Bişey bulanadılar ama belki plasentada biraz sarkma varmış orda bir damar az bir kanama yapıp durmuş olabilir dediler.
Memorial deki akrabamın hemşiresiyle de görüştüm, dr um muayenedeydi, o da danışmış belkş hafaf bir idrar yolu enfeksiyonun var ondan da olabilir dedi.
Valla ben onu rahat bıraksam o istediği gibi eğlenir ben kendimi huzursuz ederim öyle olana kadar o huzursuz olsun hayatı zindan olsun ben mutlu olayım asla tek taraflı üzülemem o geldikten sonra zaten umursamaz çünkü eve almıycam onu ondan sonrasını o düşünsün hiç umurumda değil babasıda arıyor kendi düşünsün ben değil
Ne di yeyim orasida Oyle, cok umrunda olsa gitmezdi hemde 5 gun. Allah cok verip sasirtmasin, az verip aratmasin der ya atalarimiz senin adamda tam onlardan vallaha. Bizimde is yerinde bir kiz vardi, hamile kaldiktan 2 ay sonra Adam eve gelmez olmus, tuhaf hareketler, hatta kiza girelim aldiralim demis. Yaslarida kucuktu. Onun icin senin bu anlattiklarini cok garipsemedim. Beterin beteri var. Allah sasirtmasin ama Onlar aile danismanindan yardim alarak atlattilar, belki onu arastirabilirsin canim.
O oraları düşünseydi gitmezdi zaten o. Inanmaz başkalarını gönderir eve gelmez yani umursamaz umursasaydı gitmezdi zaten
O hayatta dönüp gelmez inatlaşır benimle kendi bilir ailesi arıyor da onlara cevap vermiyormuş beyefendi
kızlar daha şimdiden oynak desene
ay şimdi bile içimde kıpır kıpır, nereyi kurcalıyor daracık alanda ne diye habire dönüp duruyo anlamıyorum. O hareket ettikçe benim de enerjim bitiyor sanırım deli gibi acıkıyorum, doktor da kızıp duruyo zaten çok kilo almışsın nasıl durdurcaz seni diye
Toplam kilom 14 olmuş ekmeği kestim ama deli gibi acıkıyorum ay ne yapıcam ben ya. Babasına çekmiş bu kız doymak bilmiyor
BENİMKİDE BABASINA ÇEKMİŞ SANIRIM AYNEN BENDE 13 14 KG ALDIM BİLE FİNALİ KAÇLA KAPATCAM MUALLAKTA
Günaydın kızlar. . Hayırlı cumalar. Dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah
Merhaba kızlargece yatmak sabah kalkmak bilmiyorum. uykum dengesız. bir burun tıkanıklığıdır gıdıyor nefes alamıyorum tıs tıs gezıyorum bı bende mı var bu? grip te değilim ama anlamadım denız suyu spreyı sıkıyorum yıne aynı yıne aynı tıs tıslar devam zor nefes alıyorum normal bi durum mu? ayrıca bebek hareketlerini konuşmussunuz benım oglanda tembel galıba bıraz. gunduzlerı pek hıssetmıyorum. gece de hıssetmıyorum(gercı benım uykum cok ağırdır belkı de ondandır) aksam uzanınca baslıyo bıraz. biraz da sabah olyo o kadar. bende benım bebişim uslu olcak diye avutuyorum kendımı(her ne kadar erkeklerın uslu olmayacağını adım gıbı bılsem de )
kanaması olan bı arkadasımız var alıntı yapmak ıstedım ama yazısını bulamadım. senı cok iyi anlıyorum. insallah sebebide bulunur da bırdaha tekrarlamaz sakın kendını yorma çok dıkkatlı ol ve mutlu ol.olumlu düşünmen gerek unutma. onlar hıssedıyorlar ve dırenıyorlar bız de direnırsek bırlikte kazanıyoruz
cips sen de kendını uzmemeya gayret et bebeğinin etkilenmesını istemeyız.
saglıklı mutlu ve huzurlu olun arkadaslar ( ben iş stresi yasıyorum ister istemez) dogum iznine cıkınca rahatlarım dıye dusunuyorum. az zamanımız kaldı mutlu edelım bebişleri
Gunaydin kizlar gerci cogunuz hala misil misil uyuyodur.
