2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Sucuk yememen gerektiğini doktormu söyledi. Eşime kahvaltı hazırlıyorum her sabah sucuklu kaşarlı tost yapıyorum, haftada en az 3 gün zararlı olduğunu kimse söylemedi bana..

Benim doktorum pişirip yiyebilirsin ama sen yinede pek yeme dedi... Bende arada canım çok çekerse yiyorum...

Kizlar benim Kiz megerse erkekmis Ben en son 20 haftalikken ultrashona girmistim ozaman k i z demislerdi simdi tekrar girdim 've kesin erkek dediler :)) bibir suru sey aldik hepsi degisecek ya soktayim suan am a hep icimden erkek geciyod

Benimde başıma gelmişti ama daha erken dönemdeydi gerçi bikaç badimiz pembe o yüzden de senin durumun daha fenaymış giyisi vs. yönünden... Olsun doğumda öğrenenlerde var sağlıklı sıhatli dünyaya gelsinde bebişin varsın erkek olsun canım...

Sağol canım teşekkürler gördüm kızımı gayet iymiş 4 boyutlu gördük ama yüzünü göstermedi eli yüzündeydi hiç poz vermedi

Olsun canım bi daha kine görürsün bebişini.. Önemli olan her şeyin yolunda olması...:)

İyi az kilo almışsın demek ki bebiş büyümüş...:)

Benimkinin de pencere yok aslında olsa daha iyi olurdu tabi... Canım aynen dediğin gibi olacak içerisine bırakacağız o da bi güzel oynayıp duracak İnşallah...:)

o zaman %100 haklısın diyorum ve noktayı koyuyorum..yanlış yapmış..içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonuna dek arkandayız topikçe

aaaah canım korkulmaz mı tabiki korkmuşsundur..Allah bidaha yaşatmasın inş,en azından sorun yok ve herşey yolundaymış bunada şükür [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

Evet şükür, çok şükür ....
İnşallah hayırlısıyla sağ salim alırız evlatlarımızı kucaklarımıza...

Canım çok geçmiş olsun. Ama hiç üzülme tekrarlamaz inş ve vaktinde bebisini kucağına alırsın. Bende 27. Haftada ciddi bir kanama geçirdim perişan bir halde acile attım kendimi ama bişey çıkmadı benimkinde de. Çok şükür 32. Haftamiz bitti. Şimdi hala çalışıyorum bile bak. sende güzelce dinlen moralini yüksek Tut geçip gidecek inş çok geçmiş olsun

Canım okurken o kadar sinirlendim ki........ Senin öfkeni daha da kabartma Istemiyorum canım ama bu olayda savunacak bir tarafini bulamadım. sonuna kadar haklısın. Umursamaz davranabilirsen ne ala olur senin icin ama yapabilirsen... daha önce yazmış arkadaşlar zaten erkeklere en büyük ceza onları umursamamak gerçekten çok etkili.. sakin icine atma sakin olamayacagini tahmin edebiliyorum o yüzden içinde yaşamak bebisine daha fazla zarar verir nasil rahatlicaksan rahatla biran once.. Senin en fazla ihtiyac duyduğun dönemde kendisi bu teklifi geri çevirecegi yerde kalkıp gezmelere gidiyorsa bunun ne kadar büyük bir hata olduğunu birsekilde anlamali. babasına söylemekle iyi yapmışsın bence.. Sen bir an önce içini boşalt rahatla kendine eziyet etme onun yüzünden bebisini hayal et güzel şeyler düşünmeye çalış canim

o zaman %100 haklısın diyorum ve noktayı koyuyorum..yanlış yapmış..içinden nasıl geliyorsa öyle yap..sonuna dek arkandayız topikçe

Sağol teşekkürler canlarım sizlerle biraz olsun stresimi attım mutlu olmaya çalışıyorum

Valla o kadar stresliyim ki hiç bişe gözümde yok kendi kendimi mutlu etmeye çalışıyorum valla umursamazsam o zaten istediği olucak gönlünce gezip eğlenicek o gelene kadar ona oraları zindan edicem geldiği zaman onu kapı önüne koyup umursamıycam ama onu oralarda bi an bile mutlu olmasına izin vermiycem çünkü ben burda mutlu değilim oda orda olmasın

Cnm yaa bu erkekleri hic anlamiyorum bende sorunlar yasiyorum ne yapican arama sinirlendikce mesaj at en dokunandan soz ucar yazi kalir cnm ben oyle yaparim inan dahada ise yariyor dahada huzursuz olur hytm. sende biraz sakin ol bebisi dusun o hiseder seni simdi onu dusun cnm tamam.

