günaydın cnm.. Ne kadar mutlu huzurlu ve iyi hissederek uyanmışdındır böyle bi rüyadan sonra.. Allah hayırlara çıkarsın
evet canım....öyle güzel güzel uyandım bugün..sonrada düşündüm eksikler var netten alayım bari bugün dedimhaziranada ne çok var ..
aman Allahım sen bu halıyı nerden buldun ne olur bana adresı ver ben kac aydır bu halıyı arıyorum bulamadım bırde kaca aldım lutfen acıl cevap beklıyorumBugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
aman Allahım sen bu halıyı nerden buldun ne olur bana adresı ver ben kac aydır bu halıyı arıyorum bulamadım bırde kaca aldım lutfen acıl cevap beklıyorum
bende bayıldım bu modele valla parasını pek gozum gormuyor artık ama sıte acılmıyor ya nasıl gırcem,baska bı yolu yok mu googleden ne dıye aradın hangı sıteye gırdıncanımcım ben netten bakarken tesadüfen gördüm ve hemen satan bi site aradım..azmin sonu buldumhemen eşimi ikna edip dün itibari ile aldım heheheh bende çok beğendim hatta bayıldımmmmmm
şu siteden canım : http://www............./Sleepy-Bear,PR-46542.html
bide 4 tane standart ölçüleri var sitede,yanlarında da fiyatlar yazıyor ama ben odaya göre daha büyük yaptırcam özel sipariş versim.. 80x290 olucak ve bu ölçüye göre fiyat 430 tl oldu
canım adresı googlede arattım markaevden mı aldın?orda bıre bır aynısı degıl dogru adrestemıyımcanımcım ben netten bakarken tesadüfen gördüm ve hemen satan bi site aradım..azmin sonu buldumhemen eşimi ikna edip dün itibari ile aldım heheheh bende çok beğendim hatta bayıldımmmmmm
şu siteden canım : http://www............./Sleepy-Bear,PR-46542.html
bide 4 tane standart ölçüleri var sitede,yanlarında da fiyatlar yazıyor ama ben odaya göre daha büyük yaptırcam özel sipariş versim.. 80x290 olucak ve bu ölçüye göre fiyat 430 tl oldu
bende bayıldım bu modele valla parasını pek gozum gormuyor artık ama sıte acılmıyor ya nasıl gırcem,baska bı yolu yok mu googleden ne dıye aradın hangı sıteye gırdın
canım adresı googlede arattım markaevden mı aldın?orda bıre bır aynısı degıl dogru adrestemıyım
canım o zaman şöyle gir..
satıldığı adres : ............
orda da "çocuk halıları"na girip ordan "kişiye özel halı"ya gir..orda çıkıyor canımcım bulamazsan daha detaylı tarif ederim
Gunaydin melek anneler...dun esim geldi bi gunluk dagitim icin bugun tekrar gitti usta birligine..insallah eylulde gelcek nasipse..kizimlada biraz oynadi masallah oda harektliydi babasina:)))dua edin hayirlisi ilr gitsin gelsin insallah....tum askerlerimiz insallah...
Bu arada atesolcer alicam yakin zamanda ins..hangi marka onerirsiniz bide kulaktan alindan vs diyo hangisi daha iyi olur ki
Amin cnm benim saolasin..netten bakiyim simdi bi o markayadaallah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inş canım..
ateş ölçeride ben kulaktan ve wewell aldım..
aaaay bi türlü yazmaya izin vermedi yav site.. Ben kelimeleri ayrı ayrı yazcam anla sen
m a r k a e v . c o m / ahanda buraya gir sonra diğer söylediğim adımları yap..
Günaydınnn...evde olanlara güzel haftasonları çalışanlarada sabır sabır sabır diliyorum...ptesi çalışamaz raporu alıcam...başta niyetim 37.haftaydı ama..çok yorulduğumu ve psikolojiminde gittikçe bozulduğunu farkedince 32.haftada karar kıldım...dün gece rüyamda bebeğimi gördüm..normal doğum yapıyorum ve okadar kolay okadar basit oluyor ki...bebeğim maviş maviş gözleri vardı ve iki dişi arıyorum burda telefonu bende olan arkadaşları tahmin edin kim geldi bize diyorum (aynen böyle diyorum) Asyam Meleğim geldi diyorum..face ve KK ya yazıyorum hepiniz çok şaşırıyorsunuz..okadar güzeldi ki...Allahım sağlıcakla hepimize o günleri göstersin...
Gunaydin melek anneler...dun esim geldi bi gunluk dagitim icin bugun tekrar gitti usta birligine..insallah eylulde gelcek nasipse..kizimlada biraz oynadi masallah oda harektliydi babasina:)))dua edin hayirlisi ilr gitsin gelsin insallah....tum askerlerimiz insallah...
Bu arada atesolcer alicam yakin zamanda ins..hangi marka onerirsiniz bide kulaktan alindan vs diyo hangisi daha iyi olur ki
Kızlar bişey soracağım;
Dr bana Monurol adında bir ilaç yazmıştı idrar yolları enfeksiyonu için, okudum ama pek içime sinmedi. Hiç kendine yazılmış ve kullanmış olanınız var mı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin bacilarimmmm ♥
Tecrubeli annelere bir sorum olacak....
Az oncelerde 5-10 damla miktari su gibi akintim oldu kokususz ve renksizdi....
Endiselenmeli miyim yani suyum gelmemistir degil mi ?
Gecede ruyamda bebegimin kiyafetlerini yikayip utu yapmam gerek diye endiseleniyordum ama hayir olsun :18:
Kızlar bişey soracağım;
Dr bana Monurol adında bir ilaç yazmıştı idrar yolları enfeksiyonu için, okudum ama pek içime sinmedi. Hiç kendine yazılmış ve kullanmış olanınız var mı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hmm o zaman kullanayım ben de madem... Kafamda soru işaretleri vardı ama kullanan olmuş demekki.Canım 3000 mg tek kullanımlık toz antibiyotik ise ben kullandım.Bişey olmadı için rahat olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?