2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Gecmis olsun canim.Allahtan durmus ve Allahtan etrafinda danisabilecegin saglikci
Birileri var.Sebepsiz kisa sureli kanama kuzenime oldu gecen gun hem de iki kez ana bebekle alakali degilmis bebek cok uzunmus.Artik basincla kilcal damarlar sıkısip sizinti yapiyor herhalde.umarim en kisa surede de sebebi bulunur.

Arkadasim dun gordum yazini tam ne yazacagimi bilemedim.Sinirden laflari toplayamadim.Esini tanisam soyleyecegim iki cift okkali lafim olurdu.istedigi kadar umursanaz olsun Duyunca yutkunamazdi herhalde.Ben senin yerinde olsam bu adami dakka aramazdim.Bir kere mesaj atar birakirdim.Ama herkesin ici farkli sogur sen bilirsin.Ama ben olsam geldiginden doguruncaya kadar ne ona bakarim nede cocugumun yuzunu gostetiririm.Oyle hakkin yok o ikimizin cocugu derse kusura bakma ama gordugum tablo itibariyle yalniz benim cocugummus derim.Ha umursamaz mi oldu niye ben ve beni umursamayan ya da en ihtiyacim oldugu anda giden birini umursayayim ki inatsa zor degil ki ...En fazla ne kadar dayanir ki 2 3 ay? Boyle inatci adamlara kalici cozumler bulmak getek yoksa ayni seyi bebek dogduktan sonra atesli acil hastayken de yapar.
ama arkadasim arayip adami sinir ettikce sen de hala sogumuyorsan yapma .

Herkese gunaydin bayanlar cok yağmurlu bir Izmir aksaminin sabahinda uyandim.Dun gok indi galiba.Hava da kapali uyuyasim var.Bugun insallah guzel gecer de hemen haftasonuna geciveririz.Uyumak icin oyle biryastik duzeni buldumki bu duzeni hep tutturursam hep uyuyabilirim

Gunaydin Herkese kizlar....Hayirli ve guzel haberler alacagimiz bir gun olsun

O hayatta dönüp gelmez inatlaşır benimle kendi bilir ailesi arıyor da onlara cevap vermiyormuş beyefendi

Kocan gelmeden hiçbirimiz rahat edemeyecegiz anlaşılan. Valla yazıklar olsun diyeceğim kusuruma bakma çocuğunun ve senin hakkına girdiği için. Gelişmeleri bizimle paylaş biz her zaman yanındayız

yağışlı bir İst'dan hepinize günaydın tatlişkolarım
Tüm haziran annelerini öpüyorum ve güzel,hayırlı bi cuma diliyorum
:13:

Günaydın kızlar. . Hayırlı cumalar. Dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah

amin canım günaydınn yeşilim eriğim fındık burunlu güzel arkadaşım :)

burun tıkanıklığı maalesef bende yaşıyorum hamileliğim boyunca 3 defa grip oldum...burun tıkanıklığı kesintisiz devam..eee haliyle derin rahat bir uyku yok.acaba burun bantlarının zararı yada yararı olurmu...birde kalk sabah işe gel..aslında beni en çok uyklusuz bırakan yatış şeklim..bir sağ bir sol yaparken sabah oluyor..uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum korkuyorum hemen yön değiştiriyorum...buda böyle sabaha kadar devam ediyor..

günaydın canım...uyu uyu bakalım cöööööh deyip gitmişsin :) bizim yerimezede uyu canım...

:)))) saol canım çalışan çalışmayan tüm hamişlere Allah kolaylık versin...artık o bana lüks düzenli güzel bir uyku :) dün rahatsızlandığım içn eve erken gittim hadi uyuyayım 1 saat dedim..gece uykum gelmedi..sabah zombi gibi işe geldim...

günaydın mujjummm....bu sabah Eskişehirde kapalı....hsonuda bitsin hemen ptesi ben izinli olayım bebeğimi göreyim :) hsonu çalışanlara vakit çabuk geçsin hiçi çalışmayanlara ağır ağır tadına vara vara geçsin :)

günaydınnnn günaydınnnnn....hepimize hayırlı cumalar...

Hayirli aksamlar bacilarim....
Offfff offfff mevsimin son hastaliginida kapmis durumdayim :2:
Basim catliyo burnum akiyo gozlerim akiyo offff offff
Hepinize hayirli aksamlar diyor ce eee deyip cikiyorum....
Gercekten kotuyum yani ....

bende yakalandım canım..öyle bitkinlik yorgunluk devam :) çok geçmişolsun sanada yat dinlen uyu ohh mis...zaten tek ilacı dinlenmek bu hastalığın...

