2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    497

Ben kullanmistim. B12 eksikligi icin veriliyor. Eger tahlil yaptirdiysan ve b12 in cok dusuk ciktiysa yazilmistir. Benim dodex kullandiktan sonra duzeldi.sonra da multivitamin kullandigim icin gerekyok dedi. Eger b12 in dusuk cikmadiysa yanlislikla vermistir.

Iyi aksamlar arkadaslar.bi sorum olacakti.bende burun polibi olustu.sebebi hamioeliktenmis ve mrla kontrol edilecek.eger genze kadar degilse hamileyken lokal anesteziyle ameliyat gerekiyomus.eger cok ilerideyse dogumdan sonraymis.gittikce buyuyen bisey.artik sag burun deligim kapamdi.gunun ve gecenin cogu zaman hep agzim acik nefes aliyorum.zor durumdaym.aklimda sorular bu ameliyat nasil aranizda ben gibi olan var mi.bebge bisey olmaz dedi doktor ama bi bilgisi olan var mi.kac gunde gecer burnum.sizce ne yapmaliyim ingilteredeyiz doktorumuzla dogru duzgun komusamiyoruz malesef

Son düzenleme:
Bende de oluyo bazen. Hickirik aklima gelmisti ama emin olamamistim. Ne kadar ilginc ya.. bebeklerimiz karnimizda suyun icinde hickiriyor ve biz bunu hissediyoruz

slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

hiç kimse beni duymuyor galiba..
nedense bu tür sayfalarda pek barınamıyorum..
istediğim sadece bir kaç soru sorabilmek
ne ise burası bana yaramaz

Nedir ne degildir bilmiyorum ama benimde surekli burnum tıkalı, nefes alamıyorum... İnşallah sorunsuz bi operasyon olur, geçmiş olsun

slm kızlar..griple boğuşuyorum fenalardayım...boğazlarım şişti halsizlik eklem ağrıları..ilaç içememek çok zor...hep yatmak istiyorum..kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn

ooooyyyyy canımmmm sen eve çıktın kendini hasta ettin..kesin habire iş güç yapmaktan olmuştur,soğuk almışsındır belkide..geçmiş olsun

Nedir ne degildir bilmiyorum ama benimde suici iltihap dolu bor kesecikekli burnum tıkalı, nefes alamıyorum... İnşallah sorunsuz bi operasyon olur, geçmiş olsun
Canim tesekur ederim.bende bilmiyodum ne oldugunu boyle kocaman ici iltihap dolu bir kese burun delogimi kapatmis durumda.gittikcede buyuyor.galiba kimsenin bir bilgisi duydugu yok hic burun polip ameliyati olan da olmamis galiba.neyse

kızlar size bişey sorucam eşinizin ailesi ile anlaşamıosunuz ama zorakıde olsa konusuosunuz ve kötü bir geçmişiniz var eşiniz size çok düşkün sizi sevdiğinden eminsiniz ama oda ailesi arada kalıyor ve gecen hafta ailesi(kaynana elti görümce ve 2 çocuk) 2 gün boyunca sana yatıya geliyor evlerimiz 10 dk mesafede ve geçtimiz perşembe oturmaya geliniyor ve ben calısan bir insanım dün yani cuma aksamı gene aranıyorum ve 2 gün bize kalmaya geldiklerini söylüyorlar bende yalan söylüorum annemde kalıcam diorum ama kendi evimde kalıorum bugün eşimi arıo bekar görümcem biz seni özlüoruz sen hiç gelmiosun diyor eşim beni annemlere bırakıor kendısı aılesının yanına gidior ve geri geldinde ben annemlerde kalıcam diyor ve ben bu sırada hastayım usutmusum cokca kusuorum ama yınede gıdıor ne dusunur ve ne tepki verirdniz

Ben 2-3 yıl önce kullanmıştım ama 15 günde 1 demişti doktor. Yine de ayda 1 vurulmuştum. Midede B12 emilimi hapla az olursa diye iğne vermişti o zaman. B12 değerin düşük mü acaba, o nedenle takviye vermiş olabilirler ama doktor yanında çalışanların çoğu hemşire bile olmuyor. Olsa bile ilaç yazma yetkisi yok. Mutlaka doktorunla görüş.

Eğer doğru anladıysam; evine 10 dk mesafede oturan kaynana, elti, görümce ve 2 çocuğun çalışan, hamile ve kötü geçmişli bir geline 2 günlüğüne kalmaya gitmeleri bana göre pek iyi niyet göstergesi değil. Kötü ve zorlu bir hamilelik geçiren birinin annesine bir süre kalmaya gitmesi normal, ya da annesinin evine destek için gelmesi normal. Eşin de o arada evde yalnız kalmak veya kayınvalidede kalmak yerine annesinde kalması olabilecek bir durum, tabi eşini akşamları ziyaret etmesi ve araması şartıyla.

Burda herkes sorularla ilgili cevap verebilecek yaşantısı varsa cevap veriyor diye düşünüyorum. Mesela fikir sahibi değilsem ben yazmıyorum. Veya o an insanlar geçmişi okumaktan son sayfalara göz atamayabilirler. Barınmak ya da barınamamak gibi bir sorun yaşayan olduğunu da sanmam. Örneğin ben senin sorunu görmedim ya da fikrim yok.

