2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Çok sağol canımm.
Benim son adet tarihi karışık olunca onu baz alarak hesaplayamıyorum.
Pes ettim artık tahmini doğum tarihini düşünüp hesaplamayacağım :)
Şimdi ki bebişler aceleci desene :)

merhaba arkadaşlar bende haziran annesi olucam Allah izin veririse....
33. haftada herhangi bir test yapılıyor mu???

Hoşgeldin canım.
O haftalarda test yok diye biliyorum.

Eki Görüntüle 1064656 Eki Görüntüle 1064657
dayanamadım yaptıgım sabunları buraya da yükledim nasıl olmuş kızlar.biraz zahmetli ama seve seve yapıyorumm

Çokkkkk güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık canım.

2 defa tek kullanımlık kullandım ben canım.
Enfeksiyon kadar zararı yoktur sonuçta.
Enfeksiyon daha tehlikeli bence.

Ben hatırlayamadım canım.

Çok şirin bunlar puffpufum.Güzel sağlıklı günlerde kullansın köften.

Ne güzel bir rüya maşallah
Gerçekte de öyle kolay kurtarsın Rabbim inşallah canımmm.

Allah kavuştursun canım.
Ateşölçeri bende almadım daha canım.

Gunydin anneler ve bebisleri nasilsiniz iki gecedir uykusuzum oglum hasta oldu atsli oksuruyoruz neyse sizler nasilsiniz

Geçmiş olsun canım bir an önce atlatır inşallah.

Su değildir büyük ihtimal canımcım.Benden hep geliyor enfeksiyon olduğu için.
Ama senin ki hamilelik akıntısı sanki kokusuz ve renksizmiş çünkü.

valla cnm gerçekten bende öyle bir rahatladım ki.mis gibi oldu evim:)) inşallah sizlerde en kısa zamanda halledersiniz.inşallah evlatlarımız tertemiz mutlu huzurlu güzel yuvalarımıza gelirler...

Günaydın :)
Ben de bir bakayım bulabilecek miyim ama söz veremiyorum ...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım zaten öyle tek tek bakarak bulabilmek imkansızmış ben dün anladım ama belki senin şansın daha iyidir

Bilmiyorum ki belki de buydu... Işin aslı şu: eşim şimdi şehir dışında. Bana dün bunu göndermiş face den. Ben de ona burda yazan değişiktir diye onu gönderecektim. Aradım aradım bulamadım. Sanki mujjum paylaşmıştı diye hatırladım. Sonra ararken takıntıya dönüştü iş neyse bazen bırakmak lazım galiba

Ben kullandm canm cok da etkili bir ilaç ağrımı kesmişti hemenn idrar yolu enfeksiyonu oldgmda içşn rahat etsin

olsun canım ben de bulamadım zaten...

Gunydin anneler ve bebisleri nasilsiniz iki gecedir uykusuzum oglum hasta oldu atsli oksuruyoruz neyse sizler nasilsiniz

Bizde kizimla bir hafta once ates kusma ve oksurukten acillerdeydik. Antibiyotik kullandim bitti bir gun gecti ve dunden beri kizim tekrar atesler icinde. En cokta bisey yememesi strese sokuyor beni. Allah yardimcimiz olsun

Allah (c.c.) razi olsun bacilar ya....
Ilk defa boyle olunca sasirdim acikcasi.....
Opuyom hepinizi

Ben kullandm canm cok da etkili bir ilaç ağrımı kesmişti hemenn idrar yolu enfeksiyonu oldgmda içşn rahat etsin

Bu akşam kullanacağım ben de ... Umarım iyi gelir, öyle çok bir ağrım yok ama kanamam olmuştu ya gene gün onun nedeni belki enfeksiyon belki de plasentada kılcal bir damar çatlaması olabilir demişlerdi. Hiç olmazsa enfeksiyonun oluşturduğu riski ortadan kaldıralım dediler dr lar. Ondan kullanacağım yani...

Cok saol canimmm amiin insallah..arkadaslarin soyledigi markalara bakabilirsin sende fikir olur..herseyi aliyoruz ama en onemli seylerden biri:)))

Amin canimm bi gunde olsa guzeldi kisa donem ins hayirlisi ile cabuk gecer..

İnsanin kafasi karisiyor ya boyle atesolcer vs gibi seyler alirken:)heleki bide yalniz karar verince..iyiki varsiniZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…