Merhaba kızlar benm sancılar yne beni bırakmıyor kasıklarımda da bıçak batar gibi ağrı giriyor su 37.haftayı bi görsem baska bsey istemem

37.yide geçer inşallah canım.....sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına meleğini inşallah..

kızlar benim çok uykum bu hadta rapor aldım evdeyım 10:30 a kadar uyuyorum. ama şuan hala uykum var bu yüzden işe gitmek çok zor gelıyor. kız çocugu uyku getırıyor derler doğru sanırım.

doğru olabilir bende hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum az kaldı huzurum...dayan ...

canım çok çok geçmiş olsun..Allahtan bebekte sende iyisin şükür... ama insan kanamayı görünce panik olur deli gibi..ben rüyamda yaşadım ama gerçek gibiydi..inşallah tekrarlamaz geçer gider canım....geçmişolsun tekrar..

günaydın en güzel haziran anneleri ve onlar kadar güzel ve yakışıklı melekleri....

iyi dileklerimizin gerçekleşeceği güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah...

bana 3 gündür her gelen veliler yada arkadaşlar karnın aşağıya inmiş bayağı diyor...bugünde durakta otobüs arkadaşım olan bir bayan var oda dedi..doğum yaklaşmış karnın inmiş aşağıya dedi..tabi ben hemen bir tedirginlik... :) dedim yeri değişmiştir ondandır diyorum yok yok yaklaşmış diyorlar..Allahtan ptesi doktor randevum varda forumdan bir arkadaşımız hatta bloğu vardı Seda HAMİLE BOĞANLAR diyordu böyle bayanlara neymiş ne değilmiş öğrenicem...sizde durumlar nasıl...bugün 31+1 im :)

günaydın en güzel haziran anneleri ve onlar kadar güzel ve yakışıklı melekleri....

iyi dileklerimizin gerçekleşeceği güzel dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah...

amiiiinnnnnnn...

en büyük en içten dileğim, önce kendim için sonra hepiniz için aynı.. Bebişlerimizi sağsalim sorunsuz ve zamanında sağlık ve mutlulukla alalım kucağımıza inşallah..

bana böyle şeyler söyleyen yok..gerçi çoğu zaman evdeyim zaten,işten çok oldu çıkalı ama çalışıyot olsaydım kesin çıkardı böyle tabirlerde bulunanlar..her yerde var çünkü..
ama be asla takmam kim ne derse desin..sonuçta Allah bilir ne olacağını,kısmet

Off Offf ne derdin var diyeeksiniz.
kızlar ben eşimle evleneli 3 yılı bitirdik dolu dolu .4 yılımızın içindeyiz. Nişanlılık dönemimizde kayın validemin bende kalacağını öğrendim eşimden. Başlarda istemedim. Sonra eşim yok bana yakışır yok yalnız bırakamam demeleri birde kendi aileminde desteklemesi üzerine kabul ettim. Kendimi düşünerek birazda kabul ettim. Çalışacağım evde bana yardımcı olur ilerde çocuğum olur bakar diyerekten tamam dedim. Neyse düğünümüz oldu. Balayından geldik 2 hafta sonra hooopp evde bizimki. 2 tanede evli kızı var bu arada aynı mh. oturuyoruz. Kızları Eşimden küçük biri 32 yaşında diğeride 35 yaşında.
Neyse kayın validem bu 3 yıl dönem içinde sürekli kızlarına gider gelir. HEr hafta muntazam gider. gitsin bir şey demiyorum tabiki gitsin kızları sonuçda hem bizde yalnız kalmış oluyoruz rahat rahat ohhhh... Ama şu hamilelik dönemimde gitmeleri kalmaları sıklaştı. Düşünün en son bir gitti kadın 2 ay gelmedi. Sonra geldi oda seçimlerde ötürü gelmek zorunda kaldı pazar günü o hafta bendeydi. Taki vumaya kadar Cuma günü tekrar çekti gitti bugün gideli 1 hata oldu gelmedi. yaaa evlenirken biz böyle mi anlaştık gerçi ben kayınvalidemle hiç oturup konuşmadım eşimle aralarında ne konuşulduysa o. Şuan 8 aylık hamileyim yazık değil mi bana her işimi kendim görmeye çalışıyorum. Tüm gün işteyim eve geliyorum yemek yap topla sil süpür hafta soları temizlik yap. canım çıkıyor. Dün ütü yaptım öldüm yorgunluktan. sonr eşim geldi ona yemek koy. yaa be kadın onlar senin evladınsa biz de evladınız değil mi? git kızlarına her gün git ama akşam olunca gel evine. Yada tamamen çık hayatımızdan ayrı bir ev aç kendine bende kafam rahatlasın. diyeyim ki kadın ayrı ben ayrı herkes özgür. Ama sen benim evimi zapt etmişsin. Burası benim evim demişsin. Görüntüde bir şey yok. Hayır eşimde bir şeyler yapmıyor bu konuda. Tek yaptığı şey yapma temizlik yorma kendini. eee kim yapacak bunları. Bir temizlikçi bayan tutayım desem ona da itiraz ederler. Çalışmayıp evde otursam kredi borcumuz var şuan anca kıtı kıtına geçiniyoruz. Haa bu arada kaynanacığımıın emekli maaşı var k.pederden aldığı ondan da henüz bir zırnık göremedik. Acaba daha kaç sene böyle gidecek. Korkuyorum bu kadın şimdiden böyleyse ilerde yavrum dünyaya geldiğinde ona bakmaz bile. Yaaa arkadaşlarımdanda görüyorum kayınvalidesiyle kalan çok mutlu olanlar var. Kız suyumu bile getiriyor sabah kahvaltımı hzırlıyor diyor bunedir yaa.. İstemiyorum hayatımda çıksın gitsin evv kursun kendine. Sonra kızlarına mı gidiyor köyüne mi gidiyor gezmeye nereye gidiyorsa gitsin benimde kafam rahatlasın ..