Bende esimi gondermek icin kalkiyorum birazdan yatarim.
Bugun herkez icin hayirli bir gun olur umarim.
Cips canim umarim yoluna girmistir dun cok uzdun kendini
bugun senin icin guzel olur insallah.opuldunuz fistiklar........
Misil misil uyuyabilen varsa nolur solemesin ben ne uyudugumdan bise anliyorum ne kalktigimdan. Yorgunluktan ayaklarimi hissetmiyorum calismama ragmen. Calisana rkadaslarimiza sabir ve dayanma kuvveti versin rabbim. Cips cok stres yaptin kendine cok uzdun kendini toparlanmaya calis kuzu..
Herkese gunaydin bayanlar cok yağmurlu bir Izmir aksaminin sabahinda uyandim.Dun gok indi galiba.Hava da kapali uyuyasim var.Bugun insallah guzel gecer de hemen haftasonuna geciveririz.Uyumak icin oyle biryastik duzeni buldumki bu duzeni hep tutturursam hep uyuyabilirim
yağışlı bir İst'dan hepinize günaydın tatlişkolarım
Tüm haziran annelerini öpüyorum ve güzel,hayırlı bi cuma diliyorum :13:
Hayirli aksamlar bacilarim....
Offfff offfff mevsimin son hastaliginida kapmis durumdayim :2:
Basim catliyo burnum akiyo gozlerim akiyo offff offff
Hepinize hayirli aksamlar diyor ce eee deyip cikiyorum....
Gercekten kotuyum yani ....
Merhaba kızlar benm sancılar yne beni bırakmıyor kasıklarımda da bıçak batar gibi ağrı giriyor su 37.haftayı bi görsem baska bsey istemem
kızlar benim çok uykum bu hadta rapor aldım evdeyım 10:30 a kadar uyuyorum. ama şuan hala uykum var bu yüzden işe gitmek çok zor gelıyor. kız çocugu uyku getırıyor derler doğru sanırım.
Günaydın kızlar. . Hayırlı cumalar. Dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah
bende 13 kilo aldım benm oğlanda saniye durmuo videoya çekiyorum oturdugum yerde karnımı resmen sörf yapıo içerde :) gece gündüz kıdıklanıyorum artık ama özleyecekmişiz bu günleri doğum yapan kardeşim öyle diyo bu kıpırtılar için
ben de dün onu düşündüm. Çok alıştım sürekli içimde bişeyler kurcalanıyor karnım yukarı aşağı çekiliyor hatta ayağını görüyorum artık. Doğduğunda baya boşluk hissedicem kötü olcam dedim kocama, iyi orda kalsın çıkardığında direkt okula yazdıralım o zaman dedi.. Alem kız benim koca. Çok güldürüyor karnım nasıl acıyor gülerken
Trip mirip hikaye ben oraları ona zindan edicem asla gittiği için mutlu olamıycak durmadan arayıp bağırıyorum arkadaşları içinde rezil olsun ve gittiğinden bişe anlamasın o keşke gitmeseydim desin tek başıma huzursuz olamam o ben den beter üzülsün zehir olsun oralar
Biz kadınlardan korkulur valla, eşini en iyi bilen sensin. Burnundan getir madem
Çok yakın oturmuyoruz doğrusu ama çok methini duydum Sultan hn ın.
Bu sabah saat 05:00 de uyandım WC ye gittim kanamayla karşılaştım. Acile geldik NST ye bağladılar, kan idrar tahlili yaptılar, ultrasonla baktılar.
