2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Evet konuşağım eşimle temizlikçi tutacağım. Ne gerek varsa derse de ben yapamıyorum artık. Dicem . Belki o zaman annem gelsin düşüncesine kapılır.

canım kayınvaliden sorumluluk almak istemiyo bence en gerekli zamanda yanında durmamış baksana.. inş. doğumdan sonra bebişe bakar en önemlisi de o çünkü temizlik felan hadi neyse de bebiş ortada kalmasın aman..

Canım öncelikle hayırlı cumalar diliyorum.Konuya gelince biraz fazla kafana takmışsın bu kaynananı sanki.Hani kendine göre diyorsun ki şunu yapmalı bunu yapmalı.Ama yapmak zorunda değil.Ha yaparsa zaten vicdanlı bir insandır,merhametlidir Allah rızası için yapıyor derim.Seni çok iyi anlıyorum kendini yalnız ve çaresiz hissediyorsun.Ama Rabbim dağına göre kar veriyor inan.Düşünsene çok zor bir hamilelik geçirseydin ve kaynanan yardımcı olmasaydı o zaman daha çok sinir olurdun.Şükür ki iyi durumdasın.Rabbim daha çok sağlık versin hem sana hem de bebeğine kimseye muhtaç olmadan kucağına alabilesin.
Benim annem 4 ay önce vefat etti kayınvalidem Adanada yaşıyor.Nerdeyse 5 yıllık evliliğimiz var aramızda hiçbir sorun olmadı çok şükür.Ne hürmette ne de saygıda kusur etmedim.Kendi kızı 42 yaşında aynı evde kalıyor çocuğuna da bakıyor ama benden gördüğü saygı ve hürmeti kendi kızından görmüyor.Geçen yıl yanımıza geldiğinde ameliyat oldu 10 gün baktım.Şimdi hamileyim ve annemi kaybetmişim bir kez bile beni aramadı nasılsın diye.Ama bu durumu kafama takmıyorum.İçinde merhamet olan gerekeni yapar yoksa da yapacak bişey yok.Kendimi de böyle kişiler için üzemem açıkçası.

Evet belkide öyle düşünüyordur. Bende işte öyle bir huy varki kimseden birşey isteyemiyorum. Karşı taraf anlasın istiyorum. Çok şey istiyorum bence.

Ay canım bende senin gibiyim dir. Ama olan sana olur o nasıl böyle davranıyorsa sende davran en güzel zamanlarınız da oh sizde kalsın şimdi kaç git sen.. seni rahat bırakmak için gidiyorsa da gündüz gelsin calisiyormussun zaten bir kap yemek yapsın ya insanların komşusu bile yapar hamileye. Bence sen dediğimi yap esine naz yap temizli için yardımcı alamazsanda ğer hafta yapma ve eşinle beraber yap elini taşın altına koysun biraz. Hadi sen yemek hazırlıyorsun sofrasıyida esin hazirlasin bunu istemelisin hamilelik zaten zor onlar erkek normalde bile bizim kadar yorulmazlar. En sonunda sen demesen bile esin annesini çağırır. Ama sen konussan anne yardıma ihtiyacım var desen hoş bir uslupla daha hoş olur... ah anneler ah anne gibisi yok...

o zaman işin çok zor arkadaşım yaaa..hani aslında öyle çok abartıp kafaya takcak,canını sıkcak bi sorun yok ortada ama bazen böyle belirsizlikler en çok insanı yıpratan..haklısın
ama eşin neden böyle davranıyo ki acaba?yani annesi alınır kırılır diye mi bişey demiyo yoksa umursamıyo ona göre önemli mi değil? Ama ne olursa olsun herşeyden önce evde sana eşin yardım etmeli,eğer benim eşim yardım etmese hiçbişeye elini sürmese napardın bilmiyorum delirir sinir olurdum heralde.o açıdan şanslıyım şükür..

Zaten şuan bekliyor birşey demiyorsam o günleri beklediğim için aynı tutumu sergilerse tavrımı koyarım ortaya. Ben oğlu için geleceğimiz için çalışıp didinicem o kılını kıpırdatmaaycak. Çıkarım işten çocuğu bakmazsa ama derimde bu evin de bir geçimi var vvar derim. Elini cüzdanına atacaksın mejbur derim. Yada çocuğa bakacaksın bu kadar basit.

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun anneciğinin.
Çok haklısn canım. İçinde merhamet duygusu olan söylenmeden zaten yapar. Sen söyledikten sonra yapılan şeyin zaten bir anlamı yok. Ben diyorumki yapmak zorunda değil tamam ama bu evde kalıyorum benim evim diyorsa gelinimle yaşıyorum yaşayacağım diyorsa destek çıkmak zorunda hissetmeli kendisini. Ben bu halimle evde birlikteyken ona iş yaptırmamaya çalışıyorum. Herşeyi kendim yapmak istiyorum. Kendini raaht hissetmiyorsa evde ayrı eve çıkar bu kadar basit bende bunu anlamıyorum. Saygısızlık falan tabiki bizde de hiç olmadı. Büyüğümdür sonuçda ben ailemden böyle gördüm. Dediğin gibi allahtan sağlıklı dinç bir hamilelik geçiriyorum.

ana gibisi var mı yaaaaa... Ya benim için yapmasın tamam ben gelinim ama oğlu var bu evde. Tek oğlu hemde eşinin adını yürütecek tek kişi onun hatırına yapsın etsin. Benim annem damadının üstüne titriyor ama..İşteeee düşünemiyor mu bunu illa birilerinin demesin mi lazım. Onu da ben anlamıyorum. Eşim yine arada destek çıkıyor yapıyor ediyor. Ama ben nazlanınca yapıyor. Doğum iznine ayrılmama var 1 ay daha bakalım hayırlısı diyorum artık.