Bende de oluyo bazen. Hickirik aklima gelmisti ama emin olamamistim. Ne kadar ilginc ya.. bebeklerimiz karnimizda suyun icinde hickiriyor ve biz bunu hissediyoruz

ay evet yaa gerçekten çok mucizevi bunu kocalarımıza anlatsak nasıl komik olur anlamlandıramazlar ööyyle bakarlar keşke onlarda hissedebilse... bı vıdeo var ızledınız mı bılmem. yurtdısında bı mekanızma yapmıslar tekmeleri vs. babalarda hıssedıyo ve o an müthiş birşey babalardan ağlayanlarmı ıstersın sok yasayanlarmı...keske bızdede olsa ondan

1 gecelik geçici bir durum emınım esım pısman olacak ama

1 gecelik geçici bir durum emınım esım pısman olacak ama

Eminim eşinin aklı sendedir, sen annenin yanında güvende ve rahatsın diye o da anne ve kız kardeşini susturmak için bir geceliğine gitmiş olabilir. Bence üzerinde çok durma. Sabah eşini ara keşke yanımda olsaydın, 1 gün bile ayrı olmak zor geldi falan de. Böylece olayı kendi lehine döndürmüş olursun. Tirip yapsan hem kendini hem beebğini üzeceksin, eşin de senin de canın sıkılacak.

Gecmis olsun neslihancim

Yemek yemekten hik diyip gidicem biri beni durdursunnnn
Beni de al yanina beni de beni de

Canim bak gecenin bu saatinde sana cevap yaziyorum . Neden boyle düşünüyorsun yanilmiyorsam cilek arkadasimizda aramiza ilk katildigi zamanlar buna benzer biseyler yazmıştı. Ama bak simdi hepimiz nasil seviyoruz çileği. Sonucta kimse kimseyi tanimiyor cevap verip vermemekte bir kasit yok emin ol. Hem haftasonlari burasi pek bi sakin oluyor belki ondan cevap alamamis olabilirsin. Herkes butun ictenligiyle bilgileri dahilinde sorularina paylasimlarina karsilik verecek kadar sicak burda. Bizim topik herkese acik gitme sen bir yere

Evet canim izlemistim ben o videoyu. Keske bizimde oyle bir imkanimiz olsa da kocislerimiz de hissetse bizim hissettiklerimizi

Valla bi taraftan haklısın arkadaşım. Madem bu evde yaşıyor ev işi de yapsın diyorsun ama evi kendi evi gibi benimsememiş anlaşılan. Sen de eve geldiğinde rica et yardım etsin olmaz mı? Ya da hiç kafanı takma evde yalnız kalın ne güzel. Ama canını üzme.

Günaydın günaydın günaydınnnnn!!!! :)
Hava kapalı ama yine de haftasonu yaşasın!!!!
Herkese öpücükler!!!

gunaydın kızlarr,
ıs gucten bayagdır gıremıyorum kı işallah ızne cıkınca daha aktıf olucam
forumu bıraz okuyunca kaynanalardan herkezın muzdarıp oldugunu anladım malesef:18:
kı bende öleyım, kaynananmla uzakta oturuyoruz, aslında cok uzak deıl o avrupa yakasında ben anadolu yakasındayım, metrobusle 30 dk lık mesafe var toplamda. ve kaynananım esı cocugu vs kısacası ayagına bag olabılcek hıc bır seyı yok, ve zaten sureklı başkalarında kalır keyfe keder, yok o hasta olmus ona bakmaya gıttım yok dugun olmus sehırdısına gıttım .. dıee
bız evlenırken sorunlar oldu hep aılem onları ıstememıstı, bızım hıc bır ıstedıgımız olmadı ( aman yanlıs anlasılmasın ole han hamam ıstemedık, dusunun benım su anda bır takı setım bıle yok-) kısacası sorunluyduk, kadın esımın ısrarıyla senede bır kere akşam esımle gelır kalır eder sabahta esımle evıne gıder, sımdı hamıleyım ne bır arar sorar ne bır seye ııhtıyacın varmı gelıyım bakıyım der... hıc bır sey yokk, hamılelıgım 4-5 ayında akrabalarıyla bır kac kere gelmek ıstedıler o sıra ben musaıt deıldım kabul edemedım, sonrada kızdım cagırmadım zaten hastayım sureklı bıde onlar gelıcek ben onlarla goy goy yapıcam, hıc kaldıracak durumda da deıldım bende aramadım cagırmadım. sonrada yıne esımın zoruyla yıne geldı bır gece kaldı, cocucga bır kac esya getırmıs akşam kaldı ve sabah ta gıttı. ve o gece de ogredık kı cocucuga bakmayacagını da soyledı ( ona ole bır sey teklıf etmememıs olmamıza ragmen kadın sımıdeden soyluyor acıkca alalen )ben tabı ıyıce sınır oldum, daha dogmamıs cocugun hesabını yapıyordu kadın yaa. bende sınır oldum ıyıce , cocuk dogsun kısmetse bakalım yuzunu gorcekmı, bayram seyran harıcınde gostermıycem hıc ( gercı onunda cok umrunda olsa zaten sımdıden hesaplara dusmez dı ya )
benım annemde garıbım her seyıme o koşar yemegımı vs her seyımı o yapar nerdeyse, benımkı boyleyken o nıe boyle anlamıyorum. tamam benı sevmıyor olabılır ama kendı oglu ıcın bır sey yapar, " bunlar ne yapıyor, bu kadın hamıle yemek yapıyormu, bu cocuk ne yıyor ne ıcıyor vs " dıe hıc mı dusunmez bır ınsan, nasıl ana bu anlamıyorum. ısın kotusu esımde anasına toz kondurmuyor mu, bu dahada delı edıyor benı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…