Her şey normal görünüyor, sebebini çözemedi,dr. Az önce tekrar NST ye bağladılar gayet iyi görünüyor.
günaydın en güzel haziran anneleri ve onlar kadar güzel ve yakışıklı melekleri....
iyi dileklerimizin gerçekleşeceği güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah...
bana 3 gündür her gelen veliler yada arkadaşlar karnın aşağıya inmiş bayağı diyor...bugünde durakta otobüs arkadaşım olan bir bayan var oda dedi..doğum yaklaşmış karnın inmiş aşağıya dedi..tabi ben hemen bir tedirginlik... :) dedim yeri değişmiştir ondandır diyorum yok yok yaklaşmış diyorlar..Allahtan ptesi doktor randevum varda forumdan bir arkadaşımız hatta bloğu vardı Seda HAMİLE BOĞANLAR diyordu böyle bayanlara neymiş ne değilmiş öğrenicem...sizde durumlar nasıl...bugün 31+1 im :)
Canım çok geçmiş olsun. Ama hiç üzülme tekrarlamaz inş ve vaktinde bebisini kucağına alırsın. Bende 27. Haftada ciddi bir kanama geçirdim perişan bir halde acile attım kendimi ama bişey çıkmadı benimkinde de. Çok şükür 32. Haftamiz bitti. Şimdi hala çalışıyorum bile bak.sende güzelce dinlen moralini yüksek Tut geçip gidecek inş çok geçmiş olsun
günaydın canım. Aminnnnn inş.Günaydın kızlar. . Hayırlı cumalar. Dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah
Günaydın bebekgünaydın en güzel haziran anneleri ve onlar kadar güzel ve yakışıklı melekleri....
iyi dileklerimizin gerçekleşeceği güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah...
Çilekcim benim doğum tarihimle seninki çok yakın 12 haziranda bekliyoruz bizde bakalım. Ben de bugün 31+1 im. Senin 31+0 olması gerekli.bana 3 gündür her gelen veliler yada arkadaşlar karnın aşağıya inmiş bayağı diyor...bugünde durakta otobüs arkadaşım olan bir bayan var oda dedi..doğum yaklaşmış karnın inmiş aşağıya dedi..tabi ben hemen bir tedirginlik... :) dedim yeri değişmiştir ondandır diyorum yok yok yaklaşmış diyorlar..Allahtan ptesi doktor randevum varda forumdan bir arkadaşımız hatta bloğu vardı Seda HAMİLE BOĞANLAR diyordu böyle bayanlara neymiş ne değilmiş öğrenicem...sizde durumlar nasıl...bugün 31+1 im :)
bu saatlerde ışıl mışıl uyumak mı harıl harıl işe gitmek için hazırlanıyorum benGunaydin kizlar gerci cogunuz hala misil misil uyuyodur.
Bende esimi gondermek icin kalkiyorum birazdan yatarim.
Bugun herkez icin hayirli bir gun olur umarim.
Cips canim umarim yoluna girmistir dun cok uzdun kendini
bugun senin icin guzel olur insallah.opuldunuz fistiklar........
günaydınnnnnn yeni cicilerini de gördüm. Ne şanslı kızsın canım yaa annen ne kadar büyük destekçin. Kaç yaşında canım annen?yağışlı bir İst'dan hepinize günaydın tatlişkolarım
Tüm haziran annelerini öpüyorum ve güzel,hayırlı bi cuma diliyorum :13:
Gecmis olsun canim.Allahtan durmus ve Allahtan etrafinda danisabilecegin saglikci
Birileri var.Sebepsiz kisa sureli kanama kuzenime oldu gecen gun hem de iki kez ana bebekle alakali degilmis bebek cok uzunmus.Artik basincla kilcal damarlar sıkısip sizinti yapiyor herhalde.umarim en kisa surede de sebebi bulunur.
Off Offf ne derdin var diyeeksiniz.
kızlar ben eşimle evleneli 3 yılı bitirdik dolu dolu .4 yılımızın içindeyiz. Nişanlılık dönemimizde kayın validemin bende kalacağını öğrendim eşimden. Başlarda istemedim. Sonra eşim yok bana yakışır yok yalnız bırakamam demeleri birde kendi aileminde desteklemesi üzerine kabul ettim. Kendimi düşünerek birazda kabul ettim. Çalışacağım evde bana yardımcı olur ilerde çocuğum olur bakar diyerekten tamam dedim. Neyse düğünümüz oldu. Balayından geldik 2 hafta sonra hooopp evde bizimki. 2 tanede evli kızı var bu arada aynı mh. oturuyoruz. Kızları Eşimden küçük biri 32 yaşında diğeride 35 yaşında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?