- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
Benm bir ay önceden artık 2hafayda bir gelceksin demeye başlamstı canm hiç stres olma bol bol görcen işte bebeişini
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onları bende almadım daha canım bakalım evde gitmediğim bir pajama takımımla gecelik sabahlık takımım var ama hamişler için değil normal benye onları bir denicem olursa onları giyincem krem penye evlenirken çeyiizmde aldırmıştım. Saten takım yerine böyle daha kulllışlı olur diye... Çatı muayenesini sordum ben dr. 36. haftada falan yapacağız daha erken. Ben sie haber vereceğim dedi.Sende dr. bir sorarsın kokrmaçatı muayenesini ne zaman yapacak peki, çnceden söyler mi ki diğer kontrolde çatı muayanesi var diye.
30 olunca bi garip oldum ben ya
Pijama bile almadım daha
kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?
İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:
Oo biz henüz düşmedik iki haftada bire biz dört haftada bi gidiyoruz yani dört hafta sonra gidicem kızımı görmeye
çatı muayenesini ne zaman yapacak peki, çnceden söyler mi ki diğer kontrolde çatı muayanesi var diye.
30 olunca bi garip oldum ben ya
Pijama bile almadım daha
Onları bende almadım daha canım bakalım evde gitmediğim bir pajama takımımla gecelik sabahlık takımım var ama hamişler için değil normal benye onları bir denicem olursa onları giyincem krem penye evlenirken çeyiizmde aldırmıştım. Saten takım yerine böyle daha kulllışlı olur diye... Çatı muayenesini sordum ben dr. 36. haftada falan yapacağız daha erken. Ben sie haber vereceğim dedi.Sende dr. bir sorarsın kokrma
Canim sen agrilarin üstüne yarım saat yürüyüp üstüne bir de 8 kat merdiven çıktığına emin misinKizlar yoruldugunuzda dinlenin ama en azindan ev isinizi yapmaya calisin alistirmayin popolari ben butun gun universite ev zorluyorum bide yuruyerek gidip geliyorum hergun asansorde calismiyor birde hergun 8 kat cikiyorum))) yapcak bisey yok ne kadar hareket okadar rahat dogum dinlenin ama hareketsiz kalmayin sakin, agrilarim baslayinca atiyorum kendimi yuruyuse 30 dk bide donuste 8 kat merdivenn:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar benim bundan sonra kontrollerim 2 hafta bir olacakmış. siz de durumlar nedir?
İki haftaya düşünce bi telaş düştü bana
daha hastane çantam bile hazır değil:44:
kızlaaaaaar bugün annem ve teyzem geldiler bana...
12'den beri köftem Efe'nin süsleme/şeker/sunumlarıyla uğraşıyoruz aaaay ama çok eğlenceli
son 1 tanesi kaldı (35 adet) hepsi bitsin sırayla fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım..
görüntü o kadar güzel oldu ki,bayıldımmmm yaaaa..
Allah'ım sağlıkla bunları dağıtacağımız günüde gösterir inşallah
kızlaaaaaar bugün annem ve teyzem geldiler bana...
12'den beri köftem Efe'nin süsleme/şeker/sunumlarıyla uğraşıyoruz aaaay ama çok eğlenceli
son 1 tanesi kaldı (35 adet) hepsi bitsin sırayla fotoğraflayıp sizlerle paylaşacağım..
görüntü o kadar güzel oldu ki,bayıldımmmm yaaaa..
Allah'ım sağlıkla bunları dağıtacağımız günüde gösterir inşallah
ay benimki fazladan hastaneye para kazandırmak için mi yapıyor nedir şimdiden iki haftada bir gidersek yandık valla
bi de nasıl gerildim iki hafta deyince doğum çok yakın gibi hissettim
VEEEEEEE İŞTE EFE'NİN SÜSLEME/ŞEKERLEME VE SUNUMLARI 😍
1.Süsleme = Biberonların içine büyük bonibonlar ve sunumu için beyaz kafes (1 paket daha alıcaz yetmedi) [36 adet]
Eki Görüntüle 1063842
2.Süsleme = Bisikletin arka sepetine puantiyeli mavi tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavili sepetimiz [50 adet]
Eki Görüntüle 1063844
3.Süsleme = Hazır çubuklara puantiyeli tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavi kurdelayla süslediğimiz 2 adet saksımız [24 adet]
Eki Görüntüle 1063845
4.Süsleme = Dantelli kese içinde beyazlı mavili badem şekeri,üzerine farklı figürlerde anahtarlık monte edildi.Sunumu için hani ayaklıklı ağaçlar oluyor ya onlardan alıcaz,o da şu an eksik..Bende görünüm olsun diye çikolata sunum kutumda çektim [36 adet]
Eki Görüntüle 1063846
5.Süsleme = İnternetten aldığım mavi bebek patiği figürlü ufak kutuda badem şekeri/çikolata karışımı sunum
Eki Görüntüle 1063847
Ve hepsinin bütün çekimi...