Boşver üzme o güzel canını arkadaşım.Ama her yapılan hareketin bir karşılığı vardır mutlaka.Mesela kaynanam beni aramıyor bende onu aramıyorum halin nedir diye sormuyorum.Eşimden öğreniyorum oda benle ilgili bilgileri eşimden alıyor.Sende kaynananı fazla rahat ettirerek onu ,bizim bu gelin herşeyi kendi başına yapar imajını verme artık.Son aylarındasın her işe yetişmeye çalışma yaptığını yaparsın yapamadığın kalır.

Merhaba kızlar ,

2 gündür raporluydum evde yatıyordum sizlerden uzak kaldım geçen aksam karın agrısıyla acile gitim şükürki sancı açılma yoktu nstye bagladım cok ılgınc bısey kalp atıslarını duyuyorsun dr bebek dogum pozisyonunu almış ondan oluor bu yalancı agrılar dedi bakalım benim oğlanda aceleci davrancak heralde :26:

Aynen canım o aramıyor sormuyor bende arayıp sormuyorum. Eşimden öğreniyorum. düşünüyorum da benden kıymetli mi.

Evet konuşağım eşimle temizlikçi tutacağım. Ne gerek varsa derse de ben yapamıyorum artık. Dicem . Belki o zaman annem gelsin düşüncesine kapılır.

Aynen canım eşine zorlandığını anlat güzel bir dille.Allah korusun kendimiz değil bebeklerimiz için dikkat ediyoruz zaten ben geçende bazayı kaldırayım dedim karnıma ağrı saplandı korkudan öldüm valla ki tövbe ettim bidaha hayatta yapmam.Bende yardımcı alacağım ama önce annemi bekliyorum o gelince gardrobumu ve bazanın altını silip düzenleyelim sonra temizlikçi alırız diye düşündüm.

Caniiiiim.bu kadar takma.kafana gelmesin istedaha iyi bosversene yaa benimkide tutturmus gelcem diye istemiyorum yaa. Hem diyoki ben yeni dogmus bebegi elime alamam tutamam vs ne halt etmeye gelcen bana. Yaptigi yemek yemek degil temizlik desen o da oyle yaptigini saniyor. Zamaninda cok problemler yasadim nefret ediyorum resmen kadindan gelmesinide istemiyorum. Keske benimkide gelmese ooh canima minnet. Takma kafana bu kadar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Temizlikçi alaccağım o allahın emri detaylı demizlik yapıalcak evde. onuda tek başıma yapacak değilim. Doğumuma yakın alamam lazım. ama dedğin gibi dolaplar ve baza bir elden geçirilmeli.

:):):) Hahahahaa güldürdün beni resmen. Ohh gelmesin sefamız olsun mu diyelim o zaman

Kızlaar az önce babam aradı kabus görmüş dün gece onu anlatmak için Yalnız kabus tam bomba gül gül öldüm Oğluşumu görmüş rüyasında çok güzel kırmızı tombik yanakları varmış kıpkırmızı da dudakları varmış çok tatlı bişeydi diyor.Sonra bebeğimi sevmeye annem abim kayınvalidem kayınpederim falan gelmiş oğluşumu yanağından dudağından öpüyorlarmış babam bağırıyormuş öpmeyin bebeğe mikrop kaptıracaksınız diye ama kimse onu sallamıyormuş Çok kötüydü diyor durmadan öpmeye devam ettiler küçücük bebeği diyor.Olurmu öyle şey yaa küçücük bebek öyle öpülürmü diye de cellandi baya bi telefonda Çok güldüm yaa rüyada bile bu kadar sinirlenmiş doğunca ne yapar bilmem

Hadi ya bi de senin ki hem pahalı hem de kaliteli, onda bile yoksa ben hiç ağlamim
Demek ki hepsinde olmuyo, akşam eşimle düşündük taşındık biz de iade etmekten vazgeçtik...
Ebatları 70X110, kurunca gözümüze inanılmaz büyük geldi, kapıdan geçmiyor
Ama inşallah bir aksilik olmazsa 3 yaşına kadar da rahat rahat yatırırsınz, kocaman bişey...
2. çocuk olunca oda yapmayı düşünüyorum, o zamana kadar idare eder inşallah...

Ablamın ilk çocuğunda benim babam da öyleydi, bekçi gibi çocuğun başını bekler hiç birimizi yanına yaklaştırmazdı, sebep öpmemizmiş...Babamın gitmesini dört gözle beklerdim çocuğu öpmek sevmek için

:):):) Hahahahaa güldürdün beni resmen. Ohh gelmesin sefamız olsun mu diyelim o zaman

aynen öyle yap tabi canım. şurda hamileliğimizin bitmesine sayılı günler kaldı stres yapıp durma kendini tadını çıkarmaya bak. çocuk doğunca diretirsin gel bak diye zaten eşinde gelmesi için konuşur heralde. şimdi şu anın tadını çıkar gelmesin.

Babalar hep böyle sanırım..Bende abimin çocuğu olduğunda öpenlere sinir olurdum hele bide sigara içen insanların öpmesine..kendileri bişey diyemiyordu ben söylüyordum herkese öpmeyin alerji oluyor diye Bende pek öpme taraftarı değilim ama kendi çocuğumda bende söyleyemem muhtemelen neyse babam biraz olsun engel olur ona güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…