Alintilarda bi sacmalik mi var yoksa ben mi kafayi yiyorum
Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..
Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod
Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi
Veeee biz geldiiiiiiiikkkk
Oglusumu maalesef goremedim kizlar gecen seferin acisini cikardi galiba hic gostermedi kendini ama hersey yolunda cok sukur. Bas asagi dönmüş. Bende 3 haftada 1 kilo almisimbol bol su icmemi ve kan hapimi aksatmamami önerdi. Kasintim icinde hiiic bisey yazmadi haberler boyle bizden teyzoslar
Kızlar park yatağı yeni aldık, kurduk ama içime sinmeyen yönleri oldu. Park yatak alanlar size danışacağım bir kaç husus var...Bu park yatağı oyun parkı olarak kullanmak istediğimizde herhangi bir giriş kapısı yok, çocuk her oynamak istediğinde beşiğe yatırdığım gibi oyun parkının tepesinden aşağıya, oyun parkının içine mi koyacağım anlamadım...
Eki Görüntüle 1060626
Hayır canım zorunluluk yok zaten patron kendisi istemeseydi gitmezdi önemli bişe olsa izin verirdim zaten çok önemsiz bişe o arkadaşlarıyla gezmek için gitti beni resmen aptal yerine koyacağını zannetti ama o bilmiyorki ben onu adım adım takip edebiliyorum nerde ne yapıyor herşeyi biliyorum o bi mekanda otursun ben o mekanın kaç numara da nerde yanında yöresinde ne var bilirim hatta ona söylerim o çok şaşırır nerden biliyorsun diye ben teknoloji delisiyim Beni hiç kimse salakyerine koyamaz o orda asla huzurlu olmayacak ona gezmek haram ben üzgün ken o bunları göze alarak gitti o zaman zehir olsun oralar gelince zaten umursamıycam eve almıycam gönlünce gezip eğlencem o patlasın
Ayy arkadaşım ama dikkat et kendine.Bol bol dinlen korkman çok doğal. Geçmiş olsun en kısa zamanda da geçsin inşallah
aaaah canım korkulmaz mı tabiki korkmuşsundur..Allah bidaha yaşatmasın inş,en azından sorun yok ve herşey yolundaymış bunada şükür[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]
Bişey bulanadılar ama belki plasentada biraz sarkma varmış orda bir damar az bir kanama yapıp durmuş olabilir dediler.
Memorial deki akrabamın hemşiresiyle de görüştüm, dr um muayenedeydi, o da danışmış belkş hafaf bir idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi.
O telefonu kapatsa ne olur ben arkadaşlarına ulaşır onu yine rahatsız ederim o cesaret edemez tel kapatmaya aradığım anda açmak zorunda o geldikten sonra ben onu umursamıycam şimdi umursamazsam ona istediğini vermiş olurum gel keyfim gel yapar tatilin tadını çıkarır ama ben ona fırsat vermiycem tatilin tadını çıkarmasına zehir olsun ona oralar biz kızımla üzülene kadar
o zaman %100 haklısın diyorum ve noktayı koyuyorum..yanlış yapmış..içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonuna dek arkandayız topikçe
Canım okurken o kadar sinirlendim ki........ Senin öfkeni daha da kabartma Istemiyorum canım ama bu olayda savunacak bir tarafini bulamadım. sonuna kadar haklısın. Umursamaz davranabilirsen ne ala olur senin icin ama yapabilirsen... daha önce yazmış arkadaşlar zaten erkeklere en büyük ceza onları umursamamak gerçekten çok etkili.. sakin icine atma sakin olamayacagini tahmin edebiliyorum o yüzden içinde yaşamak bebisine daha fazla zarar verir nasil rahatlicaksan rahatla biran once.. Senin en fazla ihtiyac duyduğun dönemde kendisi bu teklifi geri çevirecegi yerde kalkıp gezmelere gidiyorsa bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu birsekilde anlamali. babasına söylemekle iyi yapmışsın bence.. Sen bir an önce içini boşalt rahatla kendine eziyet etme onun yüzünden bebisini hayal et güzel şeyler düşünmeye çalış canim
