2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
Benm bir ay önceden artık 2hafayda bir gelceksin demeye başlamstı canm hiç stres olma bol bol görcen işte bebeişini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çatı muayenesini ne zaman yapacak peki, çnceden söyler mi ki diğer kontrolde çatı muayanesi var diye.
30 olunca bi garip oldum ben ya

Pijama bile almadım daha

çatı muayenesini ne zaman yapacak peki, çnceden söyler mi ki diğer kontrolde çatı muayanesi var diye.

Pijama bile almadım daha
Onları bende almadım daha canım bakalım evde gitmediğim bir pajama takımımla gecelik sabahlık takımım var ama hamişler için değil normal benye onları bir denicem olursa onları giyincem krem penye evlenirken çeyiizmde aldırmıştım. Saten takım yerine böyle daha kulllışlı olur diye... Çatı muayenesini sordum ben dr. 36. haftada falan yapacağız daha erken. Ben sie haber vereceğim dedi.Sende dr. bir sorarsın kokrma

kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?

İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:

Oo biz henüz düşmedik iki haftada bire biz dört haftada bi gidiyoruz yani dört hafta sonra gidicem kızımı görmeye

Oo biz henüz düşmedik iki haftada bire biz dört haftada bi gidiyoruz yani dört hafta sonra gidicem kızımı görmeye

ay benimki fazladan hastaneye para kazandırmak için mi yapıyor nedir şimdiden iki haftada bir gidersek yandık valla
bi de nasıl gerildim iki hafta deyince doğum çok yakın gibi hissettim

Pijama bile almadım daha

37 de oluyormuş canm benm onlar hazır annem saolsn sabahlık gecelik ve 2pijama takımım var canm alrsın sen de evham etme

2 gün önce kontrole gittiğimde de doktorumla asansözrde karşılaştık üzerinde ameliyat önlüğü vardı kafasında bone filan iyice tırstım.
Doğum hakkında ne zaman konuşacağız dedim, doğuracağın zaman dedi

Canim sen agrilarin üstüne yarım saat yürüyüp üstüne bir de 8 kat merdiven çıktığına emin misin 8 kat
kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?

İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:

Ben ilk gunden beri 3 haftada bir gidiyorum hâlâ da degismedi. Bu arada benim de hiiiiiiiccc bir seyim hazir degil. Ev temizlenecek perdeler yenilenecek alisverise cikilacak ev bebege gore duzenlenecek alinanlar yikanip utulenecek canta hazirlanacak bebek sekerleri lohusa tacivs yaptirilacak ohooo. Bazen senin gibi heyecana kapiliyorum bazende aman rahat ol bunlar hepsi 10 gunde biter diyorum

Ayy ne güzel canım herseyi kendi ellerinde yaptın çok imreniyorum sana masaAllah. Güle güle mutlu günlerde dağıt ins

Ayy ne güzel canım herseyi kendi ellerinle yaptın ne guzel çok imreniyorum sana masaAllah. Güle güle mutlu günlerde dağıt ins.

VEEEEEEE İŞTE EFE'NİN SÜSLEME/ŞEKERLEME VE SUNUMLARI 😍

1.Süsleme = Biberonların içine büyük bonibonlar ve sunumu için beyaz kafes (1 paket daha alıcaz yetmedi) [36 adet]

2.Süsleme = Bisikletin arka sepetine puantiyeli mavi tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavili sepetimiz [50 adet]

3.Süsleme = Hazır çubuklara puantiyeli tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavi kurdelayla süslediğimiz 2 adet saksımız [24 adet]

4.Süsleme = Dantelli kese içinde beyazlı mavili badem şekeri,üzerine farklı figürlerde anahtarlık monte edildi.Sunumu için hani ayaklıklı ağaçlar oluyor ya onlardan alıcaz,o da şu an eksik..Bende görünüm olsun diye çikolata sunum kutumda çektim [36 adet]

5.Süsleme = İnternetten aldığım mavi bebek patiği figürlü ufak kutuda badem şekeri/çikolata karışımı sunum

Ve hepsinin bütün çekimi...

