Kizlar ya persembe kontrolum vardi..neyse kontrol oldum .dr um diger hastaya bakarken yaninda calisan kiz sordu ilacin bittimi diye santafer bittu yazabilirsiniz dedim..sonra yazdi verdi receteyi.neyse yemin toreni vs derken bugun aliyim dedim ilaci bi baktim dodex diye bi igne yazmis kiz ayrica..ama dr bsy demedi orda bakmayincabende sormadim bes tane igne..uc gun arayla..tedirgin oldum.kkullanan varmi acaba..
Bende de oluyo bazen. Hickirik aklima gelmisti ama emin olamamistim. Ne kadar ilginc ya.. bebeklerimiz karnimizda suyun icinde hickiriyor ve biz bunu hissediyoruzyaaa bizde dün aksam konustuk bu ne olabılır dıye. aksam yattım pıt pıt kalp atışı gıbı ama dısarıdan hıssedılmıyo ne tekmeye benzıyo ne harekete benzıyo belkı 70-80 kere oldu. onu sayarken uyumusum. korktum bı de bıseymı oluyo dıye. demek hıckırıkmıs hımmmm. sevındım sımdı bayaga korkmustum bıseymı oluyo dıye.ayyy cok sağol ya insallah hıçkırıktır baska bısı değildir de neden oluyo acaba yada gecmesı ıçın ne yapmak gerek?
Iyi aksamlar arkadaslar.bi sorum olacakti.bende burun polibi olustu.sebebi hamioeliktenmis ve mrla kontrol edilecek.eger genze kadar degilse hamileyken lokal anesteziyle ameliyat gerekiyomus.eger cok ilerideyse dogumdan sonraymis.gittikce buyuyen bisey.artik sag burun deligim kapamdi.gunun ve gecenin cogu zaman hep agzim acik nefes aliyorum.zor durumdaym.aklimda sorular bu ameliyat nasil aranizda ben gibi olan var mi.bebge bisey olmaz dedi doktor ama bi bilgisi olan var mi.kac gunde gecer burnum.sizce ne yapmaliyimingilteredeyiz doktorumuzla dogru duzgun komusamiyoruz malesef
slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
Canim tesekur ederim.bende bilmiyodum ne oldugunuNedir ne degildir bilmiyorum ama benimde suici iltihap dolu bor kesecikekli burnum tıkalı, nefes alamıyorum... İnşallah sorunsuz bi operasyon olur, geçmiş olsun
Kizlar ya persembe kontrolum vardi..neyse kontrol oldum .dr um diger hastaya bakarken yaninda calisan kiz sordu ilacin bittimi diye santafer bittu yazabilirsiniz dedim..sonra yazdi verdi receteyi.neyse yemin toreni vs derken bugun aliyim dedim ilaci bi baktim dodex diye bi igne yazmis kiz ayrica..ama dr bsy demedi orda bakmayincabende sormadim bes tane igne..uc gun arayla..tedirgin oldum.kkullanan varmi acaba..
kızlar size bişey sorucam eşinizin ailesi ile anlaşamıosunuz ama zorakıde olsa konusuosunuz ve kötü bir geçmişiniz var eşiniz size çok düşkün sizi sevdiğinden eminsiniz ama oda ailesi arada kalıyor ve gecen hafta ailesi(kaynana elti görümce ve 2 çocuk) 2 gün boyunca sana yatıya geliyor evlerimiz 10 dk mesafede ve geçtimiz perşembe oturmaya geliniyor ve ben calısan bir insanım dün yani cuma aksamı gene aranıyorum ve 2 gün bize kalmaya geldiklerini söylüyorlar bende yalan söylüorum annemde kalıcam diorum ama kendi evimde kalıorum bugün eşimi arıo bekar görümcem biz seni özlüoruz sen hiç gelmiosun diyor eşim beni annemlere bırakıor kendısı aılesının yanına gidior ve geri geldinde ben annemlerde kalıcam diyor ve ben bu sırada hastayım usutmusum cokca kusuorum ama yınede gıdıor ne dusunur ve ne tepki verirdniz
hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz
Bende de oluyo bazen. Hickirik aklima gelmisti ama emin olamamistim. Ne kadar ilginc ya.. bebeklerimiz karnimizda suyun icinde hickiriyor ve biz bunu hissediyoruz
1 gecelik geçici bir durum emınım esım pısman olacak amaBen 2-3 yıl önce kullanmıştım ama 15 günde 1 demişti doktor. Yine de ayda 1 vurulmuştum. Midede B12 emilimi hapla az olursa diye iğne vermişti o zaman. B12 değerin düşük mü acaba, o nedenle takviye vermiş olabilirler ama doktor yanında çalışanların çoğu hemşire bile olmuyor. Olsa bile ilaç yazma yetkisi yok. Mutlaka doktorunla görüş.
