- 11 Şubat 2014
- 187
- 37
- 118
- 35
Amin cnm hiç eksik etmesin darisi benim başima olsun ....sağol canım teşekkürler..gerçektende öyle ama şanslıyım..hele annem yanımda ve böyle destekçim ya daha ne isteyim..Allah razı olsun ve başımdan yanımdan hiç eksik etmesin inş
ben hastanede de, ve sonra kalırsa evde de hepsini bi anda koyucam ortaya..öyle istedim..zaten o yüzden bisikletli sunumu 50 adet yaptım,diğerleri 30'lu 25'li..yani her gelen hepsinden alsa bile yeter diye düşünüyorum..hee oldu da yetmedi,şansa artık sona kalanlar dona kalırnapalım..
saksıları ikea'dan alıcaktım orda 4 küsür tl ama annem sonra 1 milyoncuda görmüş Beşiktaş'ta 2 tl'ye ordan almış..anahtarlıklar Eminönü Şarkhan'dan..tanesi 1 tl.. Tekerlekli sepetide yine Beşiktaş'tan hasırcıdan aldım ama Eminönü'nde bu tarz şeylerde çok,bulabilirsin bencebadem şekerleri ve biberonlara koyduğum bonibonlarda Eminönü'nden,1,5 kilo badem şekeri ve 1 kilo bonibon 80 tl tuttu canım ama baya kaliteli bi dükkan uyduruk almak istemedim..yani daha ucuzada var orda
şişeleri yapmayı bende düşündüm ama baktım çeşit çok oldu zaten,vazgeçtim..ben olsam ya kolonya yada lavanta koycaktım..şişeyide süsleyerek,öyle yapabilirsin canım..
haberler böyle iyi gelsin,sen yavaş yavaş böyle eksilt günleri yeterli..Allah yardımcın olsun..Sonunu sağlıkla hayırlısıyla getir inş..
çok şükür canım, senın ve bebısın saglıgı yerınde olsun da bı derdımız yatmak olsun
valla bu hsplamalar benımde bazen kafamı karıstırıyo, sat'ıma gore hesap yapıyorum ama kk hamılelık takvımı ile bıle uyuşamıyoruzdoktorumla uyusuyoruz ama ultrason fotolarınına altında haftası cıkıyo ya onunla uyuşamıyoruz
sağol canım teşekkürler..gerçektende öyle ama şanslıyım..hele annem yanımda ve böyle destekçim ya daha ne isteyim..Allah razı olsun ve başımdan yanımdan hiç eksik etmesin inş
ben hastanede de, ve sonra kalırsa evde de hepsini bi anda koyucam ortaya..öyle istedim..zaten o yüzden bisikletli sunumu 50 adet yaptım,diğerleri 30'lu 25'li..yani her gelen hepsinden alsa bile yeter diye düşünüyorum..hee oldu da yetmedi,şansa artık sona kalanlar dona kalırnapalım..
saksıları ikea'dan alıcaktım orda 4 küsür tl ama annem sonra 1 milyoncuda görmüş Beşiktaş'ta 2 tl'ye ordan almış..anahtarlıklar Eminönü Şarkhan'dan..tanesi 1 tl.. Tekerlekli sepetide yine Beşiktaş'tan hasırcıdan aldım ama Eminönü'nde bu tarz şeylerde çok,bulabilirsin bencebadem şekerleri ve biberonlara koyduğum bonibonlarda Eminönü'nden,1,5 kilo badem şekeri ve 1 kilo bonibon 80 tl tuttu canım ama baya kaliteli bi dükkan uyduruk almak istemedim..yani daha ucuzada var orda
şişeleri yapmayı bende düşündüm ama baktım çeşit çok oldu zaten,vazgeçtim..ben olsam ya kolonya yada lavanta koycaktım..şişeyide süsleyerek,öyle yapabilirsin canım..
haberler böyle iyi gelsin,sen yavaş yavaş böyle eksilt günleri yeterli..Allah yardımcın olsun..Sonunu sağlıkla hayırlısıyla getir inş..
