Gecmis olsun canim.Allahtan durmus ve Allahtan etrafinda danisabilecegin saglikci
Birileri var.Sebepsiz kisa sureli kanama kuzenime oldu gecen gun hem de iki kez ana bebekle alakali degilmis bebek cok uzunmus.Artik basincla kilcal damarlar sıkısip sizinti yapiyor herhalde.umarim en kisa surede de sebebi bulunur.
Arkadasim dun gordum yazini tam ne yazacagimi bilemedim.Sinirden laflari toplayamadim.Esini tanisam soyleyecegim iki cift okkali lafim olurdu.istedigi kadar umursanaz olsun Duyunca yutkunamazdi herhalde.Ben senin yerinde olsam bu adami dakka aramazdim.Bir kere mesaj atar birakirdim.Ama herkesin ici farkli sogur sen bilirsin.Ama ben olsam geldiginden doguruncaya kadar ne ona bakarim nede cocugumun yuzunu gostetiririm.Oyle hakkin yok o ikimizin cocugu derse kusura bakma ama gordugum tablo itibariyle yalniz benim cocugummus derim.Ha umursamaz mi oldu niye ben ve beni umursamayan ya da en ihtiyacim oldugu anda giden birini umursayayim ki inatsa zor degil ki ...En fazla ne kadar dayanir ki 2 3 ay? Boyle inatci adamlara kalici cozumler bulmak getek yoksa ayni seyi bebek dogduktan sonra atesli acil hastayken de yapar.
ama arkadasim arayip adami sinir ettikce sen de hala sogumuyorsan yapma .
Gunaydin Herkese kizlar....Hayirli ve guzel haberler alacagimiz bir gun olsun
Ne di yeyim orasida Oyle, cok umrunda olsa gitmezdi hemde 5 gun. Allah cok verip sasirtmasin, az verip aratmasin der ya atalarimiz senin adamda tam onlardan vallaha. Bizimde is yerinde bir kiz vardi, hamile kaldiktan 2 ay sonra Adam eve gelmez olmus, tuhaf hareketler, hatta kiza girelim aldiralim demis. Yaslarida kucuktu. Onun icin senin bu anlattiklarini cok garipsemedim. Beterin beteri var. Allah sasirtmasin ama Onlar aile danismanindan yardim alarak atlattilar, belki onu arastirabilirsin canim.
Yok ya o beni çok sever öyle bi sıkıntım yok çok şükür o sadece arkadaşlarına söz verdi erkeklik gururuna yedirmedi karısından izin alamadı dedirt memek için gitti o bana düşkündür bu sefer arkadaşlarının gazına geldi sadece bundan eminim çünkü erkek osaydın beni anlardın diyo o ben onunla huzursuz olsam o daha çok kahrolur bunu herzaman Ailesi'de söyler bide benim bu kadar tepki vereceğimi tahmin etmedi çünkü o normalde bensiz hiç bi yere gitmez bensiz dışarda yemek bile yemez aç durur o yüzden ona gerek yok o dün ben kızmayayım diye herkesi seferber etmişti istediğimi alayım diye bankada yüksek miktar diye sıkıntı çıktı banka aramış onu oda onaylamış o şimdi nasıl geri dönüp benim gönlümü alacağını düşünüyordur o gittiğine inanılmaz pişman oldu zaten çünkü durmadan msj atıyo sevdiğini söylüyor bana sen vazgeçilmezimsin bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim diyo bilseydim bu kadar tepki vereceğini gitmezdim diyo
Kocan gelmeden hiçbirimiz rahat edemeyecegiz anlaşılan. Valla yazıklar olsun diyeceğim kusuruma bakma çocuğunun ve senin hakkına girdiği için. Gelişmeleri bizimle paylaş biz her zaman yanındayız
ben de dün onu düşündüm. Çok alıştım sürekli içimde bişeyler kurcalanıyor karnım yukarı aşağı çekiliyor hatta ayağını görüyorum artık. Doğduğunda baya boşluk hissedicem kötü olcam dedim kocama, iyi orda kalsın çıkardığında direkt okula yazdıralım o zaman dedi.. Alem kız benim koca. Çok güldürüyor karnım nasıl acıyor gülerken
Biz kadınlardan korkulur valla, eşini en iyi bilen sensin. Burnundan getir madem
Geldi zaten burnundan oda gittiğine bn pişman oldu zaten artık umursamıyorum takmıyorum bile emelime ulaştım hahhah hah
canım yaa nasıl zor bir durum offfyine her şekilde kendine sıkıntı oluyo bağırsan da bağırmasan da
ailenle aynı memlekettesin inşallah??
herkese hayırlı cumalar...Allahım hepimizin dularını kabul etsin inşallah..biz evimizi boyattık ayrıca temizlikçi bayan geldi evim bir güzel temizlendi çok şükür mis gibi olduk:))yıkanmayan bişey kalmadı sanırım:)bi rahatladım ki sormayın..inşallah şimdi vakti zamanında bebeğimizi bekliycez...hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah..umarım tüm anneler ve onların minikleri iyidirler..