Demi puffum arkasindayiz burada kimse yanliz olamaz cunku biz variz gurubumus muhtesem tatlim

Sağol teşekkürler canlarım sizlerle biraz olsun stresimi attım mutlu olmaya çalışıyorum

Cips vallaha ben kkya giremiyordum şifren yanlış diyordu, ama senin bu yaşadıklarını okudukça sinirden öldüm, birşeyler yazmak istedim.... Sen şimdi evde yalnızmısın, hamile kadın heleki 8. Ayına gelmiş bir hamile evde 1-2 saat bile yalnız bırakılmaz seninki 5 gün mü gitti dedin... Vallaha senin yapacağın ona güzel bir ders var, yaparsan akşam otobüse biner ve sabah kapında olur.

Okudukça sinirleniyorum, senin yerine koyuyorum falan yok! olmuyor.. Arkadaşım ara söyle, hemen binip otobüse geri dönsün. Gerekirse ailesine arattır, onlar cagırsınlar. Ben öyle yapardım galiba. 5 gün beklemek çok zor çünkü. Bir de fuara nereye gitti de sahil sahil geziyorlar çok merak ettim

O asla öyle bişe yapmaz gelmez yani yok çok rahatsız olduğum için annem geldi yanıma annem yanımda yani

O hayatta dönüp gelmez inatlaşır benimle kendi bilir ailesi arıyor da onlara cevap vermiyormuş beyefendi

Merhaba kızlar gece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum. uykum dengesız. bir burun tıkanıklığıdır gıdıyor nefes alamıyorum tıs tıs gezıyorum bı bende mı var bu? grip te değilim ama anlamadım denız suyu spreyı sıkıyorum yıne aynı yıne aynı tıs tıslar devam zor nefes alıyorum normal bi durum mu? ayrıca bebek hareketlerini konuşmussunuz benım oglanda tembel galıba bıraz. gunduzlerı pek hıssetmıyorum. gece de hıssetmıyorum(gercı benım uykum cok ağırdır belkı de ondandır) aksam uzanınca baslıyo bıraz. biraz da sabah olyo o kadar. bende benım bebişim uslu olcak diye avutuyorum kendımı(her ne kadar erkeklerın uslu olmayacağını adım gıbı bılsem de )
kanaması olan bı arkadasımız var alıntı yapmak ıstedım ama yazısını bulamadım. senı cok iyi anlıyorum. insallah sebebide bulunur da bırdaha tekrarlamaz sakın kendını yorma çok dıkkatlı ol ve mutlu ol.olumlu düşünmen gerek unutma. onlar hıssedıyorlar ve dırenıyorlar bız de direnırsek bırlikte kazanıyoruz
cips sen de kendını uzmemeya gayret et bebeğinin etkilenmesını istemeyız.
saglıklı mutlu ve huzurlu olun arkadaslar ( ben iş stresi yasıyorum ister istemez) dogum iznine cıkınca rahatlarım dıye dusunuyorum. az zamanımız kaldı mutlu edelım bebişleri

Gunaydin kizlar gerci cogunuz hala misil misil uyuyodur.
Bende esimi gondermek icin kalkiyorum birazdan yatarim.
Bugun herkez icin hayirli bir gun olur umarim.
Cips canim umarim yoluna girmistir dun cok uzdun kendini
bugun senin icin guzel olur insallah.opuldunuz fistiklar........

Misil misil uyuyabilen varsa nolur solemesin ben ne uyudugumdan bise anliyorum ne kalktigimdan. Yorgunluktan ayaklarimi hissetmiyorum calismama ragmen. Calisana rkadaslarimiza sabir ve dayanma kuvveti versin rabbim. Cips cok stres yaptin kendine cok uzdun kendini toparlanmaya calis kuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…