Cnm yaa bu erkekleri hic anlamiyorum bende sorunlar yasiyorum ne yapican arama sinirlendikce mesaj at en dokunandan soz ucar yazi kalir cnm ben oyle yaparim inan dahada ise yariyor dahada huzursuz olur hytm. sende biraz sakin ol bebisi dusun o hiseder seni simdi onu dusun cnm tamam.O telefonu kapatsa ne olur ben arkadaşlarına ulaşır onu yine rahatsız ederim o cesaret edemez tel kapatmaya aradığım anda açmak zorunda o geldikten sonra ben onu umursamıycam şimdi umursamazsam ona istediğini vermiş olurum gel keyfim gel yapar tatilin tadını çıkarır ama ben ona fırsat vermiycem tatilin tadını çıkarmasına zehir olsun ona oralar biz kızımla üzülene kadar
o zaman %100 haklısın diyorum ve noktayı koyuyorum..yanlış yapmış..içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonuna dek arkandayız topikçe
Valla o kadar stresliyim ki hiç bişe gözümde yok kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum valla umursamazsam o zaten istediği olucak gönlünce gezip eğlenicek o gelene kadar ona oraları zindan edicem geldiği zaman onu kapı önüne koyup umursamıycam ama onu oralarda bi an bile mutlu olmasına izin vermiycem çünkü ben burda mutlu değilim oda orda olmasın
Sağol teşekkürler canlarım sizlerle biraz olsun stresimi attım mutlu olmaya çalışıyorum
O telefonu kapatsa ne olur ben arkadaşlarına ulaşır onu yine rahatsız ederim o cesaret edemez tel kapatmaya aradığım anda açmak zorunda o geldikten sonra ben onu umursamıycam şimdi umursamazsam ona istediğini vermiş olurum gel keyfim gel yapar tatilin tadını çıkarır ama ben ona fırsat vermiycem tatilin tadını çıkarmasına zehir olsun ona oralar biz kızımla üzülene kadar
Valla ben onu rahat bıraksam o istediği gibi eğlenir ben kendimi huzursuz ederim öyle olana kadar o huzursuz olsun hayatı zindan olsun ben mutlu olayım asla tek taraflı üzülemem o geldikten sonra zaten umursamaz çünkü eve almıycam onu ondan sonrasını o düşünsün hiç umurumda değil babasıda arıyor kendi düşünsün ben değil
Hayır canım zorunluluk yok zaten patron kendisi istemeseydi gitmezdi önemli bişe olsa izin verirdim zaten çok önemsiz bişe o arkadaşlarıyla gezmek için gitti beni resmen aptal yerine koyacağını zannetti ama o bilmiyorki ben onu adım adım takip edebiliyorum nerde ne yapıyor herşeyi biliyorum o bi mekanda otursun ben o mekanın kaç numara da nerde yanında yöresinde ne var bilirim hatta ona söylerim o çok şaşırır nerden biliyorsun diye ben teknoloji delisiyim Beni hiç kimse salakyerine koyamaz o orda asla huzurlu olmayacak ona gezmek haram ben üzgün ken o bunları göze alarak gitti o zaman zehir olsun oralar gelince zaten umursamıycam eve almıycam gönlünce gezip eğlencem o patlasın
Başta senin gibi düşünüyordum ama baktım ki o zaten aramıyor arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamışlar geziyorlar amasra da keyfi gayet yerinde bende strateji değiştirdim durmadan arayıp ona hayatı zindan ediyorum o asla eğlenemiycek zehir edicem ona oraları babası gilerde söyledim onlarda aradı kızdı ben tek başıma üzülemem ben huzursuzsam onlar daha beter huzursuz olucak
Cips vallaha ben kkya giremiyordum şifren yanlış diyordu, ama senin bu yaşadıklarını okudukça sinirden öldüm, birşeyler yazmak istedim.... Sen şimdi evde yalnızmısın, hamile kadın heleki 8. Ayına gelmiş bir hamile evde 1-2 saat bile yalnız bırakılmaz seninki 5 gün mü gitti dedin... Vallaha senin yapacağın ona güzel bir ders var, yaparsan akşam otobüse biner ve sabah kapında olur.