Eğer doğru anladıysam; evine 10 dk mesafede oturan kaynana, elti, görümce ve 2 çocuğun çalışan, hamile ve kötü geçmişli bir geline 2 günlüğüne kalmaya gitmeleri bana göre pek iyi niyet göstergesi değil. Kötü ve zorlu bir hamilelik geçiren birinin annesine bir süre kalmaya gitmesi normal, ya da annesinin evine destek için gelmesi normal. Eşin de o arada evde yalnız kalmak veya kayınvalidede kalmak yerine annesinde kalması olabilecek bir durum, tabi eşini akşamları ziyaret etmesi ve araması şartıyla.
Burda herkes sorularla ilgili cevap verebilecek yaşantısı varsa cevap veriyor diye düşünüyorum. Mesela fikir sahibi değilsem ben yazmıyorum. Veya o an insanlar geçmişi okumaktan son sayfalara göz atamayabilirler. Barınmak ya da barınamamak gibi bir sorun yaşayan olduğunu da sanmam. Örneğin ben senin sorunu görmedim ya da fikrim yok.
1 gecelik geçici bir durum emınım esım pısman olacak ama
Gecmis olsun neslihancimslm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn
Beni de al yanina beni de beni deYemek yemekten hik diyip gidicem biri beni durdursunnnn
Canim bak gecenin bu saatinde sana cevap yaziyorumhiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz
ay evet yaa gerçekten çok mucizevi bunu kocalarımıza anlatsak nasıl komik oluranlamlandıramazlar ööyyle bakarlar keşke onlarda hissedebilse... bı vıdeo var ızledınız mı bılmem. yurtdısında bı mekanızma yapmıslar tekmeleri vs. babalarda hıssedıyo ve o an müthiş birşey babalardan ağlayanlarmı ıstersın sok yasayanlarmı...keske bızdede olsa ondan
Valla bi taraftan haklısın arkadaşım. Madem bu evde yaşıyor ev işi de yapsın diyorsun ama evi kendi evi gibi benimsememiş anlaşılan. Sen de eve geldiğinde rica et yardım etsin olmaz mı? Ya da hiç kafanı takma evde yalnız kalın ne güzel. Ama canını üzme.Off Offf ne derdin var diyeeksiniz.
kızlar ben eşimle evleneli 3 yılı bitirdik dolu dolu .4 yılımızın içindeyiz. Nişanlılık dönemimizde kayın validemin bende kalacağını öğrendim eşimden. Başlarda istemedim. Sonra eşim yok bana yakışır yok yalnız bırakamam demeleri birde kendi aileminde desteklemesi üzerine kabul ettim. Kendimi düşünerek birazda kabul ettim. Çalışacağım evde bana yardımcı olur ilerde çocuğum olur bakar diyerekten tamam dedim. Neyse düğünümüz oldu. Balayından geldik 2 hafta sonra hooopp evde bizimki. 2 tanede evli kızı var bu arada aynı mh. oturuyoruz. Kızları Eşimden küçük biri 32 yaşında diğeride 35 yaşında.
Neyse kayın validem bu 3 yıl dönem içinde sürekli kızlarına gider gelir. HEr hafta muntazam gider. gitsin bir şey demiyorum tabiki gitsin kızları sonuçda hem bizde yalnız kalmış oluyoruz rahat rahat ohhhh... Ama şu hamilelik dönemimde gitmeleri kalmaları sıklaştı. Düşünün en son bir gitti kadın 2 ay gelmedi. Sonra geldi oda seçimlerde ötürü gelmek zorunda kaldı pazar günü o hafta bendeydi. Taki vumaya kadar Cuma günü tekrar çekti gitti bugün gideli 1 hata oldu gelmedi. yaaa evlenirken biz böyle mi anlaştık gerçi ben kayınvalidemle hiç oturup konuşmadım eşimle aralarında ne konuşulduysa o. Şuan 8 aylık hamileyim yazık değil mi bana her işimi kendim görmeye çalışıyorum. Tüm gün işteyim eve geliyorum yemek yap topla sil süpür hafta soları temizlik yap. canım çıkıyor. Dün ütü yaptım öldüm yorgunluktan. sonr eşim geldi ona yemek koy. yaa be kadın onlar senin evladınsa biz de evladınız değil mi? git kızlarına her gün git ama akşam olunca gel evine. Yada tamamen çık hayatımızdan ayrı bir ev aç kendine bende kafam rahatlasın. diyeyim ki kadın ayrı ben ayrı herkes özgür. Ama sen benim evimi zapt etmişsin. Burası benim evim demişsin. Görüntüde bir şey yok. Hayır eşimde bir şeyler yapmıyor bu konuda. Tek yaptığı şey yapma temizlik yorma kendini. eee kim yapacak bunları. Bir temizlikçi bayan tutayım desem ona da itiraz ederler. Çalışmayıp evde otursam kredi borcumuz var şuan anca kıtı kıtına geçiniyoruz. Haa bu arada kaynanacığımıın emekli maaşı var k.pederden aldığı ondan da henüz bir zırnık göremedik. Acaba daha kaç sene böyle gidecek. Korkuyorum bu kadın şimdiden böyleyse ilerde yavrum dünyaya geldiğinde ona bakmaz bile. Yaaa arkadaşlarımdanda görüyorum kayınvalidesiyle kalan çok mutlu olanlar var. Kız suyumu bile getiriyor sabah kahvaltımı hzırlıyor diyor bunedir yaa.. İstemiyorum hayatımda çıksın gitsin evv kursun kendine. Sonra kızlarına mı gidiyor köyüne mi gidiyor gezmeye nereye gidiyorsa gitsin benimde kafam rahatlasın ..
