Bizde kizimla bir hafta once ates kusma ve oksurukten acillerdeydik. Antibiyotik kullandim bitti bir gun gecti ve dunden beri kizim tekrar atesler icinde. En cokta bisey yememesi strese sokuyor beni. Allah yardimcimiz olsun
Allah (c.c.) razi olsun bacilar ya....
Ilk defa boyle olunca sasirdim acikcasi.....
Opuyom hepinizi
Cok saol canimmm amiin insallah..arkadaslarin soyledigi markalara bakabilirsin sende fikir olur..herseyi aliyoruz ama en onemli seylerden biri:)))
Kızlar bu da oğlusumun Mevlüt takımı saolsn anneannemiz Eki Görüntüle 1065116
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar aranızda bebişinin hıçkırığını hissedenler var mı ?
Benim oğluş sabah namaza kalktığımda yaklaşık 1 dk hıçkırdı.
etrafımda çok duyuyorum ben hamıleyken çok hıçkırırdı karnımda filan dıye, nası bısı oluyo o hıckırma yanı nası bısı hıssedıyosun, nası anlıyosun onun hıckırma oldugunu :26:
Bende ilk defa hissettim canım.
25-30 defa ritmik hareketlerle pıt pıt kalp atışı gibi.
Annemlere de sordum hıçkırmasıymış.
Kızlar aranızda bebişinin hıçkırığını hissedenler var mı ?
Benim oğluş sabah namaza kalktığımda yaklaşık 1 dk hıçkırdı.
Kızlar bu da oğlusumun Mevlüt takımı saolsn anneannemiz Eki Görüntüle 1065116
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar ya persembe kontrolum vardi..neyse kontrol oldum .dr um diger hastaya bakarken yaninda calisan kiz sordu ilacin bittimi diye santafer bittu yazabilirsiniz dedim..sonra yazdi verdi receteyi.neyse yemin toreni vs derken bugun aliyim dedim ilaci bi baktim dodex diye bi igne yazmis kiz ayrica..ama dr bsy demedi orda bakmayincabende sormadim bes tane igne..uc gun arayla..tedirgin oldum.kkullanan varmi acaba..
bence doktorunu ara bunun ne ıgnesı oldugnu nıcın yazdıgnı sana acıklasın,ben ılk defa duyuyorum sanada demesı gerekıyorduKizlar ya persembe kontrolum vardi..neyse kontrol oldum .dr um diger hastaya bakarken yaninda calisan kiz sordu ilacin bittimi diye santafer bittu yazabilirsiniz dedim..sonra yazdi verdi receteyi.neyse yemin toreni vs derken bugun aliyim dedim ilaci bi baktim dodex diye bi igne yazmis kiz ayrica..ama dr bsy demedi orda bakmayincabende sormadim bes tane igne..uc gun arayla..tedirgin oldum.kkullanan varmi acaba..
bazen ben de oyle rıtmık hareketler hıssedıyorum ama tepiniyo benımki diyorumbı daha daha dıkkatlı olayım bari
evet cnm ben hissediyorum.kalp atışı şeklinde pıtpıtlar hissediyorum...bi süre sonra geçiyor.çok hoş bişey:))
çok cici..güle güle kullansın inşallah..o günleride sağlıkla görünben hiç özellikle mevlüt için falan bakmadım almadım bişey
Doktora daniscam canim yarin aricam cep nosu yok cunku..yinede sizede soriyim bi dedim evet ya bide igne olunca hic bisey demedi dr.bende acikcasi hep yazdirinca diger ilaci sadece onu yazdi diye bakmadim..saol cvbin icin:))
yanlış yazmış olabilir ama doktorun söylemesi gerekli sonuçta..ben olsam doktoru arar sorardım,asla habersiz alıp kullanmazdım..
Canım bu pek tepinmeye benzemiyor :)
Hani ilk hareketlerini hissettiğimiz zaman küçük pıt pıtlar olurdu işte ona benziyor ama bu düzenli.
1-2 saniye arayla 25-30 defa hissettim.
25-30 diyorum saymak sonradan geldi aklıma şaşkınlıktan :)
Evet gerçekten çok hoş canımmm :) ama bütün vücudu sarsılıyormuş hıçkırırken öyle okudum.Bir de ciğerlerini geliştiriyormuş hıçkırmak.
Tahmini ne kadar sürüyor dikkat ettin mi hiç canım
Haklisin canimm galiba bayan diger hastada olunca yanlis yazdi gibime geliyor.ekrandan bi onun sayfasini aciyordu bi benim..orda baksaydim sorardim hemen..artik yarin aricam..netten baktim vitamin eksikligi icinmis..iyide zaten hap iciyoruz ki gunluk bunun icin..ignede neyin nesi..bide dr da igne vercem demedi..galiba kiz yanlis yazdi...sagolun kizlar...tedirgin olmakta hakliymisim baksaniza sizde duymamissiniz..ben acaba dedim hamilelik haftasina gore yazilmasi gerekiyorduda yazdimi diye de dusunmustum ama oyle bisey yok demekkibence doktorunu ara bunun ne ıgnesı oldugnu nıcın yazdıgnı sana acıklasın,ben ılk defa duyuyorum sanada demesı gerekıyordu
Bende ayni sekilde hissediyorum :)ilk korkmustum kalp atisi gibi hizli hizli olunca biseymi oluyo diye sonradan ogrendimki hickiriyormuss..masallahh bebislerimize..evet cnm ben hissediyorum.kalp atışı şeklinde pıtpıtlar hissediyorum...bi süre sonra geçiyor.çok hoş bişey:))
Bende ilk defa hissettim canım.
25-30 defa ritmik hareketlerle pıt pıt kalp atışı gibi.
Annemlere de sordum hıçkırmasıymış.
Ben de bakmadım canm yne annem gitmiş almş:)
Kizlar ya persembe kontrolum vardi..neyse kontrol oldum .dr um diger hastaya bakarken yaninda calisan kiz sordu ilacin bittimi diye santafer bittu yazabilirsiniz dedim..sonra yazdi verdi receteyi.neyse yemin toreni vs derken bugun aliyim dedim ilaci bi baktim dodex diye bi igne yazmis kiz ayrica..ama dr bsy demedi orda bakmayincabende sormadim bes tane igne..uc gun arayla..tedirgin oldum.kkullanan varmi acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?