Ben gecen hafta kullandim idrar yollarimdaki hafif iltihaptan dolayi
Gunydin anneler ve bebisleri nasilsiniz iki gecedir uykusuzum oglum hasta oldu atsli oksuruyoruz neyse sizler nasilsiniz
Gözün aydın canım...Hesap işi biraz karışık benim son adet tarihim ayın ikisine denk geldiği için her ayın ikisinde bi ay arttırıyorum ama bu da çok sağlıklı olmuyor o yüzden en iyisi hafta işi... Doktorlar bebeğin gelişimini de göz önünde bulunduruyorlar o yüzden tarih öne gelebiliyor... Zaten diğer topiklere bakıyorum da herkes bir ay öncesinden başlıyor doğurmaya...
merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam Allah izin veririse....
33. haftada herhangi bir test yapılıyor mu???
Eki Görüntüle 1064656 Eki Görüntüle 1064657
dayanamadım yaptıgım sabunları buraya da yükledimnasıl olmuş kızlar.biraz zahmetli ama seve seve yapıyorumm
Kızlar bişey soracağım;
Dr bana Monurol adında bir ilaç yazmıştı idrar yolları enfeksiyonu için, okudum ama pek içime sinmedi. Hiç kendine yazılmış ve kullanmış olanınız var mı ?
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
herkese iyi geceler kızlar muhtemelen siz bu satırları okuduğunuzda hava aydınlanmış olacağından şimdiden günaydın diyorum hattakızlar yaa ben biraz takıntılı bir tipim arada manyaklığım tutuyor bana yardım edin lütfen. Cinsiyetler ilk belli olduğunda bi arkadaş kız çocuğu ile ilgili bir şiir paylaşmıştı. Çok güzeldi. Şimdi aklıma düştü o şiiri bulayım diye kaç saattir forumu karıştırıyorum altını üstüne getirdim bizim başlığın arkadaş ne gevezeymişiz oku oku bitiremedim dahası aradığımı da bulamadım sonunda pes ettim kendi başıma bulamışlar galiba ama dediğim gibi takıntım peşimi bırakmıyor. Belki sizden hatırlayan olur ne dersiniz?
Bugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
Günaydınnn...evde olanlara güzel haftasonları çalışanlarada sabır sabır sabır diliyorum...ptesi çalışamaz raporu alıcam...başta niyetim 37.haftaydı ama..çok yorulduğumu ve psikolojiminde gittikçe bozulduğunu farkedince 32.haftada karar kıldım...dün gece rüyamda bebeğimi gördüm..normal doğum yapıyorum ve okadar kolay okadar basit oluyor ki...bebeğim maviş maviş gözleri vardı ve iki dişi arıyorum burda telefonu bende olan arkadaşları tahmin edin kim geldi bize diyorum (aynen böyle diyorum) Asyam Meleğim geldi diyorum..face ve KK ya yazıyorum hepiniz çok şaşırıyorsunuz..okadar güzeldi ki...Allahım sağlıcakla hepimize o günleri göstersin...
Gunaydin melek anneler...dun esim geldi bi gunluk dagitim icin bugun tekrar gitti usta birligine..insallah eylulde gelcek nasipse..kizimlada biraz oynadi masallah oda harektliydi babasina:)))dua edin hayirlisi ilr gitsin gelsin insallah....tum askerlerimiz insallah...
Bu arada atesolcer alicam yakin zamanda ins..hangi marka onerirsiniz bide kulaktan alindan vs diyo hangisi daha iyi olur ki
Gunydin anneler ve bebisleri nasilsiniz iki gecedir uykusuzum oglum hasta oldu atsli oksuruyoruz neyse sizler nasilsiniz
Gunaydin bacilarimmmm ♥
Tecrubeli annelere bir sorum olacak....
Az oncelerde 5-10 damla miktari su gibi akintim oldu kokususz ve renksizdi....
Endiselenmeli miyim yani suyum gelmemistir degil mi ?
Gecede ruyamda bebegimin kiyafetlerini yikayip utu yapmam gerek diye endiseleniyordum ama hayir olsun :18:
.
2 defa tek kullanımlık kullandım ben canım.
Enfeksiyon kadar zararı yoktur sonuçta.
Enfeksiyon daha tehlikeli bence.
Haklısın, enfeksiyon da tehlike ...
Teşekkürler :)
boyanmış ve temizlenmiş yıkanmış bir ev ha! okuyunca bile içimi bir ferahlık kapladı :) şanslı bebek tertemiz eve gelecek inşallahbenim boya badana şansım yok lakin belki duvarları sildiririm, halıları da illaki yıkatıcam. inşallah bebek gelmeden yapabilirim tüm bunları
Günaydın :)
Ben de bir bakayım bulabilecek miyim ama söz veremiyorum ...
