirde oldu
Zaten öyle deyip geçemem aramadı zaten sabah arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamış denize açılmışlar ben ondan sonra fıttırdım şimdi saat başı arayıp ona hayatı zindan ediyorum o tek bi an bile mutlu olamıycak ona oraları zindan edicem ben tek başıma üzülemem o benden daha fazla mutsuz olacak
Hayirli aksamlar bacilarim....
Offfff offfff mevsimin son hastaliginida kapmis durumdayim :2:
Basim catliyo burnum akiyo gozlerim akiyo offff offff
Hepinize hayirli aksamlar diyor ce eee deyip cikiyorum....
Gercekten kotuyum yani ....
Ah be arkasim arama artik aramissin yeterince cek bi msj en vurgulusundan yaz bida seni istemiyorum kapiyida acma bole hic umursamiycak zaten adam umursasaydi kalkip gitmezdi belli etme bu kadar ona gelince surundur derim bi kac gun burnu surtsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ablama geldik şimdi hastaneye yakın evi, en son bir ihtimal plasentada az bir sarkma var belki orada bir damar kanadı ve durdu herhalde dediler. Ama eğer tekrarlarsa hemen gel dediler. Şükür şimdi uzanıyorum iyiyiz kızımla ... Ama çok korktum, ellerim ayaklarım zangır zangırdı gittiğimde, kalp atışını duyunca tutamadım kendimi bir ağlamışım dr un bile gözleri doldu, eşiminde gözlerinden yaş geldi... Rabbime çok şükür ....
Dünden beri hiç iy değilim eşimle kavga ettik şehir dışında bi fuar vardı eşim arkadaşlarıyla gitmek istedi kendi arabalarıyla hemde 5 günlüğüne bende izin vermedim. Oda tamam dedi hatta bak telefonu kapatıyorum gitmiycem dedi akşam sonra sabah namazında teli çaldı onlarla konuştu tamam dedi bi baktım hazırlanıyor nere dedim oda gidiyorum dedi tartıştık beni dinlemedi beni ağlarken bırakıp gitti hiç umursamadı bile şimdide ben telefonundan onu takip edebiliyorum şehir şehir geziyorlar ve benide hiç aramadı dünden beri ben şimdi ne yapayım hiç böyle yapmazdı şoklardayım ne yapayım sizce akıl verin bana
canım bence yapma böyle, benim düşüncem öyle yaparsan daha çok umursamaz seni.erkekler telefonu kapatınca unutur hiç umursamaz merak etme.sen şimdi kendini üzüyosun ama bence sen de onu umursama
Ah be arkasim arama artik aramissin yeterince cek bi msj en vurgulusundan yaz bida seni istemiyorum kapiyida acma bole hic umursamiycak zaten adam umursasaydi kalkip gitmezdi belli etme bu kadar ona gelince surundur derim bi kac gun burnu surtsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaaah canım korkulmaz mı tabiki korkmuşsundur..Allah bidaha yaşatmasın inş,en azından sorun yok ve herşey yolundaymış bunada şükür
bu zaman zaman olan fuarlara gitmesi zorunlu mu?
işyeriyle ilgili bi durum mu yani?
... gibi sorularda var aklımda ama düşünüyorum,ne olursa olsun fikrini almalı danışmalı hatta sana sormalıydı..çünkü şu anda evinizde öncelik her koşulda sana ait olmalı diye düşünüyorum..hani gitmesi bi zorunluluk bile olsa,müdürü patronu artık her kimse görüşmeli ve tolerans istemeliydi..
ama hepside biyana,sana akşam gitmeyeceğini söyleyip sabaha sormadan gidiyorum demesi neden?bana bitek bu garip geldi..yani o kısa sürede ne fikrini değiştirmiş olabilir ki anlamadım..
Arkadaşım sadece hemcinsim olduğun için değil,cidden haklısın!! Ayrıca bırak aramayı sormayı,bn olsam uğraşmazdım sanırım..sen harca kredi kartını,ertelediğin bişeyler varsa hatta git onlarıda al..eve alıp almama olayına bişey diyemem ama içinden nasıl geliyorsa için nasıl soğuyacaksa öyle yap.. Ama hepsinden öte önce yavrunu düşün stres yapma üzülme sakın ağlama olur mu? O da hissediyor sonuçta annesi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?