2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Yok canım içim soğudu dahada aramıyorum çünkü onun baş ağrısı tutmuş o ona gelene kadar yeter artık umursamıyorum ona oraları zehir ettim gelsin zaten eve almıycam onu nere giderse gitsin hiç umurumda değil gelince görür o ben kolay kolay yanına bırakmam

Kocan gelmeden hiçbirimiz rahat edemeyecegiz anlaşılan. Valla yazıklar olsun diyeceğim kusuruma bakma çocuğunun ve senin hakkına girdiği için. Gelişmeleri bizimle paylaş biz her zaman yanındayız

Valla gelişme yok yarın dönüyormuş beni çok seviyormuş ben onun vazgeçilmeziymişim benden ölürmüşte vaz geçmezmiş benim bu kadar tepki vereceğimi düşünememiş bilseymiş asla gitmezmiş erkek olsaymışım onu anlarmışım karısından izin alamadı dedirtmem falan filan ben istiyormuşum ki gel gel git git olsun hep benim dediğim olsun istiyormuşum falan filan

Merhaba kizlar nasilsiniz
Hic tadim yok bugun niye bilmem uyuyasim var ama elime geçmez. Midem bi tuhaf canim hic bisey istemiyo pofffffffff

canım yaa nasıl zor bir durum offf yine her şekilde kendine sıkıntı oluyo bağırsan da bağırmasan da
ailenle aynı memlekettesin inşallah??

Yok canım ailemle aynı şehirde değiliz ama annem yanıma geldi doğuma kadar benimle kalıcak

herkese hayırlı cumalar...Allahım hepimizin dularını kabul etsin inşallah..biz evimizi boyattık ayrıca temizlikçi bayan geldi evim bir güzel temizlendi çok şükür mis gibi olduk:))yıkanmayan bişey kalmadı sanırım:)bi rahatladım ki sormayın..inşallah şimdi vakti zamanında bebeğimizi bekliycez...hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah..umarım tüm anneler ve onların minikleri iyidirler..

boyanmış ve temizlenmiş yıkanmış bir ev ha! okuyunca bile içimi bir ferahlık kapladı :) şanslı bebek tertemiz eve gelecek inşallah benim boya badana şansım yok lakin belki duvarları sildiririm, halıları da illaki yıkatıcam. inşallah bebek gelmeden yapabilirim tüm bunları

Kalitesi nasıldır bilmiyorum canım ama tekzene bakarken gördüm belki ilgini çeker dedim de...

Açıklaması da şöyle:
246,91 TL
Tamamı Saten kumaş kaplı şık tasarım
Tekerleri sayesinde kolay taşıma
Tam kapanabilen cibinlik
Kolay sallama mekanizması
Alt bölümde sepet
60X1000X80 cm (45cm derinlik)
Bordo Lüks marka Tüm Ürünler TSE,TÜV,E4 belgeli olup %100 yerli üretimdir.Sağlık bakanlığı onaylı ve iki yıl garantilidir.

Evet konuşağım eşimle temizlikçi tutacağım. Ne gerek varsa derse de ben yapamıyorum artık. Dicem . Belki o zaman annem gelsin düşüncesine kapılır.

Kizlar yoruldugunuzda dinlenin ama en azindan ev isinizi yapmaya calisin alistirmayin popolari ben butun gun universite ev zorluyorum bide yuruyerek gidip geliyorum hergun asansorde calismiyor birde hergun 8 kat cikiyorum))) yapcak bisey yok ne kadar hareket okadar rahat dogum dinlenin ama hareketsiz kalmayin sakin, agrilarim baslayinca atiyorum kendimi yuruyuse 30 dk bide donuste 8 kat merdivenn:)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlaaaaaar bugün annem ve teyzem geldiler bana...
12'den beri köftem Efe'nin süsleme/şeker/sunumlarıyla uğraşıyoruz aaaay ama çok eğlenceli

son 1 tanesi kaldı (35 adet) hepsi bitsin sırayla fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım..
görüntü o kadar güzel oldu ki,bayıldımmmm yaaaa..
Allah'ım sağlıkla bunları dağıtacağımız günüde gösterir inşallah

bende kendim yapıyorum güzellikler ortaya çıktıkça ben bunları nasıl kıyıp dağıtırım diyorum

canım benımde benzer bı durum basıma geldı, doktor kontrolum vardı hatta öne aldırıp gıttım içim rahat etsin diye doktorum cok sınırlendı valla
, hamıle kadınla nası konusulacagını bılmıyolarsa konusmasınlar, lütfen sen de boyle ınsanlarla muhattap olma onlarla ıletısımı kesıyosun dırek dedı :26: bebek yer degıstırır karnında, şuan da boyledır bırazdan bakarız baska bı pozısyon almış bunlar dogal seyler dedı..bobregınden amelıyat olacak adamın başında bızımde bı akraba bobrek amelıyatı olcaktı basına şöyle bısı geldı vefat ettı adamcagız fılan gıbı sacma salak hıkayeler anlatmaya benzıyo bu dedı..
yanı zaten işin acemisiyız herseyden cok morale ıhtıyacımız var, moral bozucu ınsanlardan uzak durmak en guzelı.. ayrıca 32. haftanın ıcınde oldugunu soyluyosun bebek dönmüş olabılır, o yuzden daha asagıdadır

aaaay kabusa bak senın baba toruna acaıp korumacı olcak bellı, dogunca neler yapacagını ben de tahmın edemedım; bosuna dememısler torun baldan tatlıdır dıye

kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?

İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:

Herkese hayirli cumalar.... Sayfalar ucmus gitmis... Allahim hasta olanlara şifa, derdi olanlarada deva versin inşAllah bu mubarek gunde herkesin dualari kabul olur inşAllah....

Bize gelince gecen hafta doktora gittigimde suyum biras az cikmisti. Bir hafta icerisinde gunde 3 3.5 lt su tukettim ve dun tekrar doktora gittim suyum bu sefer iyi cikmis bizim ufaklikta bir hafta once 1200 grdi dunde 1400 gr cikti :)) surekli hareketli olan bebis nedense ultrasona girince hep uyuyo ve elinide yuzune kapatiyor. Zaten doktorumda pek bakmaya niyetli degilde :)) sadece kafa capi bacak uzunlugu ve suya bakiyor o kadar ultrason icin yatip kalkmam daha uzun suruyo memnun degilim o yuzden. Allahtan bu ay son mayis basi ankaraya gitcem ve Allah nasip ederse dogumum orda olcak. Bide 10 gun sonra tekrar cagirdi. Ben pek anlamadim riskli bi gebeligin yok ama neden bu kadar sık cagiriyo bilemedim. Bu ayin icindeki 3. Gidisim olcak. Sordugumdaysa genel kontrol diyo .....

kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?

ben 2 kontroldr 3 haftada bir gdiyırum yaında bir kontrolüm var. bakalım belki banada 2 haftada bir görüşeceğiz artık diyecek

Benm bir ay önceden artık 2hafayda bir gelceksin demeye başlamstı canm hiç stres olma bol bol görcen işte bebeişini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…