Trip mirip hikaye ben oraları ona zindan edicem asla gittiği için mutlu olamıycak durmadan arayıp bağırıyorum arkadaşları içinde rezil olsun ve gittiğinden bişe anlamasın o keşke gitmeseydim desin tek başıma huzursuz olamam o ben den beter üzülsün zehir olsun oralar
O hatasını anlamaz klasik erkek milleti ama ben ona hayatı zindan edicem zehir olacak gittiği yerler
Aynen öyle canım onlar üzülmesin diye elimizden gelen herşeyi yapıyoruz ama onlar bizi üzmekten hiç çekinmiyorlar ona oraları zindan ettiğim için pişman oluyordur zaten 2 gündür beni aramadı baktım arkadaşları resim paylaşmış keyfi yerinde bende bu kez strateji değiştirdim ve arayıp bağırıp çağırıyorum ona oraları zindan ediyorum o asla gittiği için mutlu olamayacak
Olamadı ama çok isteseydi olada bilirdi onla daha öncede konuşmuştuk o her zaman bana haklısın diyor ama icraat yok valla kartı o düşünsün o bebeğimin rızkını düşünseydi sahil kentlerini gezip arkadaşlarıyla tekne kiralamazdılar o düşünmüyorsa ben hiç düşünmüyorum o borçları ödesin aklı başına gelir belki evet doktor randevumuz olduğunu bildiği halde bırakıp gitti ve aramadı ben daha çok sinirlendim şimdi her saat başı arıyorum ona hayatı zindan ediyorum o asla gittiği için mutlu olamıycak ona oraları zehir edicem ben tek başıma huzursuz olamam o benden daha çok huzursuz olsun
Zaten öyle deyip geçemem aramadı zaten sabah arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamış denize açılmışlar ben ondan sonra fıttırdım şimdi saat başı arayıp ona hayatı zindan ediyorum o tek bi an bile mutlu olamıycak ona oraları zindan edicem ben tek başıma üzülemem o benden daha fazla mutsuz olacak
Alışveriş yaptım keyfim yerine geldi artık sinirlenmiyorum sakinim
Valla canım o zaten umursamaz bi kadın istiyor ilgi çok sevmez öyle yapsam artık oho artık her hafta tatile gider istedikleri o zaten
Haklisin aslinda bizler cok bunaldik.dusunsene uyuyamiyorum bile nefes alirken bile zorlaniyorum.ama anne boyle olunuyo demekki.fedakarligi hep biz yapicaz ve buda omur boyu suruyo.sen hsklisin canim esin anlayissizlik etmis ama sakin bise deme tartismayin bebisi uzmeyin.bu arada aradimi[/QUOT
Ama ben sabırlı değilim fedakarlıkta bi yere kadar yapa biliyorum ben sabaha kadar ağrılarımdan ağlıyorum lavobaya bile zor gidiyorum ayak ağrılarımdan tabiki aramadı bende arayıp durmadan onu arkadaşlarının yanında huzursuz ediyorum tek başıma huzursuz olamam o asla gittiği için mutlu olamıycak onun burnundan dökücem bi an bile gülmesine izin vermiycem zehir edicem o daha çok mutsuz olsun
Başta senin gibi düşünüyordum ama baktım ki o zaten aramıyor arkadaşları resim paylaşmış tekne kiralamışlar geziyorlar amasra da keyfi gayet yerinde bende strateji değiştirdim durmadan arayıp ona hayatı zindan ediyorum o asla eğlenemiycek zehir edicem ona oraları babası gilerde söyledim onlarda aradı kızdı ben tek başıma üzülemem ben huzursuzsam onlar daha beter huzursuz olucak
Vallaha yalan olacak ama suyum geldi doğum başladı galiba diyeceksin ve telefonunu kapatacaksın, ondan sonra o düşünsün, vallaha böyle gamsız erkekler için bu tatlı yalan bence, allah günah yazmaz, benim kocam böyle yapsaydım yemin ederim bunu yapardım ona.
Okudukça sinirleniyorum, senin yerine koyuyorum falan yok! olmuyor.. Arkadaşım ara söyle, hemen binip otobüse geri dönsün. Gerekirse ailesine arattır, onlar cagırsınlar. Ben öyle yapardım galiba. 5 gün beklemek çok zor çünkü. Bir de fuara nereye gitti de sahil sahil geziyorlar çok merak ettim
Vallaha yalan olacak ama suyum geldi doğum başladı galiba diyeceksin ve telefonunu kapatacaksın, ondan sonra o düşünsün, vallaha böyle gamsız erkekler için bu tatlı yalan bence, allah günah yazmaz, benim kocam böyle yapsaydım yemin ederim bunu yapardım ona.
O oraları düşünseydi gitmezdi zaten o. Inanmaz başkalarını gönderir eve gelmez yani umursamaz umursasaydı gitmezdi zaten
O oraları düşünseydi gitmezdi zaten o. Inanmaz başkalarını gönderir eve gelmez yani umursamaz umursasaydı gitmezdi zaten
Bu saatte kimi gönderecek eve, annelerinide tembihle açmasınlar telefonlarını, kimseden haber alamayınca atlar gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?