Sizlerinde başını şişirdim ama içim içimi yiyor bu konu beni çok rahatsız ediyor. Görümcemlerde hiç bir şey demiyor mu bilmiyorum ki. Demeleri gerekmiyor mu anne git evine kızında sana ihtiyacı vardır. Yok anam yok herkes kendini düşünüyor. Yaa görümcem evde çalışmıyor. İkiside öyle. büyük görümcemin 6 aylık bebeği bebeği var. Bazen diyorum tamam ona yardıma gidiyor. E git git be kadın ama gündüzden git akşam olmadan gel evine bir kap yemek pişir öyle değil mi. amaa yookk suç benim eşimde. Dün gitmiş oraya annesini almadan gelmiş. Neden getirmedin diye sormadım biliyorum çünkü sorsam alacağım cvp işleri varmış((((
Yok canım içim soğudu dahada aramıyorum çünkü onun baş ağrısı tutmuş o ona gelene kadar yeter artık umursamıyorum ona oraları zehir ettim gelsin zaten eve almıycam onu nere giderse gitsin hiç umurumda değil gelince görür o ben kolay kolay yanına bırakmam
Canım sevindim. Biraz daha sakinlemis ve yumuşamışsın. Ne zaman gelecekmiş eşin? Kendini üzme yine yine deNe di yeyim orasida Oyle, cok umrunda olsa gitmezdi hemde 5 gun. Allah cok verip sasirtmasin, az verip aratmasin der ya atalarimiz senin adamda tam onlardan vallaha. Bizimde is yerinde bir kiz vardi, hamile kaldiktan 2 ay sonra Adam eve gelmez olmus, tuhaf hareketler, hatta kiza girelim aldiralim demis. Yaslarida kucuktu. Onun icin senin bu anlattiklarini cok garipsemedim. Beterin beteri var. Allah sasirtmasin ama Onlar aile danismanindan yardim alarak atlattilar, belki onu arastirabilirsin canim.
Yok ya o beni çok sever öyle bi sıkıntım yok çok şükür o sadece arkadaşlarına söz verdi erkeklik gururuna yedirmedi karısından izin alamadı dedirt memek için gitti o bana düşkündür bu sefer arkadaşlarının gazına geldi sadece bundan eminim çünkü erkek osaydın beni anlardın diyo o ben onunla huzursuz olsam o daha çok kahrolur bunu herzaman Ailesi'de söyler bide benim bu kadar tepki vereceğimi tahmin etmedi çünkü o normalde bensiz hiç bi yere gitmez bensiz dışarda yemek bile yemez aç durur o yüzden ona gerek yok o dün ben kızmayayım diye herkesi seferber etmişti istediğimi alayım diye bankada yüksek miktar diye sıkıntı çıktı banka aramış onu oda onaylamış o şimdi nasıl geri dönüp benim gönlümü alacağını düşünüyordur o gittiğine inanılmaz pişman oldu zaten çünkü durmadan msj atıyo sevdiğini söylüyor bana sen vazgeçilmezimsin bu kadar üzüleceğini tahmin etmedim diyo bilseydim bu kadar tepki vereceğini gitmezdim diyo
Çok şükür bu haftayı da atlattın cnm. Her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah. Hep güzel haberler getir bize.Herkese hayırlı cumalar canlar.
Biraz önce doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.
Rahim ağzı uzunluğu 34 dü 41 olmuş.Nst de sancı kasılma çıkmadı ama yatışa devam.
Anlamadığım tek nokta muhtemel doğum 7 haziran dedi dr.30+3 günlüğüz.Bir türlü hesaplarım tutmaz oldu.
Ki sezeryan olacağı için 7 hazirandan 10 gün önce alırız bebeği dedi.
Şimdi ben ne kadarlık hamileyim ya :26:
Doktorla hesaplarımız uyuşmuyor anlaşılan.
Oğluşum da 1.600 gr olmuş.
Elimde yine resim yok rahim uzunluğunun ölçüsünden başka :)
Güle güle kullansın şanslı efecik. Herşeyleri pek güzel olduBugün ne bereketli bir günmüş anacım 😍
az öncede internetten çoooook beğendiğim lamba ve halıyı sipariş verdik
eşim başta ücretten dolayı geri vitese taktı ama kıyamadı yine bana..Aaaay çok mutlu olmak ben
Eki Görüntüle 1064525 Eki Görüntüle 1064526
Tatlım bu haftalarda bebekler artık nefes egzersizi yaparlarmış doğuma hazırlık için. O yüzden pıt pıtlar oluyormuş internette öyle yazıyorevet cnm ben hissediyorum.kalp atışı şeklinde pıtpıtlar hissediyorum...bi süre sonra geçiyor.çok hoş bişey:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?