Herkese hayırlı cumalar canlar.
Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.
Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)
bnm doktorda bi konuşayım anlatayım göstereyim demez suya bakar bebeği ölçer tmm der. gir çık 5 dakika bile sürmüyor parayı bayılıp çıkıyoruz.son aylarda kontrol 2 haftaya düşüyor. bende bu doktorda yapmıycam doğumu yarın son kez gidecem galibaHerkese hayirli cumalar.... Sayfalar ucmus gitmis... Allahim hasta olanlara şifa, derdi olanlarada deva versin inşAllah bu mubarek gunde herkesin dualari kabul olur inşAllah....
Bize gelince gecen hafta doktora gittigimde suyum biras az cikmisti. Bir hafta icerisinde gunde 3 3.5 lt su tukettim ve dun tekrar doktora gittim suyum bu sefer iyi cikmis bizim ufaklikta bir hafta once 1200 grdi dunde 1400 gr cikti :)) surekli hareketli olan bebis nedense ultrasona girince hep uyuyo ve elinide yuzune kapatiyor. Zaten doktorumda pek bakmaya niyetli degilde :)) sadece kafa capi bacak uzunlugu ve suya bakiyor o kadar ultrason icin yatip kalkmam daha uzun suruyo memnun degilim o yuzden. Allahtan bu ay son mayis basi ankaraya gitcem ve Allah nasip ederse dogumum orda olcak. Bide 10 gun sonra tekrar cagirdi. Ben pek anlamadim riskli bi gebeligin yok ama neden bu kadar sık cagiriyo bilemedim. Bu ayin icindeki 3. Gidisim olcak. Sordugumdaysa genel kontrol diyo .....
bnm doktorda bi konuşayım anlatayım göstereyim demez suya bakar bebeği ölçer tmm der. gir çık 5 dakika bile sürmüyor parayı bayılıp çıkıyoruz.son aylarda kontrol 2 haftaya düşüyor. bende bu doktorda yapmıycam doğumu yarın son kez gidecem galiba
amin canım günaydınn yeşilim eriğim fındık burunlu güzel arkadaşım:)
burun tıkanıklığı maalesef bende yaşıyorum hamileliğim boyunca 3 defa grip oldum...burun tıkanıklığı kesintisiz devam..eee haliyle derin rahat bir uyku yok.acaba burun bantlarının zararı yada yararı olurmu...birde kalk sabah işe gel..aslında beni en çok uyklusuz bırakan yatış şeklim..bir sağ bir sol yaparken sabah oluyor..uyandığımda kendimi sırtüstü buluyorum korkuyorum hemen yön değiştiriyorum...buda böyle sabaha kadar devam ediyor..
günaydın canım...uyu uyu bakalım cöööööh deyip gitmişsin :) bizim yerimezede uyu canım...
:)))) saol canım çalışan çalışmayan tüm hamişlere Allah kolaylık versin...artık o bana lüks düzenli güzel bir uyku :) dün rahatsızlandığım içn eve erken gittim hadi uyuyayım 1 saat dedim..gece uykum gelmedi..sabah zombi gibi işe geldim...
günaydın mujjummm....bu sabah Eskişehirde kapalı....hsonuda bitsin hemenptesi ben izinli olayım bebeğimi göreyim :) hsonu çalışanlara vakit çabuk geçsin hiçi çalışmayanlara ağır ağır tadına vara vara geçsin :)
günaydınnnn günaydınnnnn....hepimize hayırlı cumalar...
bende yakalandım canım..öyle bitkinlik yorgunluk devam :) çok geçmişolsun sanada yat dinlen uyu ohh mis...zaten tek ilacı dinlenmek bu hastalığın...