Saol hayatım baktım bende bambular şu organik furyası yuzunden pek bi pahalı 500'den baslıyor fıyatları... Oyuzden daha çok gürgen gibi ahşap olanlardan bakıyorum.. Hepten profil malzemeden yapılanlar da var 100-150 lıraya ama onlarda hepten fıkara işi :1:
Evet konuşağım eşimle temizlikçi tutacağım. Ne gerek varsa derse de ben yapamıyorum artık. Dicem . Belki o zaman annem gelsin düşüncesine kapılır.
ben de dün onu düşündüm. Çok alıştım sürekli içimde bişeyler kurcalanıyor karnım yukarı aşağı çekiliyor hatta ayağını görüyorum artık. Doğduğunda baya boşluk hissedicem kötü olcam dedim kocama, iyi orda kalsın çıkardığında direkt okula yazdıralım o zaman dedi.. Alem kız benim koca. Çok güldürüyor karnım nasıl acıyor gülerken
Geldi zaten burnundan oda gittiğine bn pişman oldu zaten artık umursamıyorum takmıyorum bile emelime ulaştım hahhah hah
Ayy sen böyle güldün ya içim ferahladidün eşime bile anlattım az daha ondan alıyordum senin esine olan sinirimi :) en azından pişkin davranmamis yine, yoksa toplanalim gobeklerimizle dövelim onu diyecektim :) rahatladım valla pişman olduğu için. Eşim hamile ben gelemem demenin nesi gurura aykırı ki...
kızlaaaaaar bugün annem ve teyzem geldiler bana...
12'den beri köftem Efe'nin süsleme/şeker/sunumlarıyla uğraşıyoruz aaaay ama çok eğlenceli
son 1 tanesi kaldı (35 adet) hepsi bitsin sırayla fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım..
görüntü o kadar güzel oldu ki,bayıldımmmm yaaaa..
Allah'ım sağlıkla bunları dağıtacağımız günüde gösterir inşallah
bana 3 gündür her gelen veliler yada arkadaşlar karnın aşağıya inmiş bayağı diyor...bugünde durakta otobüs arkadaşım olan bir bayan var oda dedi..doğum yaklaşmış karnın inmiş aşağıya dedi..tabi ben hemen bir tedirginlik... :) dedim yeri değişmiştir ondandır diyorum yok yok yaklaşmış diyorlar..Allahtan ptesi doktor randevum varda forumdan bir arkadaşımız hatta bloğu vardı Seda HAMİLE BOĞANLAR diyordu böyle bayanlara neymiş ne değilmiş öğrenicem...sizde durumlar nasıl...bugün 31+1 im :)
doktorumun verdiği kağıda göre hesapladım canım.. aslında tahmini doğum tarihi 09.06.2014 gözüküyor doktorun ultrason kağıdında yazan...ama ben ikisinin ortalamasını aldımnormalde 32.haftanın içindeyim ama ben yeni girmiş gibi davranıyorum :)
Kızlaar az önce babam aradı kabus görmüş dün gece onu anlatmak içinYalnız kabus tam bomba gül gül öldüm Oğluşumu görmüş rüyasında çok güzel kırmızı tombik yanakları varmış kıpkırmızı da dudakları varmış çok tatlı bişeydi diyor.Sonra bebeğimi sevmeye annem abim kayınvalidem kayınpederim falan gelmiş oğluşumu yanağından dudağından öpüyorlarmış babam bağırıyormuş öpmeyin bebeğe mikrop kaptıracaksınız diye ama kimse onu sallamıyormuş Çok kötüydü diyor durmadan öpmeye devam ettiler küçücük bebeği diyor.Olurmu öyle şey yaa küçücük bebek öyle öpülürmü diye de cellandi baya bi telefonda Çok güldüm yaa rüyada bile bu kadar sinirlenmiş doğunca ne yapar bilmem
Ayy sen böyle güldün ya içim ferahladidün eşime bile anlattım az daha ondan alıyordum senin esine olan sinirimi :) en azından pişkin davranmamis yine, yoksa toplanalim gobeklerimizle dövelim onu diyecektim :) rahatladım valla pişman olduğu için. Eşim hamile ben gelemem demenin nesi gurura aykırı ki...
Akşam onlara öyle söyledi ama onlar dalga geçti annemin burda olduğunu da biliyorlardı o yüzden üstüne çok geldiler o da gitti gıcık yok öyle pişkin davranmaz gelsin daha görecekleri duruyor
kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?
İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:
Benm bir ay önceden artık 2hafayda bir gelceksin demeye başlamstı canm hiç stres olma bol bol görcen işte bebeişinikızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?
İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?