2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Selamlar kızlar,
Herkese sağlıklı mutlu güzel bir gün diliyorum.
Hayırlı cumalarımız olsun...
Haftasonu da geliyor, çalışanların gözüaydın :)
İçimiz mutlulukla coşsun

Canım kendini yıpratma kesinlikle ev işleri için yardımcı tut. Kayinvaliden gelince de naz yap kalkıp her ise yetişiyormus gibi görünme. Yat uzan sana acımasada oğluna acir aç susuz kalmasın diye mecbur bişey yapmak zorunda hisseder kendini diye düşünüyorum. Ama eşinle arani bozma. Eşine de naz yap ki sadece annem gelince yapıyo gibi algilamasin... benim annem abim in esine 5 ay baktı yemek temizlik bebek herseyini yaptı. ALLAH merhamet versin. Kendi de üç tane doğum yapmış anlaması lazım aslinda

yaaa evet hani en azından bu dönemde daha sık yanımda olsa. İlk zamanlar gör
mcemin bebeği küçüktür dursun tabiki dedim zaten bende daha ağırlaşmamıştım. Ama şimdi bari. Yani ne maddi yanımda ne manevi buda beni rahatsız ediyor. Şimdi durur durur köye gitmesi gelir gider köye. diyorum bu sene gitmesin ne var hersene hersene köy. Yaaa benim kendi annem dinç olsa ağız bükmem. Her işimede kadın şu haliyle yine koşturmaya çalışıyor. Maddi olarak elinden geleni yapıyor manevi olarak da eksik kalsın diyebiliyorum. Ama bunda hiç bişrey yok. Ottt bildiğin . Bebeğim olduğunda da aynı tutumu sergilerse direk konuşacağım istemediğimi. evinimi ayırıyor odasını kızlarına mı taşıyor. Ne yaparsa yapsın. Böyle bazen tepem öyle atıyorki yaa diyorm acaba çok mu abartıyorum. Şuan bu durumu kime anlatsam bana hak vericiler çıldırıyorum yaaa.. Eşimde da çözüm bulmaz bu işe laf dedirmez anasına

doktorumun verdiği kağıda göre hesapladım canım.. aslında tahmini doğum tarihi 09.06.2014 gözüküyor doktorun ultrason kağıdında yazan...ama ben ikisinin ortalamasını aldım normalde 32.haftanın içindeyim ama ben yeni girmiş gibi davranıyorum :)

Yaaa yabani kadının teki bence yaa. Hiç sormaz nasılsın kızım hamilelik nasıl bir sıkıntın sızın var mı? Masraflarınız oluyordur paraya ihtiyacınız var mı? Yok böyle bir şey. Yardımcı kadın tutayım tutmasına da ona verecek ekstra bütçem yok. Benden çıksa gitse ddaha mutlu oalcağıma eminim en azından tek başımayım. Başımın çaresine bakmalıyım der yürütürüm psikolojim düzelir

günaydın kızlar cumamız mübarek olsun haftayı toplam 13 kiloyla kapatıorumbi kaç gündür girip bakamadım geçmişi okuyup dönücem tekrar

günaydınnnnnn yeni cicilerini de gördüm. Ne şanslı kızsın canım yaa annen ne kadar büyük destekçin. Kaç yaşında canım annen?

ben 27 yaşındayım annem 50 yaşına gircek ama göstermiyor ve evet en büyük destekçim o..hatta nerdeyse herşeyi annem aldı yaptı uğraştı hâlâ da öyle devam..Allah razı olsun ve asla eksikliğini göstermesin inş

Canim madem ole sen ara napiyorsun de insanlarin ne dusundugunu bilmek zor dogum yaklasti bana yardim et ben dayanamiyorum zor artik de sonra anlarsin neden gelmedigini belkide diyor hamile rahat birakiyim evinde rahat otursun; )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amannn sağlıklı gelsinlerde ne zaman gelirse gelsinler. Yüce rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için.

amin canım aminnn alalh kimseye annelerimiz eksiliğini göstermesin. Gölgeleri yeter be ... Benim annem 63 yaşında. Hastalıkları var . Kıyamıyorum ona.

canım yaa nasıl zor bir durum offf yine her şekilde kendine sıkıntı oluyo bağırsan da bağırmasan da
ailenle aynı memlekettesin inşallah??

Oyy oyy canım seni anlıyorum ben evde olmama rağmen iş yapamıyorum eşim yapıyor temizliği falan birde çalışınca çok çok daha zor hamileliğimin ilk dönemlerinde çalışıyordum oradan biliyorum.İhtiyacın var yardım istiyosun haklı olarak.Ama bence gidip gelmemelerini bu kadar çok takma canım yaa eve yardımcı almak konusundada eşinle hallet sorununu o kadar evet deme herşeye sonuçta çalışıyorsun parandan bir miktar ayır ve ben temizlikçi alacağım eve diye kararlı dur.Kim ne derse desin.Sen bildiğini yap canım birşey söyleyen olursada kulaklarını tıka hamileliğinin ve bebeğinin tadını çıkar

bikere herşeyden öte,eşin ön planda olmalı bu konuda..hatta sana yardım bile etmeli bu süreçte bana sorarsan..ama en baştan annesine karşı çıkmamış ya da ağırlığını koymamış bile,şimdi de yapmıyor olması şaşırtıcı değil..senin yerine koydum kendimide zor bi durum cidden,aynen dediğin gibi ya kendi evini kursun yada madem evi sizin ev belledi yardım etsin..düşüncesizlik yapmış yada bilerek yapıyor,.

Evet belkide öyle düşünüyordur. Bende işte öyle bir huy varki kimseden birşey isteyemiyorum. Karşı taraf anlasın istiyorum. Çok şey istiyorum bence.

Evet konuşağım eşimle temizlikçi tutacağım. Ne gerek varsa derse de ben yapamıyorum artık. Dicem . Belki o zaman annem gelsin düşüncesine kapılır.

aa evet idrar yolu da olabilir inş. plasentayla ilgili değildir canım yaa geçmiş olsun çok çok..

valla bana kalsa gerçketen varlığı beni rahatsız etmiyor. kalsın bende evi kendi evi gibi kullasın etsin yesin içsin dağıtsın. Ama bu belirsizliği kaldırsın ortadan. Ya benimseyemedi hala evini benim onun kızı olduğumu yada bilerek yapıyor anlamdım gitti. Eşim yok yaa ne destek çıkması. cAnım cicimle olmuyor bu işler hiç öyle destekçi değilki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…