37.yide geçer inşallah canım.....sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına meleğini inşallah..
doğru olabilir bende hep uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumaz kaldı huzurum...dayan ...
canım benımde benzer bı durum basıma geldı, doktor kontrolum vardı hatta öne aldırıp gıttım içim rahat etsin diyedoktorum cok sınırlendı valla
, hamıle kadınla nası konusulacagını bılmıyolarsa konusmasınlar, lütfen sen de boyle ınsanlarla muhattap olma onlarla ıletısımı kesıyosun dırek dedı :26: bebek yer degıstırır karnında, şuan da boyledır bırazdan bakarız baska bı pozısyon almış bunlar dogal seyler dedı..bobregınden amelıyat olacak adamın başında bızımde bı akraba bobrek amelıyatı olcaktı basına şöyle bısı geldı vefat ettı adamcagız fılan gıbı sacma salak hıkayeler anlatmaya benzıyo bu dedı..
yanı zaten işin acemisiyız herseyden cok morale ıhtıyacımız var, moral bozucu ınsanlardan uzak durmak en guzelı.. ayrıca 32. haftanın ıcınde oldugunu soyluyosun bebek dönmüş olabılır, o yuzden daha asagıdadır
aaaay kabusa bak senın baba toruna acaıp korumacı olcak bellı, dogunca neler yapacagını ben de tahmın edemedım; bosuna dememısler torun baldan tatlıdır dıye
Eki Görüntüle 1064656 Eki Görüntüle 1064657
dayanamadım yaptıgım sabunları buraya da yükledimnasıl olmuş kızlar.biraz zahmetli ama seve seve yapıyorumm
dayanamadım yaptıgım sabunları buraya da yükledimnasıl olmuş kızlar.biraz zahmetli ama seve seve yapıyorumm
Bugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
herkese iyi geceler kızlar muhtemelen siz bu satırları okuduğunuzda hava aydınlanmış olacağından şimdiden günaydın diyorum hattakızlar yaa ben biraz takıntılı bir tipim arada manyaklığım tutuyor bana yardım edin lütfen. Cinsiyetler ilk belli olduğunda bi arkadaş kız çocuğu ile ilgili bir şiir paylaşmıştı. Çok güzeldi. Şimdi aklıma düştü o şiiri bulayım diye kaç saattir forumu karıştırıyorum altını üstüne getirdim bizim başlığın arkadaş ne gevezeymişiz oku oku bitiremedim dahası aradığımı da bulamadım sonunda pes ettim kendi başıma bulamışlar galiba ama dediğim gibi takıntım peşimi bırakmıyor. Belki sizden hatırlayan olur ne dersiniz?
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam Allah izin veririse....
33. haftada herhangi bir test yapılıyor mu???
Bugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
herkese iyi geceler kızlar muhtemelen siz bu satırları okuduğunuzda hava aydınlanmış olacağından şimdiden günaydın diyorum hattakızlar yaa ben biraz takıntılı bir tipim arada manyaklığım tutuyor bana yardım edin lütfen. Cinsiyetler ilk belli olduğunda bi arkadaş kız çocuğu ile ilgili bir şiir paylaşmıştı. Çok güzeldi. Şimdi aklıma düştü o şiiri bulayım diye kaç saattir forumu karıştırıyorum altını üstüne getirdim bizim başlığın arkadaş ne gevezeymişiz oku oku bitiremedim dahası aradığımı da bulamadım sonunda pes ettim kendi başıma bulamışlar galiba ama dediğim gibi takıntım peşimi bırakmıyor. Belki sizden hatırlayan olur ne dersiniz?
Günaydınnn...evde olanlara güzel haftasonları çalışanlarada sabır sabır sabır diliyorum...ptesi çalışamaz raporu alıcam...başta niyetim 37.haftaydı ama..çok yorulduğumu ve psikolojiminde gittikçe bozulduğunu farkedince 32.haftada karar kıldım...dün gece rüyamda bebeğimi gördüm..normal doğum yapıyorum ve okadar kolay okadar basit oluyor ki...bebeğim maviş maviş gözleri vardı ve iki dişi arıyorum burda telefonu bende olan arkadaşları tahmin edin kim geldi bize diyorum (aynen böyle diyorum) Asyam Meleğim geldi diyorum..face ve KK ya yazıyorum hepiniz çok şaşırıyorsunuz..okadar güzeldi ki...Allahım sağlıcakla hepimize o günleri göstersin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?