1-2 parça eksik çıktı ama halledilmesi kolay Eveeeetttt kızlaaaar fikirlerinizi bekliyorum,nasıl olmuş?Annem ve teyzemle 4 saatte yaptık hepsini

ay benimki fazladan hastaneye para kazandırmak için mi yapıyor nedir şimdiden iki haftada bir gidersek yandık valla
bi de nasıl gerildim iki hafta deyince doğum çok yakın gibi hissettim

Valla bilmem canım bende özelde bakılıyorum ama bana dört hafta sonra gel dedi korkma canım daha var rahat ol bebişinizide göreceğin için mutlu ol

Ayyy cnm hersey çok güzrl olmuş bayıldım valla . Ne kadar sanslisinki yaninda boyle seyleride heves edip yapacak insanlar var. Allah nazarlardan sakladin sizi :) ellerinize saglik

zuhahahahahaha ben bekliyorum çatı muayenesinden sonra doğum seçeneklerini soracağım. Bakalım ben epidural normla istiyorum

Hepsi birbirinden güzel canım ellerinize sağlık valla. Ama çeşit çok yaaa bunların hangi birini nerelerde dağıtacaksın. ben karar veremezdim açıkcası. e hepsini ortaya koysan bu sefer herbirinden almak isteyecekler falan Şu beyaz saksılara bayıldım. Metal anahtarıkları nereden aldın canım. birde şekerini nerden aldın kaça aldın bu bilgileride paylaşır mısın. Veee şu tekerlekli sepette çok hoşuma gitti. onun da bilgisi paylaşır mısın . bende sabırsızlanıyorum kendi şekerlerimi sergilemeye. İnternnet bir site var malzemeleri kurdelesii işte tülünü çiçeğini oradan alabiliyorum. ama şişeler için eminönüye gitmek zorunda olduğum için oraya saklıyorum kendimi. doğum iznine ayrılınca gidip bakayım diyorum ama o zamanda ağırlaşırım gezemem die düşünüyorum bakaam belki şişeleride netten verebileceğim bir site bulabilirm.
Sence içlerine ne koysam koku olarak.

Evettt yattikca agrim artiyor yuruyorum aksam tin tin esimin calistigi yere sonra dinleniyorum bir cayini iciyorum sonra beraber yuruyerek geri geliyoruz ustunede 8 kati cikiyorum sonra yorulmus oluyorum zaten uykum geliyo 1 saate)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanaaa bol sonrali aciklama arkadasim hahaha:) dedigimi dene agrin oldunda yuruyuse cik bana cok iyi geliyor hareketli olmak agrilarina iyi gelmezse yuruyus yapmazsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese hayırlı cumalar canlar.

Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.

Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)

çok şükür canım, senın ve bebısın saglıgı yerınde olsun da bı derdımız yatmak olsun

valla bu hsplamalar benımde bazen kafamı karıstırıyo, sat'ıma gore hesap yapıyorum ama kk hamılelık takvımı ile bıle uyuşamıyoruz doktorumla uyusuyoruz ama ultrason fotolarınına altında haftası cıkıyo ya onunla uyuşamıyoruz

Ayyy cnm hersey çok güzrl olmuş bayıldım valla . Ne kadar sanslisinki yaninda boyle seyleride heves edip yapacak insanlar var. Allah nazarlardan sakladin sizi :) ellerinize saglik

sağol canım teşekkürler..gerçektende öyle ama şanslıyım..hele annem yanımda ve böyle destekçim ya daha ne isteyim..Allah razı olsun ve başımdan yanımdan hiç eksik etmesin inş

ben hastanede de, ve sonra kalırsa evde de hepsini bi anda koyucam ortaya..öyle istedim..zaten o yüzden bisikletli sunumu 50 adet yaptım,diğerleri 30'lu 25'li..yani her gelen hepsinden alsa bile yeter diye düşünüyorum..hee oldu da yetmedi,şansa artık sona kalanlar dona kalır napalım..

saksıları ikea'dan alıcaktım orda 4 küsür tl ama annem sonra 1 milyoncuda görmüş Beşiktaş'ta 2 tl'ye ordan almış..anahtarlıklar Eminönü Şarkhan'dan..tanesi 1 tl.. Tekerlekli sepetide yine Beşiktaş'tan hasırcıdan aldım ama Eminönü'nde bu tarz şeylerde çok,bulabilirsin bence badem şekerleri ve biberonlara koyduğum bonibonlarda Eminönü'nden,1,5 kilo badem şekeri ve 1 kilo bonibon 80 tl tuttu canım ama baya kaliteli bi dükkan uyduruk almak istemedim..yani daha ucuzada var orda

şişeleri yapmayı bende düşündüm ama baktım çeşit çok oldu zaten,vazgeçtim..ben olsam ya kolonya yada lavanta koycaktım..şişeyide süsleyerek,öyle yapabilirsin canım..

haberler böyle iyi gelsin,sen yavaş yavaş böyle eksilt günleri yeterli..Allah yardımcın olsun..Sonunu sağlıkla hayırlısıyla getir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…