2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497
evet canım....öyle güzel güzel uyandım bugün..sonrada düşündüm eksikler var netten alayım bari bugün dedim haziranada ne çok var ..

internetten almak onun eve gelmesi heyecanla açmak başka keyif,gidip birebir almakta bi başka keyif..ooohhh hadi bakalım..bu arada evet yaaaa daha hazirana zaman var

aman Allahım sen bu halıyı nerden buldun ne olur bana adresı ver ben kac aydır bu halıyı arıyorum bulamadım bırde kaca aldım lutfen acıl cevap beklıyorum

aman Allahım sen bu halıyı nerden buldun ne olur bana adresı ver ben kac aydır bu halıyı arıyorum bulamadım bırde kaca aldım lutfen acıl cevap beklıyorum

canımcım ben netten bakarken tesadüfen gördüm ve hemen satan bi site aradım..azmin sonu buldum hemen eşimi ikna edip dün itibari ile aldım heheheh bende çok beğendim hatta bayıldımmmmmm

şu siteden canım :
http://www............./Sleepy-Bear,PR-46542.html

bide 4 tane standart ölçüleri var sitede,yanlarında da fiyatlar yazıyor ama ben odaya göre daha büyük yaptırcam özel sipariş versim.. 80x290 olucak ve bu ölçüye göre fiyat 430 tl oldu

bende bayıldım bu modele valla parasını pek gozum gormuyor artık ama sıte acılmıyor ya nasıl gırcem,baska bı yolu yok mu googleden ne dıye aradın hangı sıteye gırdın

canım adresı googlede arattım markaevden mı aldın?orda bıre bır aynısı degıl dogru adrestemıyım

bende bayıldım bu modele valla parasını pek gozum gormuyor artık ama sıte acılmıyor ya nasıl gırcem,baska bı yolu yok mu googleden ne dıye aradın hangı sıteye gırdın

canım o zaman şöyle gir..
satıldığı adres : ............
orda da "çocu halıları"na girip ordan "kişiye özel halı"ya gir..orda çıkıyor canımcım bulamazsan daha detaylı tarif ederim

Gunaydin melek anneler...dun esim geldi bi gunluk dagitim icin bugun tekrar gitti usta birligine..insallah eylulde gelcek nasipse..kizimlada biraz oynadi masallah oda harektliydi babasina:)))dua edin hayirlisi ilr gitsin gelsin insallah....tum askerlerimiz insallah...
Bu arada atesolcer alicam yakin zamanda ins..hangi marka onerirsiniz bide kulaktan alindan vs diyo hangisi daha iyi olur ki

canım adresı googlede arattım markaevden mı aldın?orda bıre bır aynısı degıl dogru adrestemıyım

canım o zaman şöyle gir..
satıldığı adres : ............
orda da "çocuk halıları"na girip ordan "kişiye özel halı"ya gir..orda çıkıyor canımcım bulamazsan daha detaylı tarif ederim

aaaay bi türlü yazmaya izin vermedi yav site.. Ben kelimeleri ayrı ayrı yazcam anla sen
m a r k a e v . c o m / ahanda buraya gir sonra diğer söylediğim adımları yap..

Son düzenleme:

allah tez zamanda hayırlısıyla kavuştursun inş canım..
ateş ölçeride ben kulaktan ve wewell aldım..

Oyy oyy inşallah öyle kolayyca alırsın meleğini kucağına canımmm.Canımcım bu arada bencede biraz dinlenmen için zamanın kalsın yoksa bizim sıpacıklar doğumdan sonra bizi bayaa bi yoracaklar

Gözün aydın canım ve Allah kavuştursun ateşölçer olarak eşim bunu almış.Birlikte çalıştıkları işyeri hekimi bunu kullanıyormuş o önermiş alından ölçüyor.

Gunydin anneler ve bebisleri nasilsiniz iki gecedir uykusuzum oglum hasta oldu atsli oksuruyoruz neyse sizler nasilsiniz

Gunaydin bacilarimmmm ♥
Tecrubeli annelere bir sorum olacak....
Az oncelerde 5-10 damla miktari su gibi akintim oldu kokususz ve renksizdi....
Endiselenmeli miyim yani suyum gelmemistir degil mi ?
Gecede ruyamda bebegimin kiyafetlerini yikayip utu yapmam gerek diye endiseleniyordum ama hayir olsun :18:

Ben gecen hafta kullandim idrar yollarimdaki hafif iltihaptan dolayi

Canım tecrübeli değilim ama çevremden ve yakınlarımdan duyduklarım ve bildiklerim hamileliğin son üç ayında akıntıda artış olacağıdır.Rengi şeffaf ve kokusuzsa zaten sorun yok.Yengem şu tabiri kulanmıştı hamileliğinde ''su gibi akıntım oluyor'' diye.Umarım yarımcı olabilmişimdir canım.

Canım 3000 mg tek kullanımlık toz antibiyotik ise ben kullandım.Bişey olmadı için rahat olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…