Sizlerinde başını şişirdim ama içim içimi yiyor bu konu beni çok rahatsız ediyor. Görümcemlerde hiç bir şey demiyor mu bilmiyorum ki. Demeleri gerekmiyor mu anne git evine kızında sana ihtiyacı vardır. Yok anam yok herkes kendini düşünüyor. Yaa görümcem evde çalışmıyor. İkiside öyle. büyük görümcemin 6 aylık bebeği bebeği var. Bazen diyorum tamam ona yardıma gidiyor. E git git be kadın ama gündüzden git akşam olmadan gel evine bir kap yemek pişir öyle değil mi. amaa yookk suç benim eşimde. Dün gitmiş oraya annesini almadan gelmiş. Neden getirmedin diye sormadım biliyorum çünkü sorsam alacağım cvp işleri varmış ((((

Sana da çok geçmiş olsun Canım .... Dün gece resmen uyumaya korktum vallahi... Zırt pırt kalktım lavaboya gittim Şükür iyiyiz şimdi. Her şey güzel oacak inşallah ben de inanıyorum ...

Günaydın kızlar. . Hayırlı cumalar. Dualarımızın kabul olacağı bir cuma olsun inşallah
günaydın canım. Aminnnnn inş.

Günaydın bebek AMİNNNNN

Çilekcim benim doğum tarihimle seninki çok yakın 12 haziranda bekliyoruz bizde bakalım. Ben de bugün 31+1 im. Senin 31+0 olması gerekli.

bu saatlerde ışıl mışıl uyumak mı harıl harıl işe gitmek için hazırlanıyorum ben

günaydınnnnnn yeni cicilerini de gördüm. Ne şanslı kızsın canım yaa annen ne kadar büyük destekçin. Kaç yaşında canım annen?

En son bana da kılcal damar çatlamış olabilir dediler he bir de belki hafif idrar enfeksiyonun var ondan da olabilir dediler. Takip edeceğiz işte, inşallah bir daha olmaz da sağlıkla ve hayrlısıyla kavuşuruz artık ....

anladığım kadarıyla bacım senin canını sıkan ne sende sürekli kalması nede kalmaması..sıkıntı belirsizlik...haklısın yardıma en ihtiyaç duyduğun zamanda sizin evde daha fazla vakit geçirmesi lazım...birde çalışıyorsun...o bir kap yemek çalışan bayan için ne kadar büyük bir anlam ifade ediyor bilmezmiyim....akşam eve gidince ne yapıcaz ne yicez derdi beni öldürüyor...sen konuşsan yanlış anlaşılabilir ama eşin konuşsa anne gel biraz bizde kal dese belki daha iyiolur...bende bacım yalnız uğraşıyorum..eve geliyorum saat olmuş 20:30 .o saatten sonra elimi kaldırmak gelmiyor..annem iki torun bakıyor ablam kardeşim çalışıyor... kayınvalidem 3 torun bakıyor..ara ara temizliğe yardıma geliyorlar sağolsunlar ama bende genel kendim hep uğraşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…