NST ye sokuyorlar canım bildiğim kadarıyla başka test yapmıyorlar..doktorun gerek duyarsa idrar kan tahlili yapabilir..hoşgeldin bu arada aramıza :)
çok çok şirin ve güzel..köften güzel güzel kirletsin :)
harika olmuş canımmmmmm..ellerine sağlık..
günaydın canımmmm........
Kızı olmalı insanın,
Alabildiğine sadık, vefakar, alabildiğine zorlu ve nazenin.
Kızı olmalı insanın,
Canını emanet ettiğin, elin, ayağın, gözün kulağın, her şeyin.
Kızı olmalı insanın,
Hata yaptığında gözlerinin içine baktığın, bakar bakmaz masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin, vefasına taptığın.
Kızı olmalı insanın,
Evinde babasına annesine karşı nazlı niyazlı, sokakta cadılığından ve hışmından korktuğun.
Kızı olmalı insanın,
Herkes terkettiğinde seni, varlığında da, yokluğunda da, evliyken de bekarken de, babacığım veya (anneciğim) diye kucak açtığında gözyaşlarıyla bağrına bastığın.
Kızı olmalı insanın,
Demlediği çayı süzülerek getirmesini seyrettiğin, pişirdiği kahvenin tadına gizlediğin, özenle bezediğin.
Kızı olmalı insanın,
Canıyla canlandığın, varlığıyla anlamlandığın özlemiyle ve iç çekişlerinle dağ dağ efkarlandığın.
Kızı olmalı insanın,
Dünya bir yana kızım bir yana diyebildiğin, üzerine titrediğin için onun eşini / dostunu dahi çok sevdiğin.
bumuydu ki canım...
Kızlar bişey soracağım;
Dr bana Monurol adında bir ilaç yazmıştı idrar yolları enfeksiyonu için, okudum ama pek içime sinmedi. Hiç kendine yazılmış ve kullanmış olanınız var mı ?
Çok sağol canımm.
Benim son adet tarihi karışık olunca onu baz alarak hesaplayamıyorum.
Pes ettim artık tahmini doğum tarihini düşünüp hesaplamayacağım :)
Şimdi ki bebişler aceleci desene :)
Hoşgeldin canım.
O haftalarda test yok diye biliyorum.
Çokkkkk güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık canım.
Ben hatırlayamadım canım.
Çok şirin bunlar puffpufum.Güzel sağlıklı günlerde kullansın köften.
Ne güzel bir rüya maşallah
Gerçekte de öyle kolay kurtarsın Rabbim inşallah canımmm.
Allah kavuştursun canım.
Ateşölçeri bende almadım daha canım.
Geçmiş olsun canım bir an önce atlatır inşallah.
Su değildir büyük ihtimal canımcım.Benden hep geliyor enfeksiyon olduğu için.
Ama senin ki hamilelik akıntısı sanki kokusuz ve renksizmiş çünkü.
olsun canım ben de bulamadım zaten...
Canım tecrübeli değilim ama çevremden ve yakınlarımdan duyduklarım ve bildiklerim hamileliğin son üç ayında akıntıda artış olacağıdır.Rengi şeffaf ve kokusuzsa zaten sorun yok.Yengem şu tabiri kulanmıştı hamileliğinde ''su gibi akıntım oluyor'' diye.Umarım yarımcı olabilmişimdir canım.
Çok sağol canımm.
Hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun canım.
Ben kullandm canm cok da etkili bir ilaç ağrımı kesmişti hemenn idrar yolu enfeksiyonu oldgmda içşn rahat etsin
valla cnm gerçekten bende öyle bir rahatladım ki.mis gibi oldu evim:)) inşallah sizlerde en kısa zamanda halledersiniz.inşallah evlatlarımız tertemiz mutlu huzurlu güzel yuvalarımıza gelirler...
Çok sağol canımm.
Hoşgeldin canım.
Allah kavuştursun canım.
Çok şirin bunlar puffpufum.Güzel sağlıklı günlerde kullansın .
Amin canimm bi gunde olsa guzeldi kisa donem ins hayirlisi ile cabuk gecer..Oyy oyy inşallah öyle kolayyca alırsın meleğini kucağına canımmm.Canımcım bu arada bencede biraz dinlenmen için zamanın kalsın yoksa bizim sıpacıklar doğumdan sonra bizi bayaa bi yoracaklar
Gözün aydın canım ve Allah kavuştursunateşölçer olarak eşim bunu Eki Görüntüle 1064778 almış.Birlikte çalıştıkları işyeri hekimi bunu kullanıyormuş o önermiş alından ölçüyor.
NST ye sokuyorlar canım bildiğim kadarıyla başka test yapmıyorlar..doktorun gerek duyarsa idrar kan tahlili yapabilir..hoşgeldin bu arada aramıza :)
teşekkür ederim hoşbulduk...
hastane bulunduğum yere çok uzak 1 hafta ertelesem sorun olur mu ki??
Ohhh güle güle mutlulukla kirletin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?