Eki Görüntüle 1063850
1-2 parça eksik çıktı ama halledilmesi kolayEveeeetttt kızlaaaar fikirlerinizi bekliyorum,nasıl olmuş?Annem ve teyzemle 4 saatte yaptık hepsini
2 gün önce kontrole gittiğimde de doktorumla asansözrde karşılaştık üzerinde ameliyat önlüğü vardı kafasında bone filan iyice tırstım.
Doğum hakkında ne zaman konuşacağız dedim, doğuracağın zaman dedi
Hepsi birbirinden güzel canım ellerinize sağlık valla. Ama çeşit çok yaaa bunların hangi birini nerelerde dağıtacaksın. ben karar veremezdim açıkcası. e hepsini ortaya koysan bu sefer herbirinden almak isteyecekler falan Şu beyaz saksılara bayıldım. Metal anahtarıkları nereden aldın canım. birde şekerini nerden aldın kaça aldın bu bilgileride paylaşır mısın. Veee şu tekerlekli sepette çok hoşuma gitti. onun da bilgisi paylaşır mısın . bende sabırsızlanıyorum kendi şekerlerimi sergilemeye. İnternnet bir site var malzemeleri kurdelesii işte tülünü çiçeğini oradan alabiliyorum. ama şişeler için eminönüye gitmek zorunda olduğum için oraya saklıyorum kendimi. doğum iznine ayrılınca gidip bakayım diyorum ama o zamanda ağırlaşırım gezemem die düşünüyorum bakaam belki şişeleride netten verebileceğim bir site bulabilirm.VEEEEEEE İŞTE EFE'NİN SÜSLEME/ŞEKERLEME VE SUNUMLARI 😍
1.Süsleme = Biberonların içine büyük bonibonlar ve sunumu için beyaz kafes (1 paket daha alıcaz yetmedi) [36 adet]
Eki Görüntüle 1063842
2.Süsleme = Bisikletin arka sepetine puantiyeli mavi tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavili sepetimiz [50 adet]
Eki Görüntüle 1063844
3.Süsleme = Hazır çubuklara puantiyeli tül içinde beyazlı mavili badem şekeri ve sunumu için mavi kurdelayla süslediğimiz 2 adet saksımız [24 adet]
Eki Görüntüle 1063845
4.Süsleme = Dantelli kese içinde beyazlı mavili badem şekeri,üzerine farklı figürlerde anahtarlık monte edildi.Sunumu için hani ayaklıklı ağaçlar oluyor ya onlardan alıcaz,o da şu an eksik..Bende görünüm olsun diye çikolata sunum kutumda çektim [36 adet]
Eki Görüntüle 1063846
5.Süsleme = İnternetten aldığım mavi bebek patiği figürlü ufak kutuda badem şekeri/çikolata karışımı sunum
Eki Görüntüle 1063847
Ve hepsinin bütün çekimi...
Eki Görüntüle 1063850
1-2 parça eksik çıktı ama halledilmesi kolayEveeeetttt kızlaaaar fikirlerinizi bekliyorum,nasıl olmuş?Annem ve teyzemle 4 saatte yaptık hepsini
Canim sen agrilarin üstüne yarım saat yürüyüp üstüne bir de 8 kat merdiven çıktığına emin misin8 kat
Ben ilk gunden beri 3 haftada bir gidiyorum hâlâ da degismedi. Bu arada benim de hiiiiiiiccc bir seyim hazir degil. Ev temizlenecek perdeler yenilenecek alisverise cikilacak ev bebege gore duzenlenecek alinanlar yikanip utulenecek canta hazirlanacak bebek sekerleri lohusa tacivs yaptirilacak ohooo. Bazen senin gibi heyecana kapiliyorum bazende aman rahat ol bunlar hepsi 10 gunde biter diyorum
Herkese hayırlı cumalar canlar.
Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.
Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)
Ayyy cnm hersey çok güzrl olmuş bayıldım valla . Ne kadar sanslisinki yaninda boyle seyleride heves edip yapacak insanlar var. Allah nazarlardan sakladin sizi:) ellerinize saglik
Hepsi birbirinden güzel canım ellerinize sağlık valla. Ama çeşit çok yaaa bunların hangi birini nerelerde dağıtacaksın. ben karar veremezdim açıkcası. e hepsini ortaya koysan bu sefer herbirinden almak isteyecekler falan Şu beyaz saksılara bayıldım. Metal anahtarıkları nereden aldın canım. birde şekerini nerden aldın kaça aldın bu bilgileride paylaşır mısın. Veee şu tekerlekli sepette çok hoşuma gitti. onun da bilgisi paylaşır mısın . bende sabırsızlanıyorum kendi şekerlerimi sergilemeye. İnternnet bir site var malzemeleri kurdelesii işte tülünü çiçeğini oradan alabiliyorum. ama şişeler için eminönüye gitmek zorunda olduğum için oraya saklıyorum kendimi. doğum iznine ayrılınca gidip bakayım diyorum ama o zamanda ağırlaşırım gezemem die düşünüyorum bakaam belki şişeleride netten verebileceğim bir site bulabilirm.
Sence içlerine ne koysam koku olarak.
Herkese hayırlı cumalar canlar.
Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.
Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?